Buitenland

Dat Duitsland is omgebouwd tot schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen. Dit is de verborgen agenda van Angela Merkel

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd afstand te zullen doen van haar CDU-voorzitterschap na het massale stemmenverlies bij de verkiezingen in de deelstaat Hessen.

Zij liet weten alleen nog kanselier te blijven tot het einde van haar zittingsperiode.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Publiciste en bedrijfsconsultant Gertrud Hohler waarschuwde zes jaar geleden al voor de Duitse schijndemocratie.

Tot het verleden

Merkel zou door haar ervaringen met het DDR-socialisme christendemocratische waarden bewust overboord gooien, grondwet en verdragen opzij zetten en haar tegenstanders verder verzwakken om haar ‘humanitaire superpower’ te vestigen.

Niets daarvan was overdreven, merkt schrijfster Sietske Bergsma op. “Er kwam een censuurwet, oppositie verdween en de islam kreeg voorrang op christelijke waarden.”

Dat Duitsland inderdaad is omgebouwd tot een schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen, zegt ze.

Nog afgezien van concrete veranderingen: de Energiewende als geldverbrandingsmachine, open grenzen en de rol van het Duitse parlement als jaknikker, heeft de kanselier volgens Hohler ook een hoger doel: een politieke omwisseling die een langzame, passieve revolutie moet inleiden waarin democratie niet langer een handicap is, maar tot het verleden behoort.

Verborgen agenda

Merkel houdt ervan om haar beleid te omschrijven als ‘alternatief-loos’ zodat een publieke discussie in de media en kritiek op haar methode uitblijven, stelt Hohler.

Ze schrijft dat Merkel de oppositie aan de macht brengt en hen tegelijkertijd vernietigt door hun posities en standpunten over te nemen.

“Het is undercover-politiek van de fijnste soort,” klinkt het. Populisten, AfD, allen hebben schuld aan de onvrede, niet zij.

Haar verborgen agenda om de Duitse identiteit als democratisch land om te bouwen tot iets wat alleen zijn beheert, is feitelijk niet waarneembaar.

Duikvlucht van de democratie

Het parlement heeft ondertussen de macht verloren: de federale regering controleert sinds lange tijd het parlement, niet omgekeerd.

Beslissingen van groot belang worden door de federale regering voorbereid en overgenomen door de Bundestag.

De vraag is nu waartoe de duikvlucht van de democratie in Duitsland zal leiden.

Foto: CC0 Creative Commons

[The Fire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Ook Angela Merkel is niet wie ze lijkt

Menigeen heeft zich al afgevraagd hoe een vrouw als Angela Merkel zolang aan de macht heeft kunnen blijven. Hoe zij erin geslaagd is om als machtigste vrouw van Europa de poorten wijd open te zetten voor asielzoekers waardoor het continent werd en nog steeds wordt overspoeld door andere culturen.

We weten dat wat er met en in Europa gebeurt wordt uitgevoerd in het kader van het beruchte Kalergiplan. Een plan dat via de heer Kalergi werd gelanceerd via de vrijmetselarij, een instituut volledig geïnfiltreerd en onder controle van de Chazaren.

Het is het befaamde Kalergi plan, geschreven door een vrijmetselaar:

In een Oostenrijkse maçonnieke uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:

“De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coudenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een maçonniek werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken, is een verheven taak voor ons allen.”

De werkelijke machthebbers op deze wereld die zelfs de Deep State aansturen zijn zij die de controle hebben over het geld en die nooit genoemd mogen worden. Wij doen dat toch en formeel heten ze Joods, wat ze niet (per definitie) zijn want het zijn Chazaren en wij noemen ze daarom de Chazaarse Maffia (CM).

https://www.pevege.nl/onafhankelijk-nieuws-1/buitenland-1/duitsland/ook-angela-merkel-is-niet-wie-ze-lijkt

mike
mike
5 jaren geleden

De hele westerse wereld is een schijndemocratie die wordt geleid door aanbidders van de black sun. Zij die met dit geheime netwerk in aanraking zijn gekomen lijken erdoor besmet te zijn en kunnen er niet meer uit.

