Homepagina » Mens en Dier » Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’
hugo de jonge
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’

Wie denkt na één prik beschermd te zijn tegen corona heeft het mis. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid spreekt inmiddels van een ‘vaccinatiefase’ met verschillende vaccinatierondes. Meerdere prikken dus.

In de Tweede Kamer zei hij: “Ik noem dat bewust de vaccinatiefase. Er wordt veel te vaak gedacht dat dat een moment is waarop het vaccin er is en dus is dan alles over, maar ik denk dat er ook nog een fase zal zijn waarbij we telkens in verschillende tranches verschillende typen vaccins voor verschillende doelgroepen geleverd zullen krijgen. Op dat moment moet je een fase door totdat je daadwerkelijk beschermd bent.”

Toen kwam het hoge woord eruit: “Weet ik zeker dat het vaccin zal slagen en wanneer het er is? Nee. Dat is natuurlijk omgeven met heel veel onzekerheden. Zijn er hoopvolle berichten op dit moment? Ja.”

Uiteindelijk moeten we allemaal

De Jonge deed ook enkele opvallende uitspraken in gesprek met het YouTube-kanaal Hallo Thuis van zorginstelling Philadelphia. Hij zei dat we waarschijnlijk eerst de mensen zullen inenten die het meest kwetsbaar zijn; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking. “Daar beginnen we mee. En dan de rest. Maar uiteindelijk moeten we allemaal.”

Volgens Hugo de Jonge zijn er op dit moment ‘hele hoopvolle berichten’ over het coronavaccin. Minder hoopvolle berichten zijn er ook, maar die worden onder het tapijt gemoffeld. Zo heeft de directeur van AstraZeneca, de producent van ‘ons’ coronvaccin, gezegd dat het vaccin slechts een jaar bescherming biedt. Met andere woorden: als je dit jaar een prik krijgt, moet je volgend jaar waarschijnlijk weer een nieuwe halen.

“We denken dat het [mensen] ongeveer een jaar zal beschermen,” zei Pascal Soriot op de Belgische radio.

Onlangs sloten Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland een deal met AstraZeneca ter waarde van ruim 700 miljoen euro.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bart schreef:

  Ze weten niet of het werkt, maar wel dat het vermoedelijk niet langer dan 1 jaar werkt.

  Geloof dit tuig niet en weiger hun sprookje voor eigen gewin.

  0 likes
  • kuus schreef:

   Ja ja elke 3 maanden maar nieuwen spuit halen ze broer levert ze wel .

   0 likes
   • Vrijheid schreef:

    Hugo de Jonge is een farizeeër, heeft z’n ziel voor veel geld verkocht aan de duivel 😈. Deze man noemt zich een christen!! Vaccins zijn gekocht bij het dubieuze bedrijf Astra Zenica! Aan tafel, met op de achtergrond het schilderij van z’n broer, Auschwitz met dood neervallende vogels. Ik bedoel maar. Rutte kreeg in 2014 bezoek van Kill Gates, was vast niet vanwege de lekkere koffie in het torentje waar de baphomet aan de muur hangt. Mensen, we hebben hier te maken met eugentica. Hugo wil ons vermoorden met deze dodelijke cocktails. De ingrediënten in dit vaccin komt regelrecht uit de hel!! Cellen van geaborteerde baby’s, Darpa hydrogel, nano technologie en een microscopisch kleine chip. U wordt straks een trans humaan, gekoppeld aan AI computer en nu bent geen mens meer! Alles regelrecht vanuit de hel! Ze willen ons decimeren tot zo’n 500 miljoen, hun bestuurbare slaven. Never nooit niet!!! Ik ben liever dood en in de hemel, dan een leven op deze HEL aarde!

    0 likes
    • klaas vaak schreef:

     het gros snapt het”nog”niet.zijn blind ervoor denk ik.ze zien het niet.of willen het niet zien en dan later zeggen maar ik vertrouwde de overheid.(en hun horen toch niet bij de oudere of beperkte)om me heen willen ze graag een spuitje want dan zijn ze beschermd,denken ze.

