Homepagina » Mens en Dier » ‘De belangenverstrengelingen van Ab Osterhaus zijn gigantisch’
osterhaus
Foto: Ab Osterhaus (De KNAW CC BY 3.0)

‘De belangenverstrengelingen van Ab Osterhaus zijn gigantisch’

Na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep kregen mensen last van stevige bijwerkingen, waaronder narcolepsie, die voor veel onrust zorgden. Viroloog Ab Osterhaus speelde een grote rol bij die vaccinatiecampagne. Politici en burgers bleven met een zeer bittere nasmaak achter. Waarom wordt hij nu toch weer naar voren geschoven?

Epidemioloog en oud-huisarts Dick Bijl zei in de studio van BLCKBX over de belangenverstrengelingen van Osterhaus: “Hij was behalve adviseur van de regering ook adviseur van GlaxoSmithKline dat het Pandemrix-vaccin maakte. Hij was ook adviseur van Novartis, een andere vaccinproducent. En hij was directeur van het vaccininstituut én hij had zijn eigen bedrijfjes waar hij onderdelen voor het vaccin uittestte.”

Druk uitgeoefend

Op de vraag hoe het kan dat er bij tv-redacties geen collectief geheugen is dat deze man ‘niet deugt’, antwoordde de epidemioloog: “Kennelijk is er toch druk uitgeoefend op deze omroepen om een uniform beeld te schetsen.”

“Die belangenverstrengelingen van Ab Osterhaus zijn gigantisch,” benadrukte Bijl.

Huisarts Els van Veen reageert op het fragment: “Hoe is het mogelijk dat de geschiedenis zich op nóg veel grotere schaal – met meerdere OMT-leden met belangenverstrengelingen – herhaalde? En dat de media en Tweede Kamer niet kritisch zijn?!”

4.6 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
10 dagen geleden

Dit is al langer bekent ,maar hij niet alleen bij het o m t en al die andere clubjes zitten ook die genen die er belang bij hebben .Die allen op de loonpijsten van de producenten staan .Hoe meer hett vaccinatie sprookje standhoud hoe meer kassa .En ons demisionaire leugen kabinet vind het prima zij hebben een x aantal leugenaars onder de benaming expers die het vuile werk doen .De lockdouwns avondklok mondkapjes vaccinatie nodig vinden en onze beleidsmakers sturen dit aan .Deze zakkenvullers hebben geen boodschap aan ondernemers die al heel lang geen verdiensten hebben,of dat wij ziek worden van het vaccin geld is voor hun het belangrijkste daar wijkt alles voor

Arnie
Arnie
10 dagen geleden

Dat de media en de tweede kamer niet kritisch zijn heeft een rede, ook zij hebben belangen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Arnie
9 dagen geleden

Een samenleving waar de nieuwste smerigheid die je maar kunt bedenken “” DE INFLUENSERS””, vroeger deden ze dat in de bordelen, nu gewoon waar je maar wilt, want zo is het het is geestelijke protestutie, en gaat met corrupt geld gepaard, Ab Oosterhuis slecht soort mens, een killer !

Marianna
Marianna
Reactie op  Arnie
9 dagen geleden

zodra deze corona”pandemie” in het zicht kwam, ging mij een lichtje op.
De Mexicaanse griep met het Tamiflu vaccin,
en hoe dat verlopen was, ..(2009)
ik ben een gepensioneerd apothekers assistent (72) nog niet geheugen gestoord en sta er versteld van dat de politici, die toentertijd in de onderzoekscommissie zaten plus de journalisten van Nieuwsuur,die een hele aflevering aan deze zaak hebben gewijd, geen herinnering meer bleken te hebben.Zijn ze met zijn allen niet meer toerekeningsvatbaar of is iedereen besmet met het Rutte virus dat de herinnering aantast?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Arnie
9 dagen geleden

Een ander woord voor rede is verstand en dat heeft dit allemaal niet.

Ludger
Ludger
10 dagen geleden

Deze kwibus komt al sinds jaar en dag op tv om mensen bang te maken voor een virus, had aandelen in tamiflu het “geneesmiddel” van donald rumsfeld en leerde viroloog ron fougier hoe je een zeer dodelijk en besmettelijk virus moet maken. Staat na 10 jaar nog op wanttoknow en heeft zelfs in de telegraaf gestaan. En nog steeds zien mensen dit sujet als een betrouwbare deskundige?

