CoronaMens en Dier

Artsen die concludeerden dat coronavaccin veilig is voor zwangere vrouwen betaald door Pfizer: ‘Schokkend’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!

Zwangere vrouwen krijgen het advies om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Vaccinatie is veilig en effectief, ook in de zwangerschap, stelt het RIVM.

Uit vrijgegeven Pfizer-documenten komt echter een verontrustend beeld naar voren, zei journalist Naomi Wolf in Bannon’s War Room. Voordat men concludeerde dat het coronavaccin ‘veilig en effectief’ is, werden zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, uitgesloten van de klinische onderzoeken. Ze mochten niet deelnemen aan de onderzoeken.

Schokkend

Pfizer concludeerde op basis van onderzoek bij ratten dat het vaccin veilig en effectief is voor zwangere vrouwen. Dat terwijl gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie aantonen dat zwangere militairen massaal last krijgen van ernstige bijwerkingen.

De vrouwen kregen het advies om een experimenteel en ongetest vaccin te nemen. Dat advies blijkt gebaseerd te zijn op een gebrekkig onderzoek naar enkele tientallen ratten in Frankrijk. De onderzoekers blijken bovendien te zijn ingehuurd door of aandelen te hebben in Pfizer of BioNTech. “Schokkend,” zei Wolf.

Verdoezelen

De artsen die op basis van onderzoek naar 44 Franse ratten concludeerden dat het coronavaccin veilig is voor zwangere vrouwen werden ingehuurd door of hadden aandelen in Pfizer of BioNTech, benadrukte de journalist. Ze probeerden dit te verdoezelen door alleen initialen te gebruiken.


4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
9 maanden geleden

Het lijkt erop in dit artikel dat onderzoekers en ratten met elkaar verward zijn.

Jeff
Jeff
9 maanden geleden

Het vaccin is gewoon slecht voor iedereen. Je kan er hooguit een ter dood veroordeelde een plezier mee doen. En zelfs dan zijn er humanere methoden.

Archi
Archi
9 maanden geleden

Geen wonder dat pfeizer zich niet verantwoordelijk wilde stellen voor het geval er “claimes” zouden komen. Liever betaalde zij voor zwijggeld. Wat de kosten zijn voor de zorg of de misbruikte mensen of zij die er door gestorven zijn, was/is voor hen onbelangrijk.

Fransdo
Fransdo
9 maanden geleden

Deze mensen zijn nog minder dan de ratten waarop ze dit nep-experiment uitvoerden. BRRRRRRRR

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x