     0 likes
 • salvar schreef:

  hahahah , ik had het nog niet gelezen en dacht de ouderen en mensen met een beperking eerst.
  natuurlijk het lijkt hitler wet of zoals je wilt mengele.

  dus iedereen die een spuit gaat halen nu je dit hebt gelezen is niet meer goed bij zijn hoofd.

  ik heb nog nooit van mijn leven een spuit gehad of gehaald en nu dus ook niet en het rare is (afkloppen) ik ben er nog steeds.

  dijkstra is de engel des doods maar hij kan er ook wat van de duivel.

  de laatste zes maanden lijkt het of de poorten van de hel zijn geopend.

  de jongeren hoeven nog niet in de rij te staan want eerst de zogenaamde uitvreters en de invalide en dan kijken ze wat er gebeurt of we binnen een paar weken omvallen.

  zij gaan nu echt los.
  wij moeten los gaan en het tuig opruimen.

  0 likes
  • klaas vaak schreef:

   ; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking. “Daar beginnen ze mee.maar als die overlijden dan was het door onderliggende ziekte 🙂
   je hebt gelijk ALLE vaccins zijn niet goed.zelfs vanaf de geboorte niets laten inspuiten.

   0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Dit is een heel gevaarlijk agenda!

  Dus eerst gaan ze de ouderen/handicapten/zieken/patriots opruimen met een 100% dodelijke spuit (vaccin). En dan gaan ze de rest vaccineren met een
  Implanteerbare 5G nanotech biosensor dus de Covid-19 vaccins

  We moeten dit stoppen!

  Thierry Baudet zegt het heel goed ..
  https://www.youtube.com/watch?v=k4koBVCQyOc

  0 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Hugo pleegt masr preventief euthanasie op zichzelf en de zijnen met z’n fixatie op vaccinatie. Mengle zou wat wreedheid en gevoelloosheid trots op hem zijn. Het fascisme druipt van dat smoelwerk af.

  0 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Hij stopt dat spuitje maar op een plek waar de zon niet schijnt …..

  0 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Hugo, Hugo Hugootje toch! Wat is jouw grootste frustratie, dat als een rode draad te zien valt en door jouw leven loopt?

  Heb je echt een gigantische behoefte om jouw (tijdelijke) macht uit te leven op de mensheid?

  Of is het misschien een zonde in je christelijke leven, die je denkt recht te zetten en zo ongestraft de hemelpoort t.z.t. binnen te kunnen komen?

  Ik heb niets tegen christenen, maar jij bent wel heer ver van je pad af door te doen alsof je echt weet waar je over spreekt!

  Hoe dan ook ik wens je veel succes met het zoeken naar jouw ware pad, maar dit gebeurt niet over de rug van de mensheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wellicht is het beter je uit de politiek terug te trekken, voordat je nog meer schade aan jezelf toebrengt!

  Het ga je goed, maar de mensheid beter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0 likes
  • Ontkenner schreef:

   Tsja…. Hugo-tje weet het ook niet meer.
   Deze incompetente lichtgewicht loopt permanent achter de feiten aan. Te laat met beschermingsmiddelen, te laat met testen, te laat met GGD personeel, nu weer te laat met testkits. Regeren is vooruitzien en juist dat is wat hij overduidelijk niet kan.
   De loozer.

   Dus de oplossing:
   Iedereen aan het staatslot, we winnen allemaal de Staatloterij. En als het de eerste trekking niet lukt, gewoon een nieuw lot kopen voor de volgende trekking.
   Oh, je staatslot is maar 1 ronde geldig, voor de volgende ronde graag een nieuwe kopen.

   Incompetentie dus.
   Hij is een doodlopende weg ingeslagen en weet niet hoe hij terug moet.
   Oh, by the way, de doodlopende weg eindigd in een ravijn.

   0 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Ik moet helemaal niks.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Wij willen geen hoopgevende berichten, maar bewijzen dat een vaccin werkt en geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert. Bewijs tevens maar eens dat het Corona virus echt bestaat. Daar dat niet mogelijk is, wordt er gewoon op de ingeslagen weg doorgegaan.

