Mens en Dier

Dit is de speech die David Icke in Amsterdam gehouden zou hebben: ‘Het is nu of nooit’

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!

Deze week weigerde het kabinet de Britse ‘complotdenker’ David Icke de toegang tot ons land. Het inreisverbod oogst kritiek van juristen. Hoogleraar Jerfi Uzman van de Universiteit van Amsterdam spreekt tegenover NRC van ‘een zorgelijke ontwikkeling’. “Op die manier bemoeit de overheid zich met de inhoud van opvattingen.”

Media-advocaat Sander Dikhoff vindt dat Icke toegelaten had moeten worden. “Als hoofdregel is censuur niet toegestaan.” De redenering om daarvan af te wijken omdat Icke onrust kan veroorzaken door tegenacties is volgens hem ‘niet sterk’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Schadelijk

“Iedereen die nu juicht omdat Icke het land niet in mag, denk eens wat verder na: wat zou je ervan vinden als de overheid ‘juridische trucs’ gebruikt om protest tegen te houden waar je het wel mee eens bent?” reageert onderzoeksjournalist Thomas Bollen. “Bijvoorbeeld om klimaatactievoerders de mond te snoeren?”

Arts Jona Walk voegt toe: “Het demonstratierecht staat in ons land ernstig onder druk. Uiterst zorgwekkend, wat je ook van de mening van de demonstranten vindt. Inperken van deze vrijheid is schadelijk voor de democratie en kan sociale onrust juist versterken. Blijf je uitspreken.”

Geen fascistische dictatuur meer

“De wereld is krankzinnig,” zegt Icke in de speech die hij gehouden zou hebben in Amsterdam. “De wereld heeft leeuwen nodig. Zoals nooit tevoren. Het is tijd om een leeuw te zijn en geen schaap. Het is voor de mensheid tijd om te brullen!”

“Geen fascistische dictatuur meer! Geen onderwerping aan Rutte en degenen die hem beheersen. Het is nu of nooit.”

Bekijk zijn hele speech hieronder (Nederlands ondertiteld):


4.8 309 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Join the discussion
Join the discussion
1 jaar geleden

zeg NO..NO..NO

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Ik heb de speech gezien, fantastisch wat een man, wat een leeuw. Ik hoop dat iedereen gaat kijken en hem doorstuurt, het is een heel belangrijke waarschuwing die David Icke hiet afgeeft. en ik geloof hem, en ik geloof onze omgekochte WEF regering niet meer. De tijd van gaan is gekomen voor Rutte en zijn monster regering. Het is al 2 over 12. Kom mensen schouders er onder en met een gestrekt been erin.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

En zo komt de waarheid toch wel naar buiten die David te vertellen had, met een veel betere geluidskwaliteit dan je bij een demo zou kunnen hebben. De overheid heeft zichzelf flink in de voet geschoten door David niet toe te laten. Stelletje idioten.
Wel handig dat we nu het absolute bewijs hebben dat er in Nederland geen vrijheid van meningsuiting meer is, maar blij wordt je daar zeker niet van…
Wat weer mooi is hieraan, is dat David nu prominent in het nieuws is, waardoor mogelijk weer nieuwe mensen naar zijn video’s gaan kijken, door deze flater van Den Haag zullen gegarandeerd weer wat meer mensen wakker worden. Als je naam maar genoemd wordt!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Deel deze Video met zoveel mogelijk mensen. Het is tijd om wakker te worden en te strijden tegen het kwaad.

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x