Homepagina » Buitenland » Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’
EU

Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’

Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s.

Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin, meldt 2020News.

De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is.

Onvruchtbaarheid

De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden.

Overdreven immuunreactie

Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus.

Allergische reactie

De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg.

Langetermijneffecten

Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal.

Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA. Meer details daarover vind je hier.

[LifeSite, Zero Hedge]
4.8 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leny
leny
4 maanden geleden

wij nemen geen vaccinatie omdat we eerst willen weten wat de uitwerking ervan is

Ikke
Ikke
Reactie op  leny
4 maanden geleden

Als ik jullie was zou ik het sowieso nooit nemen; de bijwerkingen wegen absoluut niet op tegen de ziekte zelf. En als je ouder bent en je hebt al kwalen, dan nog is het zinloos, aangezien een vaccin niet werkt bij mensen met een verminderd immuunsysteem.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  leny
4 maanden geleden

Kijkend naar de cijfers is dit totaal onnodig!
En als wat voor de USA geldt óók hier geldt, liggen de cijfers van dodelijke slachtoffers hier ook zo’n 90% lager.

“Het CDC (Center for Disease Control USA) meldt dat meer dan 90% van de vermelde #Covid-19-sterfgevallen feitelijk influenza en ANDERE ziekten waren.

https://twitter.com/Elisa59/status/1335586458862821377

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  leny
4 maanden geleden

Hoe bijzonder ook dat de verschillende fabrikanten hun vaccin bijna gelijktijdig gereed hebben en klaar zijn voor massala inenting.

Snel gestest en geproduceerd en dat alles op hetzelfde tijdstip. Er is schijnbaar haast geboden, haast om de wereldbevolking te ‘beschermen’ tegen een verschrikkelijk killervirus, met een vaccin waarvan niemand wat wat er excact in verwerkt zit, welke uitwerking het zal hebben en wat voor (verschrikkelijke en verschillende) bijwerkingen het heeft enz. Het lijkt er verdacht veel op dat de cabal grote haast heeft om grote aantallen van de wereldbevolking op te ruimen en te onderwerpen. Grote haast omdat hun machtspyramide op instorten staat?

Jeroen
Jeroen
Reactie op  leny
4 maanden geleden

Het is geen vaccin.
Het is bedoelt om via het RNA met nanotech uw DNA aan te passen.
Transhumanisme noemen ze het……..

Wetenschopper
Wetenschopper
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Wist u dat diverse soorten voedsel ook het DNA veranddert/verzwakt? Ooit gedacht aan alcohol en vlees?

Johan
Johan
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Hahaha 😂 echt wel!!

Ruud
Ruud
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Echt niet zover komt het niet.
Depopulatie Bevolking
Dat is wat er achter vovid 19 zit.
Bill Gates wil de aarde redden.
Daarvoor moeten wij opgeruimd worden!

walgelijk
walgelijk
Reactie op  leny
4 maanden geleden

Hoeveel risico, wie het weet mag het zeggen.
Niet inhalen als het niet kan.

rop
rop
4 maanden geleden

Dit zijn opstandige artsen, overheden zullen er blind voor zijn .

Jeroen
Jeroen
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Zolang de bevolking er maar naar luisterd kunnen ze bij de roverheid de Rutte krijgen!

akkafietje
akkafietje
4 maanden geleden

Maar onvruchtbaarheid was toch 1 v/d doelen van het covid19 virus, dat is toch nooit een geheim geweest ?

Margie
Margie
Reactie op  akkafietje
4 maanden geleden

Er is geen virus kan dus ook geen doel hebben

Lou
Lou
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

There was the first SARS in 2003 now we have SARS 2 ….. but it is not in numbers nor fatal enough to be named a “pandemic”

Frida
Frida
4 maanden geleden

Ik vind dat het veel te vroeg is om deze vaccin aan zoveel mensen al te geven.Ze zijn geen proefkonijntjes.Een vaccin kan ernstige bijwerkingen veroorzaken die veel later zichtbaar worden. Kijk war gebeurd is met Charlotte, het meisje uit Norwegen die ernstige narcolepsie nu heeft voor de rest van haar leven.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Frida
4 maanden geleden

Niet veel te vroeg. Gewoon niet!

