Homepagina » Mens en Dier » Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’
arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten opgenomen op de verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Op de intensive care werden 30 nieuwe patiënten opgenomen. Bij het RIVM zijn bijna 9000 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Wat is er aan de hand? “Mensen worden altijd ziek,” reageert arts Elke de Klerk.

“Als we kijken naar het aantal mensen dat in ziekenhuizen ligt; nu en twee, drie, vier jaar geleden, dan is er geen oversterfte. Er is in Duitsland geen oversterfte, in Nederland zitten we met 400 boven het gemiddelde, maar dat kun je geen oversterfte noemen, in België is er geen oversterfte. Mensen worden altijd ziek,” zegt de arts.

Het probleem is volgens haar dat er nu niet goed gekeken wordt naar wat die mensen hebben. “Soms wordt er wel goed gekeken en wordt er een CT-scan gedaan van de longen. Er is een bepaald beeld dat waargenomen is, waarvan men zegt dat het bij Covid hoort, maar er is nog steeds geen virus aangetoond in die longen,” benadrukt De Klerk.

Verboden of not done

Een ander probleem is dat het ‘een soort van verboden of not done is’ om autopsies te doen. “Dat is een heel groot juridisch probleem. En een wetenschappelijk probleem, want we kunnen daardoor geen onderzoek doen.”

Het beeld dat de longen vertonen, kan volgens De Klerk op ongelooflijk veel manieren verklaard worden. “Dat zou kunnen komen door het effect van elektromagnetische straling en dat geeft het beeld van pneumonitis en ook van hypoxie, dus het slecht opnemen van zuurstof.”

De arts wijst erop dat de straling van wifi-installaties ervoor kan zorgen dat de opname van zuurstof wordt belemmerd:

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mickey
Mickey
4 maanden geleden

Beste mensen het is 5 voor 12.00!!
Waarom gaat niemand deze duivels rutte i hugo niet aanklagen?

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

Kijk nog eens goed en ook buiten de landsgrens. Het is al over 12.

Xandra
Xandra
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

Dat is zeer eenvoudig. Er bestaat geen vezet. Sommige sites hebben het over zogenaamde patriots, Q- beweging en zogenaamde arrestaties (allemaal bullshit).

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

Beste Mikey er lopen al diverse zaken tegen overheid en diverse kopstukken. Kijk eens bij NBO nationale bond tegen overheid. Zoiets gaat stroperig en veel rechters willen hun handen er niet aan wagen. Maar het schept wel precendent zodat we later dergelijke kopstukkrn voor een tribunaal kunnen veroordelen daar hun eerdere uitspraken dan vastgrlegd zijn. Neem eens een kijkje bij NBO.

Barry
Barry
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

Heeft absoluut geen zin, je ziet dat zij orders krijgen van “anderen”, en…. rechters zijn inmiddels zo corrupt dat procederen hier geen zin heeft. Het mooiste zu zijn als er niemand gehoor geeft aan de maatregelen, maar ja…. er zijn teveel wappies die een naald in de arm willen.

Markje
Markje
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

En wie zou dat dan moeten doen!!.

De bevolking moet wakker worden en zeggen genoeg is genoeg !!!!!!!!!

Dan is het morgen over, goedemorgen juf Jansen geen mondkapje meer, nou dat doet mij goed om te horen en U weer te zien.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

GEEN ‘Verbod’ op corona-autopsies ??Dit wordt dan een heel groot probleem voor de criminelen want dan komt het volk achter dat de CoronaVirus niet eens bestaat !!’

Antje
Antje
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Het bestaat wel al vanaf 1967, misschien langer, maar het is niet wat de ‘ heren’ er van verwacht hadden dus mogen doktoren niet verder dan de buitenkant kijken.
Dit jaar zijn de woordjes liegen, manupuleren voor de gek houden en mensem bang maken hum favoriete woordjes.
Ik snap niet dat zij smorgens gewoon weer de dag beginnen en er verder gaan met liegen

