Homepagina » Gezondheid » Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten
Voorkomen is beter dan genezen

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Na het lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met miljarden omzet er niets van wil weten.

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.

Botte bijl

Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kunt beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview ‘Kanker de Baas‘. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken: “75 procent van alle kankermedicijnen werkt niet, drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”

Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75 procent van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Lees hier het gehele verhaal.

“Dit boek van Ard Pisa draagt een belangrijke steen bij om de onwetendheid bij mensen weg te nemen en noodzakelijke verandering van onder af aan in gang te zetten”. – Wim Huppes, internist

“Het wordt de hoogste tijd dat het reguliere kankeronderzoek ruiterlijk toegeeft dat ze op het punt van faillissement is aangekomen. Gelukkig is er een alternatief. Dit boek van Ard Pisa is van onschatbare waarde”. – Dr. Piet de Veer

“Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijke passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”. – Een arts, gespecialiseerd in kanker, die graag anoniem wil blijven

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.

Noot redactie: Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost.

Gerelateerd:

 Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Oud nieuws artikel, maar wel weer een conclusie: geef je gezondheid niet weg aan big-pharma. Dus neem je eigen gezondheid in eigen beheer en heel jezelf.Er is voldoende info beschikbaar om je gezondheid te verbeteren.Maar dat vraagt natuurlijk wel verantwoordelijkheid. Neem je die zelf of geef je die uit handen ? Tenslotte ben jij de enige die jezelf kan helen.Zoek zelf de hulp en zorg die bij jou past.En vertrouw op je eigen helend vermogen.En GEBRUIK die witte jassen waarvoor ze zijn bedoeld.

  1 likes
 2. nou!! wat zei ik ???,,het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld.

  0 likes
 3. Heel erg te lezen dit omdat ik ook fam:leden ben kwijt geraakt aan die ziekten,maar zij zijn nu in t licht en goed dat deze dingen ook aan t licht komen ,we hebben eerlijke alternatieve ziekenhuizen nodig die eerlijk met mensen omgaan voor genezing,en laat de rest maar hun handeltje pakken en eendjes gaan voeren ,in n park voor afgedankte artse en alles op eigen kosten ze hebben toch al aan andermans leed verdient.!!!!

  0 likes
 4. Dankzij Otto Warburg werk ik nu met de MWO oftewel Multiple Wave Oscillator bij o.a. kankerpatiënten.
  Dr. Warburg ontdekte nl. dat een gezonde lichaamscel een spanning heeft van 70 – 90 millivolt. Als deze spanning daalt wordt je ziek. Bij een millivolt van 50 ben je chronisch vermoeid, een cel met een millivolt van 15(!!!) is een kankercel!

  Punt is, onze lichaamscellen kunnen enkel de juiste spanning/energie vasthouden als ze alle mineralen binnenkrijgen en daarnaast schoon water om gifstoffen te kunnen lozen.
  En dáár gaat het mis.
  Onze voeding is ver beneden de maat dankzij monocultuur, kunstmest en pesticiden en wat voor voedingsstoffen er dan nog inzitten gaan we uit tijdens het oneindige bewerken van voeding.
  We drinken liever koffie of cola dan water en áls we water drinken, is het vaak óf kraanwater, óf mineraalwater en dan ook nog eens uit plastic flessen of bekers! Geen van tweeën is geschikt om je lichaam goed te laten functioneren.

  Ik ben steeds zo blij als er boeken als dit naar buiten komen en dat er steeds meer aandacht is voor hoe Big Pharma ons erin luist – en eerlijk is eerlijk, wij ons erin laten luizen.

  Maar genoeg is genoeg. Ik schreeuw het al jaren van de daken en ben niet van plan te stoppen totdat iedereen weet dat kanker te genezen is en dan heb ik het niet over chemo, bestraling en operaties.
  Dan heb ik het over goede voeding om je mineralen aan te vullen, je lichaamschemie op orde krijgen (dit is aan te tonen door RBTI testen), en zuiver water drinken = stoomgedestilleerd water.

  Kanker is niets anders dan een laatste rode vlag van je lichaam dat het zwaar in de problemen zit maar voor het zover is heb je al ….tig signalen gemist.

