Homepagina » Buitenland » Dat Duitsland is omgebouwd tot schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen. Dit is de verborgen agenda van Angela Merkel
Dat Duitsland is omgebouwd tot schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen. Dit is de verborgen agenda van Angela Merkel

Dat Duitsland is omgebouwd tot schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen. Dit is de verborgen agenda van Angela Merkel

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd afstand te zullen doen van haar CDU-voorzitterschap na het massale stemmenverlies bij de verkiezingen in de deelstaat Hessen.

Zij liet weten alleen nog kanselier te blijven tot het einde van haar zittingsperiode.

Publiciste en bedrijfsconsultant Gertrud Hohler waarschuwde zes jaar geleden al voor de Duitse schijndemocratie.

Tot het verleden

Merkel zou door haar ervaringen met het DDR-socialisme christendemocratische waarden bewust overboord gooien, grondwet en verdragen opzij zetten en haar tegenstanders verder verzwakken om haar ‘humanitaire superpower’ te vestigen.

Niets daarvan was overdreven, merkt schrijfster Sietske Bergsma op. “Er kwam een censuurwet, oppositie verdween en de islam kreeg voorrang op christelijke waarden.”

Dat Duitsland inderdaad is omgebouwd tot een schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen, zegt ze.

Nog afgezien van concrete veranderingen: de Energiewende als geldverbrandingsmachine, open grenzen en de rol van het Duitse parlement als jaknikker, heeft de kanselier volgens Hohler ook een hoger doel: een politieke omwisseling die een langzame, passieve revolutie moet inleiden waarin democratie niet langer een handicap is, maar tot het verleden behoort.

Verborgen agenda

Merkel houdt ervan om haar beleid te omschrijven als ‘alternatief-loos’ zodat een publieke discussie in de media en kritiek op haar methode uitblijven, stelt Hohler.

Ze schrijft dat Merkel de oppositie aan de macht brengt en hen tegelijkertijd vernietigt door hun posities en standpunten over te nemen.

“Het is undercover-politiek van de fijnste soort,” klinkt het. Populisten, AfD, allen hebben schuld aan de onvrede, niet zij.

Haar verborgen agenda om de Duitse identiteit als democratisch land om te bouwen tot iets wat alleen zijn beheert, is feitelijk niet waarneembaar.

Duikvlucht van de democratie

Het parlement heeft ondertussen de macht verloren: de federale regering controleert sinds lange tijd het parlement, niet omgekeerd.

Beslissingen van groot belang worden door de federale regering voorbereid en overgenomen door de Bundestag.

De vraag is nu waartoe de duikvlucht van de democratie in Duitsland zal leiden.

Foto: CC0 Creative Commons

[The Fire]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Ook Angela Merkel is niet wie ze lijkt

Menigeen heeft zich al afgevraagd hoe een vrouw als Angela Merkel zolang aan de macht heeft kunnen blijven. Hoe zij erin geslaagd is om als machtigste vrouw van Europa de poorten wijd open te zetten voor asielzoekers waardoor het continent werd en nog steeds wordt overspoeld door andere culturen.

We weten dat wat er met en in Europa gebeurt wordt uitgevoerd in het kader van het beruchte Kalergiplan. Een plan dat via de heer Kalergi werd gelanceerd via de vrijmetselarij, een instituut volledig geïnfiltreerd en onder controle van de Chazaren.

Het is het befaamde Kalergi plan, geschreven door een vrijmetselaar:

In een Oostenrijkse maçonnieke uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:

“De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coudenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een maçonniek werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken, is een verheven taak voor ons allen.”

De werkelijke machthebbers op deze wereld die zelfs de Deep State aansturen zijn zij die de controle hebben over het geld en die nooit genoemd mogen worden. Wij doen dat toch en formeel heten ze Joods, wat ze niet (per definitie) zijn want het zijn Chazaren en wij noemen ze daarom de Chazaarse Maffia (CM).

https://www.pevege.nl/onafhankelijk-nieuws-1/buitenland-1/duitsland/ook-angela-merkel-is-niet-wie-ze-lijkt

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

merkels echte naam wikipedia bevestigd dat merkel joods is

Dorothea rebekah Kasner

https://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

via twitter joodse roots merkel

https://twitter.com/freethinkerman1/status/914043784689799168

Tavistock instituut
in Duitsland zelf kijk
Merkels Jugend in Rothschilds Kaderschmiede Tavistock Institut

https://www.bitchute.com/video/yzOAT7mJ9yYD/

mike
mike
2 jaren geleden

De hele westerse wereld is een schijndemocratie die wordt geleid door aanbidders van de black sun. Zij die met dit geheime netwerk in aanraking zijn gekomen lijken erdoor besmet te zijn en kunnen er niet meer uit.

