BuitenlandCorona

Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Artsen uit het noorden van Californië zeggen dat er tijdens de pandemie meer doden door zelfmoord dan het coronavirus zijn gemeld. “De aantallen zijn ongekend,” zei dr. Michael deBoisblanc van het John Muir Medical Center tegen ABC 7 News. “In de afgelopen 4 weken waren er net zoveel zelfdodingen als normaal gesproken in een jaar.”

DeBoisblanc zei dat het tijd is om de lockdown op te heffen en mensen weer naar buiten te laten gaan. “De lockdown is ingesteld om de curve af te vlakken en ervoor te zorgen dat ziekenhuizen genoeg middelen hebben om Covid-patiënten te behandelen. We hebben daar genoeg middelen voor.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Verpleegster Kacey Hansen werkt al meer dan 30 jaar in het John Muir Medical Center. Zij is ook bezorgd over het toenemende aantal zelfmoordpogingen. “Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt,” zei ze. “Ik heb nog nooit zoveel opzettelijke verwondingen gezien.”

75.000

Ook in de rest van de Verenigde Staten vormt zelfmoord een steeds groter probleem, waarschuwen artsen. De lockdowns hebben geleid tot werkloosheid en stress.

Eind maart waren er net zoveel zelfdodingen in één county in de staat Tennessee als coronadoden in de hele staat.

Een studie die begin deze maand is gepubliceerd, suggereert dat er tenminste 75.000 doden zullen vallen door angst voor het virus, werkloosheid en verslaving.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 en 113.nl.

[Washington Examiner]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

Het middel is zo verschrikkelijk veel erger dan de kwaal. Dat zal overduidelijk gaan blijken in de toekomst en dat zullen we ze ongenadig hard onder de neus wrijven.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
4 jaren geleden

Het volk is zoveel angst aangejaagd gewoon niet normaal meer . De regeringen beseffen niet wat dit betekent voor de mensen en velen kiezen dan maar om er een eind aan te maken . Financieele ellende in het vooruitzicht door dat corona wat maar constant in de media wordt verkondigt en er in gehamerd om de mensen nog dieper de ellende in te werken , snap ik dondersgoed dat mensen op gegeven moment de moed totaal verliezen om nog door te gaan . Is dit alles die hele corona pandemie en heisa erover een voor opgezet plan geweest , ik denk het zeker . Wie of wat erachter zit , daar zal in de toekomst wel de uitslag van bekent worden . Het laatste woord is er nog niet over gesproken .

Willem
Willem
4 jaren geleden

En het houdt nooit op, dit blijft maar door etteren, het is te hopen dat het “wakker wordt” virus zich sneller gaat verspreiden want er zijn nog maar weinig mensen die dit achterlijke gedoe vol kunnen houden. Alleen angsthazen met mondkapjes en meer van die onzin doen er nog aan mee. RET en HTM ontpoppen zich ook steeds meer als aanjager van mondkapjes enz waanzin,
“Vervoersbedrijf HTM bereidt zich voor op de hervatting van de volledige dienstregeling op 1 juni. Reizigers moeten in de bus en tram dan verplicht een mondkapje dragen, ‘maar nóg beter is het als zij het kapje ook al tijdens het wachten op de halte opdoen’, laat HTM weten.”
Nou reken maar dat de overheden dit voorstel gretig zullen omarmen, jaaaa dat doen we we zijn echt goed bezig, we gaan het gepeupel nog verder beperken en voor lul laten lopen met bouwmarkt stofkapjes, jaaa goed idee.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Helaas beschikt de Amerikaanse bevolking niet over de zelfde financiële vangnetten die in Nederland voor handen zijn. Dergelijke berichtgevingen verbaast me niet.

Wel zag ik onlangs voor Nederland een andere vorm van zelfmoord. Opdat de Nederlandse regering het risico op de koop toe nam dat er mogelijk weer 3 a 4 miljoen Duitsers konden komen om Hemelvaart te vieren. Lekker met de camper naar het Noordzee strand met zijn allen. Beseffende dat Noord Rhein Westfalen (NRW) met 19 miljoenen inwoners een corona uitbraak heeft gehad gelijk aan Brabantse toestanden.

Ook in NRW gaf carnaval een boost om het virus op grote schaal te verspreidden maar waar het mij om gaat is, dat de Nederlandse regering hiermee de Nederlandse burger ernstig te kort doet. En dan heb ik het over de grootste groep. De groep die zich een paar maand lang netjes aan de regels heeft gehouden om het corona virus geen vrij spel te geven.

Veel gezinnen volgde het advies en hielden hun kinderen meer dan normaal thuis. Deden dit mede in het belang van de ouderen binnen de familie waarvan sommigen ingedeeld kunnen worden als kwetsbare groep. En of deden het voor anderen die het risico lopen om met een besmetting evenzeer ernstig in de problemen te komen.

Laat Rutte en consorten uit respect voor hen. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking die hebben meegewerkt om het niet erger te maken, zich kapot schamen.

Neem dan een voorbeeld aan de Belgen die de grenzen zo goed als mogelijk op slot houden voor buitenstaanders. Of neem de Engelsen. Uit respect voor het Britse volk moet vanaf 8 juni iedereen die Engeland in wil eerst twee week in quarantaine. Dat noem ik verantwoord controleren en waken voor een volgende uitbraak die van buitenaf kwam. Had kunnen worden voorkomen en daar anticiperen ze alvast op. Zo simpel kan het zijn.

Is het bovendien opnieuw toeval dat recente gevallen van Corona gesignaleerd werden langs onze oostgrens, met name Limburg, Brabant en Gelderland. De regio’s waar de meeste duitsers even de grens over wippen voor een boodschap, of wat vertier. De provincies waar bovendien de vleesindustrie grootschalig aanwezig is en al enige tijd besmette oost Europeanen over worden gevlogen om ons vlees te slachten voor de supermarkt. Ik dacht het niet.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x