  0 likes
 5. Niet echt een eeld veranderent boek, dit is enkel zo indien je jezelf nooit in de materie hebt verdiept en indien je nooit luistert naar de doktoren, die geven namelijk aan dat er een grote kans is dat de behandeling faalt. Dit zou direct al genoeg moeten zeggen, maar de mens tegenwoordig luistert eerder naar de toon dan naar de boodschap van de woorden, iets met je lekkerder voelen als de toon maar goed is… Open deur boek!

  Vroeger bestond er geen kanker, toen ging je spontaan dood aan een misterieuse pijn die enkel maar erger werd tot je het loodje legde. Vroeger was alles beter!

  0 likes
 6. Als je mensen echt wilt helpen en je wilt dat iedereen het weet waarom dan een boek waarvoor je moet betalen. Voor mij is deze informatie dus niet beschikbaar want ik ken dit boek niet betalen omdat ik in zwaar financiële problemen verkeert en goed moet op letten hoe ik mijn geld aan boodschappen besteed om überhaupt de hele maand te kunnen eten. Jammer want ik had het ook graag willen weten maar nee niet voor mij want er is geen geld voor een boek dus helaas en zo gaat het meestal met mensen die geen geld hebben dan val je buiten de boot.

  0 likes
 7. Laat je niet te snel verleiden met dit soort hoopvolle bericht.

  Het zit niet bij iedereen in deze oliën/vetten. Het kan voor jou wel degelijk zo zijn, maar het is niet voor iedereen zo.

  Met resonantie technieken krijg je binnen 2 uur te horen wat je lichaam mist aan voedingsstoffen, wat het niet kan verdragen, etc. Het geeft ook aan welke middelen uit het reguliere circuit jouw lichaam wel degelijk wil hebben (of niet natuurlijk).

  Laat je niet verleiden tot het denken in afscheidingen ‘regulier’/’complementair’.

  Ga zelf gewoon er midden in staan. Laat je eigen lichaam het vertellen. Met bioresonantie krijg je goud in handen qua info, en dan kan je daarom bewuste keuzes maken.

  Je moet al deze informatie ook voor jezelf kunnen plaatsen in ‘wat kanker nou eigenlijk voor mechanisme is’, en of je bron kapot is of/en je zelfgenezend vermogen.

  Ik heb hierover een filmpje gemaakt.

  Je kunt dit filmpje zien door het woord

  bronwaarneming

  in te typen

  https://vimeo.com/67902860

  Heb het goed,

  Astrid van Triet

  0 likes
 8. [quote name=”Whiz”]Als je mensen echt wilt helpen en je wilt dat iedereen het weet waarom dan een boek waarvoor je moet betalen. Voor mij is deze informatie dus niet beschikbaar want ik ken dit boek niet betalen omdat ik in zwaar financiële problemen verkeert en goed moet op letten hoe ik mijn geld aan boodschappen besteed om überhaupt de hele maand te kunnen eten. Jammer want ik had het ook graag willen weten maar nee niet voor mij want er is geen geld voor een boek dus helaas en zo gaat het meestal met mensen die geen geld hebben dan val je buiten de boot.[/quote]

  Gelukkig komt de Sint weer. Heb je in ieder geval 1 dingetje op je lijstje 🙂

  0 likes
 9. Private Video
  This is a private video. Do you have permission to watch it? If so please provide the correct password.

  [quote name=”Astrid van Triet”]Laat je niet te snel verleiden met dit soort hoopvolle bericht.

  Het zit niet bij iedereen in deze oliën/vetten. Het kan voor jou wel degelijk zo zijn, maar het is niet voor iedereen zo.

  Met resonantie technieken krijg je binnen 2 uur te horen wat je lichaam mist aan voedingsstoffen, wat het niet kan verdragen, etc. Het geeft ook aan welke middelen uit het reguliere circuit jouw lichaam wel degelijk wil hebben (of niet natuurlijk).

  Laat je niet verleiden tot het denken in afscheidingen ‘regulier’/’complementair’.

  Ga zelf gewoon er midden in staan. Laat je eigen lichaam het vertellen. Met bioresonantie krijg je goud in handen qua info, en dan kan je daarom bewuste keuzes maken.

  Je moet al deze informatie ook voor jezelf kunnen plaatsen in ‘wat kanker nou eigenlijk voor mechanisme is’, en of je bron kapot is of/en je zelfgenezend vermogen.

  Ik heb hierover een filmpje gemaakt.

