Homepagina » Buitenland » Demonisering van Rusland neemt bizarre vormen aan. David Icke onthult in dit interview wat het doel hiervan is
Demonisering van Rusland neemt bizarre vormen aan. David Icke onthult in dit interview wat het doel hiervan is

Demonisering van Rusland neemt bizarre vormen aan. David Icke onthult in dit interview wat het doel hiervan is

Het establishment wil al heel lang een oorlog met Rusland en om zo’n oorlog te kunnen rechtvaardigen moet je de Russen eerst demoniseren zodat het volk ervoor openstaat. Dat zegt de Britse schrijver en spreker David Icke in gesprek met het Russische persbureau Sputnik.

Om die reden stationeert de NAVO troepen dicht bij de grens met Rusland en worden de Russen beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de zenuwgasaanval in Salisbury.

We hebben hier te maken met een wereldwijde propagandacampagne die erop gericht is Rusland te demoniseren zodat het volk een oorlog zal steunen, zegt hij.

Fake news

Icke legt uit dat de mainstream media het volk misleiden met fake news. Ondertussen gebruiken Facebook en Google dit als excuus om alternatieve nieuwssites te censureren.

Dergelijke sites belichten de zaak alleen maar vanuit een ander perspectief, maar het establishment wil niet dat mensen de wereld op die manier zien, aldus Icke.

Daarom wordt Russia Today in Groot-Brittannië aangevallen en wordt Labour-leider Jeremy Corbyn in eigen land gedemoniseerd omdat hij het lef heeft om te vragen om bewijzen waaruit blijkt dat Rusland de boosdoener is.

Soros

Avaaz heeft nu opgeroepen tot een boycot van het WK voetbal in Rusland dit jaar, tenzij de Russen hun operaties in Syrië staken.

Icke heeft geen goed woord over voor deze organisatie. “Avaaz is opgericht door moveon.org en ResPublica, die allebei worden gefinancierd door George Soros.”

“Soros gebruikt zijn Open Society Foundation om ‘revoluties’ te ontketenen en regimes af te zetten in landen die al sinds september 2000 op het lijstje staan,” zegt hij.

Beluister het interview hieronder:

Foto: Wikimedia Commons

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koloth
koloth
3 jaren geleden

Van mij mag die WW3 beginnen, hoe eerder hoe beter. Alleen hoop ik wel dat Putin het hele smerige zootje nazi’s (EU/VS/Israël) in de pan hakt en dat de bevolking van deze landen dan eindelijk eens hun regeringen opknopen. (maar waarschijnlijk overleven het niet).

Aad
Aad
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Sterker nog, NIEMAND zal het overleven.

deze
deze
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

die eerste zin liever niet Koloth ! Maar.. ik snap je punt.
Poetie is een zeer goed leider, scherp en visionair ingesteld, beheerst ( denk niet dat hij snel boos is , maar ALS hij het is.. nou berg je dan maar voor deze strateeg en straatvechter!!)
May, Merkel, Rutte(l), Macron.. allemaal GEEN KIDS .. valt op hey ? In ieder geval, ze steken bij Poetie af als een vlieg op een slagroomhoop ! Voor mij is die slagroomhoop duidelijk, we stevenen af op een mega grote KUTTIJD , zeker voor onze kinderen en kleinkids als er niet iets recht gezet zal worden.. de tijd zal het leren.
Maar 1 ding is zeker : er is teveel propaganda van uit de vieze media die veel mensen die nog slapen laten slapen…

DMNO
DMNO
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Oké,… dan ben jij ook dood en je familie etc.. wil je dat?
Pas op met wat je wenst en denk na, energie speelt zich ook af in gedachten van de mensheid

Frans
Frans
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

GEEN WO 111!!!!!!!!!!!!

Aart
Aart
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Hij mag de Islam ook meenemen als het ff kan

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  Aart
3 jaren geleden

Putin is pro Islam, gaat dus niet gebeuren

frazz
frazz
Reactie op  Aart
3 jaren geleden

Waarom zou die Islam mee moeten nemen?
Er zijn geen grotere vijanden van de Islam dan de neocons in VS, UK, Israel, Frankrijk, Duitsland, etc, ect.
De neocons, elite, zionisten, hoe je ze ook wilt noemen, zijn de Moslims al dicennia’s lang aan het vermoorden. Syrië, Iran barst van de Moslims… Afghanistan barst van de Moslims, Jemen barst van de Moslims, Palestina de waar de BESTE moslims onder ons zitten. En allemaal strijden ze tegen de elite en hun schoothondjes en tegen de Wahabisten in Saoedie Arabie, die komen hun eind ook heel snel tegen.

