Homepagina » Het Complot » Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet
Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet

Boston Marathon: explosievenhonden al voor de bomaanslagen ingezet

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat er bij de finish van de marathon van Boston twee bommen zijn ontploft. De aanslag vond plaats toen de favorieten voor de eindzege al waren gefinisht.

Daarnaast heeft de explosievendienst van de stad op de dag van de marathon tegenover de bibliotheek een gecontroleerde explosie laten plaatsvinden.

Trainer Ali Stevenson van de Universiteit van Mobile in Alabama bevond zich op het moment van de explosies bij de finish. Hij vertelde aan Local 15 dat hij het al vreemd vond dat bij de start en finish explosievenhonden aanwezig waren. Via de luidspreker was te horen dat er een oefening werd gedaan en dat er geen reden was om ongerust te zijn, aldus Stevenson.

Explosievendienst

Hij zag bij de start van de marathon ook spotters op de daken staan. Stevenson heeft inmiddels al heel wat marathons gelopen, maar zo veel beveiling had hij nog nooit gezien. “Ik geloof dan ook niet dat ze zomaar een oefening deden,” zei hij.

De New York Post publiceerde een bericht over de arrestatie van een ‘man van Saoedische afkomst’, maar de krant had zich waarschijnlijk verslikt want het artikel verdween even later weer van de website.

De eerste explosie was vlak voor de finish, rond 15.00 uur lokale tijd. De tweede explosie, zo’n 10 seconden later, was verder terug in dezelfde straat. In het gebouw van de John F. Kennedy-bibliotheek was later nog een derde explosie. De Boston Globe twitterde dat de laatste bom gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht door de explosievendienst.

Feiten

Er waren verschillende berichten dat de politie de derde explosie zelf gecontroleerd had laten plaatsvinden. Volgens commissaris van de politie in Boston Ed Davis houdt de politie er rekening mee dat de derde explosie te maken heeft met andere explosies, ‘maar zeker is het nog niet’.

Hoe kan de explosievendienst in minder dan een uur tijd een derde bom op ruim een kilometer van het evenement lokaliseren, analyseren en gecontroleerd tot onploffing brengen?

Hoewel Obama de aanslagen in zijn persconferentie niet terroristisch wilde noemen tot er meer feiten naar boven zouden komen, behandelt het Witte Huis de aanslagen wel als zodanig. Anderen denken dat het incident heeft te maken met het instorten van de goudprijs.

De favorieten van de marathon waren al twee uur binnen toen de explosies zich voordeden. Aan de marathon deden zo’n 27.000 mensen mee, onder wie 73 Nederlanders.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

97 reacties

 1. Als de explosieven speurders in de vorm van honden al was ingezet, kan dit duiden op toch van te voren gewaarschuwd zijn, wat de Ad en de telegraaf dus niet vermelden.Die zegggen namelijk dat er geen voor aankondiging was geweest.Maar als de marathonlopers al schrokken van de vele beveiliging kan het best een operatie zijn onder een valse FLAG.Het is dus nu afwachten over het WAAROM??Dat kan om de ingezakte goudprijzen gaan, maar zo valt er nog veel meer te bedenken.De actie,s van het Witte Huis zal ons laten zien, het waarom.

  0 likes
 2. Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston

  0 likes
 3. 9/11 met een ander gezicht.
  Een slachtoffer is een jongetje dat op de finish op zijn vader wachtte. Moeder en zusje zwaar gewond. PR in zijn ergste vorm.

  0 likes
 4. komt in de doofpot of iemand wordt vals beschuldigt.

  0 likes
 5. Het gegeven dat explosieven honden al aanwezig waren en aan het oefenen waren komt inderdaad héél erg bekend voor, aangezien dat ook gemeen heeft met 9/11 en 7/7.

  0 likes
 6. [quote name=”DingieM”]Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston%5B/quote%5D
  Dacht je dat ze die in een bibliotheek gingen bewaren??Die stukken zijn al vernietigd, vele jaren hiervoor, komt duizend maal eerder.

  0 likes
 7. Het was al een tijdje ‘rustig’, dit is weer eens een verhaal met een staart.
  Ben benieuwd wat ze ons nu weer voor lul koek gaan verkopen.

  0 likes
 8. Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts!

  0 likes
 9. Nog een wanhopige ‘Truc’ van Illuminatie??

  In Lak’ech

  0 likes
 10. https://twitter.com/Boston_to_a_T/status/323871088532668416/photo/1
  Wie is die man daar op het dak van dat gebouw, en wat doet hij daar? Kan onschuldig zijn, maar toch…

  0 likes
 11. Lijkt me de normale gang van zaken tegenwoordig om preventief honden en snipers in te zetten bij dit soort massale evenementen. Trekt nl terreur aan zoals nu weer blijkt.

  0 likes
 12. Ik vind het helemaal niet vreemd dat er een explosievenhond rondsnuffelt.

  Het is een groot evenement, dat soort evenementen moeten goed beveiligd worden. Ik zou het vreemder vinden als de overheid de honden NIET op die plek had ingezet.

  En dat ze die 3e bom binnen een uur vinden kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben:

  – toeval
  – een telefonische melding
  – de explosievenhond

  0 likes
 13. [quote name=”DingieM”]Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston%5B/quote%5D
  En jij denkt dat die in de JFK bibliotheek worden bewaard? En al zou dat zo zijn, zou een simpel brandje dan niet eenvoudiger zijn geweest? En wat zou er 50 jaar na de moord op JFK kunnen bestaan waar “ze” nu opeens dringend vanaf moeten?

  Maar misschien moet je je eens in dingen verdiepen: iedere ex president in de VS krijgt een naar hem vernoemde library. JFK dus ook.

  0 likes
 14. Waarom?Een goede vraag!Er wordt weer gespeculeert over de dader en het motief!
  CNN staat weer bol van de updates en sensatie nieuws.
  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan gruwelijke bomaanslagen op markten en stads centra op vele plekken in de wereld?Waar kinderen dodelijk getroffen worden,of voor hun leven lang verminkt!Waarom, is wat er gebeurd in Boston,erger dan in b.v Beiroet?Zijn dat geen mensen?

  0 likes
 15. [quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/

  0 likes
 16. [quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Heb net even met mijn psychiater gesproken; hij denkt zelf ook aan een inside job…;-)

  0 likes
 17. Mooi om te zien hoe er in het tweede filmpje wordt samengewerkt. Jammer alleen dat er bijna altijd zoiets stoms aan vooraf moet gaan.
  Kunnen wij mensen ook samenwerken vanuit liefde of zoiets?

  0 likes
 18. Hoi allemaal,er zou ook nog een bom in een hotel zijn,maar dat werd later ontkent.Nou en als dit een oefening was,hebben ze wel mensen levens op spel gezet.dus hier geloof ik niets van.In Amerikaanse kranten staat,dat het een een mans aktie was.Dat gebouw wat ontploft is,ik wil wel eens weten van wie of wat voor een gebouw dit is.Er gaan op face book ook geruchten,dat aan de overkant op de tribune de P2loge zat.Er zullen wel verschillende verhalen de ronde doen,net zoals bij Sandy hooks.Wat ik ook heel vreemd vind dat er niet word gesproken over de slachtoffers in het gebouw,was het leeg,normaal zou je denken dat er toeschouwers uit de ramen staan kijken.En dan de bib,een gecontroleerde ontploffing,terwijl een marathon gaande is,een oefening,was er iemand in de bib,raar allemaal.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 19. Logisch toch? Stel de FBI had een vermoeden, of tip gekregen, dat er explosieven zouden afgaan? Ten eerste wil je niet dat het publiek in paniek raakt, dus geef je aan dat men bezig is met een oefening. Uiteraard zet je honden in die getraind zijn om explosieven te vinden, want wij ruiken ze niet. Heel jammer dat het ze dan niet lukt om de explosieven op tijd te vinden, waardoor er nu onnodig veel slachtoffers te betreuren zijn. De foto’s zijn hartverscheurend en grijpen mij erg aan (zo ook die van mensen die in het Midden Oosten slachtoffer zijn van aanslagen).

  0 likes
 20. [quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”]Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston%5B/quote%5D
  En jij denkt dat die in de JFK bibliotheek worden bewaard? En al zou dat zo zijn, zou een simpel brandje dan niet eenvoudiger zijn geweest? En wat zou er 50 jaar na de moord op JFK kunnen bestaan waar “ze” nu opeens dringend vanaf moeten?

  Maar misschien moet je je eens in dingen verdiepen: iedere ex president in de VS krijgt een naar hem vernoemde library. JFK dus ook.[/quote]

  JFK wilde bezoek van buitenaardsen “officieel” aankondigen. Disclosure wordt nog altijd zeer fel in de doofpot gestopt. Bewijs: In 1950 vlogen er veel UFO’s in een vloot over het witte huis. Stond toen gewoon op de foto. Naakte onvervalsbare informatie.

  http://www.youtube.com/watch?v=Asa91nLri00
  http://www.yourememberthat.com/media/14512/UFO_Fleet_Over_White_House_1952_/#.UW1WMbWeNFY
  http://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C._UFO_incident

  0 likes
 21. [quote name=”Netty”]Waarom?Een goede vraag!Er wordt weer gespeculeert over de dader en het motief!
  CNN staat weer bol van de updates en sensatie nieuws.
  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan gruwelijke bomaanslagen op markten en stads centra op vele plekken in de wereld?Waar kinderen dodelijk getroffen worden,of voor hun leven lang verminkt!Waarom, is wat er gebeurd in Boston,erger dan in b.v Beiroet?Zijn dat geen mensen?[/quote]
  Tja, waarom zou dat nou zijn?

