Gezondheid

Arts: ‘HPV-vaccin beschermt niet tegen baarmoederhalskanker’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit verschillende studies is gebleken dat gevaccineerde vrouwen toch baarmoederhalskanker kregen.

Dat schrijft de Israëlische krant The Jerusalem Post. Onlangs waren in Tel Aviv 40 vooraanstaande experts bijeen op het gebied van gynaecologie, oncologie en de gezondheid van vrouwen om te spreken over het HPV-vaccin.

“Ik wil fundamentele studies zien waaruit blijkt dat het [vaccin] werkt, maar die zijn er niet,” zei dr. Uzi Beller, een internationale bekendheid op het gebied van gynaecologische kanker.

Vrijbrief

De vaccins zijn volgens Beller vrijwel alleen getest op blanke vrouwen die naar de universiteit gingen. “De data zijn gebaseerd op een relatief korte periode,” zei hij. “Dit geeft gezondheidsinstanties nog geen vrijbrief om gezonde meisjes massaal te gaan vaccineren.”

Dr. Beller zei verder: “Er is geen bewijs dat preventieve vaccinatie tegen HPV-typen 16 en 18 de incidentie van baarmoederhalskanker terugdringt.” In rijke landen kost het HPV-vaccin tussen de 70 en 270 euro per drie doses.

Kinderartsen zijn belangrijke voorstanders van preventieve vaccinatie, maar weten mogelijk weinig over HPV-infectie en baarmoederhalskanker. Verloskundigen en gynaecologen weten het één en ander van HPV en baarmoederhalskanker, maar hebben vaak weinig kennis over vaccins en immunisatie.

Het is volgens dr. Beller niet bewezen dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt. De Amerikaanse Food and Drug Administration kijkt alleen naar de veiligheid van het vaccin, niet naar de werkzaamheid.

Bijwerkingen

“Er is geen bewijs dat het vaccin beschermt tegen baarmoederhalskanker,” benadrukte hij. “Men zou 20.000 meisjes moeten vaccineren om één geval van baarmoederhalskanker te voorkomen.”

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid stond op het punt om 65.000 14-jarige meisjes te vaccineren, maar schrapte het programma nadat artsen waarschuwden dat de potentiële voordelen van de vaccins niet opwegen tegen de negatieve bijwerkingen die het HPV-vaccin kan veroorzaken en heeft veroorzaakt.

Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit jaar besloot de Japanse overheid te stoppen met de vaccinatie tegen het humaan papillomavirus, dat in sommige gevallen baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Volgens Japan veroorzaakt het vaccin onder meer onvruchtbaarheid, chronische pijn, gevoelloosheid en verlamming. Om soortgelijke redenen schrapte de Japanse regering een aantal jaren geleden al het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Bron: Jpost.com Foto: Judy Siegel-Itzkovich

Noot redactie: Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost. Lees ook: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten van schrijver Ard Pisa.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rhiannon
rhiannon
9 jaren geleden

nee joh, echt? zal mij niet verbazen als die rommel juist baarmoederhalskanker veroorzaakt. en onvruchtbaarheid natuurlijk, in het kader van de depopulatie onder aanmoediging van bilderbergbea en heur vrinden. zijn de a-kindertje ook al volgespoten met pesticiden of hoeven die dat niet. waarom worden die bloedzuigers eigenlijk allemaal honderd jaar oud? hoor je nooit, dat die oranje plaag uitgeroeid wordt door kanker… schoften.

Catharina R
Catharina R
9 jaren geleden

Dit zijn toch wel ras echte psychopaten he leugens en geen gevoel hebben ze .Zij denken niet eens meer aan hun kinderen en kleinkinderen zij kennen maar een liefde en dat is macht en geld 2 dan .

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld,,”It’s Alive!!!” “It’s Alive!!!”

http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c

Arno
Arno
9 jaren geleden

….Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit is ook de enige reden waarom er gevaccineerd wordt. Niet het welzijn van de mens staat voorop, maar het ‘welzijn’ van deze farmareuzen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x