Dus waarom zou Poetin de grootste bondgenoten (ie. de Moslims) mee moeten nemen?

Denk na.

John
John
3 jaren geleden

Ze kunnen Rusland demoniseren wat ze willen, maar net zoals in Syrië krijgen de Russen alleen maar steeds meer steun, zelfs binnen zeuropa. Men keert zich steeds meer tegen de VS en steunen de Russen steeds publiekelijker. Ze snijden zichzelf alleen maar in de vinger.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  John
3 jaren geleden

John,

Dat komt dacht ik omdat de mensen steeds beter in de gaten krijgen wat de achtergronden van oorlogen zijn. Zeker omtrent oorlogen die de afgelopen paar decennia werden gevoerd. Waar een kliek van westerse warmongers het brachten als vechten voor gerechtigheid en brengen van vrede. Blijkt er achter de zogenoemde peacekeeping missies een noodzakelijk kwaad te zitten die meer geïnteresseerd bleek in expansiedrift, en de lucratieve verdiensten er aan. Een miljardenbusiness.

Ironisch genoeg, en na jaren van verspreiden van desinformatie via de mainstream media. Zie je nu dat het brein van dit alles een tegen campagne is begonnen, waarbij de ander word beschuldigd van nep nieuws. Hieruit zou je kunnen opmaken dat ze inmiddels in de gaten hebben gekregen dat de bevolking de enge spelletjes door begint te krijgen.

Wie had ooit gedacht dat de NPO zijn programmering er op zou aanpassen? VVD Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sander Dekker, gooide het roer destijds al om. Inmiddels zijn ze zo ver dat we naar programma’s kijken als Nieuws of nonsens? waar een minister bij aanwezig was om het onderwerp nep nieuws een bepaalde richting uit te buigen. Nee, 10 jaar geleden keken we op dat tijdstip naar bananasplit, maar dat kon echt niet meer. Dat programma was not done. Dat kon niet meer door de beugel en diende verwijderd te worden.

Wat mij betreft een teken aan de wand dat ze de publieke opinie beginnen te verliezen. En als je die verliest, het volk mogelijk over een x aantal jaren massaal op partijen gaat stemmen die er meer zitten voor het volk, dan voor hun bedoelingen, dan verliezen ze daarmee ook de belastingcenten die ze maar al te graag uitgaven aan bedoelingen die niet de onze waren.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Het gebeurt ook niet zomaar.

Er zijn denk ik twee belangrijke zaken die hier denk ik van invloed zijn.

1. De werelddominatie van het Westen staat al jaren onder druk en wordt steeds kleiner. Kat in het nauw maakt rare sprongen. China en Rusland maar ook denk ik India ( BRIC) zijn serieuze spelers
Maar Rusland staat al sinds Napoleon op het lijstje om eens van te winnen.

2. De domme gedrogeerde massa in het Westen wordt continu getest hoever het neo fascistische
regime kan gaan. Illegale oorlogen in Irak, Libië en Syrië of economische gevaarlijke financiële zeepbellenwaar niks tegenin wordt gebracht, laat staan vervolging van politici en bankiers.

Een klein handjevol organiseert iets op het internet en bereikt een gering deel van wakkere mensen, maar zelfs dat moet dicht worden gecensureerd.

Had WOI en WOII voorkomen kunnen worden? NEE!!

Zie hierboven waarom niet

De domme massa, was is en blijft de ellende van de wereld.

In natuurgemeenschappen in vroeger Afrika, indianenstammen in NoordAmerika of de jungle in Brazilië
bestond er een balans. In het het Inuit gebied van tegenwoordig is alleen maar donkerte en depressiviteit, omdat de ingetrokken MC Donalds cultuur niet schijnt te werken.

Wat doen we eraan?

