Great ResetMens en Dier

Arts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het eerste covid-tribunaal – dat moet leiden tot aanklachten tegen onder meer Bill Gates, WHO-baas Tedros, BlackRock en Pfizer – is van start gegaan. Zaterdag hield advocaat en initiatiefnemer Reiner Füllmich zijn openingspleidooi.

Het was een briljant betoog, vindt arts Matthijs Schoemacher. “Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan dan deze uiteenzetting. Een must!”

Füllmich spreekt onder andere van een ‘PCR-pandemie’ in plaats van een ‘coronapandemie’. “Die test is puur bedrog, maar vormt tot vandaag de rechtvaardiging van alle coronamaatregelen, waaronder de gedwongen toediening van een injectie aan zoveel mogelijk mensen op de hele wereld, waaronder kleine kinderen. Misdadig!” schrijft Schoemacher in een Twitter-draadje.

Wereldwijde genocide!

“Deze injectiespuit […] bevat alle ingrediënten die onze zogenaamde redders nodig hebben ter verwezenlijking van hun snode, perverse zuiveringsplannen. Een wereldwijde genocide!” benadrukt de arts.

“De prik met voor hen bekende inhoud, die selectief kan worden ingezet, en definitief en onomkeerbaar zijn slopende werk doet. De rest is middel! Het angstaanjagende virus, de propaganda, de psychologische oorlogvoering,” zegt hij.

Verziekt kiesstelsel

“De dagelijkse hersenspoeling door de staatsmedia, nu al jaren aan de gang, de farmaceutische industrieën met hun dodelijke medicijnen, waar een groot deel van de wereldbevolking van afhankelijk is gemaakt, de zwaar gesubsidieerde voedingsindustrieën!” vervolgt de arts.

“Het verziekte kiesstelsel, waardoor we nog steeds opgescheept zitten met de huidige, rampzalige, verstarde aanhangers van de Great Reset,” verzucht Schoemacher. “Met wegkijkende, profiterende, omkoopbare kiezers. Geef mij maar Mona, Fleur, Raisa, Simone!”

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
9 maanden geleden

Alleen die laatste zin (Geef mij maar Mona, Fleur, Raisa, Simone!”) Uhhh dat zijn er ook 4 die weg moeten!!

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
9 maanden geleden

in canada weten ze dit gelukkig ook tijd om de gewonden te gaan genezen

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
9 maanden geleden

Ik begrijp, zou blij moeten zijn.
Het begint.
Maar waarom heb ik het gevoel dat ik vooral moet huilen.
Ik ben serieus erg verdrietig.
Ik hoop dat er een betere wereld en toekomst aanbreekt

Charlotte
Charlotte
9 maanden geleden

Een goed begin, hoop dat er nu een eind aan komt aan die spuiterij, lockdowns, testen, waar 9 van de 10 vals zijn, zo houd je het draaiende, stoppen met alles! Dat enge clubje in Davos beëindigen! Veroordelen voor lange opsluiting met tevens de regeringen die er aan mee hebben gedaan!..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x