Het is een netwerk met aan de top allerlei ‘black nobility’ of ‘mafia’ families die eigenlijk al duizenden jaren vanuit de schaduw regeren. Zij hebben onze wereld door de eeuwen heen steeds negatiever gemaakt met als uiteindelijke doel om de hele ‘schepping’ te verwoesten.

De geavanceerde wapens die men tegenwoordig gebruikt zijn niet nieuw voor deze wereld. De technologie was er duizenden jaren geleden ook al. De negatieve groeperingen hebben het in de afgelopen eeuw weten te ontcijferen en hebben het met onze hulp opnieuw kunnen produceren.

De black sun is een astrale entiteit die zich voedt met energie van dood en verderf. Deze entiteit is niet in staat om zich te conformeren aan, of respect te hebben voor, universele regels van de schepper(s). Zij die deze entiteit voeden, krijgen toegang tot allerlei geheime krachten in de astrale wereld. Daarbij is macht over anderen gegarandeerd en kunnen zij tot op zekere hoogte ook tijd en ruimte manipuleren. Om die reden heet het dan ook “black magic”. De illuminati bloedlijnen hebben hieraan hun macht te danken.

De nazi´s waren aanbidders van de black sun. Als je nu het NAVO hoofdkwartier in Belgiè vanuit de lucht bekijkt lijkt de plattegrond toch wel erg op 2 dubbele SS-en.

De black sun zou het zwarte gat in het centrum van onze melkweg zijn die via gamma stralen communiceert met onze machthebbers. Deze zou de satanisten door de eeuwen heen ongelooflijk (invloed)rijk hebben gemaakt.

De visie van P2 leden zoals Vincenzo Mazzara (tevens lid van de Teutonic Knights) is er een van oorlogen en totale destructie. Zij zien dit als onvermijdelijk resultaat van hun beleid. Zij hebben ook veel invloed in Hollywood en msm.

Hier een video van Mazzara (helaas een beetje moeilijk te verstaan)

9 ottobre 2018
https://youtu.be/MwduBikP0VM

De golf van ‘vluchtelingen’ in Europa en Amerika die we hebben gezien is een gevolg van de invloed van P2. Zij proberen nu ook Donald Trump op allerlei manieren (via media en Hollywood) onder druk te zetten om deze mensen binnen te laten met de bedoeling om een burgeroorlog te veroorzaken.

bron: Love Truth – The only Religion is Truth (en Benjamin Fulford)
https://lovetruthsite.wordpress.com/2018/06/21/bigger-fish-to-fry-part-twenty-two/

El Trueporino
El Trueporino
2 jaren geleden

Wij zijn nu niet meer het klootjes volk van 50 jaar geleden en hebben toegang tot informatie en zien nu wat een zooitje het op “hoog” niveau is

De democratie zoals die nu voorgeschoteld word is een middel geweest om het volk tevreden te houden, en het land redelijk in goed vaarwater te loodsen,wat geen slecht idee is.

Maar het systeem is niet meer verkoopbaar en voor meer en meer mensen duidelijk een farce.
Zij willen dat hun land duurzaam bestuurt word.
Maar zo werkt het niet op wereld niveau, het is er moord en doodslag.

De wereld is een organisch geheel en zo zou het ook bestuurt moeten worden met elke streek zijn eigen functie in het geheel.

De realiteit komt bepaalt niet overeen met het ideaal plaatje.
Wat moet we laten schieten het ideaal plaatje of de realiteit?

toute va bien
toute va bien
2 jaren geleden

Na de duidelijke bovenstaande inzendingen valt er niet zo veel meer te zeggen, alleen dat haar voorganger Kohl, eingenlijk Kohn hete, punt op de i, misschien is het tij aan het veranderen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

we moeten niet merkel of wie ook de schuld geven maar de hand in eigen boezem steken.
in de tijd dat we nog de straat op konden om tegen iets te demonstreren hebben we dat niet gedaan.
we werden gehersenspoeld en de regering bleef maar koppen aaien en ons vermanend toespreken.
daarna werden we monddood gemaakt en niemand durft in principe nog iets te zeggen.
nu zien we het resultaat en zal niet meer omkeerbaar zijn.

