Homepagina » Gezondheid » Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?
Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?

Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?

Aluminium wordt als hulpstof toegevoegd aan vaccins en zorgt ervoor dat ze ons immuunsysteem beter bereiken waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd, zo stelt het RIVM.

Volgens het instituut is de toevoeging van aluminiumverbindingen aan vaccins onschadelijk.

Hoewel vaccins het immuunsysteem stimuleren, is dit voor het afweersysteem geen gezonde staat om in te verkeren, zo stelt dr. Suzanne Humphries in een interview met iHealthTube.com.

Tussen wal en schip

Humphries is opgeleid tot medisch arts en was tussen 1989 en 2011 werkzaam in de gezondheidszorg.

In die periode was ze er getuige van dat veel patiënten tussen wal en schip belandden. Ze keerde de conventionele geneeskunde de rug toe om te werken aan een holistische benadering.

Allergische reactie

Het stimuleren van het immuunsysteem met vaccins zorgt volgens haar op de lange termijn niet voor een betere gezondheid. Ze zei dat het bij de meeste mensen juist een allergische reactie opwekt.

Humphries merkte op dat er twee soorten vaccins zijn: dode en levende. Aluminium wordt meestal toegevoegd aan de dode vaccins.

Ze citeerde een Deense studie waarbij werd gekeken naar ziekenhuisopnames van kinderen jonger dan vier jaar die levende of dode vaccins hadden gekregen.

Vatbaarder

Het onderzoeksteam stelde vast dat dode vaccins over het algemeen een schadelijk effect hadden op hun immuunreactie op andere infecties.

“Dode vaccins maken een persoon vatbaarder voor andere infecties,” zei dr. Humphries.

“Hoewel je misschien korte tijd beschermd bent tegen kinkhoest, ben je tegelijkertijd extra vatbaar voor kroep, respiratoir syncytieel virus (RSV), of ander infecties die kunnen leiden tot ziekenhuisopname,” voegde ze toe.

Bekijk het interview hieronder:

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Dat aluminium overal in ………dat zorgt ervoor dat je denkvermogen met 40% afneemt!

  24 likes
  • densie schreef:

   yes! uitwerken met silicea gel, en Equisetum Arvensis thee (Paardenstaart=kiezel)….

   terrible!

   Las vandaag dat er een jonge vrouw is met dementieverschijnselen….
   dát is o.a. wat aluminium doet…

   ‘t zit ook in de chemtrails hé….(had ik al ergens eerder gezegd)

   “Ze” willen niet dat je denkt….kunt waarnemen…!

   17 likes
   • luna schreef:

    klopt densie ! er is iets wat wij niet mogen zien ( chems zorgen voor de versluieringen die opvallend erg zijn de laatste weken weer!!) want ; s t e l dat “ze” door krijgen dat we ons af gaan vragen,
    wat al die kruistekens en boter,kaas en eieren ( die laatste al hilarisch genoeg de laatste tijd ) moeten betekenen en welk vergif ze nu ook om ons heen verspreiden en NIET MEER VIA DE MOND want de meeste mensen krijgen het spel door van de E nummers etc. !
    echt, werkelijk alle puzzelstukjes passen .. dat ik zo dankbaar ben en alleen zelf denk !
    namaste

    9 likes
   • Skrafiet schreef:

    Die chemtrails toch he!! Door de elite gestuurd!! Heb je al eens gedacht over het feit dat diezelfde elite tevens dezelfde lucht inademt?? Wat is dat toch met die kortzichtigheid als het op “conspiracy theories” neerkomt…

    6 likes
    • kees schreef:

     Laat ik even beginnen met ik ben niet links niet rechts, niet van de media en niet van de alternatieve media. Ik zie maar 2 groepen over de hele wereld er is alleen maar ons en zij die ons regeren. De enige oorlog die op de wereld gaande is, is de oorlog van democratie en vrijheid tegen fascisme en onderdrukking.

     Skrafiet heeft een punt en dat kan i.d.d. als kortzichtig worden bestempeld. Dat er een remedie is voor derden tegen wat men ons eventueel aandoet is evengoed een optie waar men over kan beschikken. Ik zeg niet dat het zo is, maar er geen rekening mee houden kan dan evengoed als kortzichtig bestempeld houden.

