Mens en Dier

Artsen die meewerken aan ‘complotblad’ onder druk gezet: ‘Het dreigt nog veel erger te worden’

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe blad Gezond Verstand, door de media nog altijd een ‘complottijdschrift’ genoemd, blijft de gemoederen bezighouden. Deze week werd bekend dat ongeveer twee derde van de Primera-winkels het tijdschrift niet gaat aanbieden. In het blad, dat is opgezet door emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, wordt gesteld dat mondkapjes bij kinderen voor hersenschade kunnen zorgen en dat Covid-19 ongeveer even dodelijk is als de griep.

Van Wolferen onthulde in Café Weltschmerz dat artsen die meewerken aan het blad onder druk worden gezet. Waar ik de laatste weken erg veel last van heb, is dat mensen die toezeggingen hebben gedaan – vooral specialisten uit de medische wereld – op het laatste moment afhaken, aldus de hoofdredacteur van het blad. Ze zijn bang geworden en staan onder druk. “Dat merk ik goed.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Toen hij begon met Gezond Verstand kreeg Van Wolferen steeds meer reacties van artsen en hooggeplaatste medische wetenschappers, die in sommige gevallen anoniem wilden blijven. Zij vertelden ontroerende verhalen over hoe erg de lockdowns zijn geweest. “Ze hebben veel meer schade berokkend dan de meeste mensen beseffen. Ook wat betreft ziektes.”

Hele zware druk

Vervolgens beloofden deze mensen hierover artikelen te schrijven, maar zij staan nu onder hele zware druk. “Ze kwamen naar mij toe omdat ze geen toegang hadden tot de gevestigde media. En toen kwamen ze onder druk te staan van hun eigen vakverenigingen.”

Als wij niet duidelijk maken wat er nu gebeurt en in wat voor situatie we terecht zijn gekomen, dan wordt de zaak straks heel veel erger, waarschuwt Van Wolferen.

4.7 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Ik geloof niet zo in zijn oprechtheid. Een oplage als wat ze beweren kost veel geld. Heel veel geld. Dus wie betaald zulks. Buiten dat is hij een Bilderberger.
https://qanonnederland.wordpress.com/2020/04/30/nederlandse-bilderbergers-1954-2019/
Zoek op datum 1990.
En bij vragen doet hij daar wat ontwijkend over als je er naar vraagt.
In deze tijd is de spreuk ‘Question Everything’ van toepassing.
Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen over de Bilderberg conferentie
https://www.youtube.com/watch?v=S6tsTdKg9zg&feature=emb_logo

benno
benno
3 jaren geleden

tja, zo gaat dat in “democratisch” nederigland

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

In UK..
Overheidswebsite onthult uitgebreide ‘COVID-gevallen’ fraude
https://humansarefree.com/2020/11/government-website-reveals-extensive-covid-cases-fraud.html
Government Website Reveals Extensive ‘COVID Cases’ Fraud

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Gewoon doorgaan Meneer Van Wolveren. Ook al heb je niet overal gelijk in of misschien wel maar ja jullie hebben geen miljoenen verslindende instanties en organisaties achter je staan die ‘de spreekbuis van het gezond verstand kunnen promoten (of beter gezegd nog niet…), ook al staan de corrupte instituties je af te zeiken, het is je vrijheid van meningsuiting, je boodschap en nalatenschap vol onschatbare waarde en je goed recht. En ook al zou het dat niet zijn, dan alsnog heeft je stem meer waarde dan alle ja-knikkers en angsthazen die onwetend zijn.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x