  Misschien omdat CNN een amerikaanse zender is en de aanslag in de VS plaatsvond?

  Als er ergens in Rolde (ik noem maar een dorp) een snackbar wordt overvallen staat het daar in de krant maar in Amsterdam niet. Dat is om dezelfde reden.

  0 likes
 22. [quote name=”DingieM”][quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/%5B/quote%5D
  Ben je weleens in de VS geweest?

  Mijn ervaring is dat overal waar veel mensen bij elkaar komen er politie met honden aanwezig is.

  0 likes
 23. [quote name=”Netty”]Waarom?Een goede vraag!Er wordt weer gespeculeert over de dader en het motief!
  CNN staat weer bol van de updates en sensatie nieuws.
  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan gruwelijke bomaanslagen op markten en stads centra op vele plekken in de wereld?Waar kinderen dodelijk getroffen worden,of voor hun leven lang verminkt!Waarom, is wat er gebeurd in Boston,erger dan in b.v Beiroet?Zijn dat geen mensen?[/quote]

  Dat is andersom ook zo lijkt mij.
  Boston zal in Beiroet ook niet uitvoerig belicht worden door de media. Ver van hun bedshow toch?

  0 likes
 24. Dan ben ik ben blij dat er hackers zijn.En dat het plannetje mislukt is,dus Syrie kan daar nu niet de schuld van krijgen.Net als bij 9-11,maar daar komt nu ook de waarheid boven tafel dat het een insite job is geweest.Die Amerikanen zijn van de pot gerukt.Val gewoon een land binnen die een bedreiging vormen en laat onschuldige mensen er buiten.

  0 likes
 25. De derde ontploffing bij de bibliotheek was geen bom, maar een brand

  0 likes
 26. [quote]Anderen denken dat het incident heeft te maken met het instorten van de goudprijs.[/quote]
  kan iemand mij uitleggen waar het verband wordt gezien?

  0 likes
 27. Er zijn ALTIJD weer paranoïde mensen die er meer achter zoeken…vermoeiend! -_- Want waar trek je de lijn van wat realiteit is en wat tussen jouw oren zit?

  0 likes
 28. [quote name=”DingieM”][quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”]Was de derde ontploffing niet in de JFK bibliotheek? Wilden ze wat kwijtgeraken, bijvoorbeeld onderzoekstukken die een ander licht werpen op de werkelijke doodsoorzaak van JFK?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1123-boston%5B/quote%5D
  En jij denkt dat die in de JFK bibliotheek worden bewaard? En al zou dat zo zijn, zou een simpel brandje dan niet eenvoudiger zijn geweest? En wat zou er 50 jaar na de moord op JFK kunnen bestaan waar “ze” nu opeens dringend vanaf moeten?

  Maar misschien moet je je eens in dingen verdiepen: iedere ex president in de VS krijgt een naar hem vernoemde library. JFK dus ook.[/quote]

  JFK wilde bezoek van buitenaardsen “officieel” aankondigen. Disclosure wordt nog altijd zeer fel in de doofpot gestopt. Bewijs: In 1950 vlogen er veel UFO’s in een vloot over het witte huis. Stond toen gewoon op de foto. Naakte onvervalsbare informatie.

  http://www.youtube.com/watch?v=Asa91nLri00
  http://www.yourememberthat.com/media/14512/UFO_Fleet_Over_White_House_1952_/#.UW1WMbWeNFY
  http://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C._UFO_incident%5B/quote%5DEn wat heeft dat te maken met de JFK library?

  0 likes
 29. [quote name=”Moondust”][quote]Anderen denken dat het incident heeft te maken met het instorten van de goudprijs.[/quote]
  kan iemand mij uitleggen waar het verband wordt gezien?[/quote]
  Zo denkt de echte complotdenker. Die zien overal verbanden in.

  Als toevallig op dezelfde dag niet de goudprijs in waarde was gedaald maar de prijs van Tibetaans hondenhaar dan zou dat weer verdacht zijn geweest.

  Maar ze zullen wel weer een vergezochte theorie bedenken.

  0 likes
 30. Er zijn ALTIJD weer paranoïde mensen die er meer achter zoeken…vermoe iend! -_- Want waar trek je de lijn van wat realiteit is en wat tussen jouw oren zit?

  welke paranoide mensen bedoe jij
  jij denkt dan zeker dat de moslims er weer achter zitten.
  als je op iemand reageert doe dat dan goed en oderbouw je bericht
  groeten een appel

  0 likes
 31. Vreemde berichtgeving: een man van saoedische afkomst, een derde bom op een kilometerafstand, is ongeveer een 3/4 mijl, en de favorieten waren allang binnen. Als ik zoiets zou doen dan deed ik het terwijl de favorieten binnenkwamen, lijfelijk verslag via tv camera’s en media.Trouwens hoe komt een krant aan zo’n berichtgeving????? NY-Post weet dus waarschijnlijk meer van deze aanslag of heeft voorgedrukte verslaggeving gekregen van de partij die hierbij betrokken en gebaat is.
  Zal nu Iran misschien de bal toegespeeld krijgen of een land als Syrie?
  Ben benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek. Hoe ver moet je gaan om je zin te krijgen, zoals Bush???????
  Vind het werkelijk verschrikkelijk wat er gebeurd is, als het een valse vlag operatie was dan is Obama geen haar beter dan Bush.
  Illuminatie uitvoeringen??????????????
  Instorten van de goudprijs, zou kunnen maar lijkt me niet waarschijnlijk, meer de wapenhandel.Maar afgezien van alles het is een horror om zo eventuele eigen mensen op te offeren om je doel te bereiken, mocht het blijken dat het een “false flag” operatie was/is.
  Hoop dat de mens nu eens weer helder en “normaal” gaat denken.

  0 likes
 32. Als Amerika zelf achter een aanslag zit word er meestal iets belangrijks besproken in de regering. Op 9-11 moest er uitleg van het Pentagon komen over de biljoenen dollars die ze kwijt zijn. Nu is het Obamacare en het 2de amendement (recht op wapens te dragen). Beide gevoelige onderwerpen voor de Amerikaanse bevolking maar ik denk dat er weinig aandacht voor zal zijn.

  Ziek is het sowieso.

  Ik weet niet wie er achter deze aanslag zit maar om nou direct te roepen dat de gene die aan het officiële verhaal twijfelen naar een arts moeten is de wereld op zijn kop. Dat soort mensen houden het holocaust-verhaal ook in stand. De geschiedenisboeken staan vol met sprookjes omdat andere beter worden door die lezing van het verhaal. Het is tijd voor de waarheid…

  0 likes
 33. [quote name=”Audrey”]Dan ben ik ben blij dat er hackers zijn.En dat het plannetje mislukt is,dus Syrie kan daar nu niet de schuld van krijgen.Net als bij 9-11,maar daar komt nu ook de waarheid boven tafel dat het een insite job is geweest.Die Amerikanen zijn van de pot gerukt.Val gewoon een land binnen die een bedreiging vormen en laat onschuldige mensen er buiten.[/quote]
  Goed gesproken. niet meer dan een mossad job net als 911 en dan krijg je deze situaties waarin onschuldige mensen de pineut zijn. de jew world order is weer een stap dichterbij de ontwapening van de laatste strohalm genaamd Verenigde staten.

  0 likes
 34. ik vind het vreemd dat ze honden neerzetten bij de finish waar de bommen lagen.. als ze zoiets gepland hadden, dan vanwaar de honden? kan iemand me dat uitleggen?

  0 likes
 35. [quote name=”Knn”]Er zijn ALTIJD weer paranoïde mensen die er meer achter zoeken…vermoeiend! -_- Want waar trek je de lijn van wat realiteit is en wat tussen jouw oren zit?[/quote]
  Maar je moet ook niet naief zijn,en alles maar geloven wat er op het nieuws gezegt word.

  0 likes
 36. Het is toch normaal als er beveiliging aanwezig is? Amerika is na 9/11 nou eenmaal doorgeslagen erin maar dat wilt nog niet zeggen dat er een complot achter zit.

  9/11 is ook geen complot geweest. 9/11 is een grove onderschatting geweest van het terrorisme.

  Dat de FBI, CIA en homeland security en meer er vanaf wisten dat geloof ik zeker maar moet je alles wat binnenkomt serieus nemen? Altijd makkelijk om achteraf iets te roepen…

  Een bedreiging kan iets of iemand in zijn greep houden en jij weet nooit of het echt uitkomt of bij een bedreiging blijft. Zoon organisatie als CIA of FBI toetst dan de haalbaarheid en voor 9/11 achtte Amerika zich onaantastbaar in eigen land.

