Homepagina » Het Complot » Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet
Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet

Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat er bij de finish van de marathon van Boston twee bommen zijn ontploft. De aanslag vond plaats toen de favorieten voor de eindzege al waren gefinisht.

Daarnaast heeft de explosievendienst van de stad op de dag van de marathon tegenover de bibliotheek een gecontroleerde explosie laten plaatsvinden.

Trainer Ali Stevenson van de Universiteit van Mobile in Alabama bevond zich op het moment van de explosies bij de finish. Hij vertelde aan Local 15 dat hij het al vreemd vond dat bij de start en finish explosievenhonden aanwezig waren. Via de luidspreker was te horen dat er een oefening werd gedaan en dat er geen reden was om ongerust te zijn, aldus Stevenson.

Explosievendienst

Hij zag bij de start van de marathon ook spotters op de daken staan. Stevenson heeft inmiddels al heel wat marathons gelopen, maar zo veel beveiling had hij nog nooit gezien. “Ik geloof dan ook niet dat ze zomaar een oefening deden,” zei hij.

De New York Post publiceerde een bericht over de arrestatie van een ‘man van Saoedische afkomst’, maar de krant had zich waarschijnlijk verslikt want het artikel verdween even later weer van de website.

De eerste explosie was vlak voor de finish, rond 15.00 uur lokale tijd. De tweede explosie, zo’n 10 seconden later, was verder terug in dezelfde straat. In het gebouw van de John F. Kennedy-bibliotheek was later nog een derde explosie. De Boston Globe twitterde dat de laatste bom gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht door de explosievendienst.

Feiten

Er waren verschillende berichten dat de politie de derde explosie zelf gecontroleerd had laten plaatsvinden. Volgens commissaris van de politie in Boston Ed Davis houdt de politie er rekening mee dat de derde explosie te maken heeft met andere explosies, ‘maar zeker is het nog niet’.

Hoe kan de explosievendienst in minder dan een uur tijd een derde bom op ruim een kilometer van het evenement lokaliseren, analyseren en gecontroleerd tot onploffing brengen?

Hoewel Obama de aanslagen in zijn persconferentie niet terroristisch wilde noemen tot er meer feiten naar boven zouden komen, behandelt het Witte Huis de aanslagen wel als zodanig. Anderen denken dat het incident heeft te maken met het instorten van de goudprijs.

De favorieten van de marathon waren al twee uur binnen toen de explosies zich voordeden. Aan de marathon deden zo’n 27.000 mensen mee, onder wie 73 Nederlanders.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
7 jaren geleden

Als de explosieven speurders in de vorm van honden al was ingezet, kan dit duiden op toch van te voren gewaarschuwd zijn, wat de Ad en de telegraaf dus niet vermelden.Die zegggen namelijk dat er geen voor aankondiging was geweest.Maar als de marathonlopers al schrokken van de vele beveiliging kan het best een operatie zijn onder een valse FLAG.Het is dus nu afwachten over het WAAROM??Dat kan om de ingezakte goudprijzen gaan, maar zo valt er nog veel meer te bedenken.De actie,s van het Witte Huis zal ons laten zien, het waarom.

DingieM
DingieM
7 jaren geleden

Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston

Linda
Linda
7 jaren geleden

9/11 met een ander gezicht.
Een slachtoffer is een jongetje dat op de finish op zijn vader wachtte. Moeder en zusje zwaar gewond. PR in zijn ergste vorm.

m&m
m&m
7 jaren geleden

komt in de doofpot of iemand wordt vals beschuldigt.

Eden
Eden
7 jaren geleden

Het gegeven dat explosieven honden al aanwezig waren en aan het oefenen waren komt inderdaad héél erg bekend voor, aangezien dat ook gemeen heeft met 9/11 en 7/7.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
7 jaren geleden

[quote name=”DingieM”]Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston%5B/quote%5D
Dacht je dat ze die in een bibliotheek gingen bewaren??Die stukken zijn al vernietigd, vele jaren hiervoor, komt duizend maal eerder.

RRR
RRR
7 jaren geleden

Het was al een tijdje ‘rustig’, dit is weer eens een verhaal met een staart.
Ben benieuwd wat ze ons nu weer voor lul koek gaan verkopen.

Wouter
Wouter
7 jaren geleden

Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts!

Lil
Lil
7 jaren geleden

Nog een wanhopige ‘Truc’ van Illuminatie??

In Lak’ech

searcher
searcher
7 jaren geleden

https://twitter.com/Boston_to_a_T/status/323871088532668416/photo/1
Wie is die man daar op het dak van dat gebouw, en wat doet hij daar? Kan onschuldig zijn, maar toch…

x

Check Also

3 oorzaken waarom je niet stopt met roken

Roken: 3 Oorzaken waarom je NIET stopt

Iedereen weet dat roken slecht is voor ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

quarantaine

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

97
0
We lezen graag je reactie!x