Het is een netwerk met aan de top allerlei ‘black nobility’ of ‘mafia’ families die eigenlijk al duizenden jaren vanuit de schaduw regeren. Zij hebben onze wereld door de eeuwen heen steeds negatiever gemaakt met als uiteindelijke doel om de hele ‘schepping’ te verwoesten.

De geavanceerde wapens die men tegenwoordig gebruikt zijn niet nieuw voor deze wereld. De technologie was er duizenden jaren geleden ook al. De negatieve groeperingen hebben het in de afgelopen eeuw weten te ontcijferen en hebben het met onze hulp opnieuw kunnen produceren.

De black sun is een astrale entiteit die zich voedt met energie van dood en verderf. Deze entiteit is niet in staat om zich te conformeren aan, of respect te hebben voor, universele regels van de schepper(s). Zij die deze entiteit voeden, krijgen toegang tot allerlei geheime krachten in de astrale wereld. Daarbij is macht over anderen gegarandeerd en kunnen zij tot op zekere hoogte ook tijd en ruimte manipuleren. Om die reden heet het dan ook “black magic”. De illuminati bloedlijnen hebben hieraan hun macht te danken.

De nazi´s waren aanbidders van de black sun. Als je nu het NAVO hoofdkwartier in Belgiè vanuit de lucht bekijkt lijkt de plattegrond toch wel erg op 2 dubbele SS-en.

De black sun zou het zwarte gat in het centrum van onze melkweg zijn die via gamma stralen communiceert met onze machthebbers. Deze zou de satanisten door de eeuwen heen ongelooflijk (invloed)rijk hebben gemaakt.

De visie van P2 leden zoals Vincenzo Mazzara (tevens lid van de Teutonic Knights) is er een van oorlogen en totale destructie. Zij zien dit als onvermijdelijk resultaat van hun beleid. Zij hebben ook veel invloed in Hollywood en msm.

Hier een video van Mazzara (helaas een beetje moeilijk te verstaan)

9 ottobre 2018
https://youtu.be/MwduBikP0VM

De golf van ‘vluchtelingen’ in Europa en Amerika die we hebben gezien is een gevolg van de invloed van P2. Zij proberen nu ook Donald Trump op allerlei manieren (via media en Hollywood) onder druk te zetten om deze mensen binnen te laten met de bedoeling om een burgeroorlog te veroorzaken.

bron: Love Truth – The only Religion is Truth (en Benjamin Fulford)
https://lovetruthsite.wordpress.com/2018/06/21/bigger-fish-to-fry-part-twenty-two/

El Trueporino
El Trueporino
5 jaren geleden

Wij zijn nu niet meer het klootjes volk van 50 jaar geleden en hebben toegang tot informatie en zien nu wat een zooitje het op “hoog” niveau is

De democratie zoals die nu voorgeschoteld word is een middel geweest om het volk tevreden te houden, en het land redelijk in goed vaarwater te loodsen,wat geen slecht idee is.

Maar het systeem is niet meer verkoopbaar en voor meer en meer mensen duidelijk een farce.
Zij willen dat hun land duurzaam bestuurt word.
Maar zo werkt het niet op wereld niveau, het is er moord en doodslag.

De wereld is een organisch geheel en zo zou het ook bestuurt moeten worden met elke streek zijn eigen functie in het geheel.

De realiteit komt bepaalt niet overeen met het ideaal plaatje.
Wat moet we laten schieten het ideaal plaatje of de realiteit?

toute va bien
toute va bien
5 jaren geleden

Na de duidelijke bovenstaande inzendingen valt er niet zo veel meer te zeggen, alleen dat haar voorganger Kohl, eingenlijk Kohn hete, punt op de i, misschien is het tij aan het veranderen.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x