  Wat je USA kan aanrekenen is de grootheidswaanzin, zelfoverschatting en neerbuigende houding tegenover de rest van de wereld.

  0 likes
 37. Ja is toch logisch waarschijnlijk hadden ze vermoedes en iets op het spoor maar wouden geen paniek zaaien. ze dachten wss dat ze die bommen wel op tijd zouden vinden. het precies zoals het ook in films gaat.

  0 likes
 38. Wat een onzin weer, wezenlijk is het heel verstandig dat er veel oppas was maar om die oefening en voorzorg juist hierom een rede te vinden om aan een samenzwering te denken is totale waanzin. Er is veel wat de overheden als een bedreiging opvangen en zien , want enkele vampirische lafaards vinden dat wel leuk …

  0 likes
 39. Kijk hier eens:

  http://www.youtube.com/watch?v=gmGNtasS_3Q&feature=youtu.be

  family guy episode predicted boston marathon attack:

  http://www.infowars.com/family-guy-episode-predicted-boston-marathon-attack/

  Voor de luie mensen die niet klikken:
  Het gaat hierover een komedie programma die al heel lang bestaat net als deze aflevering, waarin ze het over een de Boston marathon hebben en dat de hoofdrolspeler 2 bommen laat ontploffen. Dit is predictive programming. Net als bij veel films waarin de Twintowers werden neergehaald…

  voor meer info: http://www.infowars.com

  0 likes
 40. creër angst en paniek en beheers dan de meute!

  0 likes
 41. [quote name=”Johannes”]Het is toch normaal als er beveiliging aanwezig is? Amerika is na 9/11 nou eenmaal doorgeslagen erin maar dat wilt nog niet zeggen dat er een complot achter zit.

  9/11 is ook geen complot geweest. 9/11 is een grove onderschatting geweest van het terrorisme.

  Dat de FBI, CIA en homeland security en meer er vanaf wisten dat geloof ik zeker maar moet je alles wat binnenkomt serieus nemen? Altijd makkelijk om achteraf iets te roepen…

  Een bedreiging kan iets of iemand in zijn greep houden en jij weet nooit of het echt uitkomt of bij een bedreiging blijft. Zoon organisatie als CIA of FBI toetst dan de haalbaarheid en voor 9/11 achtte Amerika zich onaantastbaar in eigen land.

  Wat je USA kan aanrekenen is de grootheidswaanzin, zelfoverschatting en neerbuigende houding tegenover de rest van de wereld.[/quote]
  Werkelijk, U Johannes moet zich per direct na laten kijken, of U bent een troll dan zijn deze uitlatiingen heel begrijpelijk!!!!!

  0 likes
 42. [quote name=”Wesley”][quote name=”Netty”]Waarom?Een goede vraag!Er wordt weer gespeculeert over de dader en het motief!
  CNN staat weer bol van de updates en sensatie nieuws.
  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan gruwelijke bomaanslagen op markten en stads centra op vele plekken in de wereld?Waar kinderen dodelijk getroffen worden,of voor hun leven lang verminkt!Waarom, is wat er gebeurd in Boston,erger dan in b.v Beiroet?Zijn dat geen mensen?[/quote]

  Tja, waarom zou dat nou zijn?

  Misschien omdat CNN een amerikaanse zender is en de aanslag in de VS plaatsvond

  Als er ergens in Rolde (ik noem maar een dorp) een snackbar wordt overvallen staat het daar in de krant maar in Amsterdam niet. Dat is
  om dezelfde reden.[/quote]

  @ Wesly ik bedoel de enorme hype op internet,de media,waaronder CNN.
  Op o.a Facebook wordt dit onderwerp vandaag vele malen besproken!En iedereen vindt dit verschrikkelijk!Ik ook,maar het is net zo erg voor mensen die ergens ter wereld een bomaanslag meemaken en hun geliefde gewond of dood is door een bom!Waarom wordt dat niet op Facebook besproken?Zijn wij al zo gehersenspoeld door de Amerikanen dat we alleen met hen mededogen hebben en de rest niet?Dat is wat ik me afvraag en wat mij angst inboezemt.

  0 likes
 43. [quote name=”Jan”]ik vind het vreemd dat ze honden neerzetten bij de finish waar de bommen lagen.. als ze zoiets gepland hadden, dan vanwaar de honden? kan iemand me dat uitleggen?[/quote]
  De U.S. hangt aan elkaar van de false flags.. wie dat niet ziet is nog niet wakker! http://youtu.be/GcYK5LzzFVc Maar U doorziet de leugen, dank U voor het wakker zijn !

  0 likes
 44. waar zijn de tijden gebleven dat de bom legger eerst zijn statemand duidelijk maakte dan de bom plaatste.
  en als deze dan toch af ging het lef had om de aanslag op te eisen.
  dat waren de bikkels het is nu een pschichis spel wanneer de overheid een bom laat ontploffen wie ze de schuld in de schoenen gaan schuiven.
  namaste…

  0 likes
 45. Ik denk; dit vinden jullie wel interessant:

  http://www.youtube.com/watch?v=EISHs_K5cAw

  Websites die te vroeg verschijnen, spotters op de daken etc.

  0 likes
 46. [quote name=”m&m”]komt in de doofpot of iemand wordt vals beschuldigt.[/quote]

  idd..

  0 likes
 47. [quote name=”appel”]Er zijn ALTIJD weer paranoïde mensen die er meer achter zoeken…vermoe iend! -_- Want waar trek je de lijn van wat realiteit is en wat tussen jouw oren zit?

  welke paranoide mensen bedoe jij
  jij denkt dan zeker dat de moslims er weer achter zitten.
  als je op iemand reageert doe dat dan goed en oderbouw je bericht
  groeten een appel[/quote]

  Voel je je aangesproken dan? Nee mensen die denken dat er allerlei geheime groeperingen achterzitten. Waarschijnlijk gewoon 1 persoon geweest

  0 likes
 48. Hoi allemaal,ik wil toch wel even wat feiten op een rijtje zetten.
  1.Oklahoma city bom explosie in deze zelfde week van April.
  2.De Colombine deze week.
  3.de Waco tragedie,deze week.
  4.de VA tech massacre Deze week.
  5De Amerikaanse Revolutie deze week.6
  6.Amerikanse civel war deze week.
  7.Armenia genocide.
  8.Abraham Lincoln deze week neergeschoten.
  Dit gebeurde in verschillende jaren.
  Deze week in april ieder jaar is een hoogte punt in de Ocult van de Duisteren,nu Bosten toeval,trek je eigen conclusies.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 49. Ik moet zeggen dat het wel lang heeft geduurd voor er weer iets groots is gebeurd zoals nu Boston , had het na 9/11 wel erger verwacht om eerlijk te zijn , ben blij dat dat niet het geval is…

  Voor die kerel hier onder die zegt dat familie guy dit heeft voorspeld: het kan ook zijn dat iemand dit doet omdat hij of zij het in familie guy heeft gezien he;) alles kan van alle kanten bekeken worden het is maar net welke kant je op kijkt…

  Om eerlijk te zijn denk ik zelf dat dit buiten de amerikaanse regering is gedaan en dat eveneen mensen uit andere landen hier niets mee te maken hebben…

  Als de bom in een pan zat moet iemand uit een ander land speciaal die pan hebben gekocht haha , lijkt me dat het zowiezo over een bewoner van amerika gaat maar goed : het kan iedereen zijn natuurlijk niets verbaasd me eigenlijk nog…

  En het is inderdaad dubbel dat we lopen te janken om wat er in boston is gebeurd terwijl er gister in irak bij een bom aan slag veel meer mensen zijn overleden en dat was de ergenste aanslag sinds: DIE MAAND ER VOOR.

  pfff gekkenhuis maarja ik ga niet zo in op de details komt vanzelf wel weer boven ( ofniet) …

  0 likes
 50. En nou is het zeker weer wachten tot de verantwoordelijkheid voor de aanslag in de schoenen wordt geschoven van geheim agenten uit Noord-Korea,en een of andere nitwit uit de amerikaanse overheid bij de VN daarvan weer onomstotelijk ,bewijs, komt overhandigen.
  Daarna is het weer business as usual:
  AANVALLUH!!!!
  [Waar Noord-Korea staat mag event.ook Iran ingevuld worden….]

  0 likes
 51. [quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”][quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/%5B/quote%5D
  Ben je weleens in de VS geweest?

  Mijn ervaring is dat overal waar veel mensen bij elkaar komen er politie met honden aanwezig is.[/quote]

  Zelfs in Nederland. Als frequent bezoeker van betaald voetbalwedstrijden zie ik ze elke keer als ik bij het stadion kom.

  0 likes
 52. over een paar dagen blijkt de dader een blanke amerikaan. de bom is gemaakt met kruit uit kogels voor aanvals geweren. obama komt vervolgens met nieuwe wetten om de verkoop van deze kogels aan banden te leggen.