  Natuurlijk beginnen Hugo met inentingen bij de groep van mensen die kwetsbaar zijn. Dat is namelijk de groep mensen die economisch niet meer van belang is en daarnaast heel veel geld kost. Daar moet hij zo snel mogelijk van af. M.a.w. dat geld kan beter besteedt worden. Zeg dat dan eerlijk en draai niet om de feiten heen.

  Met een vaccin ben je so wie so niet beschermd. Het verdienmodel komt meteen al weer ter sprake. Het gaat dus alleen maar om macht en geld, mensen angst aanjagen en mensen voor de gek houden!

  Hugo heeft de boodschap van Bill Gates en het WHO serieus genomen en gaat daar volledig in mee. Hij gelooft er zelf dus heilig in! Ja, ja?

  0 likes
 • Jade schreef:

  Lees: Op dat moment moet je een fase door
  totdat je daadwerkelijk dood bent.

  0 likes
  • jan doornbos schreef:

   Zo is het. We hebben te maken met georganiseerde misdaad en tevens met de grootste genocide uit de geschiedenis van de mensheid. Ik riep dat maanden geleden al. Het is werkelijk niet te geloven dat er nog steeds enorme groepen mensen niks in de gaten hebben en nog steeds denken dat alles wat ons wordt opgedrongen, in positieve zin!, met onze gezondheid heeft te maken. Vaak zijn dat mensen met een religieuze achtergrond. Die gaan werkelijk overal in mee en schakelen doodleuk het eigen brein uit, of niet in zo u wilt. ‘De overheid kan toch alleen maar het beste met ons voor hebben?’. (Zucht)

   0 likes
   • Tony schreef:

    Door voor de waarheid weg te lopen, gaan mensen discussies uit de weg. Religie heeft naar mijn mening niets te maken met de mening die je kunt hebben, eerder met indoctrinatie. Dat mensen die 2 zaken combineren en/of door elkaar halen, kan ik heel goed begrijpen. Zij verschuilen zich daarachter. Dat is de weg van de minste weerstand.

    Wat zij dan niet begrijpen is dat religies en waanzin de oorzaak zijn van de meeste oorlogen. Angst overheerst dan en daar wordt dan dankbaar gebruik van gemaakt. Dat weten politici en dictators. Zo niet, dan wordt er wel een situatie gecreeerd waarin je geen kant meer op kunt. Die weg is begin dit jaar al ingeslagen. Helaas is het einde nog niet in zicht en dat hebben wij te danken aan mensen die zichzelf, en dus bijna heel Nederland, voor de gek houden.

    Dat geldt momenteel vrijwel voor de gehele wereld en zijn bevolking. Hoe lang houden zij dit circus nog in stand?

    0 likes
 • Joris schreef:

  dr. Carla Peeters schrijft in HP de tijd dat juist mensen met een minder goed functionerend immuunsysteem minder baat zullen hebben bij een vaccin dat antistoffen zou moeten opwekken.

  HP / De Tijd, nr. 9 september 2020
  ‘9 manieren om Corona te voorkomen’ Pag 28:
  “Een vaccin is voor de risicogroep voor Covid-19 mogelijk minder geschikt, ten gevolge van een verouderd of verzwakt immuunsysteem. (immunosenescentie) waardoor zijn niet of nauwelijks in staat zijn voldoende antistoffen of cellulaire immuniteit (B- en T-cel-immuniteit) op te wekken ter bescherming tegen infecties”

  0 likes
 • Kramer schreef:

  Iemand die nadenkt kan dit niet serieus nemen, er is geen probleem meer nu, de griep is over.
  Waar haal jij die informatie vandaan Hugo met je meerdere vaccinaties ?!
  Wat is het verschil met het verleden toen hebben we ook alles overleeft ?
  Zie niemand en heb niemand dood neer zien vallen sterker nog kent niemand die gezond is en overleden is aan de griep, u wel ?

  0 likes
 • andré schreef:

  hoezo “moeten” we allemaal !
  In het begin leek het of Hugo alleen een vertegenwoordiger/verkoper was…

  0 likes
 • WA schreef:

  Kijk eens naar:
  https://zachbushmd.com/video/danica-patrick-podcast/
  Hij vertelt de echte waarheid!!

