CoronaMens en Dier

Arts kreeg geheime boodschappen: ‘Vul corona in als doodsoorzaak’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Elke de Klerk heeft in een interview met Stop World Control een aantal onthullingen gedaan die zeer schokkend zijn. Zo kreeg ze naar eigen zeggen geheime boodschappen in de dossiers van bepaalde patiënten. Deze boodschappen waren verborgen voor het verplegend personeel. Alleen zij als arts kon ze zien. In de boodschappen werd haar nadrukkelijk verzocht om als doodsoorzaak voor deze patiënten Covid-19 op te geven.

“In het dossier was er dan een geheime boodschap – die ik alleen kon lezen en niet de verpleging – of ik Covid-19 als doodsoorzaak wilde aanmelden bij bepaalde patiënten,” zegt De Klerk, lid van de World Doctors Alliance. “Dat is een onregelmatigheid die ik nog nooit tegengekomen ben in mijn werk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

De arts zegt verder alert te zijn omdat ze in 2009-2010 al het idee had dat de Mexicaanse grieppandemie was opgeklopt. “Ik heb nooit een patiënt gezien met die ziekte. Ik heb wel gezien hoe een heel voetbalstadion vol met kinderen en zelfs zwangere vrouwen werd gevaccineerd met een vaccin tegen een virus waar ik nog nooit kennis mee had gemaakt in mijn praktijk als huisarts.”

Ze vindt de huidige pandemie, die ‘heel erg vanuit de WHO werd gepropageerd’, verdacht. “Hoe meer ik zoek, hoe meer bewijs ik vind dat er een enorme medische fraude plaatsvindt. Voor mij staat dat als een paal boven water en daarom heb ik Artsen voor Waarheid opgericht.”

Over de coronacijfers zegt ze dat er van alles wordt gedaan met statistieken en tabellen waardoor het lijkt alsof er opgaande lijnen zijn. “Er wordt mee gerommeld en de cijfers worden opgeklopt.”

Dit is echt kwakzalverij van de bovenste plank

De Klerk stuurt de cijfers ook door naar de politiek om daarmee een Notice of Liability te geven aan de beleidsmakers ‘omdat er geen basis is – medisch, wetenschappelijk, maar ook statistisch en epidemiologisch niet – voor de bewering dat er een pandemie zou zijn’.

Ze wijst er ook op dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en het Britse ministerie van Volksgezondheid naar aanleiding van Wob-verzoeken hebben erkend dat er geen bewijs is voor het bestaan van Covid en dat het virus niet geïsoleerd is. “Ik vind het ernstig dat de hele wereld in rep en roer staat voor een niet aangetoond virus, waar een test voor is die niet deugt en waar vaccins voor gemaakt worden die niet kunnen deugen. Dit is echt kwakzalverij van de bovenste plank.”

De Klerk geeft aan dat er ‘ontelbare organisaties’ zijn die contact met haar opnemen omdat er geen basis is voor de coronamaatregelen en omdat ze willen dat dit aan het licht komt.

4.6 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Wat n gekkigheid over die arts?

wilnoordermeer
wilnoordermeer
3 jaren geleden

wat word ik hier moe van mensen sta op tegen deze criminelen

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Ik zei het al vanaf het begin: Covid-19 is een hoax

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Er is ook helemaal niets aan de hand. Daar hoef je nog geen medisch voor onderlegd te zijn. Op tv verkopen ze vakanties en bungalows, alsof er niks te vrezen valt. Ook komen ze weer steeds dichter bij elkaar staan/zitten. Kijk nou is gewoon om je heen. Dan zie je een gemuilkorfde groep mensen en normale mensen … ofwel, mensen die gewoon kunnen nadenken en een stelletje angsthazen. En dan hebben we nog de groep Rutte, die straks de historische woorden zal spreken; het volk heeft ons mandaat gegeven, nu gaan ze met ons ten onder.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x