Freba
Freba
Reactie op  Ludger
9 dagen geleden

Als je enen Rumsfeld tot je incrowd beschouwt is het slecht met je gesteld. Rumsfeld heeft zin eigen leger “Blackwater” laten huishouden op diverse plaatsen in de wereld. Dit “gezelschap” valt dus niet onder het Oorlogsrecht en kan zich schandelijk misdragen. Daar vallen enkele terechtgestelden n.a.v. het Neurenbergproces, nog in het niet. En dat mannetje behoort ook tot het leger der griezelige “pillendraaiers”.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Freba
9 dagen geleden

Ja als we een gevaarlijke vreemde eend in de bijt moeten verwijderen van het democratische feest is het Donald Rumsfeld wel. De man is corrupt tot het bot en kwam [overal] weg met van alles en nog wat.

Belangenverstrengelingen verbaasd me overigens niks. Je komt ze op dat niveau in alle lagen tegen, zie ze bijvoorbeeld zitten in de Eerste en Tweede Kamer.

Op dit terrein is het vaak de vraag welke vreemde eend de andere vreemde eend als eerste heeft aangetrokken ten gunste van… Hoe zit dat dan met Ab Osterhaus die een gerenommeerd viroloog is?

Is er dan ook nog iets positiefs te melden? Ja zeker, want destijds heeft in ieder geval één democratische vreemde eend zich zelf aangegeven in de naam van Halbe Zijlstra.

Die wist dan uiteindelijk te vertellen dat hij helemaal niet in de dasha van Vladimir Poetin had gezeten waardoor we kunnen stellen dat niet alle vvd’ers per definitie oneerlijk zijn. Of dat dan weer in het voordeel heeft gewerkt van die andere acrobaat, Mark Rutte. Vooralsnog niet gezien alle perikelen omtrent zijn leiderschap.

No name
No name
Reactie op  Ludger
9 dagen geleden

En we zien nog steeds niet waar hij thuishoort: achter de tralies. Is er nou wereldwijd geen enkele instantie te vinden die dit soort lieden krijgt waar ze thuishoren?
Sluit al deze geldwolven op in een kamp, waar ze elkaar kunnen bestelen en vernietigen. Dan wordt het voor de gewone mens een beetje rustiger op deze wereld.
De Gestapo is onder u. Wanneer krijgen we dat besef?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  No name
9 dagen geleden

Dat besef is er bij 85% van de bevolking niet, omdat die met het veel gevaarlijker angst virus in hun hoofd besmet zijn.

Je kunt nu nergens meer je recht halen, omdat justitie ook net zo corrupt is dan de regering. Je hoop op het Neurenbergproces is daarom zinloos.

We komen maar op één manier van deze smeerbende af en dat is een STAATSGREEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annette
Annette
10 dagen geleden

Ik heb, voordat ik deze reactie plaatste, eerst het hele interview tussen Flavio Pasquino en Dick Bijl gezien en gehoord. Een aantal zaken waren mij natuurlijk al bekend, maar het was goed om alles nog eens op een rijtje te krijgen. Wat mij vooral opviel, was de rustige manier waarop Dick Bijl alles verwoordde. De belangrijkste conclusie is eigenlijk wel, dat er met opzet door de regering ALLEEN gesproken werd met figuren, zoals Ab Osterhaus, die duidelijk belangen heeft in de farmaceutische bedrijven. Er is maar één geluid mogelijk. Zogenaamd natuurlijk om mensen niet in verwarring te brengen, maar dat is niet het enige. Dat conflict in de Tweede Kamer tussen Wybren van Haga en Hugo de Jonge was natuurlijk ook een duidelijk bewijs. Zowel Ab Osterhaus als Marion Koopmans zijn veeartsen en hebben daarnaast dan nog wat “bijgestudeerd” in de virologie. Simpel gezegd hebben dus nu mensen die oorspronkelijk zich bezighielden met vee, nu wat te zeggen over mensen. Ik vind daar nogal wat van. Dat de omroepen lijden aan collectief geheugenverlies vind ik niet zo verwonderlijk, aangezien de omroepen duidelijk opdracht hebben gekregen niet meer kritisch te zijn. Het verschil met 12 jaar geleden, ik doel op de uitzending van Nieuwsuur en ook verschillende krantenberichten, is duidelijk. Het kritische vermogen van zowel omroepen als praktisch alle dagbladen is verdwenen.

