Buitenland

Demonisering van Rusland neemt bizarre vormen aan. David Icke onthult in dit interview wat het doel hiervan is

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het establishment wil al heel lang een oorlog met Rusland en om zo’n oorlog te kunnen rechtvaardigen moet je de Russen eerst demoniseren zodat het volk ervoor openstaat. Dat zegt de Britse schrijver en spreker David Icke in gesprek met het Russische persbureau Sputnik.

Om die reden stationeert de NAVO troepen dicht bij de grens met Rusland en worden de Russen beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de zenuwgasaanval in Salisbury.

We hebben hier te maken met een wereldwijde propagandacampagne die erop gericht is Rusland te demoniseren zodat het volk een oorlog zal steunen, zegt hij.

Fake news

Icke legt uit dat de mainstream media het volk misleiden met fake news. Ondertussen gebruiken Facebook en Google dit als excuus om alternatieve nieuwssites te censureren.

Dergelijke sites belichten de zaak alleen maar vanuit een ander perspectief, maar het establishment wil niet dat mensen de wereld op die manier zien, aldus Icke.

Daarom wordt Russia Today in Groot-Brittannië aangevallen en wordt Labour-leider Jeremy Corbyn in eigen land gedemoniseerd omdat hij het lef heeft om te vragen om bewijzen waaruit blijkt dat Rusland de boosdoener is.

Soros

Avaaz heeft nu opgeroepen tot een boycot van het WK voetbal in Rusland dit jaar, tenzij de Russen hun operaties in Syrië staken.

Icke heeft geen goed woord over voor deze organisatie. “Avaaz is opgericht door moveon.org en ResPublica, die allebei worden gefinancierd door George Soros.”

“Soros gebruikt zijn Open Society Foundation om ‘revoluties’ te ontketenen en regimes af te zetten in landen die al sinds september 2000 op het lijstje staan,” zegt hij.

Beluister het interview hieronder:

Foto: Wikimedia Commons

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koloth
koloth
5 jaren geleden

Van mij mag die WW3 beginnen, hoe eerder hoe beter. Alleen hoop ik wel dat Putin het hele smerige zootje nazi’s (EU/VS/Israël) in de pan hakt en dat de bevolking van deze landen dan eindelijk eens hun regeringen opknopen. (maar waarschijnlijk overleven het niet).

John
John
5 jaren geleden

Ze kunnen Rusland demoniseren wat ze willen, maar net zoals in Syrië krijgen de Russen alleen maar steeds meer steun, zelfs binnen zeuropa. Men keert zich steeds meer tegen de VS en steunen de Russen steeds publiekelijker. Ze snijden zichzelf alleen maar in de vinger.

johan den haag
johan den haag
5 jaren geleden

Het gebeurt ook niet zomaar.

Er zijn denk ik twee belangrijke zaken die hier denk ik van invloed zijn.

1. De werelddominatie van het Westen staat al jaren onder druk en wordt steeds kleiner. Kat in het nauw maakt rare sprongen. China en Rusland maar ook denk ik India ( BRIC) zijn serieuze spelers
Maar Rusland staat al sinds Napoleon op het lijstje om eens van te winnen.

2. De domme gedrogeerde massa in het Westen wordt continu getest hoever het neo fascistische
regime kan gaan. Illegale oorlogen in Irak, Libië en Syrië of economische gevaarlijke financiële zeepbellenwaar niks tegenin wordt gebracht, laat staan vervolging van politici en bankiers.

Een klein handjevol organiseert iets op het internet en bereikt een gering deel van wakkere mensen, maar zelfs dat moet dicht worden gecensureerd.

Had WOI en WOII voorkomen kunnen worden? NEE!!

Zie hierboven waarom niet

De domme massa, was is en blijft de ellende van de wereld.

In natuurgemeenschappen in vroeger Afrika, indianenstammen in NoordAmerika of de jungle in Brazilië
bestond er een balans. In het het Inuit gebied van tegenwoordig is alleen maar donkerte en depressiviteit, omdat de ingetrokken MC Donalds cultuur niet schijnt te werken.

Wat doen we eraan?

Niets. De dingen gaan zoals ze moeten gaan. Gods genade alleen kan ons redden. Ik zou zeggen:

Bidden maar!!

Louise
Louise
5 jaren geleden

Nou ja dit hadden we ook al door, het hele probleem is dat het westen geen snars begrijpt van psychologische oorlogs voering, het is zo dom allemaal , gelukkig zijn de Russen meesters in het schaakspel , bovendien ben ik heel nieuwschierig wat Wilders heeft gezegd toen hij op bezoek was, en daar komen we niet achter, maar hij zal best wel een duidelijke hint hebben gegeven……….We zitten in de 21ste eeuw , met een intellectueel vermogen uitde 19 de….
We zijn emotioneel niet gegroeid , spiritueel niet, psychisch en lichaamlijk zitten we massaal in de lappenmand , dus ja daar gaan we geen Oorlog mee winnen…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x