Mens en Dier

Jurist: Rutte is een landverrader en moet vastgezet en vervolgd worden

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Deze meesterlijke manoeuvre stelt Rutte in staat om demissionair zijn destructieve premierschap nog een jaar te verlengen, juist op een moment dat de broeiende woede in de samenleving elk moment kon uitbarsten in een spontane lynchpartij, schrijft jurist Jeroen Pols voor De Andere Krant.

“Net als nu lukte het Rutte keer op keer met verkiezingsbedrog, leugens en een inactief geheugen de macht te behouden,” voegt hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wetteloze schaduwoverheid

De altijd lachende en ginnegappende Rutte gebruikte zijn langste premierschap uit de geschiedenis om een gewetenloze machtsgreep voor te bereiden door de Nederlandse democratie en instituties systematisch te ondermijnen, aldus Pols.

Onder zijn aanvoering ruimden deskundige vakmensen het veld om plaats te maken voor corrupte en incompetente handlangers, creëerde hij een wetteloze schaduwoverheid onder leiding van de Belastingdienst, om bevolking en bedrijfsleven met Stasi-methoden systematisch onder controle te brengen en werden oppositiepartijen en belangenorganisaties geïnfiltreerd, overgenomen of onschadelijk gemaakt, merkt de jurist op.

Misdaden tegen de menselijkheid

“Nu staat hij op het punt de door de meerderheid van de Tweede Kamer afgewezen CBDC in te voeren, om het land definitief onder totalitaire controle te brengen.”

Rutte is geen staatsman, geen held en verdient geen respect of luchtige lofuitingen. Hij hoort voor landverraad en misdaden tegen de menselijkheid vastgezet en vervolgd te worden, stelt Pols, die de demissionair premier omschrijft als ‘een psychopathische manipulator die in opdracht van sektarische globalisten de politiek infiltreerde en een geniepige machtsovername uitvoerde’.


4.9 357 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Waarom zijn er nog geen juristen die hievoor naar een rechter stappen en hem laten oppakken door de politie?Gewoon omdat het hele justitiele orgaan corrupt is daarom tijd voor een REVOLUTIE een andere weg is et niet

Niet jullie schaap
Niet jullie schaap
10 maanden geleden

Dit kunnen we keer op keer blijven brullen maar kom op iedereen weet toch onderhand dat er niets mee gebeurd.
Dit land is naar de haaien!

Greet Resist
Greet Resist
10 maanden geleden

“Sommige kwartjes vallen jaren later.”

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Helemaal mee eens met Jeroen Pols, Je ziet het inderdaad in de 2e kamer, die zogenaamde volksvertegenwoordigers zijn gewoon volksverlakkers, omgekocht door WEF, EU en WHO. Het is tijd om verantwoording af te leggen, en allen die daar aan meegewerkt hebben voor het gerecht te sleepen. En zwaar zeer zwaar straffen.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x