BuitenlandCorona

Arts neemt voor en na coronaprik bloedtests af: ‘Mijn mond viel open’

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoek van een arts uit de Amerikaanse staat Illinois lijkt aan te tonen dat het coronavaccin het adaptieve immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, met als gevolg dat gevaccineerden bepaalde ziektes makkelijker kunnen krijgen.

De theorie van dr. Nathan Thompson zou de zogeheten ‘doorbraakinfecties’ kunnen verklaren, waarbij mensen na hun vaccinatie corona oplopen.

In een video van 16 minuten, die woensdag is verwijderd door YouTube, vertelt Thompson dat hij toestemming heeft gekregen van een gezonde patiënt om voor en na de eerste en tweede prik bloedtests af te nemen.

Nog verontrustender

Voor de vaccinatierondes was er niets aan de hand. Na de eerste coronaprik nam Thompson een toename van het aantal CD8-cellen waar, die onder andere kankercellen doden. Na vaccinatie gingen deze killercellen af op cellen die het spike-eiwit aanmaakten, legde de arts uit.

Na de tweede prik zag hij iets wat nog verontrustender was. Het adaptieve immuunsysteem van de patiënt leek te worden onderdrukt. Er werd een hoge concentratie granulocyten gemeten. Die verschijnen ten tonele bij een bacteriële infectie of weefselschade, zei Thompson.

Na de tweede prik werd een veel lagere concentratie lymfocyten – waaronder CD4- en CD8-cellen, dus natuurlijke killercellen – gemeten. Het gevolg hiervan is een verminderde weerstand, zei hij.

Auto-immuniteit

Volgens de arts blijkt uit de tests dat de patiënt lijdt aan auto-immuniteit, waarbij het immuunsysteem gezonde cellen aanvalt.

Nu het adaptieve immuunsysteem het te druk heeft met weefselschade, loopt de gevaccineerde patiënt meer risico om besmet te raken, zei de arts.

[Infowars]

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

Ben ongevaccineerd en bloedtest geeft negatief aan mijn partner wel 2 X geprikt resultaat SAR COV19 positief begrijp er niets van?

levitas
levitas
1 jaar geleden

die spuit is gewoon moord met voorbedachte rade.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Dat bedoel ik nou ! Waar worden mensen in hemelsnaam mee ingespoten ? Hoe bestaat het dat ze hier zo tergend lang mee wegkomen ? Wanneer komt er gerechtigheid ?

rrr
rrr
1 jaar geleden

Big pharma/FDA/WHO etc. raden bloedtesten, antilichamentesten en autopsies af om de waarheid over “vaccins” te verhullen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x