Mens en Dier

Musk na openbaring Twitter Files: de kans dat ik word neergeschoten is aanzienlijk

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Twitter-baas Elon Musk heeft stukken vrijgegeven die aantonen dat Twitter berichten over de laptop from hell van Hunter Biden censureerde en de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft beïnvloed ten gunste van Biden. De media zwijgen in alle toonaarden over de onthullingen.

Op verzoek van het team van Biden werden bepaalde tweets of accounts verwijderd. Ook namen hooggeplaatste medewerkers van Twitter de zoon van de Amerikaanse president in bescherming. Op een laptop die hij had afgeleverd bij een reparatiewinkel zijn allerlei zaken ontdekt die het daglicht niet kunnen verdragen. Dit werd lange tijd afgedaan als ‘Russische desinformatie’.

Leven in gevaar

Na de openbaring van de documenten zei Musk op Twitter Spaces dat zijn leven in gevaar is. “De kans dat mij iets overkomt of dat ik letterlijk word neergeschoten, is aanzienlijk,” zei de Twitter-baas. Hij voegde toe dat hij in ieder geval niet zal deelnemen aan een parade met open auto’s, waarmee hij verwees naar de moord op president Kennedy.

“Iemand die me wil vermoorden, hoeft daar niet veel moeite voor te doen,” voegde Musk toe. “Hopelijk gebeurt dat niet.”

Risico’s

Hij benadrukte dat er risico’s verbonden zijn aan het vrijgeven van de informatie. “Uiteindelijk willen we allemaal een toekomst waarin vrijheid van meningsuiting niet onderdrukt wordt en waarin we kunnen zeggen wat we willen zeggen zonder bang te hoeven zijn voor represailles,” zei Musk in gesprek met ondernemer Mario Nawfal en Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom.

Inmiddels heeft Musk aangekondigd dat er meer Twitter Files worden vrijgegeven.


4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriaan
Adriaan
2 maanden geleden

Gooi de beerput maar open.

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

De waarheid is voor criminelen onverdraagzaam. En die criminelen worden nog beschermd ook. De in en in verrotte wereld is duidelijk zichtbaar. Daar moet een einde aan komen, en te beginnen bij onze eigen corrupte regering Rutte.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Het zwijgen van alle msm hoernalistiek is het meest veel zeggende.

Niets over de laptop, niets over de verkiezingsfraude en vol op het orgel bij de covid hoax.

Malion
Malion
2 maanden geleden

Alles wordt alleen maar triester en dramatischer, niemand heeft het recht de ander het leven te ontnemen op wat voor manier dan ook.
Het is eigenlijk voor het gemak van de dader om van iemand af te komen omdat die iets zou kunnen verraden of plannen dwarsbomen.
Maar wat te denken van het feit dat Elon Musk zelf ook weer een plan heeft waar de meeste mensen niet op zitten te wachten. Een chip in je hersenen, misschien eerst vrijwillig en dan wordt het waarschijnlijk net als de nep prikken op de een of ander manier ook verplicht, of mag of kan je nergens meer gebruik van maken.
Voelt niet goed.

https://nypost.com/2022/12/01/elon-musk-expects-neuralink-brain-chip-to-begin-human-trials-in-6-months/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x