Italian Doctor blows the whistle on the Covid-19 agenda.

https://twitter.com/i/status/1335753616167198724

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

CoranaVaccine en mondkapjes zijn LEVENS gevaarlijk. Coronamaatregelen moet onmiddelijk gestopt worden !! Kijkuit voor de blauwe mondkapjes ze zijn vergiftigd!! Ze zijn “made in China” waar deze bio-wapen corona virus ook is gemaakt!!

Chantal
Chantal
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Hoe weet je dit?

Tim Diest
Tim Diest
Reactie op  Chantal
4 maanden geleden

Eerder een onderbuikgevoel. Tenzij er bewijs voor is.

Margie
Margie
Reactie op  Tim Diest
4 maanden geleden

Soort van telegatie…

Rob
Rob
Reactie op  Chantal
4 maanden geleden

Het is al vaker gezegd dat mondkapjes uit China met veel gifstoffen worden gemaakt. Daarbij blijken die Chinese mondkapjes ook zo slecht in elkaar te steken dat vezels los laten, die je vervolgens inademt. Dat kan zware longproblemen als gevolg hebben die overeen komen met COPD. Longblaasjes die kapot zijn kunnen geen zuurstof meer uit de lucht halen. Mijn moeder had COPD en die heeft uiteindelijk euthanasie toe laten passen. Daar was ik bij. Mijn voormalige buurvrouw had ook COPD en liet uiteindelijk ook euthanasie toepassen. Daarbij staat China bekend om het kopiëren en goedkoop fabriceren van westerse producten. De kwaliteit is echter niet te vergelijken met veel producten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Engeland in mei moest ladings mondkapjes ook handschoenen terug naar china, ze waren allemaal ‘besmet””..

Lou
Lou
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

My cheap blue masks had a terrible smell. I half wore one once then threw the pack out. I had worn blue masks for 20 years in operating theatres and they did not have a terrible smell.

Lange Fries
Lange Fries
4 maanden geleden

Na 40 jaar hebben ze nog steeds geen vaccin voor AIDS kunnen ontwikkelen. Als je gelooft dat men ineens, in minder dan een jaar, een vaccin kan ontwikkelen dat op een revolutionaire manier werkt, 90% effectief is en veilig dan heb je teveel Hollywood films gezien.

Lou
Lou
Reactie op  Lange Fries
4 maanden geleden

I think they have tried to make a vaccine since the first SARS in 2003 but in the animal studies there were too many side effects. I heard a doctor on the internet with a group of about 20 European doctors say this, she also gave some of the side effects but I can’t remember.

Burger
Burger
4 maanden geleden

Het doel is depopulatie, dus het vaccin doet precies waar het voor bedoelt is. Verder komen verplichte testen en vaccinaties niet overeen met de Neurenberg Code. Er zal uiteraard niet geluisterd worden, alleen zwaar geschut kan deze misdaad tegen de mensheid nog stoppen.

erik
erik
4 maanden geleden

Dat is ook de bedoeling van Gates zijn ontvolking vaccin,..

Steven
Steven
4 maanden geleden

Dat mensen schade oplopen interesseert de elite geen moer. zolang de gesmeden plannetjes maar uitgevoerd worden. Het zou juist een zegen voor ze wezen als je het niet overleefd.. want dat is ook de bedoeling,…bevolking zoveel mogelijk opruimen..en het liefst 6 miljard!!

remi
remi
4 maanden geleden

er is maar 1 echte ziekte op deze aardbol en dat is onze emotionele onder geschiktheid, aan ons gezond verstand.
dit is die van het lager, of lichaamsbewustzijn welke zorgt voor een eenzijdige werkelijkheid herkenning door negatieve polarisatie van onze destructieve emoties van angst, haat, of woede en mengvormen daarvan.
welke een nep WIJ veld creëert die narcistisch van aard is, en zich als maatschappij verrotting via de foute media, films en muziek industrie in ons bewustzijn nestelt op een dusdanige manier, dat dit voor veel mensen de enige werkelijkheid is geworden op deze aardbol.

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x