Homepagina » Buitenland » Arts neemt voor en na coronaprik bloedtests af: ‘Mijn mond viel open’
arts
Foto: Alfredo Mora CC BY-SA 2.0

Arts neemt voor en na coronaprik bloedtests af: ‘Mijn mond viel open’

Een onderzoek van een arts uit de Amerikaanse staat Illinois lijkt aan te tonen dat het coronavaccin het adaptieve immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, met als gevolg dat gevaccineerden bepaalde ziektes makkelijker kunnen krijgen.

De theorie van dr. Nathan Thompson zou de zogeheten ‘doorbraakinfecties’ kunnen verklaren, waarbij mensen na hun vaccinatie corona oplopen.

In een video van 16 minuten, die woensdag is verwijderd door YouTube, vertelt Thompson dat hij toestemming heeft gekregen van een gezonde patiënt om voor en na de eerste en tweede prik bloedtests af te nemen.

Nog verontrustender

Voor de vaccinatierondes was er niets aan de hand. Na de eerste coronaprik nam Thompson een toename van het aantal CD8-cellen waar, die onder andere kankercellen doden. Na vaccinatie gingen deze killercellen af op cellen die het spike-eiwit aanmaakten, legde de arts uit.

Na de tweede prik zag hij iets wat nog verontrustender was. Het adaptieve immuunsysteem van de patiënt leek te worden onderdrukt. Er werd een hoge concentratie granulocyten gemeten. Die verschijnen ten tonele bij een bacteriële infectie of weefselschade, zei Thompson.

Na de tweede prik werd een veel lagere concentratie lymfocyten – waaronder CD4- en CD8-cellen, dus natuurlijke killercellen – gemeten. Het gevolg hiervan is een verminderde weerstand, zei hij.

Auto-immuniteit

Volgens de arts blijkt uit de tests dat de patiënt lijdt aan auto-immuniteit, waarbij het immuunsysteem gezonde cellen aanvalt.

Nu het adaptieve immuunsysteem het te druk heeft met weefselschade, loopt de gevaccineerde patiënt meer risico om besmet te raken, zei de arts.

[Infowars]
4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans Peeters
Frans Peeters
1 maand geleden

Ben ongevaccineerd en bloedtest geeft negatief aan mijn partner wel 2 X geprikt resultaat SAR COV19 positief begrijp er niets van?

levitas
levitas
1 maand geleden

die spuit is gewoon moord met voorbedachte rade.

Exegese
Exegese
1 maand geleden

Dat bedoel ik nou ! Waar worden mensen in hemelsnaam mee ingespoten ? Hoe bestaat het dat ze hier zo tergend lang mee wegkomen ? Wanneer komt er gerechtigheid ?

rrr
rrr
1 maand geleden

Big pharma/FDA/WHO etc. raden bloedtesten, antilichamentesten en autopsies af om de waarheid over “vaccins” te verhullen.

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

arts

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

We moeten stoppen met het aanwijzen van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x