Frans
Frans
Reactie op  Antje
4 maanden geleden

Ze weten ook niet dat ze liegen en verzinnen. Als een ezel achter de wortel aan die hij / zij voor zijn/ haar neus ziet hangen . Het beloofde Eiland. Of de beloofde winst.
Mens wat Zullen we straks hen weer moeten vergeven.
Want ook zij zijn niet wakker!
Lastig hoor.
Biden die straks weer een excuus moet bedenken omdat hij nog nooit zo erg heeft verloren. Maar ja hij stond toch al bekend als Excuus-truus.
En wij met ons grote Hart moeten hen vergeven anders blijven ze met hun schuldlast zitten.
En waarmee ze ook blijven zitten ?; miljarden spuiten/ampullen met RNA -gif!
Niemand wil het! ! Wie wil er nu gif in zijn lijf gespoten hebben?
Het is 9 sec voor 12. Het komt goed.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Ook het mazelenvirus is nog nooit geïsoleerd. Iemand had daar een of andere prijsvraag voor uitgeschreven.

Frans
Frans
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Dus vind je Geen virus.
Er is nog nooit een virus gevonden.
Wel secreet. Dat door afweersysteem vh lichaam is gemaakt.
Misschien moeten ze met een vlindernetje het virus gaan vangen al rennend over de winterheide .
Of, hebben ‘ze’ al mondkapjes verzameld en uitgewrongen op zoek naar Mister Covid. ?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Het is heel simpel waarom de overheid geen autopsies wil. Het is dezelfde reden waarom sluwe moordenaars het lichaam wegwerken. Geen lichaam geen bewijs geen moord. De (NL) roverheid is de grootste, gewetenloze fascistische moordernaar ooit. Dat is ook wat de geschiedenis heeft laten zien. Een overheid heeft altijd oorlogen gestart en slachtoffers gemaakt. Veel meer dan een toevallige inbreker of drugscrimineel als je statistisch terug kijkt. Het sociale contract is verloren. De burger is veel beter af zonder een roverheid.

Lange Fries
Lange Fries
4 maanden geleden

60 Ghz noemt men ook wel Wigig. Deze frequentie kan echter niet door muren en plafonds. Jouw huis, tuin en keuken-wifi gebruikt 2.4 en 5 Ghz.

Frances
Frances
Reactie op  Lange Fries
4 maanden geleden

Misschien de oorzaak van de experimenten met 5G ???

Jenne Sr.
Jenne Sr.
4 maanden geleden

Zo langzamerhand kennen we de rede toch van al deze inmengingen van de overheid in ons gezondheids gebeuren, te gemakkelijk om constant met niet bevestigde cijfers te komen, en nog even verder onze vrijheid indammen, mensen moeten massaal die mondkapjes af doen, dit teken van onderwerping aan dit kwaad, een soort symbool geworden !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

Mondkapjes afdoen, net als in de jaren ’70 met de beha en eind jaren ’90 met de stropdas. (Prins Claus)

Chantal
Chantal
4 maanden geleden

PCR test onbetrouwbaar?

Portugal heeft de hoge raad beslist dat de PCR test onbetrouwbaar is.

Oostenrijk is in het parlement een test gedaan met de pcr test en cola. De cola was besmet met corona volgens de test. Is de cola besmet of deugt de pcr test niet? Kan allebei geen idee!

In UK schenen de tests besmet.

https://www.mirror.co.uk/news/politics/tory-linked-firm-behind-contaminated-22504634

Corona of griep?

Als je corona gehad hebt in het voorjaar en ze testen je nu en stel dat je gewoon griep hebt dan geeft de pcr test corona positief. Zat om over na te denken.

Vaccins:

Pfizer vaccin zou in eerste instantie 90% effectief zijn na een mededeling van de concurrenten dat die 95% scoorden kwam Pfizer ook ineens met 95%. Pfizer moet met min 70 graden bewaard worden de concurrenten niet waarom dan voor Pfizer kiezen? Remsedivir het dure medicijn koos de Jonge boven hydrocloroquine terwijl laatste wereldwijd werd aangeprezen.

Vraagtekens????????

Stelt iemand vraagtekens bij het beleid dan wordt die geblokt. De politiek zorgt zelf voor wantrouwen bij de bevolking meer door hun wisselende benadering. Daarbij nog de media met de voortdurende propaganda.

