Homepagina » Binnenland » Vader en zes kinderen schuilen jaren in Drentse kelder in afwachting van einde der tijden. Zo overleefden ze
Vader en zes kinderen schuilen jaren in Drentse kelder in afwachting van einde der tijden. Zo overleefden ze

Vader en zes kinderen schuilen jaren in Drentse kelder in afwachting van einde der tijden. Zo overleefden ze

In het Drentse Ruinerwold zijn zes mensen uit een woning gehaald, na een melding van iemand die zich zorgen maakte over hun leefomstandigheden.

In de kelder van het huis wachtte een vader met zijn kinderen op het einde der tijden.

De eigenaar van de boerderij, een 58-jarige man die niet meewerkte aan het onderzoek, is aangehouden.

Verward

De oudste zoon, een man van 25, verdween zondag uit de boerderij en liep binnen bij een kroeg in Ruinerwold, meldt RTV Drenthe.

De man was compleet verward, waarna de politie werd ingeschakeld en de burgemeester werd gewaarschuwd.

Andere mensen

Voor het zestal is inmiddels zorg en aandacht, laat de politie weten. De kinderen zijn tussen de 16 en 25 jaar oud en hadden geen contact met de buitenwereld.

Het gezin hield zich in leven met een groentetuin en een geit.

De kinderen zouden geen idee hebben dat er ook nog andere mensen op de wereld waren.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[RTV Drenthe]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Wat een opgeblazen kletskoek. Mensen tussen de 16 en 26 zijn geen kinderen. Het is nog niet zeker of de man ook wel de vader is. De oudste ging naar een café en dronk daar 6 glazen bier en had ook geld om het te betalen. Andere kinderen waren ook eerder al in het café geweest. Ze leefden als natuurmensen en hadden dus geen merkkleding aan (Dus onverzorgd). Ze hadden een hond en omdat de buren klaagden over het geblaf werd die weggedaan. (dus meer fatsoen dan menig Amsterdammer). Het gazon, huis en tuin werden netjes onder- en bijgehouden.
  Ze werden dus helemaal niet vastgehouden in een kelder.
  Gauw dus verder de zaak doodzwijgen want het menselijk geheugen werkt maar kort.

  12 likes
  • Er is niets gezegd over andere kinderen in het cafe, enkel dat deze in de tuin gezien zijn.
   Daarnaast is aangegeven dat geld en eten naar het huis werd gebracht, niet zo vreemd dat de oudste dan misschien wist waar een deel lag.

   Tot slot, oudste heeft aangegeven nog nooit naar school te zijn geweest. Hij is 25 en ze zaten daar 9 jaar, dan is er daarvoor dus een andere locatie geweest.

   4 likes
   • Af en toe weet je niet wat waar is of leugen. Ergens heb ik gelezen dat ook de andere kinderen meer keren in dat café zijn geweest.
    Vader had in elk geval een goed lopend klussenbedrijf waar in elk geval de oudste in meewerkte. Deze zoon was ook erg actief op de sociale media on hun zaak te promoten. Dit klink niet zo dat de zoon nooit naar school is geweest.Dat zij in de kelder schuilde voor het einde der tijden kan ik mij indenken maar niet dat ze daar vast gehouden werden.
    Het quatsverhaal wordt steeds groter gemaakt

    5 likes
    • Het is en blijft vaag en een heel idioot verhaal en waarom de klussende zoon dan beweerde dat hij en meerdere kinderen opgesloten zaten in de kelder staat haaks op de verhalen die daarna buiten kwamen.

     Als ik de verhalen zo bestudeer lijkt de familie eerder heel sterk zio links geïndoctrineerd te zijn en behoorlijk van het milieu pad af. Misschien worden ze voor dit toneelstuk wel betaald, net als de milieu-activisten.

     Doet mij daarom ook sterk denken aan een Greta Thurnberg actie. Ieder land z’n hysterische links wappies en hoe dramatisch mensen lijden onder de opwarming van de aarde?

     Betaald vermaak in de pedokelders of milieu gekken in een aardig toneelspel, in deze wereld kijk ik nergens meer van op.

     4 likes
  • Heel normaal. zoveel ruimte en toch met z’n alle wonen in de kelder?

   Het echte verhaal komt er wel een keer uit, nu nog veel gespeculeer.

   5 likes
  • Echter, die buren wonen zo’n 20,30 meter verderop. Dus die hond blafte héél hard!!

   3 likes
  • Als je zoveel info hebt, moet je er wel bij betrokken zijn.

