Het Complot

Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat er bij de finish van de marathon van Boston twee bommen zijn ontploft. De aanslag vond plaats toen de favorieten voor de eindzege al waren gefinisht.

Daarnaast heeft de explosievendienst van de stad op de dag van de marathon tegenover de bibliotheek een gecontroleerde explosie laten plaatsvinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Trainer Ali Stevenson van de Universiteit van Mobile in Alabama bevond zich op het moment van de explosies bij de finish. Hij vertelde aan Local 15 dat hij het al vreemd vond dat bij de start en finish explosievenhonden aanwezig waren. Via de luidspreker was te horen dat er een oefening werd gedaan en dat er geen reden was om ongerust te zijn, aldus Stevenson.

Explosievendienst

Hij zag bij de start van de marathon ook spotters op de daken staan. Stevenson heeft inmiddels al heel wat marathons gelopen, maar zo veel beveiling had hij nog nooit gezien. “Ik geloof dan ook niet dat ze zomaar een oefening deden,” zei hij.

De New York Post publiceerde een bericht over de arrestatie van een ‘man van Saoedische afkomst’, maar de krant had zich waarschijnlijk verslikt want het artikel verdween even later weer van de website.

De eerste explosie was vlak voor de finish, rond 15.00 uur lokale tijd. De tweede explosie, zo’n 10 seconden later, was verder terug in dezelfde straat. In het gebouw van de John F. Kennedy-bibliotheek was later nog een derde explosie. De Boston Globe twitterde dat de laatste bom gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht door de explosievendienst.

Feiten

Er waren verschillende berichten dat de politie de derde explosie zelf gecontroleerd had laten plaatsvinden. Volgens commissaris van de politie in Boston Ed Davis houdt de politie er rekening mee dat de derde explosie te maken heeft met andere explosies, ‘maar zeker is het nog niet’.

Hoe kan de explosievendienst in minder dan een uur tijd een derde bom op ruim een kilometer van het evenement lokaliseren, analyseren en gecontroleerd tot onploffing brengen?

Hoewel Obama de aanslagen in zijn persconferentie niet terroristisch wilde noemen tot er meer feiten naar boven zouden komen, behandelt het Witte Huis de aanslagen wel als zodanig. Anderen denken dat het incident heeft te maken met het instorten van de goudprijs.

De favorieten van de marathon waren al twee uur binnen toen de explosies zich voordeden. Aan de marathon deden zo’n 27.000 mensen mee, onder wie 73 Nederlanders.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Als de explosieven speurders in de vorm van honden al was ingezet, kan dit duiden op toch van te voren gewaarschuwd zijn, wat de Ad en de telegraaf dus niet vermelden.Die zegggen namelijk dat er geen voor aankondiging was geweest.Maar als de marathonlopers al schrokken van de vele beveiliging kan het best een operatie zijn onder een valse FLAG.Het is dus nu afwachten over het WAAROM??Dat kan om de ingezakte goudprijzen gaan, maar zo valt er nog veel meer te bedenken.De actie,s van het Witte Huis zal ons laten zien, het waarom.

DingieM
DingieM
10 jaren geleden

Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston

Linda
Linda
10 jaren geleden

9/11 met een ander gezicht.
Een slachtoffer is een jongetje dat op de finish op zijn vader wachtte. Moeder en zusje zwaar gewond. PR in zijn ergste vorm.

m&m
m&m
10 jaren geleden

komt in de doofpot of iemand wordt vals beschuldigt.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x