Mens en Dier

Duitse partij AfD klaagt ‘hulporganisaties’ aan wegens mensensmokkel, waaronder Artsen zonder Grenzen. Dit zijn de andere

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De partij Alternative für Deutschland (AfD) heeft zeven ngo’s aangeklaagd wegens mensensmokkel, waaronder Artsen zonder Grenzen.

Website The Gateway Pundit heeft de hand weten te leggen op de aanklachten. De organisaties die zijn aangeklaagd zijn SOS Mediterranee, Sea-Watch, Artsen zonder Grenzen, Save the Children, Jugend Rettet, Mission Lifeline en Sea-Eye.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ngo’s zijn in opspraak geraakt omdat ze illegale immigranten oppikken voor de kust van Libië door ze zogenaamd te redden van de verdrinkingsdood.

Valse vlag

De Italiaanse overheid heeft onlangs aangekondigd zijn havens te sluiten voor ‘humanitaire’ schepen van de organisaties.

Malta heeft meerdere schepen van Sea-Watch in beslag genomen die waren gesponsord door de Lutherse Kerk in Duitsland, die weer wordt gefinancierd met Duits belastinggeld.

De kapitein van een schip van Mission Lifeline is op Malta gearresteerd wegens varen onder valse vlag. Hij is op borgtocht vrij, maar moet op Malta zijn proces afwachten.

Gestraft

Volgens de AfD houden de ngo’s zich bezig met mensensmokkel om zo miljoenen euro’s aan donaties te kunnen binnenhalen.

De aanklachten zijn ingediend door Petr Bystron, een woordvoerder van de AfD. “Dit is een duidelijk signaal richting de illegale mensensmokkelaars in het Middellandse Zeegebied en richting de wereld dat deze ngo’s mensensmokkelaars en linkse radicalen zijn die niet gesteund, maar gestraft moeten worden,” zei hij.

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
5 jaren geleden

Het werd tijd”

deze
deze
5 jaren geleden

1 grote pot NAT .. letterlijk en figuurlijk ! Deze zogenaamde liefdadigheids-organen zijn allemaal gefinancieerd door o.a. dat enge ouwe reptiel met zijn versteende gespleten tong, s o r o s is zijn naam.. deze man heeft heel veel ellende opgewekt met zijn kapitaal om maar 1 doel te dienen.. vult u verder zelf maar aan / in
het gaat helemaal klappen in europa met die zogenaamde vluchtelingen, helaas leven die mensen ookj in een droom en worden net zo als wij allemaal be – god- ver – domd
wat er verder tussen zit als rasterror weet n i e m a n d.. zelfs de zogenaamde inlichtingendiensten niet, wel raar dat er steeds delicten worden gepleegd door mafkezen en dit terwijl ze al langer ” bekend ” waren bij de diensten en ja.. wie gelooft er nou nog een reet van wat er gezegd wordt inmiddels ??
Daarom is het zaak je bij je eigen denken te houden en je intuitie te volgen .. die is altijd zuiver, geloof me
Ik ga nu niet lopen zeiken wat voor land nederland is geworden tot op de dag van heden, maar er is iets goeds en groots mis met alles, de afleiding op de tellie- visie is groot in aanbod, zoals het wk, de tennisballen van williams, de fietshysterie.. kortom.. genoeg keus om je te laten brainwaven

Des ondanks is het een prachtige zomer met opvallend veel blauw geweest …
Mooi weer om in een bootje te dobberen op de golfjes
Het is DOOD in nederland, het leeft niet meer en zegt niks.. de gaskranen gaan straks dicht en er zal niema\nd meer worden vergast.. leve de democratie

H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Terecht deze aanklacht, waar blijft de Nederlandse klacht en welke parij durft hier bij het voortouw te nemen.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x