Mens en DierCorona

Arts over de gevaren van de coronavaccinatie: ‘Verbijsterend. Dit is verbijsterend’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In maart zagen we een verontrustende trend, zei internist en cardioloog Peter McCullough onlangs in een interview met Voices for Freedom. “Het werd mij duidelijk dat er sterfgevallen plaatsvonden na het vaccin.”

Op 22 januari, een maand na de uitrol van het coronavaccin, waren er in de Verenigde Staten al 186 overlijdens gemeld. Normaal gesproken zou een dergelijk vaccinatieprogramma na 150 sterfgevallen zijn stilgelegd, benadrukte de arts.

Oversterfte

In maart waren er inmiddels 1600 overlijdens gemeld. Als hij in een veiligheidscommissie had gezeten, zou hij het gebruik van de vaccins in februari al hebben opgeschort vanwege de oversterfte, zei hij.

Op het moment dat het interview werd afgenomen, waren er in de VS al meer dan 13.000 mensen overleden na de prik. “Verbijsterend. Dit is verbijsterend,” zei McCullough.

Er is nog nooit een persconferentie geweest

In de jaren zeventig werd het vaccin tegen de varkensgriep na 53 sterfgevallen van de markt gehaald. Er waren 55 miljoen Amerikanen ingeënt en 500 gevallen van het Guillain-Barré-syndroom gemeld, aldus de arts.

En nu gaan we na 13.000 overlijdens gewoon door met prikken. “Sterker nog: er is nog nooit een persconferentie geweest over de veiligheid of werkzaamheid van de vaccins,” zei arts McCullough.

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Budh
Budh
10 maanden geleden

Zodra d’-Hersens ‘n-prik toelaten heeft ’t-immuunsysteem je al doen verlaten.

Sjeng
Sjeng
10 maanden geleden

Het Volk overal uitdunnen daar draait het om tot er maar een miljoen over blijven .

William
William
10 maanden geleden

Er zal ook nooit een persconferentie komen… maar Veritas heeft vandaag weer een nieuwe whistelblower gepresenteerd die keihard bewijs heeft dat er feutus materiaal is de prikken van Pfizer zit.. en dat bij alle andere rotzooi wat al meerdere keren geexposed is… het word niet voor niets de euthanasie prik genoemd… wat een wereld… wie had 2 jaar geleden gedacht dat we nu in een nachtmerrie zouden leven (leven.. wat er van overblijft)

rop
rop
10 maanden geleden

Duidelijke Zaak, er is geen weg meer terug, wat betreft vaccinatie, ze [regeringen/overheden] hebben deze weg ingeslagen en alle tegenwind ,wat betreft de schade door het vaccin, naast zich neer gelegd, zijn er blind voor of willen het gewoon niet weten, ze zullen dat zomaar niet gaan erkennen, want dan is het met ze [leiders overheden regeringen] gedaan, toegeven dat ze deze weg hebben ingeslagen, toegeven dat deze grote wereldse fout, zal met geen pen meer of woord wat er tegen op kan om dat te verontschuldigen. en reken maar dat het nog vele malen erger word de komende jaren veroorzaakt door vaccinatie zal vele mensen ziekelijke problemen geven, kan ook niet anders ze zijn genomen zoor ziekelijke geestelijke gestoorde onverstandige regeringen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x