Gezondheid

Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aluminium wordt als hulpstof toegevoegd aan vaccins en zorgt ervoor dat ze ons immuunsysteem beter bereiken waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd, zo stelt het RIVM.

Volgens het instituut is de toevoeging van aluminiumverbindingen aan vaccins onschadelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoewel vaccins het immuunsysteem stimuleren, is dit voor het afweersysteem geen gezonde staat om in te verkeren, zo stelt dr. Suzanne Humphries in een interview met iHealthTube.com.

Tussen wal en schip

Humphries is opgeleid tot medisch arts en was tussen 1989 en 2011 werkzaam in de gezondheidszorg.

In die periode was ze er getuige van dat veel patiënten tussen wal en schip belandden. Ze keerde de conventionele geneeskunde de rug toe om te werken aan een holistische benadering.

Allergische reactie

Het stimuleren van het immuunsysteem met vaccins zorgt volgens haar op de lange termijn niet voor een betere gezondheid. Ze zei dat het bij de meeste mensen juist een allergische reactie opwekt.

Humphries merkte op dat er twee soorten vaccins zijn: dode en levende. Aluminium wordt meestal toegevoegd aan de dode vaccins.

Ze citeerde een Deense studie waarbij werd gekeken naar ziekenhuisopnames van kinderen jonger dan vier jaar die levende of dode vaccins hadden gekregen.

Vatbaarder

Het onderzoeksteam stelde vast dat dode vaccins over het algemeen een schadelijk effect hadden op hun immuunreactie op andere infecties.

“Dode vaccins maken een persoon vatbaarder voor andere infecties,” zei dr. Humphries.

“Hoewel je misschien korte tijd beschermd bent tegen kinkhoest, ben je tegelijkertijd extra vatbaar voor kroep, respiratoir syncytieel virus (RSV), of ander infecties die kunnen leiden tot ziekenhuisopname,” voegde ze toe.

Bekijk het interview hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Dat aluminium overal in ………dat zorgt ervoor dat je denkvermogen met 40% afneemt!

predator
predator
6 jaren geleden

en dan hebben we het alleen over het aluminium wat erin zit…..

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Oei. Ik heb een aluminium lat op mijn bureau liggen… zo het gaat weer eens over vaccinaties. Ai. Een prikje ons leven kan verwoesten.

Aluminium in zulke kleine hoeveelheden in zo een vaccin is het schadelijke te verwaarlozen. En hier en daar zullen er wel mensen zijn die er negatief op reageren, maar in de meeste gevallen blijken er ook andere oorzaken aan vast te zitten (die niet gelinkt zijn met de vaccinatie op zich). Maar dat wordt niet onderzocht of tenminste genegeerd vanwege de complexiteit. En het feit dat het niet bij draagt aan de geloofwaardigheid van giftige vaccinatie-complotbedenkers.

En de medische industrie doet dat expres om ons op langere termijn zieker te maken en zo dus meer spuitjes kunnen verkopen… nu ja. Het staat zo niet in het artikel beschreven maar ik begin te denken dat de hele traditionele medische (en met uitbreiding wetenschappelijke en journalistieke en politieke,…) wereld een gevaar vormen voor de goedgelovige mens.

Natuurlijk is geen onderzoek zuiver op de graat, maar ik heb er vertrouwen in dat we groeien naar betere inzichten en een evenwichtigere samenleving en daar hoort nu eenmaal vallen en opstaan bij. En ja de traditionele wetenschappen kan soms koppig zijn, maar uiteindelijk veel sneller veranderen dan een traditionele religie die zich vast pint op oude geschriften en tradities die niet meer relevant zijn op de dag van vandaag.

Ach. Het is mijn gedacht, net zoals vele andere mensen een eigen gedacht hebben over de wereld om hun heen. Positief of negatief ingesteld? We blijven mensen.

Rosalie
Rosalie
6 jaren geleden

Aluminium zit ook in deodorants om ervoor te zorgen dat ons eigen luchtje verdwijnt. Het is het principe van gelijkvormigheid. Een tijdje terug zag ik een piloot op youtube ( hij was niet herkenbaar in beeld) die gewetensbezwaren kreeg omdat hij jaren chemtrails had veroorzaakt. Het betaalde goed en tja, wat doen mensen al niet voor geld hè . Aluminium was een van de metalen evenals barium,strontium. Als het ( aluminium)ook al in vaccins zit en baby’s krijgen dat al zo vroeg in hun lijfje dat nog een immuunsysteem aan het opbouwen is dan is het vragen om problemen. Het doel is volgens mij het creëeren van gelijkvormigheid. Alle neuzen dezelfde kant op. Geen eigenheid. Geen kritische onderzoeken die ingaan tegen gevestigde orde. In de pas lopen van wat men goeddunkt. Owee iemand als dr Wakefield , foei toch, hij komt met onderzoek dat de schadelijkheid van vaccins bewijst. Belachelijk wordt hij gemaakt. En wat te denken van 60 holistische artsen in Amerika die zich uitspraken over de troep waarmee kinderen worden ingeënt. Alle 60 dood. Aluminium / gelijkvormigheid.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x