CoronaBuitenland

Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

Israël biedt sinds eind december een vierde coronavaccinatie aan ouderen, zorgmedewerkers en mensen met zwakkere immuunsystemen aan. Eind vorige maand hadden zo’n 600.000 mensen in het land de extra boosterprik genomen.

Sindsdien gebeurt er iets opmerkelijks in het land: de ‘coronasterftecijfers’ breken alle records. Onder andere arts Aaron Kheriaty, die onlangs werd ontslagen door de Universiteit van Californië – Irvine omdat hij weigerde zich te laten vaccineren, vroeg hier aandacht voor.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Israël is één van de meest gevaccineerde en geboosterde landen ter wereld. Het aantal coronadoden breekt record na record. Het medisch establishment moet dit uitleggen en wel nu, want er sterven mensen, aldus Kheriaty.

Hij wees erop dat 95 procent van de Israëlische 50-plussers is gevaccineerd en dat 85 procent een booster heeft gehad. Veel mensen hebben zelfs een vierde prik gekregen. “Als dit geen mislukking is, weet ik het ook niet meer.”


Dr. Eli David merkte op dat het aantal coronadoden in viervoudig gevaccineerd Israël alle records van de afgelopen twee jaar heeft gebroken. “Wat is hier aan de hand?” vraagt hij zich hardop af.


Begin januari, vlak na de uitrol van de vierde prik, begon het aantal coronadoden in Israël te stijgen. Op 4 januari kwam het zevendaagse gemiddelde van het aantal coronadoden uit op vier, maar op 2 februari was het al 39, bijna 10 keer zo hoog.

Het aantal ernstig zieke coronapatiënten in Israëlische ziekenhuizen steeg zaterdag naar 1229, het hoogste aantal sinds het begin van de ‘pandemie’.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Moet ik dit bericht naar een vriendin sturen die heilig gelooft in de prikken en deze week de boester krijgt?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Hoogste Tijd voor die 5de Dosis Opfris-Booster-Vaxxi-Nazi….die gaat dit keer vast véél beter werken….overigens Explodeert het aantal Besmettingen in ELK LAND met de Hoogste Vaxxi-Nazi-Graad…..Hoe meer Boosters hoe meer Useless Eaters er zullen Sterven….dat was toch ook precies de bedoeling van Operatie-Depopulatie? Die Elite-Parasieten vinden dat er teveel Mensen op deze Planeet rondlopen en willen een reductie bewerkstelligen van 7,9 Miljard naar 500 Miljoen intens gelukkige Slaven….Boostertje Anyone?

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Wat er aan de hand is? Die spuiten doen hn werk, dat is er aan de hand. Alles gaat volgens planning, verminkingen, dood, verdeeldheid. Lekker hoor, de slaafjes van opa schwab genieten ervan!

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
2 jaren geleden

Wat zei mijn moeder altijd?
Eigen schuld dikke bult.
Wie niet horen wilt moet maar voelen.
En al is de leugen nog zo snel de waarheid achter haalt hem wel.
Weet iemand nog een leuke?

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x