Homepagina » Buitenland » Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’
artsen

Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’

Artsen uit het noorden van Californië zeggen dat er tijdens de pandemie meer doden door zelfmoord dan het coronavirus zijn gemeld. “De aantallen zijn ongekend,” zei dr. Michael deBoisblanc van het John Muir Medical Center tegen ABC 7 News. “In de afgelopen 4 weken waren er net zoveel zelfdodingen als normaal gesproken in een jaar.”

DeBoisblanc zei dat het tijd is om de lockdown op te heffen en mensen weer naar buiten te laten gaan. “De lockdown is ingesteld om de curve af te vlakken en ervoor te zorgen dat ziekenhuizen genoeg middelen hebben om Covid-patiënten te behandelen. We hebben daar genoeg middelen voor.”

Verpleegster Kacey Hansen werkt al meer dan 30 jaar in het John Muir Medical Center. Zij is ook bezorgd over het toenemende aantal zelfmoordpogingen. “Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt,” zei ze. “Ik heb nog nooit zoveel opzettelijke verwondingen gezien.”

75.000

Ook in de rest van de Verenigde Staten vormt zelfmoord een steeds groter probleem, waarschuwen artsen. De lockdowns hebben geleid tot werkloosheid en stress.

Eind maart waren er net zoveel zelfdodingen in één county in de staat Tennessee als coronadoden in de hele staat.

Een studie die begin deze maand is gepubliceerd, suggereert dat er tenminste 75.000 doden zullen vallen door angst voor het virus, werkloosheid en verslaving.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 en 113.nl.

[Washington Examiner]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 maanden geleden

Het middel is zo verschrikkelijk veel erger dan de kwaal. Dat zal overduidelijk gaan blijken in de toekomst en dat zullen we ze ongenadig hard onder de neus wrijven.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

@exegese

De lockdown is illegaal en heeft men daarmee Nederland economisch gesloopt, onnodig lijden veroorzaakt, met alle grote gevolgen van dien en zijn ouderen uitgemoord en moeten politici, RIVM leden, wetenschappers, justitie, politie- en legertop en ook medici worden aangeklaagd, veroordeeld en opgesloten voor misdaden tegen de burgerbevolking.

Er is geen ziekte en was geen ziekte die de totale lockdown rechtvaardigde. Er is en was geen covid-19, er zijn allleen nep-testen uit criminele fabrieken die aantonen dat men besmet is met een zogenaamd ‘virus’. Mensen die ziek waren hadden geen covid-19 en zijn fout geïndiceerd en stierven ze door slecht beleid en dodelijke behandelingen. Mensen hebben zich onnodig grote zorgen gemaakt en waren bang om besmet te geraken met een niet bestaand virus, alles aangepraat en gehypnotiseerd door de mainstream media en criminele machten.

Het is een onvoorstelbare mondiaal grote schande en drama wat zich de afgelopen maanden heeft voltrokken en daar dienen alle verantwoordelijken voor te worden gestraft. Deze lockdown is en was crimineel en illegaal!!!

De echte gangmakers en bedenkers van dit alles zijn de schaduwregeringen, de strak georganiseerde satanische maffia, deze dienen met tak, stam en wortel eens en voor altijd uitgeroeid te worden.

De olifant in de kamer: enige en echte genezing en vrijheid komt door te stoppen met het geloof dat er een virus is! Cognitieve dissonantie en jarenlange hersenspoelen houdt virussen in stand, virussen die er niet zijn. Zoekt en gij zult vinden.