  0 likes
 53. Elk event in de states is een false flag. Dat is al vanaf de Oklahoma Bombing! Angst moet preveleren anders haalt de illuminati de deadline niet! Er is geen rationele verklaring voor deze gebeurtenissen het heet nu eenmaal de NWO oftewel DE Nieuwe Wereld Orde, nu is dit niet een nieuwe wereldorde, maar in feite een hele oude wereldorde, die terug gaat naar de tijd dat zionisten Afrikanen ontvoerde om te werken als slaaf voor de westerlingen! Zionisme heeft onze wereld overgenomen, en al die dat niet ziet heeft het verstand van een mug!!!! http://youtu.be/GcYK5LzzFVc en http://youtu.be/_Y6a9IyrQVs en http://youtu.be/h6a35zwF1a0

  0 likes
 54. Dit lijkt veel op een illuminatie kaart spe. Zag de Big ben op achtergrond.

  0 likes
 55. [quote name=”Trudy”][quote name=”Johannes”]Het is toch normaal als er beveiliging aanwezig is? Amerika is na 9/11 nou eenmaal doorgeslagen erin maar dat wilt nog niet zeggen dat er een complot achter zit.

  — ingekort, zie volledige post —

  Wat je USA kan aanrekenen is de grootheidswaanzin, zelfoverschatting en neerbuigende houding tegenover de rest van de wereld.[/quote]
  Werkelijk, U Johannes moet zich per direct na laten kijken, of U bent een troll dan zijn deze uitlatiingen heel begrijpelijk!!!!![/quote]

  Met die onderbouwende kritiek kan ik heel veel mee… En complot theorie denkers zich maar afvragen waarom ze weinig tot niet gehoord worden.

  0 likes
 56. Hallo allemaal, (beetje laat:) ik heb dit weer helemaal uitgezocht en zie weer een hoop verhalen voorbij komen. Er zijn idd weer een paar complottheorieën, maar ik wacht het eerst een paar dagen af. Ik weet niet wie of waarom het gedaan is, maar ik denk persoonlijk wel dat dit te maken heeft met het ontwapenen van de Amerikanen. Obama doet zijn uiterste best om bepaalde wetten in te voeren (hij heeft al verschrikkelijke wetten ingevoerd) en denk ook dat dit zal leiden tot een nieuwe wapenwet. Ik zeg dit, omdat het aantal slachtoffers te weinig is voor een terroristische aanslag. Ik ben ook bang dat ze iran of N-Korea de schuld gaan geven. Weet niet waarom, maar heb gewoon weinig vertrouwen in de Verenigde Staten de laatste tijd (sinds 11-9-2001). De antwoorden komen toch wel.

  0 likes
 57. Dit krijgt nog wel een staatje. Niets gebeurt zo maar. Je ruikt het gewoon

  0 likes
 58. [quote name=”Netty”][quote name=”Wesley”][quote name=”Netty”]Waarom?Een goede vraag!Er wordt weer gespeculeert over de dader en het motief!
  CNN staat weer bol van de updates en sensatie nieuws.
  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan gruwelijke bomaanslagen op markten en stads centra op vele plekken in de wereld?Waar kinderen dodelijk getroffen worden,of voor hun leven lang verminkt!Waarom, is wat er gebeurd in Boston,erger dan in b.v Beiroet?Zijn dat geen mensen?[/quote]

  Tja, waarom zou dat nou zijn?

  Misschien omdat CNN een amerikaanse zender is en de aanslag in de VS plaatsvond

  Als er ergens in Rolde (ik noem maar een dorp) een snackbar wordt overvallen staat het daar in de krant maar in Amsterdam niet. Dat is
  om dezelfde reden.[/quote]

  @ Wesly ik bedoel de enorme hype op internet,de media,waaronder CNN.
  Op o.a Facebook wordt dit onderwerp vandaag vele malen besproken!En iedereen vindt dit verschrikkelijk!Ik ook,maar het is net zo erg voor mensen die ergens ter wereld een bomaanslag meemaken en hun geliefde gewond of dood is door een bom!Waarom wordt dat niet op Facebook besproken?Zijn wij al zo gehersenspoeld door de Amerikanen dat we alleen met hen mededogen hebben en de rest niet?Dat is wat ik me afvraag en wat mij angst inboezemt.[/quote]
  Je hebt gelijk hoor maar zou dat er niet eerder mee te maken hebben dat:

  – in het westen veel meer mensen toegang hebben tot internet en facebook?
  – veel regimes in landen zoals Syrië Facebook blokkeren
  – Jij geen Arabisch of Farsi kan lezen en dus geen flauw benul hebt van wat zich in het Arabische gedeelte van internet afspeelt.

  0 likes
 59. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ik wil toch wel even wat feiten op een rijtje zetten.
  1.Oklahoma city bom explosie in deze zelfde week van April.
  2.De Colombine deze week.
  3.de Waco tragedie,deze week.
  4.de VA tech massacre Deze week.
  5De Amerikaanse Revolutie deze week.6
  6.Amerikanse civel war deze week.
  7.Armenia genocide.
  8.Abraham Lincoln deze week neergeschoten.
  Dit gebeurde in verschillende jaren.
  Deze week in april ieder jaar is een hoogte punt in de Ocult van de Duisteren,nu Bosten toeval,trek je eigen conclusies.
  Groetjes Tineke.[/quote]De Oklahoma city bombing was een extreem rechts complot en daarom hadden ze patriots day uitgekozen want dat is een belangrijke dag in extreem rechtse groeperingen. Als dit een rechts complot blijkt is het dus niet zo vreemd als patriots day wordt uitgekozen.

  De rest van je lijstje vind ik tamelijk ver gezocht en erg kort door de bocht. Jij denkt dat de Armeense genocide in een weekje plaatsvond? Nog los van de vraag wat het allemaal met elkaar te maken heeft, afgezien dat het in dezelfde week plaatsvond.

  De amerikaanse revolutie vond plaats in 1775, dat is 238 jaar geleden. Een jaar heeft 52 weken. Dat jij in een periode die 238 jaar bestrijkt 8 grote gebeurtenissen (die onderling echt helemaal niets met elkaar te maken hadden) in dezelfde week weet te plaatsen is dus helemaal niet vreemd. Dat is heel normaal. Sterker nog, noem een willekeurige week en ik weet zeker dat je daar ook 8 grote gebeurtenissen in kunt plaatsen als je een periode van 238 jaar teruggaat.

  Het gaat weer eens helemaal nergens over,

  0 likes
 60. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”][quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/%5B/quote%5D
  Ben je weleens in de VS geweest?

  Mijn ervaring is dat overal waar veel mensen bij elkaar komen er politie met honden aanwezig is.[/quote]

  Zelfs in Nederland. Als frequent bezoeker van betaald voetbalwedstrijden zie ik ze elke keer als ik bij het stadion kom.[/quote]
  Inderdaad. Het is doodnormaal.

  Het zou gek zijn als er geen honden waren.

  Als je als overheid de beschikking hebt over honden die explosieven kunnen opsporen, dan is JUIST een groot sportevenment de gelegenheid om een hond in te zetten.

  0 likes
 61. Ik vind die aflevering van Family Guy opmerkelijk. Een maand voor de aanslag.

  http://www.youtube.com/watch?v=7WQeqE943Uo

  0 likes
 62. gok er op dat ze straks een terrorist vinden van noord koreaanse komaf en floeps hebben ze weer en reden om een land binnen te vallen misschien ver gezocht maar kijk nergens meer raar van op en zeker niet van die amerikanen

  0 likes
 63. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”][quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/%5B/quote%5D
  Ben je weleens in de VS geweest?

  Mijn ervaring is dat overal waar veel mensen bij elkaar komen er politie met honden aanwezig is.[/quote]

  Zelfs in Nederland. Als frequent bezoeker van betaald voetbalwedstrijden zie ik ze elke keer als ik bij het stadion kom.[/quote]
  als frequent bezoeker van een voetbalclub val je dus ook niet onder de meest intelligente groep binnen nederland, eerder onder de zogenaamde sheeple groep die gelooft wat hen wordt voorgekauwd op de TV…..

  0 likes
 64. @Johannes : Als je deze woorden neerzet : ”Zoon organisatie als CIA of FBI toetst dan de haalbaarheid en voor 9/11 achtte Amerika zich onaantastbaar in eigen land.”
  En U voelt zich aangesproken doordat ik u een troll noem, hoef ik dat niet te onderbouwen want U ziet de CIA en FBI als integere organisaties van oorlogzuchtig Amerika, terwijl een wakker mens weet dat het juist zeer onbetrouwbare organisaties zijn! Als U iets onderbouwd wilt hebben dan zoekt U naar waarheid op internet (nog steeds vrij toegankelijk)en waartoe de Amerikanen allemaal toe in staat zijn! Dan komt u woorden tegen als Nieuwe Wereld Orde en Zionisme en al het kwaad wat ermee gemoeid is.. dan weet U dat U woorden belachelijk hebben geklonken!

