Spiritueel

Arts: “Ik ging naar de hemel en kreeg daar te horen dat mijn zoon zou gaan sterven”

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Orthopedisch chirurg Mary Neal beleefde in 1999 een bijna-doodervaring toen ze op vakantie in Chili tijdens het kajakken een ongeluk kreeg. Ze sloeg om en werd door de sterke stroming onder water getrokken. Dr. Neal was 24 minuten buiten bewustzijn, maar herstelde op miraculeuze wijze zonder hersenschade.

Neal beweert dat ze tijdens haar bijna-doodervaring de hemel heeft bezocht, daar geesten heeft ontmoet en een waarschuwing kreeg dat haar zoon zou gaan sterven. Toen ze eenmaal weer bij kennis was, vroeg ze zich af of het allemaal wel echt was geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik bedacht allerlei alternatieve verklaringen,” vertelde ze in het programma ‘In Deep Shift’ van OWN TV. “We wilden altijd een verklaring vinden die we konden begrijpen. Ik ben een concrete denker. Ik overdrijf niet.”

Na enige tijd kwam dr. Neal tot de conclusie dat ze alles wat er met haar was gebeurd niet aan de hand van de wetenschap kon verklaren. “De schoonheid was ongelooflijk intens,” zei ze. “Je kunt het met niets op aarde vergelijken.”

Ze herinnerde zich een koepelvormig gebouw en werd begroet door geesten die blij waren haar te zien. Neal beschreef deze entiteiten als fysieke wezens die een duidelijke vorm hadden.

“Ze hadden een fysieke vorm. Ze hadden hoofden, armen, benen en droegen een soort gewaad,” zei ze. “Ik wist dat ze er waren om me lief te hebben, te sturen en te beschermen.”

Neal wilde niet meer terug naar de aarde, maar de geesten vertelden haar dat het haar tijd nog niet was en herenigden haar weer met haar lichaam. De geesten zeiden vlak voordat ze terugging dat haar oudste zoon in de toekomst zou komen te overlijden.

Tien jaar later, in 2009, stierf haar zoon tijdens een auto-ongeluk. Ze had net haar boek To Heaven and Back af.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ubuntu
ubuntu
9 jaren geleden

Ik heb ook geen glazen bol nodig om te weten dat iemand gaat sterven in de toekomst. Vertel me hoe en wanneer dan heb je mijn aandacht en kan je op geloofwaardigheid rekenen.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Wow, wat een verhaal zeg. Ik sta er versteld van…

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

‘ Neal wilde niet meer terug naar de aarde ‘; zegt dit genoeg over de aarde waar het maar 1 grote ellende blijft en waar niemand wil luisteren naar ‘ een wereldleraar voor ons allen ‘.

Miss Multiuniversum
Miss Multiuniversum
9 jaren geleden

Erg mooi die verhalen van bijna dood ervaringen. Niets anders dan vrede en mooi licht wat de klok slaat. Al die mensen hebben een intense ervaring beleefd daar twijfel ik niet aan.
Wat ik mij weleens afvraag waarom ook geen bijna dood ervaringen van bijv. Criminelen ,hebberige bankdirecteuren of bedriegertjes werkzaam in de politiek.
Die ervaringen kunnen ( of moeten ) dan toch anders zijn dunkt mij . Een andere sfeer. Minder licht , koud , onrust , gewoon heel onprettig..
Het hiernamaals is toch eigenlijk een spiegel van jezelf ?
Ik wacht ook die BDE , s maar af .

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x