Rob
Rob
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

@exegese. Onder de neus wrijven? Door op het internet in reacties te schrijven? Nou, succes. Het lijkt er inmiddels op dat Neder het braafste volk in de wereld is. Niet alleen de politiek die braaf de bevelen van de EU etc opvolgt maar ook het volk dat braaf de bevelen weer opvolgt. We zijn als land slechts een stipje op de wereldbol met relatief weinig mensen. En die mensen in ons land zijn ook nog eens zo verdeeld dat je hier nooit massale acties zult zien gebeuren. Als hier al mensen opstaan dan worden ze door de rest van het volk voor van alles uitgemaakt, daarbij zich niet realiserende dat de demonstraties ook voor hun belangen zijn. Daarbij, als je ze in de toekomst ‘ongenadig hard’ wilt aanpakken, ben je dan niet net zo als zijzelf (ook genadeloos)? En als dat in de toekomst moet gebeuren, moeten er dan eerst al veel mensen de dood in gejaagd zijn voordat er wat gebeurt, net als nu in Amerika? Zo ja, dan speel je nog steeds datzelfde machtspel.

Wat in Amerika gebeurt komt meestal ook een keer hier naartoe. Behalve de zelfmoorden waar hier over geschreven wordt hoorde ik in een podcast ook dat de ziekenhuizen leeg zijn. Maar om te doen voorkomen alsof er veel gebeurt schijnen ze etalagepoppen te gebruiken. Je moet er maar opkomen. Intussen worden ook mensen uit ziekenhuizen ontslagen en in verzorgingshuizen gestopt. Dat gaat dus in tegen wat er over ziekenhuizen wordt gezegd. Die doen niets want die zijn leeg. Toch wordt er gezegd dat mensen naar verzorgingshuizen worden gestuurd om ziekenhuisbedd en vrij te maken. Leugens, leugens en nog eens leugens. Die mensen krijgen in de verzorgingstehuizen niet de verzorging die ze nodig hebben. Dat betreft voornamelijk de oude mensen. Veel van dat soort mensen gaan daar dood en daarna claimen de machthebbers hun bezit. Ze worden dus gewoon de dood in gejaagd. Geen ziekenhuiszorg toelaten en in verzorgingstehuizen stoppen en wachten tot ze dood zijn. Dat gebeurt in o.a. Californië. Waarom zou dat gebeuren?….De V.S. is failliet. Er zijn nergens fondsen meer. Dus helpen ze de zwaksten om zeep om hun bezit in te nemen. Hier is het NOG niet zo ver maar we worden hier ook steeds verder uitgeknepen. En we hebben hier ook ouderen waar ze ook hier vanaf willen. Daar zijn al duidelijke signalen over geweest en dat is ook al door veel mensen zo verwoord in reacties.

Wat is dan jouw plan? In de toekomst denken en nu net als iedereen in dit land op de bank blijven zitten, net als de rest van Nederland? Als je een betere toekomst wilt dan moet je daar aan beginnen te bouwen en dat begint bij je Zelf. Voor zover ik het zie zijn er maar twee manieren. 1. opstaan en actie voeren of 2. Zelf op een persoonlijke manier veranderen. Twee mogelijkheden. Ik persoonlijk maak de 2de optie zelf mee. Maar misschien zijn beiden nodig, een groep die actie voert en een groep die persoonlijk verandert. Nu zit echter het gros thuis op de bank, doet niets en verandert ook niet persoonlijk. Maar in een groter plaatje zijn de jongere generaties een stap vooruit in de evolutie van de mens. Dat vanwege het bewustzijn waar ze mee geboren zijn. Dan lopen de oudere generaties dus op hen achter qua persoonlijke toestand en dat is van binnen. Het zijn meestal de oudere generaties die het hebben over actie, verzet, opstand enz. Waar zijn die gebleven? O ja, die zitten ook braaf thuis. Die spelen dus uiteindelijk ook nog steeds het spel mee. Er komt echter een keer een tijd dat we allemaal zelf moeten gaan nadenken als we straks verder willen kunnen gaan. Als er iets wil veranderen dan moet de mens de straks de planeet runnen en het leven versterken. Nu is iedereen nog steeds afhankelijk van (of stelt zich afhankelijk op) van de heersende macht. Als die weg valt, hoe moet het dan verder? Niemand schijnt een plan te hebben. En van de heersende macht moeten we sowieso een keer af als het beter wil worden. Eén ding is wel duidelijk. Er zal straks een heleboel werk zijn om de boel op een menselijke manier in orde te brengen. Het leven moet hersteld worden. Over het idee van het onvoorwaardelijke basis inkomen is al duidelijk geworden dat er dan bijna niemand meer gaat werken. De schatting ligt op 4% die gaat werken. daar wordt dus ook niets beter door. Er zal dus veel werk zijn, het moet alleen een heel andere betekenis krijgen dan de slavernij die er nu nog is. Maar misschien hoeven we dan ook geen 8 uur per dag te werken. En als het zo door gaat als in het bericht wordt geschreven en wat er in de verzorgingshuizen gaande is, zijn we straks wel veel mensen kwijt die hadden kunnen leven als ze de nodige zorg kregen en niet de dood ingejaagd werden. Daar val dan in de toekomst ook niet meer voor te zorgen want dan zijn ze al van de planeet gewist omwille van hun bezittingen.