Coronasteunfonds:

Coronafonds 30% naar de ontwikkeling van groene energie beter de mensen nog beter steunen die door de maatregelen getroffen zijn.  

Wil
Wil
4 maanden geleden

Het gaat niet om 60 Ghz. Die frequentie kan niet opgewekt worden(duur en klein beriek). bovendien is de indring diepte van 60 GHz omgekeerd evenredig aan de afstand. een magnetron op 2,45 ghz dringt ook maar ca 1 cm in het eten(vlees) 60 Ghz haalt hooguit 2,45/60e van 1 cm. oftewel 1a2 mm. Wat mij eerder als argument om geen pathologisch onderzoek te doen lijkt mij de Aspergillus schimmel die resistent is voor medicijnen. en opgewekt wordt door stoffen die gebruikt worden in de landbouw. Die in 2013 in een motie in de tweede kamer aangenomen om 5 middelen te verbieden in de landbouw. Nu zijn hiuervan nog steeds 3 middelen in omloop. Zojuist zijn hier op 9 december kamervragen over gesteld door de Partij van de Dieren waarom deze motie niet is uitgevoerd. https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/artsen-luiden-de-noodklok-over-dodelijke-schimmelinfectie/

Wil
Wil
Reactie op  Wil
4 maanden geleden

ter info 50-80% van de mensen op de IC die deze schimmel hebben overlijden !

Bert in Spanje
Bert in Spanje
Reactie op  Wil
4 maanden geleden

Dank voor uw reactie en heldere uitleg.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Stomtoevallig dit net in een ander topic geplaatst, nog vóór dit topic online ging. Maar dat was als antwoord op de vraag of de meeste Nederlanders niet gezond zijn. Maar past ook hier prima m.i..

“Wist jij dat de COVID-19-sterfgevallen die wereldwijd worden geregistreerd, niet klinisch of virologisch worden bevestigd? Dat het enkel gaat om ‘een vermoeden’ De WHO heeft namelijk aangekondigd dat voor de registratie van ‘Corona doden’ GEEN bewijs nodig is dat het virus de doodsoorzaak is.

Toch worden deze “dodelijke slachtoffers” in de media over ter wereld als waar aangenomen. Dit is wat mediakanalen zoals CNN (en duizenden anderen media die eigendom zijn van in totaal 6 bedrijven) gebruiken om de angst en hysterie aan te wakkeren. Waarom doet men dit?”

https://leefbewust.nu/pandemie-gezondheidsproblemen-nederland/

Dat de (wereldwijde) overheid en MSM tezamen zorgen voor een enorme bak aan fake news is natuurlijk wel duidelijk.

En dat de overheid samenspant met de MSM komt ook hier ter sprake:

“COVID-19 The System”

https://docsfair.nl/covid19movie

Dat geldt niet alleen voor de documentaire, maar ook voor het interview met de makers bij ‘Cafe Weltschmerz’.

https://www.youtube.com/watch?v=Hpft-rsswB4

Voor de volledigheid nóg een interview van ‘BLCKBX’:

https://www.youtube.com/watch?v=ktLlXgeLpWA

Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

Het is heel makkelijk te verklaren:
Wuhan kwam als eerst met een 5G city en iedereen werd ziek.
Nederland en andere landen lanceerde iets later 5G en iedereen werd daar ziek.
De overheid wil een systeem van totale, communistische controle over de bevolking en heeft hier enorm op geinvesteerd.
KPN-CEO komt niet opdagen bij de rechtzaak tegen 5G om persoonlijk te tekenen voor de veiligheid van 5G.
Het covid-19 virus is nog door NIEMAND geisoleerd wat het bestaan ervan dus niet bewijsbaar maakt.
De symptomenlijst van corona en 5G zijn exact gelijk.
Dus wat zou hier nou aan de hand zijn……..?
😉

Willem
Willem
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Dat vermoeden heb ik ook Jeroen. Overheid zegt dat de straling binnen de EU normen zit. Deze zit rond 3 volt per vierkante meter (3 / ev).

Echter heb je ook micro mw. Rond de 4000 mw is de norm geloof ik met deze maatstaf.