  Je kunt dit filmpje zien door het woord

  bronwaarneming

  in te typen

  https://vimeo.com/67902860

  Heb het goed,

  Astrid van Triet[/quote]

  0 likes
 10. https://www.ninefornews.nl/wetenschap/5324-de-geheimen-van-nikola-tesla-video#comments nr.10[quote name=”Sunshine”]Dankzij Otto Warburg werk ik nu met de MWO oftewel Multiple Wave Oscillator bij o.a. kankerpatiënten.
  Dr. Warburg ontdekte nl. dat een gezonde lichaamscel een spanning heeft van 70 – 90 millivolt. Als deze spanning daalt wordt je ziek. Bij een millivolt van 50 ben je chronisch vermoeid, een cel met een millivolt van 15(!!!) is een kankercel!

  Maar genoeg is genoeg. Ik schreeuw het al jaren van de daken en ben niet van plan te stoppen totdat iedereen weet dat kanker te genezen is en dan heb ik het niet over chemo, bestraling en operaties.
  Dan heb ik het over goede voeding om je mineralen aan te vullen, je lichaamschemie op orde krijgen (dit is aan te tonen door RBTI testen), en zuiver water drinken = stoomgedestilleerd water.

  Kanker is niets anders dan een laatste rode vlag van je lichaam dat het zwaar in de problemen zit maar voor het zover is heb je al ….tig signalen gemist.[/quote]

  Helemaal mee eens en ik schreeuw ook al jaren en dus ook met jou mee en zal ook zeker niet stoppen om mensen op andere mogelijkheden te attenderen!

  Kijk ook eens op:
  https://www.ninefornews.nl/wetenschap/5324-de-geheimen-van-nikola-tesla-video#comments nr. 10

  En vergeet het boek van Andreas Moritz niet met de veel- zo niet alleszeggende titel:
  “Kanker is geen ziekte…..maar een overlevingsmechanisme” ISBN 978-90-202-0305-9

  0 likes
 11. @Star child, password = bronwaarneming

  0 likes
 12. heel leuk allemaal, nadat eerst me halve familie der aan dood is.
  maar ja wie verdient er eigenlijk aan dit boek>?uitgever en de schrijver en alles wat er tussen zit?
  waarom worden de feiten niet gewoon tot algemene kennis verheven?

  er wordt gewoon weer aan verdient, dus dit verhaal verdient geen plaats.

  0 likes
 13. [quote name=”Whiz”]Als je mensen echt wilt helpen en je wilt dat iedereen het weet waarom dan een boek waarvoor je moet betalen. Voor mij is deze informatie dus niet beschikbaar want ik ken dit boek niet betalen omdat ik in zwaar financiële problemen verkeert en goed moet op letten hoe ik mijn geld aan boodschappen besteed om überhaupt de hele maand te kunnen eten. Jammer want ik had het ook graag willen weten maar nee niet voor mij want er is geen geld voor een boek dus helaas en zo gaat het meestal met mensen diegeen geld hebben dan val je buiten de boot.[/quote]

  Ja idd! Waarom dan weer een boek van nog iemand die het allemaal wel weer beter weet dan de zoveelte voorganger die ook beweerde wat goed is voor jou!
  Ik vind zet de zogenaamde ” geheimen “. dus wat iedereen ZOGENAAMD zou moeten weten op internet zo dat ook arme mensen kunnen lezen wat zogenaamd ow zo goed is!

  0 likes
 14. [quote name=”pietsnot”]nou!! wat zei ik ???,,het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld.[/quote]
  Jup je zei het alleen is het niet meer alive…

  0 likes
 15. Ben ik de enige die vind dat de titel van dit boek niet kan, ongeacht de inhoud van het boek. Een beetje respectloos vind ik persoonlijk. Maar ja, dat zal wel aan mij liggen.

  0 likes
 16. [quote name=”De huisdokter.”]Oud nieuws artikel, maar wel weer een conclusie: geef je gezondheid niet weg aan big-pharma. Dus neem je eigen gezondheid in eigen beheer en heel jezelf.Er is voldoende info beschikbaar om je gezondheid te verbeteren.Maar dat vraagt natuurlijk wel verantwoordelijkheid. Neem je die zelf of geef je die uit handen ? Tenslotte ben jij de enige die jezelf kan helen.Zoek zelf de hulp en zorg die bij jou past.En vertrouw op je eigen helend vermogen.En GEBRUIK die witte jassen waarvoor ze zijn bedoeld.[/quote]
  Wat voor dokter ben je eigenlijk?