  0 likes
 • Lawke schreef:

  De Jonge wordt dus ook één van de eersten die een prik zal krijgen.. met zijn mentale beperking. Achterbakse puist van een mens. De Jonge je bent een smeerlap eerste klasse. Je mama is waarschijnlijk trots..

  0 likes
  • Vrijheid schreef:

   Als ik zo’n zoon zou hebben dan schaamden ik mij kapot en kreeg ie van mij een flink pak slaag! Geflipte schoolmeester met z’n satanschoentjes!🤮🤮🤮😈😈😈😈😈😈😈

   0 likes
 • Philip schreef:

  “Onlangs sloten Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland een deal met AstraZeneca ter waarde van ruim 700 miljoen euro.”

  Vergeet België ook niet, in de clausule staat trouwens dat het bedrijf niet aansprakelijk kan gesteld worden als het fout gaat..als er dan geen lampje gaat branden!!
  In België gaan ze eerst de oudjes vol spuiten, andere zwakkeren/zieken en dan ook nog eens het verplegend en verzorgend personeel.

  De eerste 1,2 miljoen dosissen worden volgend jaar Maart/April verwacht, iedere persoon heeft minstens 2 vaccinates nodig en daar zal 2 tot 3 weken tussen zitten.

  En dan weet men nog niet hoelang het werkt en of het wel werkt.
  Virussen muteren en ondertussen zijn er al een 30 tal mutaties van het Covid 19 virus, keer op keer als het virus muteert word het zwakker en zwakker..dus waarom dan vaccineren??

  Influence/griep virus heb je slechts een dozijn mutaties, ieder jaar moet men gokken welke stam/stammen dominant gaan zijn.
  Op basis van dat gokken word dan geadviseerd en word er in kopen gedaan van de vaccinaties.

  Soms zitten ze goed, maar vaak zitten ze verkeerd, net zoals in het griepseizoen 2014-2015 waarbij in België op amper 4 maanden tijd 41 duizend doden zijn gevallen..ondanks vaccinate.

  Laat het nu net die zelfde heren en dames zijn, die nu met hun kop op tv komen en zich voor doen als Covid 19 experts/specialisten….die adviseren welke griep stam dominant zal gaan zijn en aandringen op vaccinatie.

  Dus als mensen zo dom willen zijn om hun leven in de schaal te leggen van die heren en dames, laat ze dan maar doen…op geruimd staat netjes!!

  Alleen jammer dat de meeste oudjes en zwakkeren geen keuze zullen hebben, zij worden verplicht gevaccineerd, dat is met die griep spuit ieder jaar ook al het geval.
  Ik denk trouwens dat wij, het verzorgend en verplegend personeel ook verplicht gaan worden, in tegenstelling met de griep vaccinatie word het aangewezen maar nog steeds niet verplicht.

  Maar ik weet wel, als het verplicht word, dan gaan velen onder ons (verplegend en verzorgend personeel) er de brui aangeven!!

  0 likes
  • salvar schreef:

   @Philip

   even uit de droom helpen , ik heb nog nooit een griepspuit gehaald en ook nooit gekregen.

   0 likes
  • Tony schreef:

   Halo Philip. Laat dan alle verplegend en verzorgend nu al actie ondernemen en niet wachten tot het te laat is. Jij begrijpt heel goed dat vaccinaties niet goed zijn voor mensen, doe er dan ook wat mee. Maak je collega’s duidelijk dat jullie met zijn allen voor de gek worden gehouden en heb de maling aan de mensen die boven jullie staan.

   Behoud van je baantje is nu niet van belang. Als alle boze plannen worden verwezenlijkt zijn jullie dus ook overbodig. Je weet nu al dat je ingeeent gaat worden, dus wat hebben jullie te verliezen. Stel die executie dus niet uit en onderneem actie en voorkom die. Je moet toch meer wakkere collega’s hebben, of zie ik dat verkeerd?

   0 likes
   • Philip schreef:

    [email protected] zo simpel is het allemaal niet, we hebben nagenoeg allemaal een gezin, de rekeningen moeten ook betaald worden….we worden in de tang gehouden door het geld systeem, we zijn en blijven slaven!!
    We kunnen protesteren zoveel we willen, maar uiteindelijk worden we allemaal het zwijgen opgelegd.
    Als wij niet verder gaan (voor mij zal dat zo zijn) dan staan er honderden anderen om onze plaats in te nemen, die zich wel gewillig laten vaccineren….het is dweilen met de kraan open!!

