BuitenlandCorona

Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s.

Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin, meldt 2020News.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is.

Onvruchtbaarheid

De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden.

Overdreven immuunreactie

Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus.

Allergische reactie

De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg.

Langetermijneffecten

Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal.

Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA. Meer details daarover vind je hier.

[LifeSite, Zero Hedge]

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leny
leny
3 jaren geleden

wij nemen geen vaccinatie omdat we eerst willen weten wat de uitwerking ervan is

rop
rop
3 jaren geleden

Dit zijn opstandige artsen, overheden zullen er blind voor zijn .

akkafietje
akkafietje
3 jaren geleden

Maar onvruchtbaarheid was toch 1 v/d doelen van het covid19 virus, dat is toch nooit een geheim geweest ?

Frida
Frida
3 jaren geleden

Ik vind dat het veel te vroeg is om deze vaccin aan zoveel mensen al te geven.Ze zijn geen proefkonijntjes.Een vaccin kan ernstige bijwerkingen veroorzaken die veel later zichtbaar worden. Kijk war gebeurd is met Charlotte, het meisje uit Norwegen die ernstige narcolepsie nu heeft voor de rest van haar leven.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x