Mens en Dier

‘Ik doe een oproep aan alle Nederlanders: laten we stoppen met deze gekte!’

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ageerde donderdag tijdens het coronadebat fel tegen de testmaatschappij. “Na anderhalf jaar schadelijk zwabberbeleid, waarbij de zorg niet werd opgeschaald, het vaccinatieproject ontspoorde en de samenleving al meer dan een jaar op slot zit, komt de minister nu weer met een nieuw dramatisch idee, namelijk de testsamenleving,” zei hij.

“Dit idee kwam zo plotseling in hem op dat er geen tijd was om een aanbesteding te doen voor een pilot van 925 miljoen euro. Hoeveel extra IC-bedden met bijbehorend personeel hadden we kunnen organiseren voor dit astronomische bedrag?” vroeg Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Totale onzin

“Wanneer heeft de minister precies besloten dat we over moeten gaan op sneltesten voordat we ergens aan mogen deelnemen? Pure misleiding, omdat veel mensen zich juist hebben laten vaccineren in de veronderstelling dat ze daarmee hun vrijheid zouden terugkrijgen,” vervolgde hij. “Er worden straks miljarden uitgegeven voor de illusie van veiligheid in de testsamenleving, terwijl dit technisch gezien totale onzin is.”

Toxische stoffen

Van Haga stelde vervolgens een aantal belangrijke vragen: “Wat zijn de geschatte jaarlijkse kosten voor de samenleving, als deze massatestdystopie werkelijkheid wordt? Welke fysieke, psychische en emotionele schade zullen onze kinderen oplopen als zij een paar keer per week getest moeten worden om naar school te mogen? En aan welke toxische stoffen worden zij bij deze testen eigenlijk blootgesteld?”

Boycotten

“Dit kabinet dendert door op het pad van destructiviteit, en daarom doe ik een oproep aan alle Nederlanders: laten we stoppen met deze gekte! Laten we ons gezond verstand weer gebruiken en laten we niet meedoen aan deze waanzin van dit kabinet!”

“Laten we deze onzinnige testsamenleving boycotten,” zei Van Haga.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Volkomen eens met Van Haga maar het is jammer genoeg aan dovemansoren gericht.

Blondy
Blondy
2 jaren geleden

Heel goed en geen boetes en belasting meer betalen voor zo’n regering die er een potje van maakt die wij dan moeten betalen

Linda
Linda
2 jaren geleden

Beste Wybren, vorig jaar mei/juni ben ik al gestopt met deze waanzin. Ik merk dat steeds meer provaccinatiewappies wakker beginnen te worden. Het tij gaat keren

AvaP
AvaP
2 jaren geleden

Tenminste 1 met hersens.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x