Homepagina » Gezondheid » Arts: ‘HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker’
Arts: HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker

Arts: ‘HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker’

Uit verschillende studies is gebleken dat gevaccineerde vrouwen toch baarmoederhalskanker kregen.

Dat schrijft de Israëlische krant The Jerusalem Post. Onlangs waren in Tel Aviv 40 vooraanstaande experts bijeen op het gebied van gynaecologie, oncologie en de gezondheid van vrouwen om te spreken over het HPV-vaccin.

“Ik wil fundamentele studies zien waaruit blijkt dat het [vaccin] werkt, maar die zijn er niet,” zei dr. Uzi Beller, een internationale bekendheid op het gebied van gynaecologische kanker.

Vrijbrief

De vaccins zijn volgens Beller vrijwel alleen getest op blanke vrouwen die naar de universiteit gingen. “De data zijn gebaseerd op een relatief korte periode,” zei hij. “Dit geeft gezondheidsinstanties nog geen vrijbrief om gezonde meisjes massaal te gaan vaccineren.”

Dr. Beller zei verder: “Er is geen bewijs dat preventieve vaccinatie tegen HPV-typen 16 en 18 de incidentie van baarmoederhalskanker terugdringt.” In rijke landen kost het HPV-vaccin tussen de 70 en 270 euro per drie doses.

Kinderartsen zijn belangrijke voorstanders van preventieve vaccinatie, maar weten mogelijk weinig over HPV-infectie en baarmoederhalskanker. Verloskundigen en gynaecologen weten het één en ander van HPV en baarmoederhalskanker, maar hebben vaak weinig kennis over vaccins en immunisatie.

Het is volgens dr. Beller niet bewezen dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt. De Amerikaanse Food and Drug Administration kijkt alleen naar de veiligheid van het vaccin, niet naar de werkzaamheid.

Bijwerkingen

“Er is geen bewijs dat het vaccin beschermt tegen baarmoederhalskanker,” benadrukte hij. “Men zou 20.000 meisjes moeten vaccineren om één geval van baarmoederhalskanker te voorkomen.”

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid stond op het punt om 65.000 14-jarige meisjes te vaccineren, maar schrapte het programma nadat artsen waarschuwden dat de potentiële voordelen van de vaccins niet opwegen tegen de negatieve bijwerkingen die het HPV-vaccin kan veroorzaken en heeft veroorzaakt.

Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit jaar besloot de Japanse overheid te stoppen met de vaccinatie tegen het humaan papillomavirus, dat in sommige gevallen baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Volgens Japan veroorzaakt het vaccin onder meer onvruchtbaarheid, chronische pijn, gevoelloosheid en verlamming. Om soortgelijke redenen schrapte de Japanse regering een aantal jaren geleden al het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Bron: Jpost.com Foto: Judy Siegel-Itzkovich

Noot redactie: Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost. Lees ook: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten van schrijver Ard Pisa.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Désirée L. Röver

  Lees mijn boek “Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina'” (ofwel de HPV-vaccins als de duivel in een doosje..).
  Alle voorspellingen die ik daarin heb gedaan zijn helaas uitgekomen: grote neurologische schade, onvruchtbaarheid, baarmoederhalskanker en zelfs de dood. Al deze negatieve gevolgen zijn niet toevallig…
  Waarom in hemelsnaam laten mensen zich injecteren met ziekteverwekkers van ziekten die ze niet willen krijgen? Wat is daarvan de logica?
  Kijk op mijn website naar hoe je een baarmoederhals gezond maakt en houdt. Gezond weefsel is onaantrekkelijk voor virussen en bacteriën. Zo simpel is het.
  Bij jonge meisjes is hun baarmoederhals bedekt met één laagje cellen. Wanneer zij te vroeg beginnen met seks, beschadigt dat tere weefsel heel gemakkelijk, en kunnen ziekteverwekkers daar gemakkelijk innestelen.
  Maar de schade van te vroege seks is groter: meisjes worden daardoor ook beschadigd in hun psyche en in hun vermogen tot binding met een levenspartner… (Joe MCilhaney, Freda McKissic Bush, “Hooked, new science on how casual sex is affecting our children”, ook in het Nederlands vertaald).