Niets. De dingen gaan zoals ze moeten gaan. Gods genade alleen kan ons redden. Ik zou zeggen:

Bidden maar!!

faya
faya
Reactie op  johan den haag
3 jaren geleden

Dat lijkt allemaal maar zo Johan, dat komt omdat de msmers hier zo op hameren.
Maar de profesionele opiniemakers gaan steeds meer af als een gieter met hun achterhaalde visies.
Probeer eens uit je onderbuik te komen, dan ziet de wereld er ineens heel anders uit.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Nou ja dit hadden we ook al door, het hele probleem is dat het westen geen snars begrijpt van psychologische oorlogs voering, het is zo dom allemaal , gelukkig zijn de Russen meesters in het schaakspel , bovendien ben ik heel nieuwschierig wat Wilders heeft gezegd toen hij op bezoek was, en daar komen we niet achter, maar hij zal best wel een duidelijke hint hebben gegeven……….We zitten in de 21ste eeuw , met een intellectueel vermogen uitde 19 de….
We zijn emotioneel niet gegroeid , spiritueel niet, psychisch en lichaamlijk zitten we massaal in de lappenmand , dus ja daar gaan we geen Oorlog mee winnen…..

Aad
Aad
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Een totale nucleaire oorlog wordt door niemand gewonnen en moet je ook niet willen.
De overblijvers hebben echt geen levenskwaliteit meer.

Denker
Denker
3 jaren geleden

Misschien hebben we geluk en gaat Sorros dood, als de motor stil valt rij je voorlopig niet verder. Denk wel dat het niet eenvoudig gaat worden om de oorlog te forceren begin ook te denken dat Trump angstig word las vandaag dat hij handelsoorlog met de Chinezen begint en daarmee ook meer vijandigheid wat de boel weer in balans brengt want oorlog voeren tegen twee wereld machten lijkt mij toch te ambitieus. Putin is niet achterlijk en weet heel goed wat er speelt, en zal pas reageren als dat nodig is. Laten we hopen dat het niet nodig zal zijn.

Bataaf
Bataaf
3 jaren geleden

Bedenkt wat gij denkt..

Een goede vriendin zegt vaak; “Gedachten maken dingen.”

Overdenk: predictive programming

deze
deze
3 jaren geleden

oorlog is een naar eng woord, soms is een oorlog nodig zegt men.. me neus
oorlog komt voort uit domheid en visionair inzicht
oorlog zal geen mens goed doen, op welke manier dan ook
oorlog is de duivel dienen die zich voeden kan wanneer hij trek heeft ..

S o r o s IS een duivel, net zo als de velen andere welgestelde lieden die macht hebben door geld
of het hebben verkregen via die weg
Het is niet alleen triest dat n e d e r land zich mee laat slepen door deze demonisering, maar erger nog is het dat ” ze ” over alles de baas zijn , ook over U, wij, ons, daar moeten we van af mensen !

deze
deze
3 jaren geleden

ik bedoel natuurlijk : oorlog komt voort uit GEBREK aan visionair inzicht !
tis al laat.. maar kijk toch altijf ff me reactie na op tekst.. je bent al zo snel verkeerd begrepen in deze nepwereld..

deze
deze
3 jaren geleden

nog even een ” leukertje ” bij 2.49 uur ; ik schreef over de ” leiders ” maar bedacht zo net dat de 3 M & M’s kaaskopje rutte goed in hun zak vol gifstof hebben weten te strikken !
de kleur blauw in M &M’s is de ergste aan kleurstof…
rood is minder, maar wel enorm bitter gif, en dan ja.. komen we uit op de kleur wit.. maar die zal je nimmer te nimmer in de M & M’s vinden !
klopt – hoor ik je denken … ?

jolo
jolo
3 jaren geleden

Bewust zoek de kazaarse regering van de VS confrontatie op om Europa tegen Rusland op te hitsen?
Wordt eens tijd dat we niet meer getriggerd worden door de VS en ons eigen vriendschappelijk relatie met Rusland opbouwen?

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
Reactie op  jolo
3 jaren geleden

Hier ben ik het helemaal mee eens!

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

cyber polygon

Cyber Polygon 2021: globalisten simuleren ‘cyberpandemie’ ter voorbereiding op Economische Reset

De globalisten zijn druk bezig met de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x