Great ResetBuitenland

Experts: World Economic Forum zit achter wereldwijde ‘oorlog tegen boeren’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!

De aanval op boeren in onder meer Nederland, de Verenigde Staten en Sri Lanka kan worden gelinkt aan Agenda 2030 van de Verenigde Naties, meer specifiek de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, en het World Economic Forum. Dat hebben meerdere experts tegen de krant The Epoch Times gezegd.

Het door de VN gesteunde beleid ten aanzien van landbouw en voedselproductie zal – als er niets tegen gedaan wordt – leiden tot economische verwoesting, tekorten, hongersnood en een drastische inperking van vrijheden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nu al worden wereldwijd miljoenen mensen geconfronteerd met voedseltekorten. Die worden het komende jaar alleen maar erger, waarschuwen de experts. Ze stellen dat er een agenda achter zit. Het is onder meer te doen om privébezit, blijkt uit stukken die de krant heeft ingezien. Er is tientallen jaren toegewerkt naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

Volledige controle

Experts die de krant heeft geïnterviewd, zeggen dat enkele van ’s werelds rijkste en machtigste zakenmagnaten samenwerken met communisten in China en elders om te proberen de macht over ons voedsel te centraliseren en onafhankelijke boeren te verpletteren.

Het WEF is een ‘strategische partner’ van de VN bij de uitvoering van Agenda 2030. Nederlandse boeren, bij wie het water al aan de lippen staat, organiseerden deze zomer grootschalige protesten tegen de ‘stikstofplannen’ van het kabinet. De protesten volgden op chaos in Sri Lanka als gevolg van voedseltekorten die waren veroorzaakt door het overheidsbeleid.

Experts zeggen dat het doel van dit beleid niet is om ‘de natuur te redden’ of ‘klimaatverandering te bestrijden’. De overheid wil de volledige controle krijgen over voedsel, landbouw en mensen.

Nederland

“Ze drukken deze agenda niet door om de planeet te redden, zoals ze beweren, maar om meer controle te krijgen over mensen,” zei Craig Rucker, voorzitter van de Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) tegen The Epoch Times.

De zogeheten Food Innovation Hubs van het WEF moeten een belangrijk onderdeel vormen van de wereldwijde transformatie. Afgelopen jaar kondigde premier Rutte tijdens de Davos Agenda Week van het WEF aan dat in Nederland een Global Coordinating Secretariat voor de Food Innovation Hubs gevestigd zal worden. Die bevindt zich sinds half mei op Wageningen Campus.

Dit secretariaat zal alle andere Food Innovation Hubs met elkaar verbinden, aldus Rutte.

Regelrechte oorlogsverklaring

Andere organisaties die betrokken zijn bij deze transformatie: de Rockefeller Foundation, de Gates Foundation en allerlei regionale overheden.

Overal ter wereld worden – met name kleinere, onafhankelijke – boeren uitgeknepen. In Nederland, het hoofdkwartier van het Food Innovation Hub-secretariaat van het WEF, zullen de stikstofplannen waarschijnlijk een slagveld aanrichten in de agrarische sector.

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) zei dat de onteigeningsplannen van het kabinet ‘een regelrechte oorlogsverklaring aan de boeren zijn’.

Rap tempo

De agenda wordt in rap tempo uitgerold. Afgelopen week kondigden de Canadese autoriteiten aan de uitstoot van stikstof en het gebruik van kunstmest te willen terugdringen.

Terwijl de prijzen blijven stijgen en boeren failliet gaan, staan grote corporaties als BlackRock, State Street en Vanguard klaar om de scherven op te rapen. BlackRock-baas Larry Fink werkt nauw samen met het WEF en is een belangrijke speler in het geheel.

Voorzitter Tom DeWeese van het American Policy Center waarschuwde dat de oorlog tegen boeren onderdeel is van een bredere agenda om vrijheden af te pakken. Hij zei dat de VN, het WEF en grote bedrijven als BlackRock en Vanguard samenwerken om de macht over ons voedsel te krijgen.

Makkelijker te onderwerpen

Ze willen ons kweekvlees, genetisch gemodificeerde gewassen, insecten en onkruid gaan voorschotelen.

“Uitgehongerde mensen zijn veel makkelijker te onderwerpen,” zei DeWeese. Hij voegde toe dat depopulatie en de onderwerping van de mensheid al decennia op de agenda van de elites staan.

De experts die The Epoch Times heeft geïnterviewd roepen mensen op in verzet te komen tegen het beleid en de boeren te steunen.

4.7 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

252 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Gates wil alles controleren, die man moet dringend gestopt worden, hij is de grote aanstoker van al deze ellende.

vader
vader
1 jaar geleden

hoe kunnen we het beste terug slaan ??

Peter Wisman
Peter Wisman
1 jaar geleden

Nooit geweten dat mensen zo mak zijn. De hooligans, bikers, de criminelen de bouwvakkers zeg maar de stoere macho’s op straat met korte lontjes…….blijken angsthazen

Sylvie
Sylvie
1 jaar geleden

Absolutely! Wij gaan de boeren steunen!!!💪🏻💪🏻💪🏻

Back to top button
252
0
We lezen graag je reactie!x