Mens en Dier

Dankzij Ursula von der Leyen zitten er al krekels in je koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Nadat Farmers Defence Force (FDF) een internationale boerendemonstratie had aangekondigd, werd een hetze opgestart, aangejaagd door politici en media. We werden ervan beschuldigd anti-EU, extremisten en geweldplegers te zijn, zei secretaris Sieta van Keimpema dinsdag tijdens het protest in Brussel. “Smerige leugens.”

Ze merkte op dat de Europese Commissie, Raad en het Parlement de doelen van de EU behoren na te streven, waaronder het bevorderen van economische welvaart, sociale vooruitgang, hoge werkgelegenheid en bescherming van de rechten en de belangen van de Europese burgers. Die doelen werden de afgelopen jaren overboord gegooid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Rechtstreeks uit het ondemocratische, totalitaire WEF

Van Keimpema voegde toe dat EU-baas Ursula von der Leyen via politieke spelletjes werd opgedrongen aan de EU-burgers. “Rechtstreeks uit het ondemocratische, totalitaire World Economic Forum van Klaus Schwab – ‘we will penetrate the cabinets’.”

“Mensen werden opgesloten en uitgesloten, bedreigd en vervolgd. Alles in strijd met de waarheid, in strijd met onze mensenrechten. Daarnaast kregen we te maken met een oorlog aan de oostgrenzen, toename van de criminaliteit, een migratiecrisis die zijn weerga niet kent, de afname van de bestaanszekerheid. Allemaal onder deze Commissie. De Green Deal werd ingevoerd, die de boeren en burgers van de EU blootstelt aan krimp van de economie, armoede, het opjagen van voedsel- en brandstofprijzen en die de bestaanszekerheid ernstig bedreigt,” somde Van Keimpema op.

Persoonlijk besluit

Valse concurrentie om boerenbedrijven in de EU te elimineren en alle EU-burgers in de armen te drijven van grootmachten die bepalen of we eten, wat we eten en wanneer. Chemisch gemaakt kunstvlees, kunstmatige dranken die zuivel moeten imiteren, maar geen enkele voedingswaarde hebben, geprinte groenten en krekels, zei ze.

“Er zit al 3 procent krekelmeel in je koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat. Ook een persoonlijk besluit van deze mevrouw Von der Leyen.”

De boeren waren vanuit heel Europa naar Brussel getogen om hun Europese Unie terug te claimen. “Waar we in vrijheid willen leven. Onze eigen keuzes willen maken, wat ons recht is,” besloot Van Keimpema.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M.Bentoéra
M.Bentoéra
16 dagen geleden

Ursula heeft persoonlijk besloten om mensen insecten te laten eten zonder vermelding op de verpakking. Volgens mij is dit illegaal. Deze vrouw is echt inslecht. Wellicht is haar volgende stap dat er niets meer vermeld staat op verpakkingen.

TOS
TOS
16 dagen geleden

Mensen moeten het zo zien: als de overheid het beste met haar burgers voor had, als die overheid onafhankelijk is ook, dan zou ze alles wat echt is voor haar burgers willen.

Wat we zien is dat nep de boventoon voert. Nep-vaccins, nep-eten, nep-drinken en nep-oorlogen. Iemand nog meer nep-suggesties?

Nep staat voor ontregeling.

De burgers die willen hebben wat echt is, gaan voor echt.
De burgers die niet weten of iets echt is of niet, laten zich nep aansmeren.

Fred
Fred
16 dagen geleden

Het is erg fijn dat er toch groepen zijn zoals de boeren die voor onze vrijheid strijden en ook voor hun voortbestaan.
Maar zolang g de meerderheid geloofd dat we niet zonder een EU kunnen.
Zijn we uitgekletst.

Edward
Edward
16 dagen geleden

Het volk moet insecten eten, het krekelmeel zit nu al overal in. Maar voor elke kilo krekels is er 1,7 kilo voer nodig en de methaanuitstoot is vergelijkbaar met zo’n 20% van de uitstoot die vrijkomt bij de productie van rundvlees. Het is te walgelijk voor woorden. EU/WEF/WHO zijn de echte misdadigers tegen de mensheid.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x