Gezondheid

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na het lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met miljarden omzet er niets van wil weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.

Botte bijl

Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kunt beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview ‘Kanker de Baas‘. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken: “75 procent van alle kankermedicijnen werkt niet, drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”

Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75 procent van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Lees hier het gehele verhaal.

“Dit boek van Ard Pisa draagt een belangrijke steen bij om de onwetendheid bij mensen weg te nemen en noodzakelijke verandering van onder af aan in gang te zetten”. – Wim Huppes, internist

“Het wordt de hoogste tijd dat het reguliere kankeronderzoek ruiterlijk toegeeft dat ze op het punt van faillissement is aangekomen. Gelukkig is er een alternatief. Dit boek van Ard Pisa is van onschatbare waarde”. – Dr. Piet de Veer

“Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijke passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”. – Een arts, gespecialiseerd in kanker, die graag anoniem wil blijven

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.

Noot redactie: Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

nou!! wat zei ik ???,,het zijn allemaal dokter frankenstein,s in de medische wereld.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

Heel erg te lezen dit omdat ik ook fam:leden ben kwijt geraakt aan die ziekten,maar zij zijn nu in t licht en goed dat deze dingen ook aan t licht komen ,we hebben eerlijke alternatieve ziekenhuizen nodig die eerlijk met mensen omgaan voor genezing,en laat de rest maar hun handeltje pakken en eendjes gaan voeren ,in n park voor afgedankte artse en alles op eigen kosten ze hebben toch al aan andermans leed verdient.!!!!

Sunshine
Sunshine
10 jaren geleden

Dankzij Otto Warburg werk ik nu met de MWO oftewel Multiple Wave Oscillator bij o.a. kankerpatiënten.
Dr. Warburg ontdekte nl. dat een gezonde lichaamscel een spanning heeft van 70 – 90 millivolt. Als deze spanning daalt wordt je ziek. Bij een millivolt van 50 ben je chronisch vermoeid, een cel met een millivolt van 15(!!!) is een kankercel!

Punt is, onze lichaamscellen kunnen enkel de juiste spanning/energie vasthouden als ze alle mineralen binnenkrijgen en daarnaast schoon water om gifstoffen te kunnen lozen.
En dáár gaat het mis.
Onze voeding is ver beneden de maat dankzij monocultuur, kunstmest en pesticiden en wat voor voedingsstoffen er dan nog inzitten gaan we uit tijdens het oneindige bewerken van voeding.
We drinken liever koffie of cola dan water en áls we water drinken, is het vaak óf kraanwater, óf mineraalwater en dan ook nog eens uit plastic flessen of bekers! Geen van tweeën is geschikt om je lichaam goed te laten functioneren.

Ik ben steeds zo blij als er boeken als dit naar buiten komen en dat er steeds meer aandacht is voor hoe Big Pharma ons erin luist – en eerlijk is eerlijk, wij ons erin laten luizen.

Maar genoeg is genoeg. Ik schreeuw het al jaren van de daken en ben niet van plan te stoppen totdat iedereen weet dat kanker te genezen is en dan heb ik het niet over chemo, bestraling en operaties.
Dan heb ik het over goede voeding om je mineralen aan te vullen, je lichaamschemie op orde krijgen (dit is aan te tonen door RBTI testen), en zuiver water drinken = stoomgedestilleerd water.

Kanker is niets anders dan een laatste rode vlag van je lichaam dat het zwaar in de problemen zit maar voor het zover is heb je al ….tig signalen gemist.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
10 jaren geleden

Niet echt een eeld veranderent boek, dit is enkel zo indien je jezelf nooit in de materie hebt verdiept en indien je nooit luistert naar de doktoren, die geven namelijk aan dat er een grote kans is dat de behandeling faalt. Dit zou direct al genoeg moeten zeggen, maar de mens tegenwoordig luistert eerder naar de toon dan naar de boodschap van de woorden, iets met je lekkerder voelen als de toon maar goed is… Open deur boek!

Vroeger bestond er geen kanker, toen ging je spontaan dood aan een misterieuse pijn die enkel maar erger werd tot je het loodje legde. Vroeger was alles beter!

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x