Mens en Dier

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over coronavaccins tijdens een bijeenkomst die was georganiseerd door Janice McGeachin, de luitenant-gouverneur van de Amerikaanse staat Idaho. De arts, Ryan Cole, zei onder andere dat mRNA-vaccins diverse aandoeningen veroorzaken.

“Tijdens het onderzoek naar mRNA-vaccins kregen proefdieren kanker en auto-immuunaandoeningen. Dat gebeurde niet meteen, maar na zes, negen of 12 maanden,” aldus dr. Cole. Hij voegde toe dat de prikken die we nu aan mensen toedienen geen goedgekeurde vaccins zijn.

Hij benadrukte dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten. “Vijftig procent van de zorgmedewerkers haalt deze injectie absoluut niet. De reden is dat we geen vertrouwen hebben in de data.”

Absurd

“De vos bewaakte het kippenhok. De fabrikanten creëerden hun eigen data. Er waren geen onafhankelijke waarnemers die de data hebben bestudeerd,” zei Cole.

Hij wees er verder op dat de coronavaccins niet voorkomen dat je anderen kunt besmetten. “Als je immuun bent na een injectie, waarom zou je dan in vredesnaam nog afstand moeten houden en een mondkapje moeten dragen?” vroeg hij. “Dat is absurd.”

Op hol slaan

Zijn grootste zorg is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. De arts legt het als volgt uit: “Je haalt een coronaprik, er is nog niets aan de hand. Als je zes, negen of 12 maanden later wordt blootgesteld aan de wilde variant van het coronavirus kan het immuunsysteem op hol slaan.”

Cole benadrukte dat tijdens de onderzoeken naar het Sars-vaccin bij 100 procent van de dieren een immuunreactie optrad.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
1 jaar geleden

“Je haalt een coronaprik, er is nog niets aan de hand. Als je zes, negen of 12 maanden later wordt blootgesteld aan de wilde variant van het coronavirus kan het immuunsysteem op hol slaan.”
Exact dat is dus ook waar ik bang voor ben. Zo ging het ook met proefdieren die het vaccin kregen en dan werden blootgesteld aan het virus.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Van onze overheid begrijp ik dat ze veilig zijn én goedgekeurd dan zal het wel goed zitten toch?

Paca
Paca
1 jaar geleden

deze informatie over het mRNA vaccin is allang bekend..waarom er niet meer artsen hier hun mond over open doen begrijp ik niet. Maar 42 euro per spuit bonusdoet wat met je misschien.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Er is inmiddels een lawine aan informatie gaande. Geweldig! Het is net als met het schaap over de dam. Als er één gaat, volgen er meer. Ik heb trouwens best veel bewondering voor deze artsen, dat zij dus hun hele carriere (weet dat het met een accent aigu moet, maar kan het niet typen) op het spel zetten. Natuurlijk is het een experiment. Alleen het gekke is dat de meeste mensen het niet eens doorhebben. Als je een opmerking hierover maakt, kijken ze je aan alsof je gek bent. Ik las vorige week dat dat zogenaamde “vaccin” werkt als rattengif: heel langzaam en sluipend. Eigenlijk was het de bedoeling om dit hele gebeuren pas ergens omstreeks 2050 uit te rollen, maar de “club” had ineens haast en werden hebberig. Dit zou nu misschien kunnen betekenen dat dit in ons voordeel gaat werken. Er komt inmiddels teveel negatieve informatie boven water.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x