Mens en DierCorona

Professor: 80 procent is niet eens vatbaar voor corona

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot wel 80 procent van de bevolking is niet vatbaar voor corona, zegt professor Karl Friston van University College London op basis van zijn wiskundige modellen.

Zijn modellen suggereren dat de grote verschillen in coronacijfers tussen landen niet het gevolg zijn van overheidsmaatregelen – zoals testen en vroege lockdowns – maar bevolkingsverschillen. Duitsers blijken bijvoorbeeld veel minder vatbaar voor corona dan Britten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De enige plausibele verklaring voor de enorme verschillen is volgens hem een soort ‘immunologische donkere materie’. We kunnen de effecten ervan zien, maar we weten er niets over.

In geen enkel land is 100 procent van de bevolking vatbaar voor corona, aldus professor Friston. Hooguit de helft is vatbaar, vermoedelijk slechts 20 procent.

Geen effect

Er zijn talloze factoren die hierbij een rol kunnen spelen, zoals vitamine D-gehalte, genen en sociale of geografische verschillen. Professor Friston benadrukt dat het coronabeleid niet de belangrijkste factor is.

Friston, de meest invloedrijke hersenwetenschapper ter wereld, kiest zijn woorden voorzichtig, en niet zonder reden. Zijn uitspraken kunnen een enorme impact hebben. Als 80 procent van de bevolking van nature al immuun is tegen corona, kun je je afvragen of 1,5 meter afstand houden nog wel zin heeft.

Er zit weinig verschil tussen de sterftecijfers in Zweden (geen lockdown) en Groot-Brittannië (lockdown). Een lockdown heeft volgens de modellen van de professor dan ook geen effect.

Het grootste deel van de bevolking is technisch gesproken immuun voor Covid-19. Veruit de meeste mensen zullen de ziekte nooit krijgen.

Bekijk het gesprek hieronder:

[UnHerd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Wil je nog meer getuigenissen waaruit kan worden afgeleid dat onze overheid bewust de economie ten gronde richt ?
De reden laat zich raden.
Misdadig en misbruik van macht.
En onze Koning ?
Die pronkt met zijn nieuwe boot.
Historici durven dit vast niet te vertellen aan onze volgende generaties.

Mark
Mark
3 jaren geleden

@ Herman, helemaal gelijk heb je en de waarheid komt op alle fronten aan het licht dat ze een griep omgetoverd hebben naar een Pandemie, waar geen bewijs voor is wereldwijd.
Gewoon doorgaan met alles op slot te houden en die belachelijke aftand houden en mensen laten geloven dat we elkaar kunnen besmetten.
Ben nog niemand tegengekomen als ik de vraag stel, ken jij iemand die gezond is die aan Corona is overleden?
Er zijn nog niet eens zoveel mensen overleden als de griep van 2018 wat een keihard feit is wat mensen wakker zou mouten maken.
Dan geeft Rutte ook nog een geld aan Bill Gates waar genoeg informatie over is wat zijn plan is, lus het Feit dat hij in het verleden dit script wat nu plaatsvind, wat als een helderziende al verteld heeft in plain sight.
Je zou verwachten dat als de overheden het goed voor hebben met de bevolking, dat ze het advies zouden geven om het beste afweer tegen ziektes zo gezond mogelijk te houden en dat is het brilliant werkende immuun systeem, niets nada..
Het tegendeel is een feit mbt vaccinaties, vaccinaties die helpen in het belang voor de gezondheid is een religie.
Hoe duidelijk wil je het hebben dat hier een Sinester plan tot uitvoering wordt gebracht wat niet in het voordeel is van de mensheid, lichamelijk en economisch..

Zeer goede uitleg door Desire.

SENSATIONEEL! Gelekte opnames WHO over veiligheid vaccinaties!
https://www.youtube.com/watch?v=tEryDd66vpI

WHO geeft toe dat vaccinaties niet zijn getest. Argumenten van anti-vaxxers kunnen niet ontkracht worden. Zelfs medici zien massaal in dat vaccinaties niet veilig zijn!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

” ‘immunologische donkere materie’ ”
Doet mij denken aan ‘donkere materie’ in het heelal. Het is er wel, althans op papier maar je ziet het niet.
Op mijn geheugen af en wat ik ervan begrijp maar het is ingewikkelde materie, heeft dat te maken met het feit dat de berekende zwaartekracht n.a.v. zichtbare materie in de Melkweg niet bij elkaar kan houden, dus moet er nog donkere materie aanwezig zijn die wel zorgt voor die zwaartekracht om de materie in de Melkweg bij elkaar te houden.

“Een lockdown heeft volgens de modellen van de professor dan ook geen effect.”
Het heeft wel effect namelijk het effect om de totalitaire (politie)staat erdoor te drukken.
De huidige Nederlandse regering gebruikt daarvoor corona waar Adolf H. het in brand laten steken van de Rijksdagbrand voor gebruikte.

Evert
Evert
3 jaren geleden

Het blijft moeilijk om in te schatten wat waar is, overdreven of onzin. Ik denk dat corona wel een seizoensgriep is, maar dan extra gemeen gemaakt. Met een hoop mensen in een slecht of niet geventileerde ruimte zitten, staan en zeker zingen of hossen is slecht. Evenzo een groep oude mensen die als “sitting ducks” in een slecht of niet geventileerd tehuis zitten.
Buiten is besmetting vrijwel onmogelijk en mensen met een goede weerstand en geen onderliggende kwalen krijgen hooguit een milde vorm. Ook het aanraken van oppervlakten is vrijwel niet besmettelijk, dus wat is onnodig of sterk overdreven in een normale situatie ? Lockdowns, anderhalve meter, handen wassen, handen niet geven en mondkapjes.
Wel nodig zijn: mensen opwekken en helpen de weerstand te verhogen en medicijnen die al beschikbaar zijn en met succes door (huis)artsen werden/worden toegepast.
Wat is slecht ? Beademing, in ieder geval voor patiënten die lijden aan een longbacterie of de gevolgen van 5G. Bij een goede weerstand en/of genoemde medicijnen is beademing bij corona hoogstwaarschijnlijk onnodig, of wellicht nooit nodig. Zuurstof is wel goed.
Maar ik sta open voor verbeteringen in deze samenvatting.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x