exegese
exegese
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

De reden dat men collectief aan geheugenverlies lijkt te lijden is dat men met behulp van een totaal corrupte media en dito “wetenschappers” de bevolking op basis van doortrapte leugens en vervalst beeldmateriaal ongekend veel angst hebben aangejaagd. Angst verlamt het denkvermogen en verandert mensen in makke lammetjes die zich willoos naar de slachtbank laten leiden.
Het is verschrikkelijk makkelijk mensen door angst te misleiden maar bijkans onmogelijk om ze te overtuigen dat ze misleid zijn !
Maak de leugen zo ongelooflijk groot zodat niemand het nog voor mogelijk houdt met een leugen van doen te hebben. Dat is nou precies het kunstje wat ze keer op keer flikken, angst bij het volk doet dan de rest !

Loeske
Loeske
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Oh, maar ze zien ons ook als vee. Daarom wil men van het grootste gedeelte van het vee af. Als ze ons als mensen zouden zien, zouden ze het plan van Klaus Schwab niet kunnen uitvoeren.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Zo goed als alle vormen van media staan onder controle van de Deep State en de namen die jij noemt behoren tot de instrumenten van die elite club. De Wereldgezondheidsorganisatie is ook onder controle van diezelfde club van elitaire figuren. Kritisch zijn op je geldgever is geen goede zaak, want zonder staatsbijdrage zouden er in Nederland geen omroep kunnen bestaan, dus danst de Nederlandse omroep naar de pijpen van hun geldgever.

Vergeet niet dat Bill Gates een vooruitziende blik had en alles voorspelt heeft wat nu gebeurd, inclusief het virus waar hij zelf het patent van heeft. Ook hebben veel landen al 3 jaar geleden testen besteld voor een virus waarvan het bestaan toen nog niet bekend was.

Pas dus maar op voor nog meer voorspellingen van deze man, want daar zit veel meer achter.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
9 dagen geleden

Dit zijn geen voorspellingen, dit zijn aankondigingen. Gates is 1 van de hoofdontwerpers van het uitroeingsplan.
Het gaat nog veel erger worden. De geïnjecteerden zijn nu de besmettingsbronnen van het synthetische spike eiwit, dat de gezonde niet geïnjecteerden ernstig ziek kan maken. En dan heeft men het niet over het corona virus.

Bas
Bas
Reactie op  serieuze aangelegenheid
9 dagen geleden

Vanaf augustus gaan we nog veel meer verschrikkelijke ellende meemaken

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Bas
9 dagen geleden

Ja in de USA pers hebben ze het over 15 Juni, we gaan het zien en beleven !

Elise
Elise
Reactie op  Jenne Sr.
9 dagen geleden

Wat schrijven die dan? Virus of systeem? Ben lui vandaag, hihi.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Bas
9 dagen geleden

Dit is nog maar het begin, deze sadist vermoord met plezier
duizenden kinderen met zijn vaccins en is er trots op.
We weten dat hij de wereldbevolking wil reduceren naar 500 miljoen, dus moeten er ca. 7,5 miljard vermoord worden!
Tevens zullen de mensen steriel worden van zijn vaccins!
Dus als het zo doorgaat wordt het einde mensheid!
Helaas werken alle wereldregeringen mee aan dit misselijk makend plan.
Die idioten hopen zelf de dans te ontspringen en realiseren zich niet de de wereldelite die deze ellende gepland hebben ook niet op hun zitten te wachten!
Ook zij mogen dankzij de spuit, als er iemand overleeft als digitale slaven door het leven!

Judith
Judith
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Ik zou mijn paard of hond voor geen goud naar die smeerlappen brengen. Ik zoek mijn vee/dierenarts met veel zorg uit.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Prima verwoord! Het kritisch vermogen is bij de omroepen inderdaad al heel lang weg.
Zijn alleen nog maar pulp kletsprogramma ‘s. Maar de meerderheid gelooft het helaas nog steeds. Daarom drammen ze door, om de leugens in stand te houden. De RTL zenders, die toch het vrije geluid zouden kunnen zijn, worden net zo gecensureerd door eigenaar John de Mol.
Het niveau van de echte journalistiek is beneden Point Zero.