Christien Hilgenberg
Christien Hilgenberg
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Het enigste wat helpt is bidden en licht zenden over de wereld, zelfmoord is geen oplossing! De schaduwwereld heeft dit op zijn geweten inclusief rutte en consorten, het kwaad straft zich zelf, ze komen allemaal in de hel, lees de boeken van Jozef Rulof!!

Rob Klaasen
Rob Klaasen
6 maanden geleden

Het volk is zoveel angst aangejaagd gewoon niet normaal meer . De regeringen beseffen niet wat dit betekent voor de mensen en velen kiezen dan maar om er een eind aan te maken . Financieele ellende in het vooruitzicht door dat corona wat maar constant in de media wordt verkondigt en er in gehamerd om de mensen nog dieper de ellende in te werken , snap ik dondersgoed dat mensen op gegeven moment de moed totaal verliezen om nog door te gaan . Is dit alles die hele corona pandemie en heisa erover een voor opgezet plan geweest , ik denk het zeker . Wie of wat erachter zit , daar zal in de toekomst wel de uitslag van bekent worden . Het laatste woord is er nog niet over gesproken .

salvar
salvar
Reactie op  Rob Klaasen
6 maanden geleden

@Rob Klaasen

wie er achter zitten is niet zo moeilijk hoor.
de banken.
de vrijmetselaars.
de bilderbergers.
bill gates.
die geen die het meeste geld hebben de grote familie en steeds meer en meer macht willen.
dan heb je nog die geen die net boven (dat denken ze ) ons staan , rutte , merkel , macron , johson , etc.
dat zijn de beesten van de duisternis.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Denk je niet dat Rockefeller en Rothschild en dergelijke niet ook in zo’n lijstje moeten worden genoemd.

Willem
Willem
Reactie op  Rob Klaasen
6 maanden geleden

Het is een klein deel van de bevolking die zich bang laat maken en waar de normale mensen dan rekening mee moeten houden maar drie maanden is wel een keer genoeg, wie bang is blijft binnen wie normaal is gaat verder met zijn/haar leven.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Het gaat niet alleen om bang zijn. Ik wil ook niet in een wereld leven waar we al onze mensenrechten kwijt zijn. En wanneer al die lemmings de rest meetrekken de afgrond in ja dan blijft er op gegeven moment niks anders over dan de dood.

Willem
Willem
6 maanden geleden

En het houdt nooit op, dit blijft maar door etteren, het is te hopen dat het “wakker wordt” virus zich sneller gaat verspreiden want er zijn nog maar weinig mensen die dit achterlijke gedoe vol kunnen houden. Alleen angsthazen met mondkapjes en meer van die onzin doen er nog aan mee. RET en HTM ontpoppen zich ook steeds meer als aanjager van mondkapjes enz waanzin,
“Vervoersbedrijf HTM bereidt zich voor op de hervatting van de volledige dienstregeling op 1 juni. Reizigers moeten in de bus en tram dan verplicht een mondkapje dragen, ‘maar nóg beter is het als zij het kapje ook al tijdens het wachten op de halte opdoen’, laat HTM weten.”
Nou reken maar dat de overheden dit voorstel gretig zullen omarmen, jaaaa dat doen we we zijn echt goed bezig, we gaan het gepeupel nog verder beperken en voor lul laten lopen met bouwmarkt stofkapjes, jaaa goed idee.

