CoronaMens en Dier

Directeur van Lareb Agnes Kant zat ook in de Vaccinatiealliantie: ‘Zijn die rollen met elkaar te verenigen?’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Ik denk dat we inmiddels kunnen stellen dat de angst voor de coronavaccins onterecht is geweest. Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins, zei directeur van Bijwerkingencentrum Lareb Agnes Kant eind vorig jaar in gesprek met het AD. “Gelukkig zijn de bijwerkingen zeldzaam.”

Er is sowieso geen enkele aanwijzing dat de vaccins leiden tot onvruchtbaarheid, wat wel eens wordt beweerd, voegde ze toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 zocht contact met het Lareb omdat het aantal meldingen van overlijdensgevallen na coronavaccinatie dat zij heeft ontvangen ongeveer drie keer zo hoog lag als bij het bijwerkingencentrum.

Afgewezen

“Het Lareb wilde de meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan niet in ontvangst nemen. Dit vindt de commissie opvallend en teleurstellend. Het Lareb wees op de privacy van de betrokkenen, maar de commissie heeft de meldingen geanonimiseerd aangeboden. Wanneer het identiteiten had willen weten, hadden wij die na toestemming van de melders gegeven. Ook dat heeft het Lareb afgewezen,” aldus de BPOC2020.

Professor Theo Schetters veegde in een LinkedIn-bericht de vloer aan met Kant. “Er is geen enkel onderzoek geweest dat duidelijk inzicht gaf in de oorzaak van sterfte na vaccinatie. Vooralsnog lijkt een aantal mensen direct als gevolg van vaccinatie te overlijden. Meer dan 3500 mensen moesten na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen worden,” schreef Schetters.

Denktank Desinformatie

Publicaties die onderzoek beschrijven waarin er een relatie is tussen vaccinatie en een klinisch probleem worden zelfs na formele publicatie weer (tijdelijk) ontoegankelijk gemaakt, voegde hij toe. “Er is aanwijsbare misleidende presentatie van onderzoeksresultaten in algemene veiligheidsstudies en in zwangeren.”

Daarnaast blijkt dat Kant in de Vaccinatiealliantie zat, die in het leven werd geroepen om de vaccinatiebereidheid te verhogen. Data-analist Cees van den Bos schrijft hierover: “Agnes Kant is directeur van het Lareb dat registratie en signalering van bijwerkingen moet doen. Agnes Kant zat ook in de Vaccinatiealliantie vanaf het begin in 2019. Dat belangenclubje waar de Denktank Desinformatie uit is ontstaan. Zijn die rollen met elkaar te verenigen?”


5 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Goh zeg… dit zagen we niet niet aankomen zeg.
Het Lareb zetten we in het vervolg ook maar aan de Kant!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De Leugen Regeert….dit land is zo doordrenkt met Leugens dat de Hersendode Kudde Überschapen volkomen BLIND is voor de Waarheid, die notabene al Jáááren recht in hun gezicht is….Arrogantie & Onwetendheid worden hun uiteindelijke ondergang….

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

In de alliantie voor aanmoediging vaccineren en tevens directeur bijwerkingen centrum.

Dat is ongeveer zo als de coffeeshop houder die ook een deelbaan vervult bij de Jelinek kliniek.

Ongelofelijk wat hier in Nederland kan.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

Zo frustrerend en pijnlijk dat ze maar blijven liegen… Vandaag weer een gesprek gehad met gevaccineerde vrienden, ze willen het gewoon echt allemaal niet horen, ik vermoed dat ze doodsbang zijn voor de waarheid en daarom maar krampachtig de leugen blijven geloven, ongeacht wat je zegt. En een bedroefde oude mevrouw gesproken wiens ‘gevaccineerde’ man onlangs is overleden door corona. Meer dan compassie tonen kun je dan niet…

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x