Tom
Tom
Reactie op  Nijntje
9 dagen geleden

Nieuws is in de reguliere media de laatste 10-20 jaar omgeturn naar een ”product”, iets dat je kan verkopen (d.m.v. reclame voor en na en abonnementen). Dus ”nieuws” moet verslavend werken, dat kan prima in een z.g. ”pandemie”, dan wil iedereen weten hoe het er voor staat. Hoe meer drama hoe groter de vraag, dus krijgen we drama. En natuurlijk zo lang mogelijk rekken alles.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Nijntje
9 dagen geleden

John de Mol hoort ook bij de Cabal! Dit zijn allemaal satanisten, kijk naar zijn programma’s.
Die zijn allen van zeer bedenkelijk allooi!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Beste mensen, het is het beest wat macht heeft gekregen van de de draak (Rev 13). Het beest is geen wezen maar een systeem. Een kapot en een corrupt geldsysteem. Juist als je corrupt en verrot bent wordt je belangrijk gemaakt door het systeem. De macht die gegeven is door de draak (Satan). Geen enkele logica of medeogen zal deze ‘mensen’ van hun plan des verderf afbrengen. Laat je niet corrumperen door geld, faam of waan. De hoogmoed van het zelf vermeende Godsbeeld (de grootste zonde) komt voor de diepste val die men kan maken. De eeuwige dood. Mensen als Osterhaus, Coolen van Brakel, Koopmans, de Jonge, Rutte enz.. grossieren alleen in hun psychotische waanzin wat eigenlijk gewoon bezetenheid van de demoon belial, baphomet of gewoon de duivel is. Als je ziel al verloren is, zoals bij bovengenoemde, ga je kennelijk door en verdien je dan ook de daarbijbehorende passende straf.

salvar
salvar
Reactie op  MdeFilosoof
9 dagen geleden

precies goed neergezet.
is de eeuwige dood niet het eeuwige spijt hebben van je daden zoals bovengenoemde en waar geen eind aan komt en een en al treurnis zal zijn?

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Het Kritische vermogen, heeft dit ooit echt bestaan, kwam indertijd wel in het café waar D66 is opgericht, een zooitje zuipende armoedzaaiers, die voor een paar centen wel even iemand ze graf in schreven, of een leuk op niets gebaseerd verhaal in hun krant plaatsten, en dan daar voor werden betaald, een corrupter soort mens bestaat niet !

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

U en ik zijn ook gekwalificeerd genoeg om ons viroloog te mogen noemen.

Neem een petris schaaltje, groei wat schimmels en/of bacteriën. Maak wat foto’s, schrijf een verslag en tada u bent viroloog.

Viroloog is zover ik weet geen beschermde titel, het is maar net hoe schuin u wilt marcheren.

Zo kweek ik elk jaar in de herfst grijze oesterzwammen, van sporen tot vrucht maar dat maakt mij nog geen expert. Interesse in mycologie, zeker. Mycoloog, nee.

Dubito
Dubito
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Veeartsen hebben de eed van Hippocrates niet afgelegd en zijn geschoold in massa-vaccinaties van kuddes. Veeartsen zijn in het verleden regelmatig corrupt bevonden, o.a. met het ongecontroleerd toedienen van hormonen en antibacteria en bij het controleren van slachterijen en bio-industrie. De goeden niet te na gesproken, maar er zit rot in dat wereldje. De vertegenwoordigers van die categorie zien we voortdurend op TV. (Nee, niet dokter Pol – voor zover ik weet)

Elise
Elise
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

Mijn dierenarts is niet zo en die is ook veearts. Uitzonderingen bestaan. Was wel effe zoeken. Via via zo terecht gekomen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
10 dagen geleden

De farmaceutische bedrijven en elite van de wereld zijn 1 grote elitaire kliek en behoren tot de grootste criminelen uit de geschiedenis van de mensheid. Geld en macht is de ene drijfveer en het andere doel is totale controle over de mens in de wereld.

De inleiding tot de totale controle over de mensheid en de wereld is Covid-19, een pandemie die nooit geen pandemie was, maar een wereldwijd programma om de totale controle over de mensen in de wereld te krijgen. Dit is het resultaat van een zorgvuldig geplande operatie, die door psychopaten over vele decennia tot in de puntjes is voorbereid.

