CoronaBinnenland

Oversterfte nog veel hoger dan oorspronkelijk gedacht: zo erg is het gesteld

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Volgens Volkskrant-journalist Maarten Keulemans zou vaccinatie 140.000 overlijdens aan COVID-19 hebben voorkomen, maar klopt dat wel? Statisticus Herman Steigstra zocht het uit.

Eind februari gaf het CBS cijfers vrij waarmee dit kan worden berekend. In het rapport is het aantal overlijdens aan COVID-19 netjes uitgesplitst naar wel en niet gevaccineerd. Daaruit kan worden berekend hoeveel overlijdens zijn bespaard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens de top van de deltagolf eind november 2021 overleden er 765 gevaccineerden aan COVID-19, bij een totaal van 1080 overlijdens. Steigstra: “Hoezo ‘de ziekenhuizen lagen vol met ongevaccineerden’?”

Slechts 20 procent

De effectieve vaccinatiegraad was op dat moment 76 procent. Daarbij moet worden opgemerkt dat een deel van de gevaccineerden niet was opgenomen in de CIMS-database (COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringssysteem).

Steigstra komt op een VE-waarde (vaccin-effectiviteit, red.) van slechts 20 procent, terwijl ons 95 procent werd beloofd.

Een deel van de gevaccineerden is overleden aan vaccinatie, maar welk percentage is nog steeds onbewezen. Zeker is wel dat als het ‘slechts’ 10 procent zou zijn, vaccinatie al geen enkel rendement gehad heeft, benadrukt de statisticus.

Richting 50.000

Na de eerste golf ontstond er ondersterfte, maar die bleef uit na de tweede golf. Die uitgebleven ondersterfte moet nog bij de onverklaarde oversterfte worden opgeteld. Die gaat van 30.000 richting 50.000, becijferde Steigstra.

Als we niet hadden gevaccineerd, zouden volgens hem naar schatting 2500 mensen meer als doodsoorzaak COVID-19 hebben gekregen.

Vele malen schadelijker

“Is er al een krant geweest die hierover bericht heeft? Die 140.000 bijstellen naar rond de 2500 onder verwijzing naar de meest recente CBS-cijfers? Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Maarten Keulemans gaat het zeker niet doen en zijn collega’s zullen collegiaal blijven.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen vraagt naar aanleiding van de analyse van Steigstra: “Is het niet zo dat het coronabeleid, inclusief de vaccinaties, vele malen schadelijker was dan het virus zelf?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
15 dagen geleden

— Even over deze zin —
Tijdens de top van de deltagolf eind november 2021 overleden er 765 gevaccineerden aan COVID-19, bij een totaal van 1080 overlijdens
——–

Hoe moet ik die 1080 overlijdens lezen? Is dat mensen die aan COVID19 zouden zijn overleden, of is dat het totaal generaal van alle overlijdens? (Als die laatste interpretatie de juiste is, is die 765 nl nog vele malen ernstiger. Het is namelijk meer dan de helft zelfs bijna 3 kwart (73.56% om ietwat preciezer te zijn).

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
15 dagen geleden

50.000, doe dat maar x10 op zijn minst binnen een aantal jaar. Kan me nog een Deagle voorspelling/rappprt herinneren waarin ze aangaven dat de NL bevolking met 10% zou afnemen (import niet meegerekend). Daarnaast zitten in deze cijfers nooit de dood geboren babys en miskramen. Want die worden rechtstreeks naar de oven gebracht in het ziekenhuis onder het mom geen stoffelijk overschot geen misdaad. En als iets volgens deze monsters nooit heeft geleefd komt het ook niet voor in de statistieken van de levende die nu overleden is. De misdaad is dus nog verschrikkelijker, van satanische Bijbelse proporties. Helaas.

JohnC
JohnC
15 dagen geleden

Wie een beetje internationaal de berichten en rapporten van wetenschappers volgt weet dat er een heel grote oversterfte is die bewezen niet het resultaat is van covid maar van de vaccins.
Het aantal slachtoffers dat wordt genoemd is 20 miljoen …. maar de inschatting van medische specialisten en wetenschappers is dat dat aantal de komende jaren nog enorm zal stijgen.

Regeringen wereldwijd proberen de cijfers weg te houden en willen niets zeggen, maar dat zal ze uiteindelijk niet lukken. Zij waren namelijk volledig op de hoogte van de plannen en hebben die mede ondertekend.

Overlever van toen..
Overlever van toen..
15 dagen geleden

Vaxxen was niet vele malen maar 200% schadelijker dan het nepvirus wat uiteindelijk, net als voorgaande jaren gewoon in de griepspuit zat!
Ieder jaar hetzelfde, eerst de “GRIEPspuit”
Daarna steekt die “ziekte”golf de kop op!

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x