Mens en DierCorona

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten opgenomen op de verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Op de intensive care werden 30 nieuwe patiënten opgenomen. Bij het RIVM zijn bijna 9000 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Wat is er aan de hand? “Mensen worden altijd ziek,” reageert arts Elke de Klerk.

“Als we kijken naar het aantal mensen dat in ziekenhuizen ligt; nu en twee, drie, vier jaar geleden, dan is er geen oversterfte. Er is in Duitsland geen oversterfte, in Nederland zitten we met 400 boven het gemiddelde, maar dat kun je geen oversterfte noemen, in België is er geen oversterfte. Mensen worden altijd ziek,” zegt de arts.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het probleem is volgens haar dat er nu niet goed gekeken wordt naar wat die mensen hebben. “Soms wordt er wel goed gekeken en wordt er een CT-scan gedaan van de longen. Er is een bepaald beeld dat waargenomen is, waarvan men zegt dat het bij Covid hoort, maar er is nog steeds geen virus aangetoond in die longen,” benadrukt De Klerk.

Verboden of not done

Een ander probleem is dat het ‘een soort van verboden of not done is’ om autopsies te doen. “Dat is een heel groot juridisch probleem. En een wetenschappelijk probleem, want we kunnen daardoor geen onderzoek doen.”

Het beeld dat de longen vertonen, kan volgens De Klerk op ongelooflijk veel manieren verklaard worden. “Dat zou kunnen komen door het effect van elektromagnetische straling en dat geeft het beeld van pneumonitis en ook van hypoxie, dus het slecht opnemen van zuurstof.”

De arts wijst erop dat de straling van wifi-installaties ervoor kan zorgen dat de opname van zuurstof wordt belemmerd:

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mickey
Mickey
3 jaren geleden

Beste mensen het is 5 voor 12.00!!
Waarom gaat niemand deze duivels rutte i hugo niet aanklagen?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

GEEN ‘Verbod’ op corona-autopsies ??Dit wordt dan een heel groot probleem voor de criminelen want dan komt het volk achter dat de CoronaVirus niet eens bestaat !!’

Lange Fries
Lange Fries
3 jaren geleden

60 Ghz noemt men ook wel Wigig. Deze frequentie kan echter niet door muren en plafonds. Jouw huis, tuin en keuken-wifi gebruikt 2.4 en 5 Ghz.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Zo langzamerhand kennen we de rede toch van al deze inmengingen van de overheid in ons gezondheids gebeuren, te gemakkelijk om constant met niet bevestigde cijfers te komen, en nog even verder onze vrijheid indammen, mensen moeten massaal die mondkapjes af doen, dit teken van onderwerping aan dit kwaad, een soort symbool geworden !

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x