     Mensen wat hier boven gaande is, en wat hier als zodanig wordt omschreven is niets anders dan een goor trucje, namelijk het creëren van cognitieve dissonantie. Alle berichtgeving zit er vol mee. De meeste gehoorde/gelezen is: We gaan ten oorlog voor vrede. Dit zijn 2 absolute vormen die elkaars contradictie zijn en kunnen daarom niet beide waar zijn. Het brengt de gene die dit ontvangt in een psychische staat die er voor zorgt dat het vermogen voor deductief redeneren, logica, correct waarnemen gigantisch afneemt. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat gezien deze vermogens normaliter leiden tot een beslissing er geen beslissing wordt genomen. De mens wordt als zodanig stuurloos waardoor een behoeft ontstaat aan sturing. Die is ook wel te vinden maar er is maar 1 kant die je op kunt gaan. De andere opties leveren diverse vormen van problemen op. Dit voel je aan en je zonder dat je het zelf door hebt begin je steeds meer op je gevoel te gaan want je vermogens die je normaliter gebruikte om tot een beslissing te komen zijn drastisch verminderd. Het zou ook kortzichtig zijn als je denkt dat wanneer dit proces met stofjes ter inname kan worden ondersteund dat er geen gebruikt van gemaakt wordt. De geschiedenis zegt daar genoeg over! Ik zeg echter nog steeds niet met absolutie dat het zo is!

     Lees: Hegeliaanse Dialectiek van de Duitse filosoof Joseph Hegel.

     2 likes
  • ne0tec schreef:

   Paardenstaart of Heermoes, hoe je het noemen wilt. Dat vervelend onkruid plantje in je tuin / steeg. Maak er thee van en drink dit met regelmaat. Doordat deze plant is verreikt met silica, is dit een zeer goed middel om zware metalen uit je lichaam te spoelen. De metaal deeltjes hechten zich graag aan silica.

   Silica korrels (vocht absorbers) wat je vind in een doos van product is niet hetzelfde!

   5 likes
 • Maarten V schreef:

  Oei. Ik heb een aluminium lat op mijn bureau liggen… zo het gaat weer eens over vaccinaties. Ai. Een prikje ons leven kan verwoesten.

  Aluminium in zulke kleine hoeveelheden in zo een vaccin is het schadelijke te verwaarlozen. En hier en daar zullen er wel mensen zijn die er negatief op reageren, maar in de meeste gevallen blijken er ook andere oorzaken aan vast te zitten (die niet gelinkt zijn met de vaccinatie op zich). Maar dat wordt niet onderzocht of tenminste genegeerd vanwege de complexiteit. En het feit dat het niet bij draagt aan de geloofwaardigheid van giftige vaccinatie-complotbedenkers.

  En de medische industrie doet dat expres om ons op langere termijn zieker te maken en zo dus meer spuitjes kunnen verkopen… nu ja. Het staat zo niet in het artikel beschreven maar ik begin te denken dat de hele traditionele medische (en met uitbreiding wetenschappelijke en journalistieke en politieke,…) wereld een gevaar vormen voor de goedgelovige mens.

  Natuurlijk is geen onderzoek zuiver op de graat, maar ik heb er vertrouwen in dat we groeien naar betere inzichten en een evenwichtigere samenleving en daar hoort nu eenmaal vallen en opstaan bij. En ja de traditionele wetenschappen kan soms koppig zijn, maar uiteindelijk veel sneller veranderen dan een traditionele religie die zich vast pint op oude geschriften en tradities die niet meer relevant zijn op de dag van vandaag.

  Ach. Het is mijn gedacht, net zoals vele andere mensen een eigen gedacht hebben over de wereld om hun heen. Positief of negatief ingesteld? We blijven mensen.

  5 likes
  • kees schreef:

   Zelfde zeggen ze van fluoride, je krijgt er maar heel weinig van binnen. Maar er wordt nooit bijgezegd dat dit per keer tandenpoetsen is. Laten we zeggen even voor het rekengemak heel weinig is 0,1g.

   Drie keer per dag poetsen is dan a 0,3gram
   Zeven dagen in de week is dan 2,1 gram
   53 weken in een jaar is dan 111,3 gram per jaar.
   Dat is ruim meer dan een ons van die rommel op jaar basis, is er dan nog sprake van heel weinig?

   7 likes
   • Maarten V schreef:

    Het blijft niet in het lichaam. Het lichaam breekt veel giftige stoffen af en een bezoekje bij het toilet doet ook heel wat goeds. De cellen in het lichaam vernieuwen zich steeds en dode cellen worden voortdurend af gestoten. Bij wijze van spreken heb je om de zeven jaar een nieuw lichaam. Uiteraard zijn er cellen die een leven lang blijven bestaan.

    2 likes
    • kees schreef:

     Allemaal leuk maar de lever kan geen zware metalen afscheiden, deze blijven achter in het lichaam.

     Valt me op dat er 2 mensen tussen zitten met een reactiecontext die dus eigenlijk neerkomt op:

     Ach het zijn maar zware metalen, ach het is maar heel weinig, ach het val allemaal wel mee……

     Glaasje kwik? (ik betaal hem wel)

     1 likes
     • Frans2 schreef:

      Aluminium is geen “zwaar metaal”.

