CoronaBuitenland

Cathy gaat ‘zeker’ geen vaccin meer nemen: ‘Voor hetzelfde geld kon ik het niet meer navertellen’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Cathy uit Drongen kreeg drie weken na haar tweede coronavaccin last van ernstige gezondheidsproblemen. Op 30 juni vorig jaar haalde ze haar tweede vaccin en in de nacht van 21 op 22 juli werd ze ’s nachts wakker met pijn op de borst, in haar schouder, schouderblad en linkerarm. Ze was ook een beetje kortademig.

De pijn bleef en werd alleen maar erger. Ze had met een oud-collega afgesproken om te gaan wandelen, maar dat ging niet. Ze hapte naar adem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Haar huisarts verwees haar door naar het ziekenhuis, waar bleek dat ze longembolieën had. Ook zaten er bloedklonters in haar rechterbeen. Vermoedelijk is een klonter naar de linkerkant gegaan en is daar iets beschadigd geraakt.

Het was bijna niet te doen

Cathy kreeg bloedverdunners voorgeschreven, maar al snel diende zich een nieuw probleem aan. Ze kreeg last van zware bloedingen. “Het was bijna niet te doen.”

Haar gynaecoloog beweerde dat de bloedingen het gevolg waren van de medicatie en dat er geen link was met het vaccin. Cathy besloot een boosterprik te halen, waarna de klachten weer terugkwamen. “Ik zeg: dit kan geen toeval meer zijn. Nu klopt het echt niet meer.”

De cardioloog en gynaecoloog hielden nog altijd vol dat het niet door het vaccin kwam, waarna Cathy boos werd. Ze schreef het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano aan en kreeg één zinnetje terug: “Wij antwoorden niet aan particulieren, wend u tot uw arts.”

Niemand luisterde

Cathy is blij dat ze er nog is. “Voor hetzelfde geld was ik ermee blijven lopen, was er een klonter ergens fout gegaan en kon ik het niet meer navertellen.”

“Niemand luisterde, Sciensano noch de dokters. Maar ik voelde wel dat het niet klopte, dat er gezwegen moest worden.” Ze gaat zeker geen vaccin meer nemen.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Valse doctoren, eigenlijk onbetrouwbaar tuig zoals vele van hun collega- huichelaars!

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

het geheim van de WEF-stakeholder

Joop
Joop
1 jaar geleden

Pffff ik word hier zo moe van , dat na alles wat ze heeft meegemaakt, HET Spuitje, nog steeds een vaccin , noemt, net als vele, stop daar mee, geef het ziekmakend doodsprikje de echte naam , die het verdient !!!

Staxx
Staxx
1 jaar geleden

Het “beter laat dan nooit” wat in dit geval van toepassing is op “wakker worden” gaat nu niet meer op.
Als gezond weldenkend mens ga je in het minste geval toch even op het internet rondsnuffelen?
Dat die bende in een snelkookpan is klaargeroerd zouden bij iedereen de alarmbellen moeten laten rinkelen, maar met al die berichten van gezondheidsschade er naast ….

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x