Homepagina » Mens en Dier » Professor: 80 procent is niet eens vatbaar voor corona
professor

Professor: 80 procent is niet eens vatbaar voor corona

Tot wel 80 procent van de bevolking is niet vatbaar voor corona, zegt professor Karl Friston van University College London op basis van zijn wiskundige modellen.

Zijn modellen suggereren dat de grote verschillen in coronacijfers tussen landen niet het gevolg zijn van overheidsmaatregelen – zoals testen en vroege lockdowns – maar bevolkingsverschillen. Duitsers blijken bijvoorbeeld veel minder vatbaar voor corona dan Britten.

De enige plausibele verklaring voor de enorme verschillen is volgens hem een soort ‘immunologische donkere materie’. We kunnen de effecten ervan zien, maar we weten er niets over.

In geen enkel land is 100 procent van de bevolking vatbaar voor corona, aldus professor Friston. Hooguit de helft is vatbaar, vermoedelijk slechts 20 procent.

Geen effect

Er zijn talloze factoren die hierbij een rol kunnen spelen, zoals vitamine D-gehalte, genen en sociale of geografische verschillen. Professor Friston benadrukt dat het coronabeleid niet de belangrijkste factor is.

Friston, de meest invloedrijke hersenwetenschapper ter wereld, kiest zijn woorden voorzichtig, en niet zonder reden. Zijn uitspraken kunnen een enorme impact hebben. Als 80 procent van de bevolking van nature al immuun is tegen corona, kun je je afvragen of 1,5 meter afstand houden nog wel zin heeft.

Er zit weinig verschil tussen de sterftecijfers in Zweden (geen lockdown) en Groot-Brittannië (lockdown). Een lockdown heeft volgens de modellen van de professor dan ook geen effect.

Het grootste deel van de bevolking is technisch gesproken immuun voor Covid-19. Veruit de meeste mensen zullen de ziekte nooit krijgen.

Bekijk het gesprek hieronder:

[UnHerd]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 maanden geleden

Wil je nog meer getuigenissen waaruit kan worden afgeleid dat onze overheid bewust de economie ten gronde richt ?
De reden laat zich raden.
Misdadig en misbruik van macht.
En onze Koning ?
Die pronkt met zijn nieuwe boot.
Historici durven dit vast niet te vertellen aan onze volgende generaties.

Willem
Willem
Reactie op  Herman de Graaf
4 maanden geleden

Gelukkig bestaat er geschiedvervalsing

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Herman de Graaf
4 maanden geleden

Onze Koning. Dat is een boeiende.
Onze Koning moet als laatste zijn handtekening onder de wetgeving plaatsen om deze te bekrachtigen.

Sven-Ake Hulleman https://www.youtube.com/watch?v=Zaopy_cZ-9c sloot zijn betoog af met een fragment van de toespraak op 4 mei en die luidde: ” Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is.
En: onze vrije, democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin. ” https://www.trouw.nl/binnenland/lees-hier-de-volledige-toespraak-van-koning-willem-alexander~b830c080/
Het zal mij / ons benieuwen.

Rob
Rob
Reactie op  Herman de Graaf
4 maanden geleden

Herman, de wereld is altijd op macht en controle gebaseerd geweest. In zo’n wereld bestaat waarheid überhaupt niet. Alles is gebaseerd op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om de waarheid verborgen te houden. Welke waarheid? ALLE waarheid. In zo’n wereld is macht altijd mis-daad, een daad die het menselijke mist. Macht is dan ook altijd misbruik want het wordt altijd tegen de mens gebruikt. Het is altijd het eigen belang dat er mee gediend wordt.

Mark
Mark
4 maanden geleden

@ Herman, helemaal gelijk heb je en de waarheid komt op alle fronten aan het licht dat ze een griep omgetoverd hebben naar een Pandemie, waar geen bewijs voor is wereldwijd.
Gewoon doorgaan met alles op slot te houden en die belachelijke aftand houden en mensen laten geloven dat we elkaar kunnen besmetten.
Ben nog niemand tegengekomen als ik de vraag stel, ken jij iemand die gezond is die aan Corona is overleden?
Er zijn nog niet eens zoveel mensen overleden als de griep van 2018 wat een keihard feit is wat mensen wakker zou mouten maken.
Dan geeft Rutte ook nog een geld aan Bill Gates waar genoeg informatie over is wat zijn plan is, lus het Feit dat hij in het verleden dit script wat nu plaatsvind, wat als een helderziende al verteld heeft in plain sight.
Je zou verwachten dat als de overheden het goed voor hebben met de bevolking, dat ze het advies zouden geven om het beste afweer tegen ziektes zo gezond mogelijk te houden en dat is het brilliant werkende immuun systeem, niets nada..
Het tegendeel is een feit mbt vaccinaties, vaccinaties die helpen in het belang voor de gezondheid is een religie.
Hoe duidelijk wil je het hebben dat hier een Sinester plan tot uitvoering wordt gebracht wat niet in het voordeel is van de mensheid, lichamelijk en economisch..

