Homepagina » Bewustzijn » Oorlogsveteranen beschermen Occupy-betogers na incident Oakland

Oorlogsveteranen beschermen Occupy-betogers na incident Oakland

De gebroeders Koch en de Wall Street banksters die de agenten met witte overhemden mobiliseren om Occupy-betogers aan te vallen merken dat hun acties steeds vaker een averechts effect hebben.

Militairen worden teruggehaald uit Irak vanwege de massale Occupy-beweging die alleen maar groter wordt. De oorlogsveteranen kiezen echter steeds vaker de kant van de actievoerders.

Een dag nadat een Irak-veteraan werd geraakt door een projectiel dat werd afgeschoten door de politie hebben meer dan 1.000 actievoerders het centrale park van Oakland weer ingenomen. De demonstranten werden eerder uit het park verdreven door de politie.

Oorlogsveteraan Scott Olsen werd op dinsdag in het hoofd geraakt door een rubberen kogel, afgevuurd door de politie. Het incident heeft geleid tot een golf van beroering. In steeds meer Amerikaanse steden verschijnen bewapende oorlogsveteranen op straat om de Occupy-betogers te beschermen.

In Portland en Oregon gingen meer dan 1.000 mensen de straat op vanwege het nieuws over de Irak-veteraan. Sympathisanten van Occupy Wall Street besloten op woensdag $20.000 en 100 tenten naar Oakland te sturen. Politiecommissaris van Oakland Howard Jordan zei tijdens een persconferentie dat het incident momenteel wordt onderzocht. Anonymous wenste Olsen in een videoboodschap beterschap.

Mariniers overal ter wereld zijn verbolgen over het politiegeweld tegen de actievoerders. Het leger dat in 2001 naar Afghanistan en in 2003 naar Irak werd gestuurd is niet meer hetzelfde leger. De soldaten zijn slecht behandeld, zijn moegestreden, 26.000 van hen zijn oneervol ontslagen, 500.000 wachten op een uitkering, honderdduizenden zijn dakloos en tienduizenden zitten in de gevangenis. Het valt dus te bezien of de bankiers werkelijk worden gesteund door het leger.

Duitsland en Frankrijk kunnen de euro niet meer beschermen. De ‘onderhandelingen’ in Europa zijn een schijnvertoning. De meest invloedrijke bankiers van Wall Street weten dat ze niet meer worden geloofd en schakelen bodyguards in, terwijl anderen plannen maken om het land te ontvluchten maar geen idee hebben waar ze naartoe moeten gaan.

Valse inlichtingendiensten

Door heel de VS wordt de Occupy-beweging geïnfiltreerd door agenten in burger. Ze verschijnen met wapens en proberen geweld uit te lokken. Conservatieve organisaties werken naar verluidt aan een verklaring, zogenaamd afkomstig van ‘Al Qaida’, dat Occupy Wall Street onderdeel is van een terroristische organisatie. Deze organisaties zijn ingehuurd door een neoconservatieve ‘denktank’ die tevens valse verklaringen heeft laten uitgaan over een vermeend verband tussen de Nationale Overgangsraad in Libië en ‘Al Qaida’. Deze inlichtingendienst, SITE (Search for International Terrorist Entities), runt alle ‘Al Qaida’ websites vanaf haar eigen servers.

De Tea Party is onder invloed van Wall Street, maar dat kan nog veranderen. De Republikeinen zijn Wall Street. Omdat er derhalve geen echt rechtssysteem is in de VS, omdat er geen echte politieke partijen zijn, dient men te accepteren dat met een schone lei moet worden begonnen. Israëliërs zien het in, Egyptenaren zien het in, land na land volgt.

Omgekocht

Het rechtssysteem in de VS, van de procureur-generaal tot het Hooggerechtshof, is corrupt en wordt gecontroleerd door geld. Vele gevangenen zijn niet schuldig aan een misdrijf maar zitten vast omdat het winstgevend is.

Verschillende organisaties, waaronder ook Veterans Today, sturen oorlogsveteranen naar de Amerikaanse steden waar Occupy-protesten aan de gang zijn om het politiegeweld terug te dringen, aldus de Amerikaanse journalist Gordon Duff tegenover Press TV.

De veteranen zijn volgens hem boos omdat de New Yorkse politie geld aanneemt van de grote banken en dat veel agenten zelfs rechtstreeks voor de banken werken. Het gevolg is dat het wantrouwen in de politie steeds verder toeneemt.

Amsterdam

Occupy Amsterdam roept mensen op om op vrijdagavond naar het Museumplein te komen. Burgemeester Eberhard van der Laan wil dat het plein tussen 23.00 en 07.00 uur verlaten is. Wellicht zal de burgemeester zijn besluit bij een grote opkomst heroverwegen. Actievoerders laten weten dat er op het Museumplein momenteel met spoed behoefte is aan tenten, tentharingen en pallets.

Bronnen: Veteranstoday.com, Businessinsider.com en Presstv.irVond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

coronavirus

‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’

Het coronavirus begint zich steeds sneller over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.