  0 likes
 65. [quote name=”jeroen”]Hallo allemaal, (beetje laat:) ik heb dit weer helemaal uitgezocht en zie weer een hoop verhalen voorbij komen. Er zijn idd weer een paar complottheorieën, maar ik wacht het eerst een paar dagen af. Ik weet niet wie of waarom het gedaan is, maar ik denk persoonlijk wel dat dit te maken heeft met het ontwapenen van de Amerikanen. Obama doet zijn uiterste best om bepaalde wetten in te voeren (hij heeft al verschrikkelijke wetten ingevoerd) en denk ook dat dit zal leiden tot een nieuwe wapenwet. Ik zeg dit, omdat het aantal slachtoffers te weinig is voor een terroristische aanslag. Ik ben ook bang dat ze iran of N-Korea de schuld gaan geven. Weet niet waarom, maar heb gewoon weinig vertrouwen in de Verenigde Staten de laatste tijd (sinds 11-9-2001). De antwoorden komen toch wel.[/quote]Het aantal slachtoffers is te weinig voor een terroristische aanslag?

  Bestaat er dan een soort handboek waarin staat hoeveel slachtoffers een terroristische aanslag minimaal moet hebben?

  Ik kan je als je wilt een lijst van wel 100 terroristische aanslagen geven waar net zoveel of minder slachtoffers zijn gevallen.

  Wat te denken van de moord op Theo van Gogh. Volgens de rechter aangemerkt als teroristische aanslag, met maar 1 slachtoffer: Theo van Gogh.

  Of het een terroristische aanslag is wordt niet bepaald door het aantal slachtoffers, maar door de opzet en de intentie.

  0 likes
 66. In ieder geval weer genoeg info om al te zeggen dat het geen terroristische aanslag was.
  Maar goed , gezien 9-11 e.v.a. zal zelfs overvloedig bewijsmateriaal de massa niet overtuigen.

  0 likes
 67. [quote name=”piet”]
  als frequent bezoeker van een voetbalclub val je dus ook niet onder de meest intelligente groep binnen nederland, eerder onder de zogenaamde sheeple groep die gelooft wat hen wordt voorgekauwd op de TV…..[/quote]

  Dus als ik een voetbalwedstrijd bezoek ben ik iemand die goedgelovig alles accepteert wat de msm bericht? Dat moet je me toch even uitleggen, ik zie het verband niet.

  0 likes
 68. [quote name=”piet”][quote name=”days of our lives”][quote name=”Wesley”][quote name=”DingieM”][quote name=”Wouter”]Deze honden worden volgens een protocol bij elk groot evenement ingezet. Dat is daar volkomen normaal. Er zijn aanwijzingen dat de dader een tas heeft achtergelaten, ver nadat de honden gezocht hadden. Denk realistisch, wat er niet is zou er ook niet zijn. En ben je toch van mening dat het een inside job is, of een complot om bewijs te vernietigen. Neem dan even contact op met je ggd arts![/quote]

  Het is niet waar dat er zoveel politie met honden worden ingezet bij deze evenementen. Dat is realistisch denken. En spreek voor jezelf?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/boston-aanslagen-van-oefening-naar-realiteit/%5B/quote%5D
  Ben je weleens in de VS geweest?

  Mijn ervaring is dat overal waar veel mensen bij elkaar komen er politie met honden aanwezig is.[/quote]

  Zelfs in Nederland. Als frequent bezoeker van betaald voetbalwedstrijden zie ik ze elke keer als ik bij het stadion kom.[/quote]
  als frequent bezoeker van een voetbalclub val je dus ook niet onder de meest intelligente groep binnen nederland, eerder onder de zogenaamde sheeple groep die gelooft wat hen wordt voorgekauwd op de TV…..[/quote]
  Je begrijpt dat je zelf ook niet echt intelligent overkomt met deze opmerking?

  Ten eerste kom je niet met geldige argumenten (die heb je namelijk niet) dus val je de persoon maar aan.

  Ten tweede kun je niet bepalen of iemand intelligent is of niet afgaande op de vraag of hij weleens een voetbalwedstrijd bezoekt.

  Kortom: wat een zwaktebod.

  0 likes
 69. [quote name=”mb”]In ieder geval weer genoeg info om al te zeggen dat het geen terroristische aanslag was.
  Maar goed , gezien 9-11 e.v.a. zal zelfs overvloedig bewijsmateriaal de massa niet overtuigen.[/quote]
  En wil jij die info met ons delen?

  Ik ben tot op heden alleen extreem vergezochte conclusies tegengekomen die zijn gebaseerd op doodnormale zaken. Zoals het inzetten van honden bij een massaal vrij toegankelijk evenement.

  0 likes
 70. Van Piet: ‘als frequent bezoeker van een voetbalclub val je dus ook niet onder de meest intelligente groep binnen nederland, eerder onder de zogenaamde sheeple groep die gelooft wat hen wordt voorgekauwd op de TV…..’
  Da’s nieuw voor mij…. Maar ja, wie ben ik nou helemaal….

  0 likes
 71. http://www.smoothweb.be/content/bizarre-facebook-pagina-over-aanslag-boston-video

  Er was al een memorial pagina op facebook op zaterdag……. ….

  0 likes
 72. Volgens mij zitten we al in de vijfde dimensie, sinds 21 12 2012,

  Maar waarom is er dan nog steeds haat en nijd, misdaad en oorlog in deze wereld?

  Ik dacht dat het goeden tijdperk zijn intrede zou doen?

  Met wereldwijde vrede, geen oorlogen meer, geen misdaad meer, enkel en alleen nog maar liefde licht en vrede en plezier.

  Daarvoor zijn we toch eigenlijk op de wereld gekomen?

  Volgens mij zijn we niet op de aarde gekomen, om narigheid mee te maken, een mensenleven lang.

  Kortom, waar blijft de prachtige paradijslijke wereld waar Salusa en vele anderen al jaren ons op voorbereiden, en beloven dat die mooie wereld komt?

  Ik kan en wil niet langer meer leven in de huidige 3 dimensionale wereld van oorlog, misdaad onveiligheid en ga zo maar door, tenzij de verandering nu echt komt.

  Mensen mensen, kom allen in de hele wereld in opstand, tegen het huidige misdadige systeem van geld oorlog misdaad en macht.

  We pikken het toch niet langer met zijn allen, 1000 den jaren van onderdrukking, en macht.

  Het lukt makkelijk tegen die 1 procent (de elite) duisteren. 99(wijzelf) tegen 1 procent die de wereld in zijn macht heeft, en die alle ellende,oorlog en misdaad veroorzaakt.

  Kom op! we gaan met zijn allen, voor een nieuwe 5 dimensionale wereld van vrede en harmonie.

  Diet moest ik gewoon echt kwijt nu.

  Hopelijk komt de verandering snel (heel) snel, waar iedereen op zit te wachten.

  Remco

  0 likes
 73. [quote name=”Aluhoedje”]http://www.smoothweb.be/content/bizarre-facebook-pagina-over-aanslag-boston-video

  Er was al een memorial pagina op facebook op zaterdag……. ….[/quote]
  Ooo krijgen we dit weer.

  Iedereen kan een pagina aanmaken op facebook. iedereen kan ieder moment de inhoud van zijn pagina wijzigen. Iedereen kan zien op welke datum de pagina is aangemaakt, maar NIET wanneer de inhoudt is gewijzigd.

  Dus als ik 4 jaar geleden een facebookpagina maak, en vandaag de inhoud wijzig (bijvoorbeeld om een memorial pagina te maken), dan blijft nog steeds de datum van 4 jaar geleden daar staan.

  0 likes
 74. Dit verdenken kan geen logische opbouw genereren, kortom hier is de sensatie weer eens bezich , het verhaal slaat helemaal nergens op , alsof ze met deze zgn show in schijn , zichzelf op deze manier in zouden kunnen dekken en zo hun doel (die velen ook hier steevast menen te kennen) zou hebben geholpen .

  Deze aanslagen zijn geen breed opzette complotten maar een gevolg van ongezonde trends waar elk land een beetje aan verslaaft is .. sensatie , sterke verhalen en de roep om onschuldig bloed te offeren.

  0 likes
 75. [quote name=”Trudy”]@Johannes : Als je deze woorden neerzet : ”Zoon organisatie als CIA of FBI toetst dan de haalbaarheid en voor 9/11 achtte Amerika zich onaantastbaar in eigen land.”
  En U voelt zich aangesproken doordat ik u een troll noem, hoef ik dat niet te onderbouwen want U ziet de CIA en FBI als integere organisaties van oorlogzuchtig Amerika, terwijl een wakker mens weet dat het juist zeer onbetrouwbare organisaties zijn! Als U iets onderbouwd wilt hebben dan zoekt U naar waarheid op internet (nog steeds vrij toegankelijk)en waartoe de Amerikanen allemaal toe in staat zijn! Dan komt u woorden tegen als Nieuwe Wereld Orde en Zionisme en al het kwaad wat ermee gemoeid is.. dan weet U dat U woorden belachelijk hebben geklonken![/quote]

  Ik heb een minor gevolgd in “American foreign policy making” en daarop baseer ik mijn antwoord gegeven comment.

  Ik heb mij ook verdiept in the New World Order en het Zionisme. Dan kom ik veelal uit op websites met vage argumenten en feiten vaak slecht onderbouwd of simpele “mosterd na de maaltijd” gedachtes.

  En ik heb dat al eens eerder geplaatst men zou eens de voor- en nadelen moeten afwegen van een “NWO” of in de huidige fase zoals wij leven tegenover een “vogelvrij” leven.

