Homepagina » Buitenland » Amerikaanse verkiezingen: ‘Er is sprake van massale fraude’
verkiezingen
Foto: CC0

Amerikaanse verkiezingen: ‘Er is sprake van massale fraude’

Het lijkt erop dat de Democratische Partij de verkiezingen probeert te stelen in Michigan, Wisconsin en Pennsylvania, schrijft The Federalist. In alle drie de staten stond president Trump op een comfortabele voorsprong, in tegenstelling tot wat de peilingen hadden voorspeld. Toen gebeurde er iets vreemds: in zowel Michigan als Wisconsin ging opeens 100 procent van de stemmen naar Biden en nul procent – dus geen enkele stem – naar Trump. In Michigan kreeg Biden 138.339 stemmen en Trump kreeg er nul.

Sean Davis van The Federalist maakte hier melding van op Twitter, waarna zijn tweet werd gecensureerd. Ook veel anderen werden het slachtoffer van de censuurmachine van Twitter. BuzzFeed berichtte later dat de stemmen als gevolg van ‘een fout’ naar Biden waren gegaan.

Ook in Wisconsin gingen zogeheten vote dumps voor de volle 100 procent naar Biden. De Trump-campagne eist dan ook een hertelling van de stemmen in Wisconsin.

Het is een puinhoop

Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com, laat op Twitter weten dat er volgens zijn Amerikaanse contacten sprake is van ‘massale fraude’. “Er worden her en der honderdduizenden stemmen gevonden die gek genoeg allemaal, niet 1 uitgezonderd, naar Biden gaan. Trump-stemmers schijnen expres verkeerde pennen te hebben gekregen waardoor hun stembiljet ongeldig wordt verklaard.”

Van As bevestigt de censuur op social media: “Het is een puinhoop. De Democraten zijn bezig de uitkomst van de verkiezingen op alle mogelijke wijzen te keren. Heftig is ook dat ze daarbij gesteund worden door de media en Big Tech. De censuur op Twitter is op dit moment ongekend.”

Twee weken geleden ‘versprak’ Biden zich over stemfraude:

4.5 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
10 maanden geleden

En dit soort fraude is hier ook al jàren aan de gang. Ik kan je nu al op een briefje geven dat volgend jaar met de nederlandse verkiezingen VVD (weer) wint. En dat de Jonge zich kandidaat stelt als MP. Ik stem al tig jàren niet meer en dan ook niet. Ik wil mijzelf nog wel in spiegel durven aankijken.

michel1969
michel1969
10 maanden geleden

zou me niks verbazen….hoop dat er mensen zijn die filmen en op zoek gaan in plaatselijke dumpsters, ook bij de waren op de pagina van hillery clinton stemlocaties aan gegeven die niet gemeld stonden bij de officiële lijst.

weet wel zeker dat er flink gefraudeerd is dus als trump verliest dan kan hij gelukkig putten uit zijn eigen zak en hij zal wel een heel aantal eigen advocaten hebben die snel reageren en hertellingen en degene gaan zoeken die de fraude georganiseerd heeft en/of gefinancieert.

kan voor geen meter biden is half seniel eñ zijn bijeenkomsten waren gewoon alleen maar beeld van biden en een paar mensen en hoop soundeffects ze lieten bijna nooit de mensen zien, die waren er niet.

Trump daartegen vulde hele stadions met mensen…..no way in hell dat Trump verliest er moet gewoon fraude gepleegt zijn. (net als in NL gaat gebeuren….dat betwijfel ik niet..)

marcel
marcel
10 maanden geleden

LIGHT WORKERS UNITED😍😘😎

Edward
Edward
10 maanden geleden

Ook genoeg fraudemogelijkheden voor de Nederlandse verkiezingen. VVD gaat hier winnen ook al zal geen hond meer stemmen op deze leugenpartij. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 kunnen kiezers van 70 jaar en ouder per brief hun stem uitbrengen. Ook gaan de maandag en dinsdag voor de verkiezingsdag in alle gemeenten een beperkt aantal stemlokalen openen om eerder stemmen mogelijk te maken. Dat laat minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties weten in een brief aan de Tweede Kamer.

x

Check Also

florida

Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt

Een woordvoerster van het kantoor van Ron ...

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x