CoronaBuitenland

Arts die mRNA-prikken pushte op tv draait 180 graden en slaat alarm

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Er is sprake van een pandemie van verkeerd geïnformeerde artsen en verkeerd geïnformeerde patiënten. De informatie waar artsen zich op baseren, wordt door commerciële belangen, waaronder de medicijnindustrie, gekleurd en gecorrumpeerd, zei de Britse arts Aseem Malhotra in gesprek met journalist Ivory Hecker, die Fox News verliet om mediacorruptie te ontmaskeren.

Malhotra wees erop dat de meeste medicijnonderzoeken vandaag de dag worden gefinancierd door de medicijnindustrie. Medicijnmakers trekken conclusies op basis van hun eigen onderzoek om de voordelen van hun medicijnen te overdrijven.

Artsen die zich baseren op gekleurde en gecorrumpeerde informatie zullen in het slechtste geval schade toebrengen aan hun patiënten, waarschuwde de arts. Hij sprak van een systeemfalen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon belachelijk

Deze machtige corporaties hebben ongecontroleerde macht, aldus Malhotra. Hij vindt dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA en andere toezichthouders geen geld zouden moeten aannemen van de industrie. “De FDA wordt voor 65 procent gefinancierd door Pharma. Dat is gewoon belachelijk.”

Hij was in eerste instantie voorstander van de coronavaccinatie, maar nu roept hij gezondheidsautoriteiten op om te stoppen met vaccineren. De arts stelt dat er meer dan genoeg bewijs – overweldigend bewijs zelfs – is om de uitrol van het vaccin op te schorten.

Smoking gun

Malhotra verwees onder meer naar een recente analyse van de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna waaruit blijkt dat gevaccineerde proefpersonen meer kans hadden op ernstige bijwerkingen. Hij noemde de studie een ‘smoking gun’.

Het is hoog tijd om te stoppen met vaccineren zodat autoriteiten en experts de gegevens kunnen analyseren, zei hij.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
2 maanden geleden

Systeem falen? Systematisch opzettelijk falen voor een hoger en smeriger doel is een betere benaming.

Theo
Theo
2 maanden geleden

Wat een onzin, dat spul doet z’n werk waar ’t voor bedoeld is dus waarom onderzoeken? Die ’t nu nog niet zien gaan ’t toch niet zien!

Lambertus
Lambertus
2 maanden geleden

Staat in zijn ‘script’ en past precies in het grote plaatje. De doelen zijn al bereikt.
Wat een stom volk loopt er toch rond…

Mickey
Mickey
2 maanden geleden

Niets nieuws, dat wisten wij wakkere mensen vanaf begin aan!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x