  0 likes
 76. [quote name=”Wesley”][quote name=”Aluhoedje”]http://www.smoothweb.be/content/bizarre-facebook-pagina-over-aanslag-boston-video

  Er was al een memorial pagina op facebook op zaterdag……. ….[/quote]
  Ooo krijgen we dit weer.

  Iedereen kan een pagina aanmaken op facebook. iedereen kan ieder moment de inhoud van zijn pagina wijzigen. Iedereen kan zien op welke datum de pagina is aangemaakt, maar NIET wanneer de inhoudt is gewijzigd.

  Dus als ik 4 jaar geleden een facebookpagina maak, en vandaag de inhoud wijzig (bijvoorbeeld om een memorial pagina te maken), dan blijft nog steeds de datum van 4 jaar geleden daar staan.[/quote]

  (Zucht) De facebookpagina heet:
  Thougts go out to all involved in the Boston Explosions en is op 13 april aangemaakt, het gaat niet om de inhoud maar de titel van de pagina !!

  0 likes
 77. OBAMA Wilde de wapens toch weg??Het gevolg van deze bomaanslag zal waarschijnlijk zijn dat de TSA (Transportation and Security Administration) massaal de straat op gaat in het kader van “veiligheid”. Sterker nog, zoals Stalin aangaf, de bevolking zal er waarschijnlijk om smeken omdat ze denken “bescherming” nodig te hebben.

  We hebben al eerder uitgebreid geschreven over de TSA en de rol die zij straks in het nieuwe Amerika gaan spelen. Vergeet niet dat The Department of Homeland Security waar TSA onder valt, meer dan twee miljard stuks ammunitie heeft opgekocht. Wat waarschijnlijk ook nog gebruikt zal worden tegen de eigen bevolking. Niemand de aanslag in Boston officiëel nog opgeëist. Dat kan natuurlijk ook niet, maar het zou niemand moeten verbazen als er dadelijk de term “rechts extremisten” over tafel gaat.

  We zullen zien hoe een en ander zich ontwikkelt.

  0 likes
 78. [quote name=”Remco”]Volgens mij zitten we al in de vijfde dimensie, sinds 21 12 2012,

  Maar waarom is er dan nog steeds haat en nijd, misdaad en oorlog in deze wereld?

  Ik dacht dat het goeden tijdperk zijn intrede zou doen?

  Met wereldwijde vrede, geen oorlogen meer, geen misdaad meer, enkel en alleen nog maar liefde licht en vrede en plezier.

  Daarvoor zijn we toch eigenlijk op de wereld gekomen?

  Volgens mij zijn we niet op de aarde gekomen, om narigheid mee te maken, een mensenleven lang.

  Kortom, waar blijft de prachtige paradijslijke wereld waar Salusa en vele anderen al jaren ons op voorbereiden, en beloven dat die mooie wereld komt?

  Ik kan en wil niet langer meer leven in de huidige 3 dimensionale wereld van oorlog, misdaad onveiligheid en ga zo maar door, tenzij de verandering nu echt komt.

  Mensen mensen, kom allen in de hele wereld in opstand, tegen het huidige misdadige systeem van geld oorlog misdaad en macht.

  We pikken het toch niet langer met zijn allen, 1000 den jaren van onderdrukking, en macht.

  Het lukt makkelijk tegen die 1 procent (de elite) duisteren. 99(wijzelf) tegen 1 procent die de wereld in zijn macht heeft, en die alle ellende,oorlog en misdaad veroorzaakt.

  Kom op! we gaan met zijn allen, voor een nieuwe 5 dimensionale wereld van vrede en harmonie.

  Diet moest ik gewoon echt kwijt nu.

  Hopelijk komt de verandering snel (heel) snel, waar iedereen op zit te wachten.

  Remco[/quote]
  Hoi Remco,hou nog eventjes vol,de aarde is ook nog niet klaar,om naar de 4 5de dimensie toe te gaan.De duisteren benut deze kansen ,maar ze verliezen,het gaat gebeuren.VICTORY of the LIGHT.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 79. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ik wil toch wel even wat feiten op een rijtje zetten.
  1.Oklahoma city bom explosie in deze zelfde week van April.
  2.De Colombine deze week.
  3.de Waco tragedie,deze week.
  4.de VA tech massacre Deze week.
  5De Amerikaanse Revolutie deze week.6
  6.Amerikanse civel war deze week.
  7.Armenia genocide.
  8.Abraham Lincoln deze week neergeschoten.
  Dit gebeurde in verschillende jaren.
  Deze week in april ieder jaar is een hoogte punt in de Ocult van de Duisteren,nu Bosten toeval,trek je eigen conclusies.
  Groetjes Tineke.[/quote]De Oklahoma city bombing was een extreem rechts complot en daarom hadden ze patriots day uitgekozen want dat is een belangrijke dag in extreem rechtse groeperingen. Als dit een rechts complot blijkt is het dus niet zo vreemd als patriots day wordt uitgekozen.

  De rest van je lijstje vind ik tamelijk ver gezocht en erg kort door de bocht. Jij denkt dat de Armeense genocide in een weekje plaatsvond? Nog los van de vraag wat het allemaal met elkaar te maken heeft, afgezien dat het in dezelfde week plaatsvond.

  De amerikaanse revolutie vond plaats in 1775, dat is 238 jaar geleden. Een jaar heeft 52 weken. Dat jij in een periode die 238 jaar bestrijkt 8 grote gebeurtenissen (die onderling echt helemaal niets met elkaar te maken hadden) in dezelfde week weet te plaatsen is dus helemaal niet vreemd. Dat is heel normaal. Sterker nog, noem een willekeurige week en ik weet zeker dat je daar ook 8 grote gebeurtenissen in kunt plaatsen als je een periode van 238 jaar teruggaat.

  Het gaat weer eens helemaal nergens over,[/quote]
  Hoi wesley dat vind jij,maar we wachten maar af,wat de toekomst brengt.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 80. [quote name=”Hunting Wolf”]OBAMA Wilde de wapens toch weg??Het gevolg van deze bomaanslag zal waarschijnlijk zijn dat de TSA (Transportation and Security Administration) massaal de straat op gaat in het kader van “veiligheid”. Sterker nog, zoals Stalin aangaf, de bevolking zal er waarschijnlijk om smeken omdat ze denken “bescherming” nodig te hebben.

  We hebben al eerder uitgebreid geschreven over de TSA en de rol die zij straks in het nieuwe Amerika gaan spelen. Vergeet niet dat The Department of Homeland Security waar TSA onder valt, meer dan twee miljard stuks ammunitie heeft opgekocht. Wat waarschijnlijk ook nog gebruikt zal worden tegen de eigen bevolking. Niemand de aanslag in Boston officiëel nog opgeëist. Dat kan natuurlijk ook niet, maar het zou niemand moeten verbazen als er dadelijk de term “rechts extremisten” over tafel gaat.

  We zullen zien hoe een en ander zich ontwikkelt.[/quote]

  ze mogen mij eens komen vertellen hoe het hebben van een eigen wapen zal voorkomen dat ze gewond geraken in zo’n geval…

  0 likes
 81. [quote name=”Aluhoedje”][quote name=”Wesley”][quote name=”Aluhoedje”]http://www.smoothweb.be/content/bizarre-facebook-pagina-over-aanslag-boston-video

  Er was al een memorial pagina op facebook op zaterdag……. ….[/quote]
  Ooo krijgen we dit weer.

  Iedereen kan een pagina aanmaken op facebook. iedereen kan ieder moment de inhoud van zijn pagina wijzigen. Iedereen kan zien op welke datum de pagina is aangemaakt, maar NIET wanneer de inhoudt is gewijzigd.

  Dus als ik 4 jaar geleden een facebookpagina maak, en vandaag de inhoud wijzig (bijvoorbeeld om een memorial pagina te maken), dan blijft nog steeds de datum van 4 jaar geleden daar staan.[/quote]

  (Zucht) De facebookpagina heet:
  Thougts go out to all involved in the Boston Explosions en is op 13 april aangemaakt, het gaat niet om de inhoud maar de titel van de pagina !![/quote]
  (zucht) Ook de naam van een Facebookpagina kun je met enige moeite wijzigen.
  En er zijn voldoende grapjassen die zulks leuk vinden. Zie bijvoorbeeld de edit van Family Guy elders op deze site.

  0 likes
 82. [quote name=”Gianluca”]Ja is toch logisch waarschijnlijk hadden ze vermoedes en iets op het spoor maar wouden geen paniek zaaien. ze dachten wss dat ze die bommen wel op tijd zouden vinden. het precies zoals het ook in films gaat.[/quote]
  Als dat zo is kan men dat gewoon zeggen en toegeven maar om te doen dat ze niks wisten dat is ronduit walgelijk ! Wees eerlijk naar elkaar toe ook in zware tijden en in moeilijke omstandigheden dna is het voor de mens alles makkelijker te verwerken.