Gezinusk
Gezinusk
6 maanden geleden

Helaas beschikt de Amerikaanse bevolking niet over de zelfde financiële vangnetten die in Nederland voor handen zijn. Dergelijke berichtgevingen verbaast me niet.

Wel zag ik onlangs voor Nederland een andere vorm van zelfmoord. Opdat de Nederlandse regering het risico op de koop toe nam dat er mogelijk weer 3 a 4 miljoen Duitsers konden komen om Hemelvaart te vieren. Lekker met de camper naar het Noordzee strand met zijn allen. Beseffende dat Noord Rhein Westfalen (NRW) met 19 miljoenen inwoners een corona uitbraak heeft gehad gelijk aan Brabantse toestanden.

Ook in NRW gaf carnaval een boost om het virus op grote schaal te verspreidden maar waar het mij om gaat is, dat de Nederlandse regering hiermee de Nederlandse burger ernstig te kort doet. En dan heb ik het over de grootste groep. De groep die zich een paar maand lang netjes aan de regels heeft gehouden om het corona virus geen vrij spel te geven.

Veel gezinnen volgde het advies en hielden hun kinderen meer dan normaal thuis. Deden dit mede in het belang van de ouderen binnen de familie waarvan sommigen ingedeeld kunnen worden als kwetsbare groep. En of deden het voor anderen die het risico lopen om met een besmetting evenzeer ernstig in de problemen te komen.

Laat Rutte en consorten uit respect voor hen. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking die hebben meegewerkt om het niet erger te maken, zich kapot schamen.

Neem dan een voorbeeld aan de Belgen die de grenzen zo goed als mogelijk op slot houden voor buitenstaanders. Of neem de Engelsen. Uit respect voor het Britse volk moet vanaf 8 juni iedereen die Engeland in wil eerst twee week in quarantaine. Dat noem ik verantwoord controleren en waken voor een volgende uitbraak die van buitenaf kwam. Had kunnen worden voorkomen en daar anticiperen ze alvast op. Zo simpel kan het zijn.

Is het bovendien opnieuw toeval dat recente gevallen van Corona gesignaleerd werden langs onze oostgrens, met name Limburg, Brabant en Gelderland. De regio’s waar de meeste duitsers even de grens over wippen voor een boodschap, of wat vertier. De provincies waar bovendien de vleesindustrie grootschalig aanwezig is en al enige tijd besmette oost Europeanen over worden gevlogen om ons vlees te slachten voor de supermarkt. Ik dacht het niet.

Karel V
Karel V
Reactie op  Gezinusk
6 maanden geleden

Geen angst! Die duitsers zijn dus nu allemaal immuun en remmen de verspreiding!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Karel V
6 maanden geleden

Ja ja. volgende week vieren ze alweer massaal carnaval zeker;-)

Sander
Sander
Reactie op  Gezinusk
6 maanden geleden

Iedereen is verantwoordelijk voor eigen gezondheid. Als je heel gezond leeft, kan er weinig gebeuren. Niemand heeft het recht een ander in haar vrijheid te beperken. Ik hoop dat je dit inziet.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Sander
6 maanden geleden

Natuurlijk Sander;-) Naast dat we ook mogen beseffen dat we uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor elkaar, met elkaar. Te minste, het zou de samenleving aangenamer maken dan als het andersom het geval was. Was de corona crisis makkelijk. Ik denk het niet. Zeker niet voor iedereen die meer risico liep. Maar om nou te zeggen dat we door corona ernstig van vrijheden zijn beroofd vind ik wel weer mee vallen. Zo gaan we niet gebukt onder een fascistisch regime waar men afgeschoten word omdat de mening niet beviel.