Dit lugubere plan neemt steeds engere vormen aan en de mensen die daar voor verantwoordelijk zijn komen er tot nu toe nog mee weg. Het tij moet snel keren. Helaas is het zo dat vele politici dit plan van de New World Order dat Rockefeller Lockstep 2010 heet, niet kennen en zij die het wel kennen, maken blijkbaar onderdeel van dit plan uit en kiezen voor hun eigen hachje.

De conclusie na 1 jaar van ellende is, dat de verantwoordelijke mensen geen strobreed in de weg wordt gelegd. Tot nu is hun plan geslaagd, politici, politie, lokale bestuurders, de media, de gehele gezondheidszorg zijn door omkoping en manipulatie onder controle. Zij die commentaar hebben, worden bewust niet gehoord of aan de kant gezet.

De mensheid zal een tandje hoger moeten schakelen en ik vrees dat gerechtigheid niet zal plaats vinden, maar ik hoop wel dat R. Fuellmich niet alle moeite voor niets heeft gedaan. Gezien de logistieke problemen die men in Duitsland verwacht, lijkt het plan van de NWO niet te stoppen. Duitsland is het land dat momenteel in Europa de boventoon aanvoert en dat is niet in positieve zin.

De omgekochte of gemanipuleerde politici vervullen op dit moment een belangrijke taak in het proces wat de ondergang van de wereld en mensheid betekent. Vele andere politici kennen blijkbaar de ernst van de situatie niet en mogen wat mij betreft wel agressiever in de aanval gaan. De tijd van pappen en nat houden is voorbij. Zij laten zich het kaas van het brood eten, maar hebben dat zelf niet door.

De dringende en zeer belangrijke boodschap aan alle politici in de 1e en 2e Kamer is dan ook om onmiddellijk met testen en vaccineren te stoppen. Gezien de gevaren die gevaccineerde mensen zijn voor niet gevaccineerde mensen, wordt het de hoogste tijd dat er een eind aan deze neppandemie komt.

Laat de politici eerst maar eens bewijzen dat dit gevaarlijke virus bestaat. Dat kunnen zij niet en dan moeten zij toegeven dat mensen bewust vergiftigd worden en dat er genocide plaatsvindt. Tot nu toe is het oorlog zonder wapengekletter en ik vrees dat wij ons op het ergste moeten voorbereiden.

Mensen als Ab Osterhaus, van Dissel, Koopmans weten dat virussen niet bestaan en dat PCR-testen en vaccinaties een gevaar voor de gezondheid zijn. Dat zij niet ingrijpen, is in feite een schuldbekentenis.

Loeske
Loeske
Reactie op  serieuze aangelegenheid
10 dagen geleden

Het is niet zo gek dat ze in Duitsland de boventoon voert. Laatst een documentaire gezien over hoe na de 2e WO hooggeplaatste nazi’s zich diep in farmaceutische industrie hebben genesteld. Aangezien het uitroeien van de mensheid maar ten deel was gelukt, hebben ze zich er nu op toe gelegd dit door middel van medicijnen te doen.

Freba
Freba
Reactie op  Loeske
9 dagen geleden

Dezelfde Nazi’s werden maar al te graag ingelijfd door hun “Slachtoffers” zoals de Fa. Pfizer. Geld stinkt niet; en al helemaal niet voor de Wallstreetmeute….In het Grote Boek werden dat Farizeers genoemd, zo’n 65 jaar geleden op mijn Gristelijke Schooltje, tijdens de dagelijkse bijbellessen van tenminste een kwartier.

Annette
Annette
Reactie op  serieuze aangelegenheid
9 dagen geleden

Prima verwoord, serieuze aangelegenheid! Ik doe mijn petje af.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  serieuze aangelegenheid
9 dagen geleden

Hun drijfveer is helaas geen macht en geld. Dat hebben ze al. Het is iets veel ergers namelijk; afgunst en rancune.

salvar
salvar
Reactie op  Lange Fries
9 dagen geleden

ze geile op macht ze kunnen er maar niet genoeg van krijgen en door de macht proberen ze je kapot te maken.

