Buitenland

De geheimzinnige legerinstallatie in Alaska die is omgeven met complotten wordt toch niet gesloten

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het wordt gezien als doodsstraal, een geheim instrument om het weer te manipuleren en zelfs als wapen om ons bewustzijn te beïnvloeden, in de volksmond ook wel mind control genoemd. Volgende maand geeft het Amerikaanse leger het High Frequency Active Auroral Research Program, beter bekend als HAARP, uit handen.

HAARP wordt overgedragen aan de Universiteit van Alaska, aldus een woordvoerder. De luchtmacht heeft tot 11 augustus de leiding over de installatie. Daarna krijgt de universiteit twee jaar toegang tot de locatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ondergrondse installaties in Noord-Korea

HAARP bevindt zich in de buurt van de plaats Gakona in Alaska en bestaat uit 180 antennes, die worden gebruikt om radiogolven te genereren. Daarmee wordt de ionosfeer opgewarmd, wat wetenschappers in staat stelt om experimenten te doen.

Tijdens de Koude Oorlog werd gekeken of de ionosfeer kon worden gebruikt om boodschappen naar kernonderzeeërs te sturen. Na de Koude Oorlog werd HAARP ingezet om ondergrondse installaties in landen als Noord-Korea op te sporen.

In 2002 raakte het Pentagon geïnteresseerd in HAARP. Het ministerie van Defensie investeerde bijna 300 miljoen dollar in het project, dat in 2007 klaar was. Minder dan zeven jaar later kwam de opmerkelijke aankondiging dat de installatie zou worden ontmanteld.

Aardbeving in Haïti

HAARP wordt omgeven door complottheorieën. Zo denken velen dat HAARP de enorme aardbeving in Haïti in 2010 heeft veroorzaakt. Afgelopen zomer kondigde de luchtmacht aan dat HAARP zou worden gesloten.

De geheimzinnige installatie blijft echter operationeel en zal via de staat Alaska worden overgedragen aan de Universiteit van Alaska, die al lange tijd betrokken is bij het onderzoek. De staat pompt nog eens twee miljoen dollar in de site en naar verwachting zullen ook de National Science Foundation en het Pentagon een duit in het zakje doen.

[The Intercept]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

En we weten allemaal wie de touwtjes in handen hebben bij de Universiteiten in de VS. Allemaal Neo-Liberalen Communisten.

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Goh, tijdje terug kreeg ik de hele ploeg commentaarschrijvers bij deze site over me heen, omdat ik bij hoog en bij laag had volgehouden dat HAARP NIET gesloten was/werd.
Ik moest mijn info eens beter doorlezen etc.
Nu ben ik blij dat ik in het gelijk gesteld word; en zeker NIET blij omdat dat verrekte zooitje nog steeds openblijft.
Dat er nog steeds publieke fondsen naar zoiets duisters toe gesluisd worden en dat het resultaat geheim blijft , is en blijft een waardeloze situatie. Maar ala, dat is zoals het gaat, zolang we niet protesteren en in opstand komen tegen deze onvoorstelbare verkwisting, zolang zal er niets veranderen.

Faith
Faith
8 jaren geleden

Gelukkig is daar veel UFO activiteit dus hier hoeven we ons niet al te druk om te maken.

trol face
trol face
8 jaren geleden

mind control nou dan lijkt me dat apparaat vrij onbruikbaar want bij het meerendeel op deze wereld lijkt met er weinig om te controleren aanwezig te zij maar je je kan het ook zo zien de verstandloze zijn wel de vrije geesten op deze wereld

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x