  2 likes
 2. nee joh, echt? zal mij niet verbazen als die rommel juist baarmoederhalskanker veroorzaakt. en onvruchtbaarheid natuurlijk, in het kader van de depopulatie onder aanmoediging van bilderbergbea en heur vrinden. zijn de a-kindertje ook al volgespoten met pesticiden of hoeven die dat niet. waarom worden die bloedzuigers eigenlijk allemaal honderd jaar oud? hoor je nooit, dat die oranje plaag uitgeroeid wordt door kanker… schoften.

  1 likes
 3. ….Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

  Dit is ook de enige reden waarom er gevaccineerd wordt. Niet het welzijn van de mens staat voorop, maar het ‘welzijn’ van deze farmareuzen.

  1 likes
 4. Het was al bekend dat het geen baarmoederhalskanker voorkomt, maar alleen de BMK die wordt veroorzaakt door het HPV virus.

  Een simpele condoom en goede voorlichting kan hier dus al heel goede diensten bewijzen ter voorkoming deze en diverse andere besmettelijke ziekten. Dit zorgt er dan tevens voor dat de heren dit virus niet ongebreideld verder hoeven te verspreiden.

  Maarja, het inenten van maagdelijke meisjes (vereiste!) is natuurlijk winstgevender…

  1 likes
 5. Het moment dat dit bekend werd had ik al meteen het gevoel dat dit niet moest gebeuren. Dat kun je toch op je klompen aanvoelen dat dit niet klopt. Het komt zomaar uit het niets vallen dat alle meiden ineens ingeent moeten worden. Wat een onzin. Gelukkig was mijn dochter zo wakker om dat ook te begrijpen. En inderdaag Rhiannon, het is weer één van die probeersels om de mensheid klein te krijgen.

  1 likes
 6. Dit zijn toch wel ras echte psychopaten he leugens en geen gevoel hebben ze .Zij denken niet eens meer aan hun kinderen en kleinkinderen zij kennen maar een liefde en dat is macht en geld 2 dan .

  0 likes
 7. het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld,,”It’s Alive!!!” “It’s Alive!!!”

  http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c

  0 likes
 8. Met resonantie technieken kan je HPV opsporen en laten oplossen.

  Laat eens een body scan maken zou ik zeggen, dan weet je alles over je lichaam. Zoek in je buurt naar resonantietechnieken.

  Daarmee wordt ook aangegeven wat je lichaam mist aan voedingsstoffen, wat het niet kan verdragen, etc.

  0 likes
 9. stel gewoon eens een vraag hierover op de FB pagina’s van het RIVM.

  Soms krijg je zelfs antwoord, maar iig ontstaat er dan een besef welke vragen er leven en dat die wel geloofwaardig beantwoord moeten worden, voordat we ook maar overwegen onze dochters hieraan bloot te stellen.

  https://www.facebook.com/RIVMnl?fref=ts

  0 likes
 10. Wat een narcistische ingesteldheid met psychopathische trekken !!!! walgelijk , mensen zoveel mogelijk informeren over wat het HPV kan veroorzaken ( op zich niet slecht om te weten maar telt evenzeer om zoveel angst in te boezemen zoals een psychopaat zijn slachtoffers strikt ) , iedereen snakkend naar de ‘ verlossing der doem ‘ en dan blijkt de prijs nog eens schandalig uit proportie en nu blijkt het de belangrijkste type’s niet eens te voorkomen maar zijn de zogenaamde ” bijwerkingen ” gewoonweg onacceptabel schadelijk ! Je zou hier wel eens ziek van kunnen worden , gelukkig mijn dochter hiermee niet laten inenten ! een schadeclaim zou wel wenselijk zijn me dunkt !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

assen

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het ...

btw

Kabinet kan btw wel verhogen, maar níet verlagen: ‘Systemen Belastingdienst kunnen dat niet aan’

Afgelopen week verlaagde Duitsland de btw-percentages om ...