Binnenland

Kamervragen over mondluiers: ‘Overweldigend bewijs dat ze op alle fronten schadelijk zijn!’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) stelde RIVM-baas Jaap van Dissel donderdag tijdens de technische briefing over het coronavirus een vraag over mondkapjes. “Is het nu – gezien de stand van het onderzoek – nog te verdedigen dat we die mondkapjes blijven dragen?” vroeg hij.

Hij verwees naar onderzoek waaruit blijkt dat het dragen van de maskers schadelijke gezondheidseffecten heeft. Naast lichamelijke zijn er ook psychische effecten, aldus Van Houwelingen. Van Dissel zei zelf al dat er nauwelijks positieve effecten zijn. “Moeten we nu niet stoppen met die mondkapjes?”

De RIVM-baas wees erop dat de kapjes onderdeel zijn van het stappenplan waarbij gekeken zal worden ‘waarmee je daar weer mee kunt stoppen als we een stuk verder zijn’. Het schrappen van de mondkapjesplicht zal zeker niet één van de eerste stappen zijn, zei hij.

Van Dissel ontwijkt de vraag

Twitteraar ‘Reomretsoo’ vond zijn reactie nogal curieus. “Van Dissel ontwijkt de vraag en geeft eigenlijk geen antwoord, terwijl je hem extreem druk met zijn duimen ziet draaien. Op een volgende vraag van een Kamerlid is hij weer de rust zelve.”

“Van Dissel gelooft denk ik zelf ook niet in de effectiviteit van die mondluiers,” reageerde Van Houwelingen. “Bewijs dat ze op alle fronten schadelijk zijn en mogelijk zelfs het virus helpen verspreiden, is inmiddels overweldigend. We gaan hier Kamervragen over stellen!”

Misleidende informatie

Begin dit jaar misleidde Van Dissel de Tweede Kamer over dit onderwerp. Hij liet een grafiek zien waaruit een zeer minimaal positief effect van mondkapjes zou blijken. In het wetenschappelijke artikel waar hij zich op baseerde, toont dezelfde grafiek echter een negatief effect. Met andere woorden: het artikel laat zien dat mondkapjes per saldo leiden tot méér besmettingen.

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roeland Lammers
Roeland Lammers
1 jaar geleden

Tegenstrijdig: “mogelijks zelfs het virus helpen (!) verspreiden is inmiddels overweldigend” Er is dus overweldigend bewijs dat iets misschien zo is……Huh?
Ik deel uw standpunt, maar niet op deze manier, hahaha.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Die mondluiers zijn er louter voor om politiemensen onherkenbaar te maken.
In WOII waren de dienders tenminste nog herkenbaar.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

De Psychopaten AGENDA heeft 3 belangrijke aanvallen op het immuunsysteem van mensen ontworpen. VACCINATIE, PCR-tests en MASKER dragen. Alle 3 introduceren ze NANODEELTJES in je gezonde systeem, om na verloop van tijd je IMMUUNSYSTEEM te VERNIETIGEN.

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Hiervoor dienen die mondkapjes en het volk slikt dit zonder zich er verder in te verdiepen. Hoorde laatst een mooie we hebben een vorm van democratisch fascisme. Ga op onderzoek en laat u niet leiden door deze politiek, het OMT en de reguliere media. Bekijk deze linken.
 
https://youtu.be/psRheiwTF30          Kajsa Ollengren

https://youtu.be/TlYl6Hqhk8Q          Tamara v. Ark

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x