  0 likes
 17. Oke connor jij vind de titel van het boek een beetje respectloos.
  Weet je wat respectloos is? Dat mensen stinkend rijk worden van de ziekte kanker. Dat als wij echt geneesmiddelen zouden gebruiken FARMA verleden tijd is.
  En weet je wat respectloos is?
  Dat iedereen te bang is er over te praten. Dat mensen nog liever hun familie en vrienden aan kanker of andere kwalen zien sterven dan dat ze hun mond open doen en hun mind terug pakken en er wat van zeggen. Weet je wat respectloos is? Dat bijna alle doktoren weten dat er beter wegen zijn naar genezing maar voor omdat ze genoeg betaald krijgen het er maar van nemen. Weet je wat respectloos is? Dat ons land en de rest van de wereld word geleid door mensen die een groter ego hebben dan de duivel zelf als die ooit bestaan heeft en hun het dan wel niet zijn. Weet je wat respectloos is? Dat geld en ons ego centrische peuter levendjes belangrijker zijn dan verhongerde mensen en mensen in oorlogen. En zieke mensen. Weetje wat respectloos is? Dat je de waarheid niet diep in de ogen durft aan te kijken want dan zie je jezelf in deze creatie en dan kom je er achter wie je bent en dat jij verantwoordelijk bent voor jou realiteit. Weetje wat echt respectloos is? Dat het woord respect zijn betekenis duizenden jaren geleden al is kwijt geraakt want nu word het woord respect alleen gebruikt voor egocentrische emoties van een mens die zichzelf op een hoger stoeltje plaatst dan het kleinste insect op deze aardbol. Waarom omdat het kan. Maar een titel van een boek respectloos? Ook al hete het boek kanker eigen schuld dan was het nog minder respectloos dan al de voor genoemde dingen. Respect bestaat niet alleen oprechtheid. en wanneer er oprechtheid is dan zal respect overbodig worden. Greetz 😉

  0 likes
 18. Wat als Angelina het wel wist – maar met de hulp van de pharma industrie een paar mooie borsten heeft terug gekregen waar ze weer decennia meer vooruit kan…
  Plus natuurlijk de nodige aandacht in de media….

  0 likes
 19. ” dit moet iedereen weten!” roepen ze van de daken…

  Als iederee het ” moet ” weten zet het op Internet , maar iedereen moet eerst een boek kopen.. yeah.

  0 likes
 20. tja….
  ik heb hier nog een boeiende docu over het genezen van kanker en veel meer aandoeningen.
  zeer interessant en ook hier wil de big pharma miljoenen aan verdienen doormiddel van dit te negeren.

  http://www.youtube.com/watch?v=DO5J4b4K0go

  nederlands ondertiteld btw 🙂

  0 likes
 21. [quote name=”Jeffrey”]Maar een titel van een boek respectloos? Ook al hete het boek kanker eigen schuld dan was het nog minder respectloos dan al de voor genoemde dingen. Respect bestaat niet alleen oprechtheid. en wanneer er oprechtheid is dan zal respect overbodig worden. Greetz ;)[/quote]

  Hoe mooi je het ook probeert te verbloemen met al je woorden het blijft respectloos. Het wordt op de man (in dit geval vrouw) gespeeld.

  Ik geef jouw geen ongelijk in de rest van je tekst (tot aan de helft dan schiet je een beetje door vind ik persoonlijk), maar dat jij de titel niet respectloos vind zegt meer over jou dan over mij. Ik dacht juist hier iedereen “voor” respect jegens zn medemens was.

  Hoe moeilijk kan het zijn om een titel te verzinnen zonder iemand te beledigen?