      5 likes
     • Maarten V schreef:

      Voor de heer Kees wat betreft zware metalen:
      https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Zwaar_metaal

      Natuurlijk is een grote aluminium niet gezond. Net zoals een grote dosis vitaminen ook schadelijk is. Als je meer dan 8 liter water drinkt in een dag kan je sterven of in het “beste” geval in coma raken.Echter gaat het om uiterst kleine hoeveelheid. En je gaat niet elke dag je inspuiten tegen bijvoorbeeld “de mazelen”, he. Trouwens de lucht die wij inademen langs een autoweg of dat wat de rokers inhaleren is ter vergelijking duizend maal schadelijker.

      Ik minimaliseer de problemen dus niet. Ik probeer gewoon nuchter (rationeel)naar de wereld te kijken met een naar mijn normen een realistische inzicht.

      Ik geef toe dat ik er soms naast zit, maar ik ben bereid om mij met nieuwe inzichten van anderen te verrijken. Indien ze mij kunnen overtuigen.

      2 likes
    • ne0tec schreef:

     Ja en dan hebben wij het nu over 1 enkele gifstof. Zo worden we continu blootgesteld aan vele gifstoffen. Wat wij inademen, op onze huid smeren, wat we eten, wat er bij ons ingespoten wordt etc. Alles bij elkaar opgeteld zijn gewoon kortweg onze lichaam aan het vergiftigen. Er gaat meer in dan eruit kan in x tijd. Met een goede aanvulling van anti-oxidanten etc kunnen wij tijd rekken, maar ik denk niet voldoende. Zodoende ontstaan er auto immuun ziekten, allergieën, kanker, etc. Oftewel… degeneratie van de mensheid. Oftewel, georgia guidestones law in werking.

     Ik raad mijn lieve lotgenoten toch aan om qua eten zoveel mogelijk zelf te telen, niet is alleen de smaak beter, maar het is ook nog eens vers en als je het goed doet, aardig vrij van chemische zooi.

     2 likes
   • Frans2 schreef:

    [ Laten we zeggen even voor het rekengemak heel weinig is 0,1g. ]

    Voor het gemak reken je even met 100(!) keer de normale hoeveelheid?
    Er zit ca. 1 mg (=o,oo1g) fluoride in 1 centimeter of 1 gram tandpasta.
    Op jaarbasis praat je over een gram in plaats van een “ons”.
    Moet je wel alle tandpasta na poetsen geheel doorslikken en niet uit je mond spoelen.

    En nog wat:” Zo krijgt een baby in de eerste 6 maanden slechts circa 4 mg aluminium via vaccins binnen. Dit is nog minder dan de hoeveelheid aluminium die een baby elke dag standaard binnenkrijgt door ademen, eten en drinken. Ter vergelijking, door 1 hoeveelheid borstvoeding krijgt een baby 10 mg aluminium binnen en met flesvoeding 30 mg.”

    5 likes
   • Yoep schreef:

    Voor de liefhebbers, je eigen tandpasta zonder de rommel.

    2 eetlepels kokosolie
    1 eetlepel baking soda (zuiveringszout)
    naar keuze etherische olie
    1/2 tl. (keltisch) zeezout
    of even googelen.

    Maar dat van die paardenstaarten ga ik eens proberen te maken.

    0 likes
 • predator schreef:

  en dan hebben we het alleen over het aluminium wat erin zit…..

  8 likes
 • Rosalie schreef:

  Aluminium zit ook in deodorants om ervoor te zorgen dat ons eigen luchtje verdwijnt. Het is het principe van gelijkvormigheid. Een tijdje terug zag ik een piloot op youtube ( hij was niet herkenbaar in beeld) die gewetensbezwaren kreeg omdat hij jaren chemtrails had veroorzaakt. Het betaalde goed en tja, wat doen mensen al niet voor geld hè . Aluminium was een van de metalen evenals barium,strontium. Als het ( aluminium)ook al in vaccins zit en baby’s krijgen dat al zo vroeg in hun lijfje dat nog een immuunsysteem aan het opbouwen is dan is het vragen om problemen. Het doel is volgens mij het creëeren van gelijkvormigheid. Alle neuzen dezelfde kant op. Geen eigenheid. Geen kritische onderzoeken die ingaan tegen gevestigde orde. In de pas lopen van wat men goeddunkt. Owee iemand als dr Wakefield , foei toch, hij komt met onderzoek dat de schadelijkheid van vaccins bewijst. Belachelijk wordt hij gemaakt. En wat te denken van 60 holistische artsen in Amerika die zich uitspraken over de troep waarmee kinderen worden ingeënt. Alle 60 dood. Aluminium / gelijkvormigheid.

  2 likes
 • x

  Check Also

  epidemioloog

  Epidemioloog: ‘Het coronabeleid slaat helemaal door. Ik vind dit gevaarlijk’

  Onlangs kreeg een vrouw van de Belgische ...

  kamerlid

  Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

  Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

  >