  0 likes
 83. [quote name=”Ras”][quote name=”Audrey”]Dan ben ik ben blij dat er hackers zijn.En dat het plannetje mislukt is,dus Syrie kan daar nu niet de schuld van krijgen.Net als bij 9-11,maar daar komt nu ook de waarheid boven tafel dat het een insite job is geweest.Die Amerikanen zijn van de pot gerukt.Val gewoon een land binnen die een bedreiging vormen en laat onschuldige mensen er buiten.[/quote]
  Goed gesproken. niet meer dan een mossad job net als 911 en dan krijg je deze situaties waarin onschuldige mensen de pineut zijn. de jew world order is weer een stap dichterbij de ontwapening van de laatste strohalm genaamd Verenigde staten.[/quote]
  DE overheid is bang dat die wapens tegen hen word gericht en willen dus de burgers ondoen van hun wapens zodat men niet tegen hen in verzet kan komen.
  Plaats van dat men eens afvraagt hoe kunnen wij voor alle mensen zorgen en met liefde met elkaar leven zodat de wereld beter word.

  0 likes
 84. [quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”]@Johannes : Als je deze woorden neerzet : ”Zoon organisatie als CIA of FBI toetst dan de haalbaarheid en voor 9/11 achtte Amerika zich onaantastbaar in eigen land.”
  En U voelt zich aangesproken doordat ik u een troll noem, hoef ik dat niet te onderbouwen want U ziet de CIA en FBI als integere organisaties van oorlogzuchtig Amerika, terwijl een wakker mens weet dat het juist zeer onbetrouwbare organisaties zijn! Als U iets onderbouwd wilt hebben dan zoekt U naar waarheid op internet (nog steeds vrij toegankelijk)en waartoe de Amerikanen allemaal toe in staat zijn! Dan komt u woorden tegen als Nieuwe Wereld Orde en Zionisme en al het kwaad wat ermee gemoeid is.. dan weet U dat U woorden belachelijk hebben geklonken![/quote]

  Ik heb een minor gevolgd in “American foreign policy making” en daarop baseer ik mijn antwoord gegeven comment.

  Ik heb mij ook verdiept in the New World Order en het Zionisme. Dan kom ik veelal uit op websites met vage argumenten en feiten vaak slecht onderbouwd of simpele “mosterd na de maaltijd” gedachtes.

  En ik heb dat al eens eerder geplaatst men zou eens de voor- en nadelen moeten afwegen van een “NWO” of in de huidige fase zoals wij leven tegenover een “vogelvrij” leven.[/quote]
  Werkelijk, volgens mij zal U dan ook een van de eerste zijn om zich een chip te laten zetten, niks vogelvrij lekker aan de leiband en luisteren naar je meester!

  0 likes
 85. [quote name=”Trudy”][quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”]

  En ik heb dat al eens eerder geplaatst men zou eens de voor- en nadelen moeten afwegen van een “NWO” of in de huidige fase zoals wij leven tegenover een “vogelvrij” leven.[/quote]
  Werkelijk, volgens mij zal U dan ook een van de eerste zijn om zich een chip te laten zetten, niks vogelvrij lekker aan de leiband en luisteren naar je meester![/quote]

  Nee, een chip in mijn lijf zetten zal ik nooit toestaan.

  De vrijheid zonder dat iemand iets voor jouw kan beslissen, de vrijheid die vanuit het goede van de mens gaat lukt alleen als alles en iedereen in één keer overgaat naar dat vredelievende bewust zijn waar altijd vol lof over gesproken wordt op sites als ninefornews.nl en dat zie ik niet gebeuren.

  Vrijheid houdt in dat de mens ongestraft het recht in eigen hand kan nemen, men kan ongestraft zijn eigen wil doorvoeren (met geweld of zonder geweld) enzovoort.

  Nou jah, het Voordeel is dat de natuurlijke selectie weer plaats vind, het recht van de sterkste… De vraag is wie maakt de meeste slachtoffers, het recht van de sterkste of het gecontroleerd de bevolking reduceren van de NWO (tenminste dat kom ik tegen als één van de agenda punten van de NWO)?

  0 likes
 86. [quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”][quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”]

  En ik heb dat al eens eerder geplaatst men zou eens de voor- en nadelen moeten afwegen van een “NWO” of in de huidige fase zoals wij leven tegenover een “vogelvrij” leven.[/quote]
  Werkelijk, volgens mij zal U dan ook een van de eerste zijn om zich een chip te laten zetten, niks vogelvrij lekker aan de leiband en luisteren naar je meester![/quote]

  Nee, een chip in mijn lijf zetten zal ik nooit toestaan.

  De vrijheid zonder dat iemand iets voor jouw kan beslissen, de vrijheid die vanuit het goede van de mens gaat lukt alleen als alles en iedereen in één keer overgaat naar dat vredelievende bewust zijn waar altijd vol lof over gesproken wordt op sites als ninefornews.nl en dat zie ik niet gebeuren.

  Vrijheid houdt in dat de mens ongestraft het recht in eigen hand kan nemen, men kan ongestraft zijn eigen wil doorvoeren (met geweld of zonder geweld) enzovoort.

  Nou jah, het Voordeel is dat de natuurlijke selectie weer plaats vind, het recht van de sterkste… De vraag is wie maakt de meeste slachtoffers, het recht van de sterkste of het gecontroleerd de bevolking reduceren van de NWO (tenminste dat kom ik tegen als één van de agenda punten van de NWO)?[/quote]
  Je bent dan niet vrij,je bent dan een slaaf die ze dan beter onder controle kunnen houden,gechipst.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 87. WASHINGTON –
  Een cruciaal punt van een strengere wapenwet die was voorgesteld door president Barack Obama, is woensdag afgeketst in de Amerikaanse Senaat. Dat voorzag in een strenger antecedentenonderzoek voor mensen die een wapen willen kopen.
  Het plan kreeg niet de noodzakelijke meerderheid omdat Democraten uit agrarische staten met een sterke wapenlobby samen met de Republikeinen tegen het plan van hun eigen president stemden.

  Obama heeft laten weten dat hij teleurgesteld is. „Het was een beschamende dag voor Washington”, zei Obama woensdag in Washington. Hij werd geflankeerd door familieleden van slachtoffers van recent wapengeweld, van wie sommigen huilden tijdens de opmerkingen van de president.

  Hij beweerde dat „de wapenlobby en zijn bondgenoten” opzettelijk hebben gelogen om de strengere wapenwet niet door de Senaat te krijgen. De Amerikaanse president blijft strijden voor een strengere wapenwet. „Dit is de eerste ronde.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21488788/__Afzwakking_strenge_wapenwet__.html KOMT OBAMA DEZE AANSLAG ZEER GELEGEN OF NIET?????????

  0 likes
 88. Waarom heeft een mens een wapen nodig?
  Een mens met een wapen is gewoon een schijtlijster die zich heel wat voelt met een wapen.
  Net zoals je veel schijtlappen ziet hier in Nederland met een pitbull, allemaal tattoo,s om stoer te lijken en dan toch te bang om alleen over straat te gaan.
  Als niemand een wapen had, ook regeringen niet, dan werd er misschien wat meer gepraat inplaats van gelijk rondknallen.

  0 likes
 89. Uit betrouwbare bronnen is dit toch wel zeer vreemd is het niet??Zo werd er al een Facebook herdenkingspagina aangemaakt, acht uur voordat de bommen ontploften bij de Marathin in Boston. https://www.facebook.com/BostonBombing1542013 Dit was ook het geval bij de schietpartij in de Sandy Hook school in Amerika.
  Angst zaaien mensen en nog eens angst zaaien zodat men nog meer controlemaatregels kan toepassen om u en ik te onderdrukken, en angst is het perfecte middel, zodat wij ook nog denken dat die controle,s nog nodig zijn.RINGGGGG WAKKER WORDEN!!!!!

  0 likes
 90. [quote name=”itsme!”]creër angst en paniek en beheers dan de meute![/quote]

  Yup, ‘Probleem, Reactie en Actie’. Zoals David Icke al zei, dat je nu geen echte probleem meer nodig hebt om de mensen te laten denken dat er iets aan de hand is… Kijk maar naar Irak, Iran, Syrie, Egypte, Pakistan al dit soort landen.. Als er 1 staat dat het nog niet is gebeurd, heb geduld “ze” gaan genadeloos door met hun plannetjes

  0 likes
 91. [quote name=”legaal”][quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”][quote name=”Johannes”][quote name=”Trudy”]

  En ik heb dat al eens eerder geplaatst men zou eens de voor- en nadelen moeten afwegen van een “NWO” of in de huidige fase zoals wij leven tegenover een “vogelvrij” leven.[/quote]
  Werkelijk, volgens mij zal U dan ook een van de eerste zijn om zich een chip te laten zetten, niks vogelvrij lekker aan de leiband en luisteren naar je meester![/quote]

  Nee, een chip in mijn lijf zetten zal ik nooit toestaan.

  De vrijheid zonder dat iemand iets voor jouw kan beslissen, de vrijheid die vanuit het goede van de mens gaat lukt alleen als alles en iedereen in één keer overgaat naar dat vredelievende bewust zijn waar altijd vol lof over gesproken wordt op sites als ninefornews.nl en dat zie ik niet gebeuren.

  Vrijheid houdt in dat de mens ongestraft het recht in eigen hand kan nemen, men kan ongestraft zijn eigen wil doorvoeren (met geweld of zonder geweld) enzovoort.