Zeer goede uitleg door Desire.

SENSATIONEEL! Gelekte opnames WHO over veiligheid vaccinaties!
https://www.youtube.com/watch?v=tEryDd66vpI

WHO geeft toe dat vaccinaties niet zijn getest. Argumenten van anti-vaxxers kunnen niet ontkracht worden. Zelfs medici zien massaal in dat vaccinaties niet veilig zijn!

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

” ‘immunologische donkere materie’ ”
Doet mij denken aan ‘donkere materie’ in het heelal. Het is er wel, althans op papier maar je ziet het niet.
Op mijn geheugen af en wat ik ervan begrijp maar het is ingewikkelde materie, heeft dat te maken met het feit dat de berekende zwaartekracht n.a.v. zichtbare materie in de Melkweg niet bij elkaar kan houden, dus moet er nog donkere materie aanwezig zijn die wel zorgt voor die zwaartekracht om de materie in de Melkweg bij elkaar te houden.

“Een lockdown heeft volgens de modellen van de professor dan ook geen effect.”
Het heeft wel effect namelijk het effect om de totalitaire (politie)staat erdoor te drukken.
De huidige Nederlandse regering gebruikt daarvoor corona waar Adolf H. het in brand laten steken van de Rijksdagbrand voor gebruikte.

kuus
kuus
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

Hier in nederland heet het gewoon het jaap van dissel materie.

Evert
Evert
4 maanden geleden

Het blijft moeilijk om in te schatten wat waar is, overdreven of onzin. Ik denk dat corona wel een seizoensgriep is, maar dan extra gemeen gemaakt. Met een hoop mensen in een slecht of niet geventileerde ruimte zitten, staan en zeker zingen of hossen is slecht. Evenzo een groep oude mensen die als “sitting ducks” in een slecht of niet geventileerd tehuis zitten.
Buiten is besmetting vrijwel onmogelijk en mensen met een goede weerstand en geen onderliggende kwalen krijgen hooguit een milde vorm. Ook het aanraken van oppervlakten is vrijwel niet besmettelijk, dus wat is onnodig of sterk overdreven in een normale situatie ? Lockdowns, anderhalve meter, handen wassen, handen niet geven en mondkapjes.
Wel nodig zijn: mensen opwekken en helpen de weerstand te verhogen en medicijnen die al beschikbaar zijn en met succes door (huis)artsen werden/worden toegepast.
Wat is slecht ? Beademing, in ieder geval voor patiënten die lijden aan een longbacterie of de gevolgen van 5G. Bij een goede weerstand en/of genoemde medicijnen is beademing bij corona hoogstwaarschijnlijk onnodig, of wellicht nooit nodig. Zuurstof is wel goed.
Maar ik sta open voor verbeteringen in deze samenvatting.

Rafael
Rafael
4 maanden geleden

Het blijft de vraag hoe we de “schapen” over de streep kunnen trekken. Ik weet niet of iemand stickers of T-shirts kan maken (en verkopen) van een verbodsbord met een (doorgestreept) schaap ? Wellicht zet het mensen aan het denken of vragen ze de betekenis her en der. En op welke gronden zou het verboden kunnen worden ?

Mark
Mark
4 maanden geleden

Professor: 80 procent is niet eens vatbaar voor corona.

En uit onderzoek is gebleken dat het dragen van een masker het risico zelfs verhoogt.
Laat de overheid eerst maar met bewijs komen voordat we in allerlei hoeken worden geduwd met nieuwe wetten en regels..

The Mandatory Mask Masquerade
https://www.youtube.com/watch?v=5U2-VAQ-1IY&t=8s

Weesje
Weesje
4 maanden geleden

Daarom geloof ik ook niet in groepsimmuniteit. Is eerder je eigen immuunsysteem dat maakt of je al dan niet ziek wordt.

Sjazon
Sjazon
4 maanden geleden

Professor komt met een verhaal waar hij zelf niks mee kan, want hij weet niet wie die 20% zijn. Ik zou zeggen, laat professor eens achterhalen wie die 20% zijn. Misschien zijn buurvrouw of zijn klein achternicht of de neef van Abutaleb bijv.
De 80% moet niet menen dat ze het recht heeft die 20% vatbaren te besmetten. De staat moet die 20% vatbaren beschermen dmv diverse maatregelen die die 80% natuurlijk niet leuk gaat vinden.

x

Check Also

coronavirus

Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus’

Er sterven geen mensen meer aan het ...

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x