Lucie
Lucie
Reactie op  Karel V
6 maanden geleden

Juist….hoe meer mensen het virus hebben gehad,hoe beter de bescherming voor de rest van de bevolking.

salvar
salvar
6 maanden geleden

het is verschrikkelijk dat mensen dit zich aandoen en veroorzaakt is door figuren die zich machtig voelen.
ik vraag me af hoe rutte zich voelt ?
al die mensen die eerder het hoekje zijn omgegaan door beademing , wat ben je dan dat is de vraag.
hoeveel mensen zijn niet zieker geworden doordat ze niet terecht konden bij huisarts of ziekenhuis?
als het werkelijk zo,n verschrikkelijk virus was waren er miljoenen doden meer gevallen.
nee het is een gewone griep die aangejaagd door de media (in opdracht ) en de regeringsleiders over de hele wereld en niet te vergeten de helhond gates en de WHO en niet te vergeten RIVM.
het is een grote smerige bende.

LAAT JE NIET INTIMIDEREN maar vecht op alle mogelijke manieren terug , anders ben je het haasje.

Philip
Philip
6 maanden geleden

Ik heb ook gezien (werk zelf in de zorg) dat er oudjes zijn gestorven van ellende/verdriet, geen bezoek meer (wel raam bezoek) niemand om mee te knuffelen, mochten zelfs niet naar de begrafenis van hun dierbare overleden man/vrouw/broer/zus/zoon/dochter en of kleinkinderen…hartverscheurend is dat.
Wij in de zorg proberen die mensen wel te troosten, ze komen niets te kort, maar het gemis van familie kunnen wij niet opvangen!!

Sommige van die oudjes zijn zelfs gestopt met eten en drinken, ze hongeren zich zelf uit (dat is hun manier om aan zelfmoord te doen) en het probleem is dat wij niets kunnen doen dan lijdzaam toezien, we mogen en kunnen die mensen zelfs niet verplichten om te eten!!

Wederom, de bestrijding (lockdown) heeft meer doden gebracht dan het virus zelf en wat onze kinderen betreft, er is een hele generatie verloren omdat ze niet naar school konden, geen vriendjes etc…

salvar
salvar
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

@philip

opzet misschien?

Philip
Philip
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Laat me hopen van niet, maar ik weet dat er ziekelijke mensen rondlopen en zelfs over lijken gaan om hun dpel-len te bereiken.

“Het doel heiligt de middelen”

Kikoe
Kikoe
6 maanden geleden

‪Het aantal corona doden , zonder dat er een vaccin tegen is , ligt vele malen lager dan bij griep waar juist wél een vaccin tegen is. 😉😉😉 DUS GEEN VACCIN !!‬

lichtwezen
lichtwezen
6 maanden geleden

Hoe verschrikkelijk, verdrietig pijnlijk, moeilijk de situatie ook is waar je in beland om welke reden dat dit dan ook geschiedt. Houd echter vol, bid, en houd vol! Maak echter geen einde aan je leven door zelfmoord, want de astrale horror waar je dan in beland in vele, vele malen erger!
De metafysische schrijver Jozef Rulof heeft hier voor gewaarschuwd.
Er is een artikel op de website van de stichting van Jozef Rulof:
https://rulof.nl/Euthanasie-en-zelfmoord

Vrijheid
Vrijheid
6 maanden geleden

En dan het hele proces van ontmenselijking en sociaal uit elkaar gespeeld worden. Plus dat we richting een crisis van ongekende proporties gaan.
Ik heb een paar instructie filmpjes gezien, van het nieuwe normaal op scholen. ZUM KOTSEN.
Kinderen worden afgericht als robots.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

In de eindtijd zullen de mensen sterven van ANGST

x

Check Also

lockdown

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt ...

r-getal

R-getal coronavirus: hoe het RIVM en de NOS ons misleiden

Gistermiddag meldde het RIVM dat het R-getal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x