  Nou jah, het Voordeel is dat de natuurlijke selectie weer plaats vind, het recht van de sterkste… De vraag is wie maakt de meeste slachtoffers, het recht van de sterkste of het gecontroleerd de bevolking reduceren van de NWO (tenminste dat kom ik tegen als één van de agenda punten van de NWO)?[/quote]
  Je bent dan niet vrij,je bent dan een slaaf die ze dan beter onder controle kunnen houden,gechipst.
  Groetjes Tineke.[/quote]

  Zo zeg,… echt waar!?

  0 likes
 92. #89 @ HUNTING WOLF..

  jij verdient alle plusjes met je reactie, totaal gelijk en voor NL zou dit nieuws niet uitmaken..

  Want we gaan volgende week met z’n alle weer als een gek feesten omdat het koning dag is, zooo nep is NL..

  altijd zeuren en er altijd maar weer mee akkoord gaan BLEH ik rook een DIKKE VETTE JOINT die dag en maak m’n eige feessie FUCK DE KONING!

  0 likes
 93. [quote name=”legaal”]
  Je bent dan niet vrij,je bent dan een slaaf die ze dan beter onder controle kunnen houden,gechipst.
  Groetjes Tineke.[/quote]

  moest je ook maar iets weten over technologie dan zou je weten dat dit niet mogelijk is (toch niet zoals jullie dat voorstellen), en zelfs moest het mogelijk zijn, dan is het door ieder mens zonder enig probleem te saboteren in no time. Als oefening mag je eens uitzoeken hoe 🙂

  0 likes
 94. [quote name=”Hunting Wolf”]WASHINGTON –
  Een cruciaal punt van een strengere wapenwet die was voorgesteld door president Barack Obama, is woensdag afgeketst in de Amerikaanse Senaat. Dat voorzag in een strenger antecedentenonderzoek voor mensen die een wapen willen kopen.
  Het plan kreeg niet de noodzakelijke meerderheid omdat Democraten uit agrarische staten met een sterke wapenlobby samen met de Republikeinen tegen het plan van hun eigen president stemden.

  Obama heeft laten weten dat hij teleurgesteld is. „Het was een beschamende dag voor Washington”, zei Obama woensdag in Washington. Hij werd geflankeerd door familieleden van slachtoffers van recent wapengeweld, van wie sommigen huilden tijdens de opmerkingen van de president.

  Hij beweerde dat „de wapenlobby en zijn bondgenoten” opzettelijk hebben gelogen om de strengere wapenwet niet door de Senaat te krijgen. De Amerikaanse president blijft strijden voor een strengere wapenwet. „Dit is de eerste ronde.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21488788/__Afzwakking_strenge_wapenwet__.html KOMT OBAMA DEZE AANSLAG ZEER GELEGEN OF NIET?????????[/quote]
  leg me eens uit.

  Obama wil halfautomatische aanvalswapens en extra grote magazijnen verbieden.

  Hoe is een bomaanslag waar een snelkookpan is gebruikt gunstig voor hem? wil hij soms ook snelkookpannen verbieden?

  In de hele aanslag is geen vuurwapen gebruik, geen kogel afgevuurd.

  Met andere woorden: wat heeft dit in hemelsnaam te maken met de guncontrol wetten van Obama?

  0 likes
 95. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]WASHINGTON –
  Een cruciaal punt van een strengere wapenwet die was voorgesteld door president Barack Obama, is woensdag afgeketst in de Amerikaanse Senaat. Dat voorzag in een strenger antecedentenonderzoek voor mensen die een wapen willen kopen.
  Het plan kreeg niet de noodzakelijke meerderheid omdat Democraten uit agrarische staten met een sterke wapenlobby samen met de Republikeinen tegen het plan van hun eigen president stemden.

  Obama heeft laten weten dat hij teleurgesteld is. „Het was een beschamende dag voor Washington”, zei Obama woensdag in Washington. Hij werd geflankeerd door familieleden van slachtoffers van recent wapengeweld, van wie sommigen huilden tijdens de opmerkingen van de president.

  Hij beweerde dat „de wapenlobby en zijn bondgenoten” opzettelijk hebben gelogen om de strengere wapenwet niet door de Senaat te krijgen. De Amerikaanse president blijft strijden voor een strengere wapenwet. „Dit is de eerste ronde.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21488788/__Afzwakking_strenge_wapenwet__.html KOMT OBAMA DEZE AANSLAG ZEER GELEGEN OF NIET?????????[/quote]
  leg me eens uit.

  Obama wil halfautomatische aanvalswapens en extra grote magazijnen verbieden.

  Hoe is een bomaanslag waar een snelkookpan is gebruikt gunstig voor hem? wil hij soms ook snelkookpannen verbieden?

  In de hele aanslag is geen vuurwapen gebruik, geen kogel afgevuurd.

  Met andere woorden: wat heeft dit in hemelsnaam te maken met de guncontrol wetten van Obama?[/quote]
  het poeder wat met kogels word gebruikt, kan je ook bommen van maken , miss dat ie het via die weg probeert …

  0 likes
 96. [quote name=”dr. Why”][quote name=”legaal”]
  Je bent dan niet vrij,je bent dan een slaaf die ze dan beter onder controle kunnen houden,gechipst.
  Groetjes Tineke.[/quote]

  moest je ook maar iets weten over technologie dan zou je weten dat dit niet mogelijk is (toch niet zoals jullie dat voorstellen), en zelfs moest het mogelijk zijn, dan is het door ieder mens zonder enig probleem te saboteren in no time. Als oefening mag je eens uitzoeken hoe :-)[/quote]
  Ik heb contacten in Amerika die inplantaten hebben somigen wel meerdere zeg maar en deze kunnen niet verwijderd worden,komen ze met een schalpel er aan schuift het inplantaat een stukje op,er zijn wel eens inplantaten verwijderd en ze weten nog steeds door onder zoeken wat het is het schijnt dat het toch een bewust zijn heeft ze weten het niet.Dat zijn de inplantaten.EEn schips willen ze in de toekomst bij je inbrengen die nog kleiner is als een rijstekorrel daar staan je persoonlijke gegevens in later willen ze ook het bank verkeer er inzetten,en kunnen ze je volgen per sataliet.het word zo erg dat als je niet gehoorzaamd dat je bijv geen betalingen meer kan doen,dat is wat de NWO wil gaan doen.Ben je ongehoorzaam ga je naar een FEEMA kamp voor een heropvoeding,wil je dat allemaal,nou ik niet.je moest eens weten wat er in de wereld aan de hand is en wat er allemaal gebeurd.Er is zoveel aan de hand waar jij geen weet van hebt.Je hebt het over technisch is dit niet mogelijk,en ik zeg je dat dit al heel lang word toegepast bijv,Black opps Mind control.die contacten die ik heb zijn net als ik LIGHTWERKERS,zij vechten dagelijks tegen deze inplantaten die iedereen bij de geboorte heeft gekregen,er zijn in Nederland en Europa ook mensen die inplantaten hebben,dit is de waarheid,deze worden bestuurd door de duisteren Cabal Elite en manipuleren ons.Wil je nu nog een NWO?

  0 likes
 97. [quote name=”jantosti”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]WASHINGTON –
  Een cruciaal punt van een strengere wapenwet die was voorgesteld door president Barack Obama, is woensdag afgeketst in de Amerikaanse Senaat. Dat voorzag in een strenger antecedentenonderzoek voor mensen die een wapen willen kopen.
  Het plan kreeg niet de noodzakelijke meerderheid omdat Democraten uit agrarische staten met een sterke wapenlobby samen met de Republikeinen tegen het plan van hun eigen president stemden.

  Obama heeft laten weten dat hij teleurgesteld is. „Het was een beschamende dag voor Washington”, zei Obama woensdag in Washington. Hij werd geflankeerd door familieleden van slachtoffers van recent wapengeweld, van wie sommigen huilden tijdens de opmerkingen van de president.

  Hij beweerde dat „de wapenlobby en zijn bondgenoten” opzettelijk hebben gelogen om de strengere wapenwet niet door de Senaat te krijgen. De Amerikaanse president blijft strijden voor een strengere wapenwet. „Dit is de eerste ronde.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21488788/__Afzwakking_strenge_wapenwet__.html KOMT OBAMA DEZE AANSLAG ZEER GELEGEN OF NIET?????????[/quote]
  leg me eens uit.

  Obama wil halfautomatische aanvalswapens en extra grote magazijnen verbieden.

  Hoe is een bomaanslag waar een snelkookpan is gebruikt gunstig voor hem? wil hij soms ook snelkookpannen verbieden?

  In de hele aanslag is geen vuurwapen gebruik, geen kogel afgevuurd.

  Met andere woorden: wat heeft dit in hemelsnaam te maken met de guncontrol wetten van Obama?[/quote]
  het poeder wat met kogels word gebruikt, kan je ook bommen van maken , miss dat ie het via die weg probeert …[/quote]
  Maar hij wil helemaal geen kogels verbieden.

  Dus hoe kan deze bomaanslag hem politiek goed uitkomen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

soros

Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot

Tientallen rechters van het Europees Hof voor ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.