Buitenland

Diplomaat die onderzoek deed naar mysterie rond MH370 doodgeschoten. Mag de waarheid niet naar buiten komen?

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een diplomaat die onderzoek deed naar de verdwenen vlucht MH370 is doodgeschoten. Hij stond op het punt nieuwe wrakstukken te overhandigen aan Maleisische onderzoekers.

Zahid Raza, de Maleisische ereconsul in Madagaskar, werd onlangs gedood in de hoofdstad Antananarivo, meldt de Daily Mail.

De Amerikaanse privédetective Blaine Gibson, die zelf al jaren speurt naar wrakstukken van het vliegtuig van Malaysia Airlines, schreef over de dood van Raza op zijn blog.

Doodsbedreigingen

Gibson zei dat twee mogelijke wrakstukken van MH370 op 16 augustus zijn overhandigd aan de autoriteiten in Madagaskar.

Op zijn blog schreef hij dat dit bericht uit veiligheidsoverwegingen pas naar buiten zou worden gebracht als de wrakstukken Maleisië veilig hadden bereikt.

De voorwerpen worden voorlopig bewaard door de autoriteiten van Madagaskar. Gibson zegt zelf ook doodsbedreigingen te hebben ontvangen.

Enorme zoekoperatie

Het vliegtuig, met 239 mensen aan boord, verdween op 8 maart 2014 van de radar en was op weg van Maleisië naar China.

Er werd een enorme zoekoperatie op touw gezet die drie jaar duurde en waarbij duizenden kilometers oceaan zijn onderzocht.

De zwarte doos is nooit boven water gekomen, wat tot op de dag van vandaag aanleiding geeft tot samenzweringstheorieën.

Waarschuwing

Sommigen zien in de dood van Raza een waarschuwing om niet te dicht bij de waarheid te komen.

The Sun schrijft dat een lid van het team van specialisten dat heeft geholpen met zoeken naar de crashplek zei dat hij het verdacht vindt.

Dr. Victor Iannello schreef: “Afgelopen december meldde Reuters dat Raza Gibson assisteerde bij het vervoeren van onderdelen waarvan werd vermoed dat ze van MH370 afkomstig waren. Toen werden zes onderdelen vervoerd.”

Vraag

“Dit doet de vraag rijzen of er een link is tussen die onderdelen en de dood van Raza,” voegde hij toe.

“Wat dit alles nog verdachter maakt is het feit dat Raza op het punt stond om het Malagassische ministerie van Transport te bezoeken om nieuwe stukken op te halen,” schreef hij.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

BBC-documentaire: “Neerhalen van MH17 was het werk van de CIA en Oekraïense geheime dienst”
ArtikelenComplottenApr 25, 2016 0 119289

Het vliegtuig MH17 van Malaysia Airlines is niet zoals vaak gesteld neergehaald door een Boek-raket, maar door een Oekraïense straaljager. Dat moet blijken uit een documentaire van de BBC die volgende week wordt uitgezonden.

In de documentaire wordt nieuw bewijs aangeleverd dat het vliegtuig door een Oekraïens gevechtstoestel is neergeschoten. Een andere theorie die aan bod komt, is dat er twee bommen aan boord waren in een door de CIA gesteunde false flag-operatie.

Ooggetuigen zeiden meer dan één vliegtuig in de lucht te hebben gezien. Eén getuige zei te hebben gezien hoe de Boeing werd neergeschoten door twee gevechtsvliegtuigen, waarvan één de bemanning uitschakelde. De Duitse onderzoeksjournalist Billy Six interviewde 100 getuigen, waarvan zeven naar eigen zeggen een straaljager hebben gezien.

Geen enkel spoor

Privéonderzoeker Sergej Sokolov onderzocht de rampplek met een team van meer dan 100 mensen en vond geen enkel spoor van een Boek-raket. Hij stelt dat MH17 is neergehaald door de CIA in samenwerking met de Oekraïense geheime dienst.

Hij zegt te beschikken over telefoontapes van twee CIA-agenten die de bommen aan boord van MH17 zouden hebben geplaatst. Zonder hulp van de Nederlandse veiligheidsdiensten zouden de bommen volgens Sokolov nooit aan boord van het toestel kunnen zijn gebracht.

NAVO-aanwezigheid

Deze false flag-operatie was er volgens Sokolov op gericht de reputatie van Rusland onderuit te halen zodat er sancties konden worden opgelegd, de wereld te laten zien dat Rusland een ‘barbaars land’ is en de NAVO-aanwezigheid in Europa, met name Oekraïne, te verstevigen.

De BBC laat ook de burgerjournalisten van Bellingcat aan het woord, die van mening zijn dat Poetin erachter zit. Zij baseren zich op informatie die op het internet staat.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines werd op 17 juli 2014 neergeschoten in het oosten van Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen daarbij om het leven.
http://time2wakeup.me/?p=3725

Johandenhaag
Johandenhaag
5 jaren geleden

Het vervelende van de situatie in wereld is, dat je je niemand meer vertrouwt,

Media, politici, rechterlijke macht een grote club van ellende.

Komt dit even goed uit wordt de echte machthebbers achter de schermen of zou dit zo zijn georganiseerd.

Bange tijden, die helaas alleen nog maar banger kunnen worden.
Beste advies is om de huidige generatie van jongelui te adviseren geen kinderen meer te nemen om hen een totale verwoesting te besparen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x