rob
rob
2 jaren geleden

Elke Machthebber of een leider waar ook ter wereld heeft altijd een tegenstander nodig om op een troon te komen..leiders worden gekozen door de stem van het/of volk, elke macht hebber heeft dus een stem nodig om die troon te beklimmen zij komen met voorstellen om een volk voor zich zelf [leider/machthebber] te Winnen met mooie beloftes komen zij in het Nieuws om zo het volk te winnen hebben zij misleiding-formules
deze formules geven hun bij de meeste stemmen de Macht .dan kan deze[leider] gaan leiden zolang als het mogelijk is .maar er komt een dag dat ze aan de kant worden geschoven door of voor nieuwe ideeen van partijen de leider word vermoeit zoals je het aan dit gezicht kan zien..hun energie raakt op, geen nieuwe ideeen zodat ze op hun troon kunnen blijven zitten hij of zij raakt de macht langzaam kwijt en er volgt een nieuwe leider machthebber voor in de plaats door opnieuw de stem van een volk te vragen een leider met nieuwe ideeen en mogelijkheden en dat gaat al honderden jaren zo ..en ze blijven maar in het dualisme zitten van Macht ..Eigenlijk zaaien ze alleen maar tweedracht dat moet ook wel anders kun je niks met macht ze hebben een tegenstander nodig om de macht te blijven behouden anders zijn ze zogezegd helemaal Niets ..geen tegenstander dan ook het spel niet ..net als voetballen geen tegenstander geen spel..er valt niks te winnen elke leider of machthebber zal dus een tegenstander nodig hebben om het spel
te spelen ..en daarmee kan een stem gegeven worden van het volk net als een kaartje bij voetballen die men koopt kopen ze met misleidingen het volk om te winnen, dat is bij voetballen ook al bekend omkopingen ..het dualistische spel waarin maar een leider of machthebber de bal in handen heeft om zo goed mogelijk punten te behalen om zo lang mogelijk om op zijn troon te blijven zitten.. natuurlijk is het een Complex spel met enorm vele toeschouwers op het wereld toneel .. de werkelijkheid is nou verbonden met dualisme en de wereld kent nu niets anders meer dat Dat..dualisme kan verdwijnen als men het spel niet meer speelt maar dan is er ook geen spanningen meer geen gejuich geen handje geklap meer
Het dualistische spel stopt met het verdwijnen van een persoon een groep en dat is nou net wat de mensheid niet echt wil ,dus kiezen we er wat anders er voor terug..want wat is de wereld nu zonder dualisme dat word deze een lege wereld zonder spanningen ..misschien daarmee dan een volle wereld met volle vrede overal ..in ieder geval er zullen heel wat spellen verdwijnen wat het dualisme is en bestaat niet
meer en de psychologische oorlog voeringen en omkopingen ook niet meer ..Maar wilt men dat wel ? zelfs elke film is gebaseerd op dualisme .. waar men tenslotte toch van geniet..

Erde
Erde
2 jaren geleden

En nu? Verdwijnt zij in de coulissen? Achter de gordijnen. Weg. Via, via naar andere baantjes en functies. Veilig, en op den duur bijna vergeten, en dan weer opgehemeld als een historische icoon, vrij van alle schuld, zoals zovelen in de geschiedenis voor ons: Alle moordenaars worden uiteidelijk helden.

frans
frans
2 jaren geleden

Europa zal, net op het nippertje, geen dictatuur worden in NWO vorm.
Zo zal Erdogan hoop ik niet langer alleenheerser zijn.
De huidige machthebbers moeten aanzien de door hen zo gewenste en geplande verschrikkelijke oorlogen
WO111, te zien verdampen.
Dat is mooi en ons verlossend van het zombie/zijn.
Ja, dat is mijn hoop!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Een goede opmerking was dat Merkel, deze dame heeft trouwens een stoornis in het autismespectrum wat iedereen kan zien, niet de enige schuldige is. Het Duitse volk heeft massaal op een dame gestemd waaraan je kon zien dat het niet goed zat.
Die vreselijke CDU die helemaal niets met christendemocratie heeft te maken maar een onmenselijke keiharde neoliberale partij is.
Dus niet zo vreemd dat er zogenaamd zo weing liberalen in Duitsland zitten, zitten allemaal bij de CDU.
SPD is overgenomen door de islam daar heeft de Duitser ook niets bij te zoeken. Vandaar zo lange tijd mutti Merkel. Maar mutti kon het geen reet schelen dat haar eigen kinderen werden vermoord en verkracht op grote schaal, mutti kon het geen fuck schelen dat Duitsland een compleet derde wereldland is geworden. Mutti kon het geen moer schelen dat de wegen in Duitsland tot de slechtste van Europa behoort. Mutti kon het geen fuck schelen dat de arbeidsvoorwaarden in Duitsland overboord werdenngezet, een pure slavenstaat is Duitsland. Mutti kon het geen fuck schelen dat oude mensen na een leven keihard werke moeten betalen op straat met slecht een paar plastisc schoenen. Mutti kan het geen moer schelen dat Duitsers geen toegang hebben tot gezondheidszorg. De lijst is zo lang te maken, complete chaos heeft dit gestoorde kutwijf achtergelaten.
Ga lekker wandelen in de bergen en kijk uit dat je niet valt.
Trouwens niemand van die achterlijke Duitse pers die ooit haar zware autisme en nul emphatie durfde aan te kaarten dus de kop ‘ schijndemocratie’ klopt helemaal.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatiedrama: ‘Ze prikken onze grootouders gewoon weg!’

Vorige week dinsdag werd de demente oma ...

corona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

We worden dag in dag uit om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x