   1 likes
 2. @IIs
  Nou niet meteen alles en iedereen over 1 kam scheren.Dit hoeft niks te maken te hebben met
  pedofielie

  7 likes
  • @PREDATOR

   Dit is een aanname van mij, omdat ik niet geloof in zielige verhalen in een land wat bestuurd wordt door pedofielen, leugen- en moordenaars.

   Het fijne en zuivere krijgen wij achterlijke slaven toch nooit te weten. Dus, waarom zou ik als slaaf dan het verhaal moeten geloven van de mainstream verkankerde media en de psychopatische politici en als domme en goedgelovige slaaf alles maar voetstoots/klakkeloos moeten geloven? De wereld is totaal verziekt en verdrekt, dus waarom dan geen high society pedokelder? De heren en dames hebben alles wat het verziekte hart begeert, dan is een SM pedokelder toch een leuke afleiding voor ze. Wat voor de slaven de Efteling is, is voor de psychopaten de foltering en misbruik van kinderen/mensen.

   4 likes
 3. Een pedokelder voor hooggeplaatste psychopaten en iets in de richting van Dutroux? De vader blijkt overigens nu opeens niet de vader.

  2 likes
  • Politie was al een aantal keren op het erf geweest, maar deze hebben nooit verder gekeken dan de neus lang is? Dan is er voor wietkwekers ja nog hoop!?

   Watjespolitie of toch een pedokelder van bovenaf gestuurd en waarbij de agenten afstand moesten bewaren van heer en meester?

   4 likes
 4. Wat een gedachten al kan doen met mensen en de werkelijkheid krom invult vooral als het om toekomst gaat komt er de gekste dingen er uit voort, veelal met natuurlijk de Angst,fantasieën, ideeen, van een dergelijk gebeuren wat kan komen of gaat,voor een verleden hoeft men niet angstig te worden want deze is niet meer ,een verleden van Iets kan dan ook helemaal niets meer, wat geweest is, is geweest, of eigenlijk misschien toch wel,als men een idee of Angst voor iets heeft , gaat het ook iets scheppen van wat er kan gebeuren in de toekomst, maar eigenlijk is dat ook niet werkelijk want het is er Niet, dus nog een Niets. daarom hangen vele mensen Iets-En Aan, wat eigenlijk Niets is, en deze onwerkelijk Iets is dan
  Een gedachten.. gekoppeld over Iets,, Dat is dan de kromme angstige geest gedachten Denk Wereld Geest ,die niet Weet, dat door het verleden en toekomst voor de gek word gehouden en allerlei idioten Gedachten Schept. En vele mensen heeft nu deze kromme denk gedachten, men kan het noemen een gespeten persoonlijkheid met waanideeën en kunnen de werkelijkheid niet goed inschatten als men niet weet wat toekomst of verleden kan doen, dat is het een soort bezetenheid. vooral als het is gebaseerd op veronderstellingen.

  4 likes
 5. Deze zwever was pas sinds juni actief op internet?? Heel vreemd.

  Is deze linkse zwever een fantast, een internet troll, een zio acteur, or whatever. Misschien zelfs een boodschapper van de controle staat dat er dieper in de privé sfeer ingegrepen moet worden om te voorkomen dat mensen ondergronds gaan en zich niet meer laten registreren of hun eigen ‘gevaarlijke’ (sektarische?) weg gaan? Een verhaal als dit lijkt steeds meer een vooropgezet spel. Of probeert hier de zieke doch creatieve geest wat aandacht te genereren, al dan niet in georganiseerd en groter verband.

  In ieder geval rammelt het verhaal van alle kanten.

  Of was het slechts een losgeslagen bende en een prostituee hol, waarmee nog wat revenuen wetden binnengeharkt?

  2 likes
 6. @ISS
  Is duidelijk.Van mijn kant fout gelezen…

  2 likes
 7. Het einder der tijden,
  ja dat klopt voor dit gezin,er is een eind gekomen aan hun levens situatie
  en daardoor is er een eind van de tijd waarin ze hebben geleefd in afwachting van het einde.
  het is dus voor hun uit gekomen .
  in afwachting van Het einder der tijden
  is er Een nieuw begin voor ze gekomen.
  Het eind van hun geleefde tijd is gerealiseerd en een feit.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gemeenten

Gemeenten negeren gasverbod en laten verplichte overstap op warmtepomp los. Dit is ‘de beste oplossing’

Een aantal gemeenten in Drenthe en Overijssel ...

Een doodscultus die klinkklare onzin verspreidt en overloopt van mensenhaat. Columnist haalt verwoestend uit naar Extinction Rebellion

Een doodscultus die klinkklare onzin verspreidt en overloopt van mensenhaat. Columnist haalt verwoestend uit naar Extinction Rebellion

De klimaatgroep Extinction Rebellion is een doodscultus ...