Mens en Dier

Artsen die meewerken aan ‘complotblad’ onder druk gezet: ‘Het dreigt nog veel erger te worden’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe blad Gezond Verstand, door de media nog altijd een ‘complottijdschrift’ genoemd, blijft de gemoederen bezighouden. Deze week werd bekend dat ongeveer twee derde van de Primera-winkels het tijdschrift niet gaat aanbieden. In het blad, dat is opgezet door emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, wordt gesteld dat mondkapjes bij kinderen voor hersenschade kunnen zorgen en dat Covid-19 ongeveer even dodelijk is als de griep.

Van Wolferen onthulde in Café Weltschmerz dat artsen die meewerken aan het blad onder druk worden gezet. Waar ik de laatste weken erg veel last van heb, is dat mensen die toezeggingen hebben gedaan – vooral specialisten uit de medische wereld – op het laatste moment afhaken, aldus de hoofdredacteur van het blad. Ze zijn bang geworden en staan onder druk. “Dat merk ik goed.”

Toen hij begon met Gezond Verstand kreeg Van Wolferen steeds meer reacties van artsen en hooggeplaatste medische wetenschappers, die in sommige gevallen anoniem wilden blijven. Zij vertelden ontroerende verhalen over hoe erg de lockdowns zijn geweest. “Ze hebben veel meer schade berokkend dan de meeste mensen beseffen. Ook wat betreft ziektes.”

Hele zware druk

Vervolgens beloofden deze mensen hierover artikelen te schrijven, maar zij staan nu onder hele zware druk. “Ze kwamen naar mij toe omdat ze geen toegang hadden tot de gevestigde media. En toen kwamen ze onder druk te staan van hun eigen vakverenigingen.”

Als wij niet duidelijk maken wat er nu gebeurt en in wat voor situatie we terecht zijn gekomen, dan wordt de zaak straks heel veel erger, waarschuwt Van Wolferen.

4.7 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Ik geloof niet zo in zijn oprechtheid. Een oplage als wat ze beweren kost veel geld. Heel veel geld. Dus wie betaald zulks. Buiten dat is hij een Bilderberger.
https://qanonnederland.wordpress.com/2020/04/30/nederlandse-bilderbergers-1954-2019/
Zoek op datum 1990.
En bij vragen doet hij daar wat ontwijkend over als je er naar vraagt.
In deze tijd is de spreuk ‘Question Everything’ van toepassing.
Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen over de Bilderberg conferentie
https://www.youtube.com/watch?v=S6tsTdKg9zg&feature=emb_logo

benno
benno
1 jaar geleden

tja, zo gaat dat in “democratisch” nederigland

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

In UK..
Overheidswebsite onthult uitgebreide ‘COVID-gevallen’ fraude
https://humansarefree.com/2020/11/government-website-reveals-extensive-covid-cases-fraud.html
Government Website Reveals Extensive ‘COVID Cases’ Fraud

Gea Breuker
Gea Breuker
1 jaar geleden

Gewoon doorgaan Meneer Van Wolveren. Ook al heb je niet overal gelijk in of misschien wel maar ja jullie hebben geen miljoenen verslindende instanties en organisaties achter je staan die ‘de spreekbuis van het gezond verstand kunnen promoten (of beter gezegd nog niet…), ook al staan de corrupte instituties je af te zeiken, het is je vrijheid van meningsuiting, je boodschap en nalatenschap vol onschatbare waarde en je goed recht. En ook al zou het dat niet zijn, dan alsnog heeft je stem meer waarde dan alle ja-knikkers en angsthazen die onwetend zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x