Mens en Dier

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over coronavaccins tijdens een bijeenkomst die was georganiseerd door Janice McGeachin, de luitenant-gouverneur van de Amerikaanse staat Idaho. De arts, Ryan Cole, zei onder andere dat mRNA-vaccins diverse aandoeningen veroorzaken.

“Tijdens het onderzoek naar mRNA-vaccins kregen proefdieren kanker en auto-immuunaandoeningen. Dat gebeurde niet meteen, maar na zes, negen of 12 maanden,” aldus dr. Cole. Hij voegde toe dat de prikken die we nu aan mensen toedienen geen goedgekeurde vaccins zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij benadrukte dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten. “Vijftig procent van de zorgmedewerkers haalt deze injectie absoluut niet. De reden is dat we geen vertrouwen hebben in de data.”

Absurd

“De vos bewaakte het kippenhok. De fabrikanten creëerden hun eigen data. Er waren geen onafhankelijke waarnemers die de data hebben bestudeerd,” zei Cole.

Hij wees er verder op dat de coronavaccins niet voorkomen dat je anderen kunt besmetten. “Als je immuun bent na een injectie, waarom zou je dan in vredesnaam nog afstand moeten houden en een mondkapje moeten dragen?” vroeg hij. “Dat is absurd.”

Op hol slaan

Zijn grootste zorg is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. De arts legt het als volgt uit: “Je haalt een coronaprik, er is nog niets aan de hand. Als je zes, negen of 12 maanden later wordt blootgesteld aan de wilde variant van het coronavirus kan het immuunsysteem op hol slaan.”

Cole benadrukte dat tijdens de onderzoeken naar het Sars-vaccin bij 100 procent van de dieren een immuunreactie optrad.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
3 jaren geleden

“Je haalt een coronaprik, er is nog niets aan de hand. Als je zes, negen of 12 maanden later wordt blootgesteld aan de wilde variant van het coronavirus kan het immuunsysteem op hol slaan.”
Exact dat is dus ook waar ik bang voor ben. Zo ging het ook met proefdieren die het vaccin kregen en dan werden blootgesteld aan het virus.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Van onze overheid begrijp ik dat ze veilig zijn én goedgekeurd dan zal het wel goed zitten toch?

Paca
Paca
3 jaren geleden

deze informatie over het mRNA vaccin is allang bekend..waarom er niet meer artsen hier hun mond over open doen begrijp ik niet. Maar 42 euro per spuit bonusdoet wat met je misschien.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Er is inmiddels een lawine aan informatie gaande. Geweldig! Het is net als met het schaap over de dam. Als er één gaat, volgen er meer. Ik heb trouwens best veel bewondering voor deze artsen, dat zij dus hun hele carriere (weet dat het met een accent aigu moet, maar kan het niet typen) op het spel zetten. Natuurlijk is het een experiment. Alleen het gekke is dat de meeste mensen het niet eens doorhebben. Als je een opmerking hierover maakt, kijken ze je aan alsof je gek bent. Ik las vorige week dat dat zogenaamde “vaccin” werkt als rattengif: heel langzaam en sluipend. Eigenlijk was het de bedoeling om dit hele gebeuren pas ergens omstreeks 2050 uit te rollen, maar de “club” had ineens haast en werden hebberig. Dit zou nu misschien kunnen betekenen dat dit in ons voordeel gaat werken. Er komt inmiddels teveel negatieve informatie boven water.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x