Nu komt het. Ongeacht dat die EU norm nergens op gebaseerd is, omdat men openlijk (rivm) toegeeft onbekend te zijn met straling bij actief data gebruik. Wat echter nu actueel is, is dit:
– straling is afgelopen (corona) jaar 10X toegenomen
– de 5G installaties van kpn zijn vanuit het zuiden geinstalleerd vanaf begin maart richting noorden. Die antennekaart 5g Zelf maar

Tot slot hier een link naar een man die 10 e/v meet in almere. Linksboven de e/v meter indicator:
https://youtu.be/CFYBezluvk8

Lodepijp
Lodepijp
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

5G in NL zit nu alleen op al bestaande frequenties van 2, 3en 4G die zijn omgezet naar een de 5G data overdrachts standaard. Maar ineens gaan we daar aan dood, denk s na man.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Mensen in Wuhan zijn tevens blootgesteld aan een onbekende, zogenaamd ‘desinfecterend’ goedje. Legionella kan op deze wijze doeltreffend ingezet worden en de symptomen ervan lijken veel op die van een zogenaamde
corona besmetting.

httpss://youtu.be/RHxqwKuDdw4

Symptomen van legionella zijn:

snel opkomende hoofdpijn;
spierpijn;
gevoel van algehele malaise;
longontsteking, hoesten en/of kortademigheid;
koorts boven de 39 °C;
soms braken en diarree;
vaak verwardheid.

….”Mensen kunnen besmet raken door het inademen van verneveld water uit bijvoorbeeld douches, stoombaden of tuinslang….”

….”De gevolgen van een legionellabesmetting waarbij u de veteranenziekte oploopt, kunnen zeer groot zijn. U moet zo snel mogelijk een behandeling met antibiotica krijgen. Een opname in een ziekenhuis kan nodig zijn. In ernstige gevallen kunt u zelfs op de intensive care belanden. Wordt een legionellabesmetting niet op tijd behandeld, dan kunt u overlijden. Het overlijdensrisico bij Veteranenziekte ligt op 5 tot 25 procent. ziektes met dergelijke symptomen kunnen zo worden verspreid op grote schaal….”

Q koorts of ziekte van Weil kan zo ook worden verspreid. Om wat voorbeelden te noemen. De diagnose zal uiteindelijk altijd corona zijn, als de cijfermakers het zo willen.

Kan niet beweren dat het is gebeurd, maar wie weet.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

…..Volgende link werkt wellicht beter: https://tinyurl.com/y5ostxek

Thoughtful
Thoughtful
4 maanden geleden

Iemand nog zin in een pcr-test?
https://www.bitchute.com/video/mHeIKmOA2ypa/
En indien u nog uw hoop op Trump richt:
https://www.bitchute.com/video/_1cJNlPQYf0/

Sie Tze
Sie Tze
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

shit, ik had echt nog mijn hoop op trump gevestigd.

Frans
Frans
Reactie op  Sie Tze
4 maanden geleden

Blijf dat doen!!!
Hij is en blijft de President van de Republiek Amerika!!!
Nog even geduld!
Hij heeft nooit verloren.
Een nieuwszender kan Biden nooit tot president elect benoemen.!
Biden is een eeuwige excuustruus!
Zul je zien!
Dat is met zjjn levenslot verbonden.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

4D schaakzet om de Karens van de mondkapjes-hysterie af te krijgen. Hij heeft deze boodschap en Biden wil na 20 januari nog 100 dagen lockdown en mondkapjes.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Naar het schijnt komen zelfs stok oude mensen op de IC die feitelijk normaal gesproken vanwege hun leeftijd daar niet meer komen te liggen. Deze worden gediagnosticeerd met corona om de cijfers op te kloppen? Tenminste, dat vernam ik vanuit goed ingelichte kringen.

Weet wel uit een eerder gesprek met de arts van een verpleeghuis, waar mijn vader van 90 jaar werd verpleegd, met toen nog een redelijk goede fysieke conditie, dat hij niet meer in het ziekenhuis opgenomen zou worden bij onverschillig welk probleem dan ook, vanwege zijn hoge leeftijd.

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

vaccin

Rutte: bijwerkingen AstraZeneca-vaccin voor 60-minner mogelijk dodelijker dan corona

Er zijn de afgelopen dagen en weken ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x