Tom
Tom
Reactie op  serieuze aangelegenheid
9 dagen geleden

Beste, jij kan goed schrijven, meld je aan bij het blad gezond verstand als ad-hoc schrijver. Karel van Wolferen zoekt nog schrijvers en je krijgt van hem ook heel veel begeleiding.

H.J.
H.J.
10 dagen geleden

Wordt het nu eens geen tijd, dat dit soort figuren, gewoon voor een rechtbank of tribunaal moeten verschijnen en let op, er lopen in Nederland waarschijnlijk, vele tientallen van deze duistere figuren rond.

Kom op, zet ze in het beklaagden bankje.
Deze figuren, werken namelijk te graag achter gesloten deuren.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  H.J.
9 dagen geleden

Welke rechtbank of tribunaal?ze hebben iedereen in hun broekzak.Die Reiner Fuellmich met zijn mooie praatjes over tribunalen is ook alleen maar mensen voor de gek houden,er gebeurt gewoon helemaal niets wat deze psychopaten stopt.

Bas
Bas
Reactie op  H.J.
9 dagen geleden

85% van de mensen vindt alle maatregelen prima (inclusief het afdwingen van daarvan). Wat kan men dan nog verwachten????

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  H.J.
9 dagen geleden

Is onmogelijk geworden omdat justitie net zo corrupt is als de regering.

Peter
Peter
10 dagen geleden

Om te beginner is het misschien handig eerst weer de verkiezingen opnieuw te houden.

Loeske
Loeske
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

Ik vraag me af of dat iets uit zou maken hoor. Nederland heeft nu eenmaal massaal op VVD en D66 gestemd. Dat soort mensen zijn echt niet ineens wakker. Dus ben bang dat de uitkomst hetzelfde zou zijn. Dan voelen ze zich nog machtiger. Tenzij men kan bewijzen dat er fraude is gepleegd bij de verkiezingen, maar ik hoor nooit iets over dat dit onderzocht wordt.

salvar
salvar
Reactie op  Loeske
9 dagen geleden

je kan gelijk hebben maar ik betwijfel toch of het wel eerlijk is gegaan.
de reden is dat zij het zijn die ons kapot willen maken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

GEEN NIEUWE VERKIEZING!!…We hebben nodig een schone nieuw begin, een schone nieuwe regering!!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

mee eens joyce

Dirk
Dirk
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Jaah Joyce, een nieuw begin……iets van great reset? geintje….

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

En hoe denk je dat voor elkaar te krijgen; een schone en nieuwe regering? De huidige regering gaat je daar echt niet mee helpen. Ze helpen zichzelf echt niet om zeep. De enigste manier is het hele zooitje aan de kant te zetten middels een STAATSGREEP!!!!!!!!!!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

Dat is een hele goede nieuwe verkiezingen zijn gewoon nodig en niet een één of andere nieuwe seniele informateur of verplicht een coalitie vormen met partijen die de hoogste zetels hebben behaald. Dat uitsluiten moet afgelopen zijn daarmee worden we gewoon een oor aangenaaid.

Judith
Judith
Reactie op  Peter
9 dagen geleden

Ja, en het gros van de rechters eerst goed te controleren.

Tom
Tom
Reactie op  Peter
9 dagen geleden

Zolang de reguliere media zo corrupt zijn hebben nieuwe verkiezingen geen nut. Eerst moeten de mensen weer echte journlistiek meemaken en de echte werkelijkheid onder ogen zien.

Locke
Locke
10 dagen geleden

Dit zijn de figuren die moeten tot hun laatste adem ogen links/rechts voor en achter hebben, altijd bij verstand zijn hoe oud men ook mag worden. Deze gasten hebben mensen op hun geweten, die moeten niet de illusie hebben daarmee weg te komen.
Vergeten wordt hier niks.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 dagen geleden

Alles draait om GELD en MACHT..
STELLETJE VERZIEKTE ZAKKEN VULLERS!!

GAME OVER VOOR DEZE PSYCHOPATEN.. ZE ZIJN VERSLAGEN!!

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Door wie?

Bas
Bas
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Verslagen???? Helaas

Anna
Anna
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Verslagen? Door wie? Waar baseer je dit op? Als dat zo was ging bij mij de vlag uit.Wekenlang 🙂

Marc
Marc
10 dagen geleden

Money money money

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Marc
9 dagen geleden

But its not funny 😤😩

x

Check Also

coronavaccin

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner ...

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x