Mens en DierCorona

Arts over de gevaren van de coronavaccinatie: ‘Verbijsterend. Dit is verbijsterend’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In maart zagen we een verontrustende trend, zei internist en cardioloog Peter McCullough onlangs in een interview met Voices for Freedom. “Het werd mij duidelijk dat er sterfgevallen plaatsvonden na het vaccin.”

Op 22 januari, een maand na de uitrol van het coronavaccin, waren er in de Verenigde Staten al 186 overlijdens gemeld. Normaal gesproken zou een dergelijk vaccinatieprogramma na 150 sterfgevallen zijn stilgelegd, benadrukte de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Oversterfte

In maart waren er inmiddels 1600 overlijdens gemeld. Als hij in een veiligheidscommissie had gezeten, zou hij het gebruik van de vaccins in februari al hebben opgeschort vanwege de oversterfte, zei hij.

Op het moment dat het interview werd afgenomen, waren er in de VS al meer dan 13.000 mensen overleden na de prik. “Verbijsterend. Dit is verbijsterend,” zei McCullough.

Er is nog nooit een persconferentie geweest

In de jaren zeventig werd het vaccin tegen de varkensgriep na 53 sterfgevallen van de markt gehaald. Er waren 55 miljoen Amerikanen ingeënt en 500 gevallen van het Guillain-Barré-syndroom gemeld, aldus de arts.

En nu gaan we na 13.000 overlijdens gewoon door met prikken. “Sterker nog: er is nog nooit een persconferentie geweest over de veiligheid of werkzaamheid van de vaccins,” zei arts McCullough.

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Budh
Budh
2 jaren geleden

Zodra d’-Hersens ‘n-prik toelaten heeft ’t-immuunsysteem je al doen verlaten.

Sjeng
Sjeng
2 jaren geleden

Het Volk overal uitdunnen daar draait het om tot er maar een miljoen over blijven .

William
William
2 jaren geleden

Er zal ook nooit een persconferentie komen… maar Veritas heeft vandaag weer een nieuwe whistelblower gepresenteerd die keihard bewijs heeft dat er feutus materiaal is de prikken van Pfizer zit.. en dat bij alle andere rotzooi wat al meerdere keren geexposed is… het word niet voor niets de euthanasie prik genoemd… wat een wereld… wie had 2 jaar geleden gedacht dat we nu in een nachtmerrie zouden leven (leven.. wat er van overblijft)

rop
rop
2 jaren geleden

Duidelijke Zaak, er is geen weg meer terug, wat betreft vaccinatie, ze [regeringen/overheden] hebben deze weg ingeslagen en alle tegenwind ,wat betreft de schade door het vaccin, naast zich neer gelegd, zijn er blind voor of willen het gewoon niet weten, ze zullen dat zomaar niet gaan erkennen, want dan is het met ze [leiders overheden regeringen] gedaan, toegeven dat ze deze weg hebben ingeslagen, toegeven dat deze grote wereldse fout, zal met geen pen meer of woord wat er tegen op kan om dat te verontschuldigen. en reken maar dat het nog vele malen erger word de komende jaren veroorzaakt door vaccinatie zal vele mensen ziekelijke problemen geven, kan ook niet anders ze zijn genomen zoor ziekelijke geestelijke gestoorde onverstandige regeringen.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x