  0 likes
 22. [quote name=”Jeffrey”]Weet je wat respectloos is? Dat mensen stinkend rijk worden van de ziekte kanker. Dat als wij echt geneesmiddelen zouden gebruiken FARMA verleden tijd is.
  En weet je wat respectloos is?
  Dat iedereen te bang is er over te praten. Dat mensen nog liever hun familie en vrienden aan kanker of andere kwalen zien sterven dan dat ze hun mond open doen en hun mind terug pakken en er wat van zeggen. Weet je wat respectloos is? Dat bijna alle doktoren weten dat er beter wegen zijn naar genezing maar voor omdat ze genoeg betaald krijgen het er maar van nemen. Weet je wat respectloos is? Dat ons land en de rest van de wereld word geleid door mensen die een groter ego hebben dan de duivel zelf als die ooit bestaan heeft en hun het dan wel niet zijn. Weet je wat respectloos is? Dat geld en ons ego centrische peuter levendjes belangrijker zijn dan verhongerde mensen en mensen in oorlogen. En zieke mensen. Weetje wat respectloos is? Dat je de waarheid niet diep in de ogen durft aan te kijken want dan zie je jezelf in deze creatie en dan kom je er achter wie je bent en dat jij verantwoordelijk bent voor jou realiteit. Waarom omdat het kan. Maar een titel van een boek respectloos? Ook al hete het boek kanker eigen schuld dan was het nog minder respectloos dan al de voor genoemde dingen. Respect bestaat niet alleen oprechtheid. en wanneer er oprechtheid is dan zal respect overbodig worden. Greetz ;)[/quote]

  Je kan het verbloemen in mooie woorden als je wilt, maar het blijft inderdaad respectloos. Als jij dit niet vind zegt dat meer over jou dan over mij.

  Zo moeilijk is het niet om een normale titel te vezinnen. Waarom zou je dat over de rug van een ander doen? beetje cheap vind ik dat.

  En als respect niet bestaat, waarom zeggen jullie dan allemaal dat de debunkers (die oprecht zijn) jullie allemaal met respect moeten behandelen.

  0 likes
 23. ipv te janken over een boektitel en kanker, vraag ik me af hoeveel van jullie commentatoren een veganistisch dieet volgt. Als je big farma een hak wil zetten, zorg dan dat je niet ziek wordt. Wil je niet ziek worden, eet dan geen dierlijke producten en sport/beweeg.
  De wereld verbeteren? Begin bij jezelf…

  0 likes
 24. Heeeeee mn reactie was er wel door gekomen, ondanks de storing. Petje af voor Niburu.
  Nou ja, nu dus twee keer geplaatst. Ik zou zeggen, combineer die 2 en je hebt mn reactie 🙂

  0 likes
 25. En welke oorzaken zijn dit dan???

  0 likes
 26. Dat is dan de zogenaamde “reguliere” geneeskunde. Het is, alles bij elkaar, een regulier complot. Elkaar de handen boven het hoofd houden en met de term “wetenschappelijk” leugen en bedrog verkopen. Ik werk zelf in de zorg en zie hoe de zogenaamde brave reguliere zorgverleners er een potje van maken. Natuurlijk zijn er onder alternatieve genezers oplichters. Maar we mogen er niet aan voorbij gaan dat de belangen in het reguliere zorgcircuit groot zijn. Fraude is aan de orde van de dag. Ook financieel. De zorgpremie zou met tientallen euro’s omlaag kunnen als dat eens werd aangepakt. Maar het OM doet niks. Ze pakken liever wilplassers en hardrijders op. Want dat is makkelijk. Ik weet nog hoe vooraanstaande klinisch genetici mij aanvielen over een product dat volgens hen niet waargemaakt kon worden. Uiteindelijk bleek dat ze dezelfde testen ook toepassen en alleen maar met deze zwartmakerij hun woekerprijzen wilden veiligstellen. Intakegesprekken kosten bij een klinisch genetisch centrum gemiddeld 1500 euro. Wij konden dit tegen de werkelijke kosten van ruim 250 euro. Maar we werden neergesabeld. Met “dank” aan de media.

  0 likes
 27. Whiz, misschien een vreemde vraag, je kunt geen boek betalen, maar wel een computer?

  0 likes
 28. in de jaren 50 en begin jaren 60 wandelde mijn grootvader in Vlaardingen van ambacht de wijk waar hij woonde naar zijn vriend in die tijd DR MOERMAN in de broekpolder hij zij in die tijd al dat je het lichaam zuur moest houden VELEN lachten de man uit ach ja hij was zijn tijd ver vooruit getuige de vele lofuitingen uit DE USA ben anderen landen .maar hier ach blijf maar lekker dromen verder .leuke groet gretchen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

idee

Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!

Stuur jouw idee in Zoals in een ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...