Homepagina » Gezondheid » Arts: ‘HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker’
Arts: HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker

Arts: ‘HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker’

Uit verschillende studies is gebleken dat gevaccineerde vrouwen toch baarmoederhalskanker kregen.

Dat schrijft de Israëlische krant The Jerusalem Post. Onlangs waren in Tel Aviv 40 vooraanstaande experts bijeen op het gebied van gynaecologie, oncologie en de gezondheid van vrouwen om te spreken over het HPV-vaccin.

“Ik wil fundamentele studies zien waaruit blijkt dat het [vaccin] werkt, maar die zijn er niet,” zei dr. Uzi Beller, een internationale bekendheid op het gebied van gynaecologische kanker.

Vrijbrief

De vaccins zijn volgens Beller vrijwel alleen getest op blanke vrouwen die naar de universiteit gingen. “De data zijn gebaseerd op een relatief korte periode,” zei hij. “Dit geeft gezondheidsinstanties nog geen vrijbrief om gezonde meisjes massaal te gaan vaccineren.”

Dr. Beller zei verder: “Er is geen bewijs dat preventieve vaccinatie tegen HPV-typen 16 en 18 de incidentie van baarmoederhalskanker terugdringt.” In rijke landen kost het HPV-vaccin tussen de 70 en 270 euro per drie doses.

Kinderartsen zijn belangrijke voorstanders van preventieve vaccinatie, maar weten mogelijk weinig over HPV-infectie en baarmoederhalskanker. Verloskundigen en gynaecologen weten het één en ander van HPV en baarmoederhalskanker, maar hebben vaak weinig kennis over vaccins en immunisatie.

Het is volgens dr. Beller niet bewezen dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt. De Amerikaanse Food and Drug Administration kijkt alleen naar de veiligheid van het vaccin, niet naar de werkzaamheid.

Bijwerkingen

“Er is geen bewijs dat het vaccin beschermt tegen baarmoederhalskanker,” benadrukte hij. “Men zou 20.000 meisjes moeten vaccineren om één geval van baarmoederhalskanker te voorkomen.”

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid stond op het punt om 65.000 14-jarige meisjes te vaccineren, maar schrapte het programma nadat artsen waarschuwden dat de potentiële voordelen van de vaccins niet opwegen tegen de negatieve bijwerkingen die het HPV-vaccin kan veroorzaken en heeft veroorzaakt.

Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit jaar besloot de Japanse overheid te stoppen met de vaccinatie tegen het humaan papillomavirus, dat in sommige gevallen baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Volgens Japan veroorzaakt het vaccin onder meer onvruchtbaarheid, chronische pijn, gevoelloosheid en verlamming. Om soortgelijke redenen schrapte de Japanse regering een aantal jaren geleden al het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Bron: Jpost.com Foto: Judy Siegel-Itzkovich

Noot redactie: Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost. Lees ook: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten van schrijver Ard Pisa.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rhiannon
rhiannon
8 jaren geleden

nee joh, echt? zal mij niet verbazen als die rommel juist baarmoederhalskanker veroorzaakt. en onvruchtbaarheid natuurlijk, in het kader van de depopulatie onder aanmoediging van bilderbergbea en heur vrinden. zijn de a-kindertje ook al volgespoten met pesticiden of hoeven die dat niet. waarom worden die bloedzuigers eigenlijk allemaal honderd jaar oud? hoor je nooit, dat die oranje plaag uitgeroeid wordt door kanker… schoften.

Catharina R
Catharina R
8 jaren geleden

Dit zijn toch wel ras echte psychopaten he leugens en geen gevoel hebben ze .Zij denken niet eens meer aan hun kinderen en kleinkinderen zij kennen maar een liefde en dat is macht en geld 2 dan .

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld,,”It’s Alive!!!” “It’s Alive!!!”

http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c

Arno
Arno
8 jaren geleden

….Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit is ook de enige reden waarom er gevaccineerd wordt. Niet het welzijn van de mens staat voorop, maar het ‘welzijn’ van deze farmareuzen.

x

Check Also

grapperhaus

Grapperhaus dreigt met nieuwe avondklok als mensen niet naar kabinet luisteren: ‘Totaal absurd en ongepast’

Om het coronavirus in te dammen kan ...

baby

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x