    Er zijn genoeg wakkere collega’s, maar ieder van hen moet zelf de keuze maken, er zijn er meerdere die het niet laten gebeuren, maar wij zijn slechts een kleine minderheid, de meerderheid..tja!!

    Uiteindelijk zijn wij (verzorgers/verplegers) de dupe maar ook de oudjes waar wij voor in staan..dus nogmaals, zo simpel is het allemaal niet!!

    0 likes
    • vraagtekentje schreef:

     Massaal ziek melden, allemaal, in alle groepen die in de zorg of ambtenarij werken, allemaal overspannen van de covidmaatregelstress!!

     0 likes
     • Vrijheid schreef:

      JA ALLEMAAL ZIEK MELDEN!!

      0 likes
     • Philip schreef:

      Massaal ziek melden is geen optie, daar zijn alleen maar de oudjes de dupe van..geen optie dus!!
      We kunnen dat in groepjes doen, maar daar zijn dan weer de oudjes de dupe van en ook de rest van het personeel, want zij moeten dan de afwezigen opvangen/hun taken doen en we zijn al onderbemand…dus ook al geen optie!!

      0 likes
    • Matt schreef:

     Philip, sluit je, net als ik, aan bij viruswaanzin.be die begin oktober een rechtszaak aanspannen tegen de staat en hun zogenaamde experten.
     Alle beetjes helpen, want er zijn toch wel al een aantal dokters en verpleegkundigen die zich net als jij voelen en zich daarom ook hebben aangesloten.
     Op hun site worden ook forse debatten gevoerd waar je veel van kunt opsteken.
     Succes!

     0 likes
    • Tony schreef:

     Wanneer je toch al slaaf bent, wat heb je dan nog te verliezen. In feite ben jij en al je collega’s nu al machteloos. De Euro is straks toch niets meer waard. Dan zit iedereen met hetzelfde probleem, dan ben je geen uitzondering met het niet nakomen van je financiele verplichtingen. Digitaal geld kan gewist worden, dat is dus ook geen goed vooruitzicht. Regeringen, politici en banken hebben veel meer te verliezen, maak daar gebruik van. Dan heeft de meerderheid van je collega’s waar je het over hebt dus een bord voor zijn kop, dat zijn dus egoisten, die financieel belang voor op stellen.

     Je kunt oude en zieke mensen niet in de steek laten, maar jullie moeten gewoon een systeem uitwerken (en vrije tijd opofferen) om deze situatie een halt toe te roepen. Protesteren en rechtszaken hebben tot nu toe nog geen effect gehad. Dus moet het beleid/systeem van binnenuit ondermijnd worden en niet alleen in de gezondheidszorg. Er zijn genoeg mensen in Nederland die veel slechter af zijn. Wij zitten in een situatie waar eigenbelang niet meer meetelt, het is er op of er onder.

     0 likes
     • Philip schreef:

      Wederom Tony, zo simpel is het allemaal niet, als jij een rekening niet betaald, dan komt daar extra intresten op, blijf je hardnekkig weigeren, dan komt de deurwaarder je huis leeg halen of verkoopt de bank je huis…dan heb je ook niets meer.

      Vrije tijd opofferen, die vrije tijd besteden velen van ons al aan vrijwilligerswerk en velen van ons doen al dagen van 12 uren en meer.
      Dat beetje vrije tijd is dan voor het gezin en of vrijwilligerswerk en om de batterijen op te laden, want velen van ons zitten er door….zo wel lichamelijk als mentaal.

      Het is makkelijk als buitenstaander dingen te zeggen/veronderstellen en ik begrijp dat wel, maar als je werkt in de zorg weet je dat het allemaal zo simpel niet is.
      Het is trouwens ook een job die ondanks de vele uren niet echt goed betaald is, in het fabriek waar ik vroeger werkte had ik de helft meer dan nu.

      Als je in de zorg werkt, dan doe je dat niet echt voor het geld, maar wel omdat je om die mensen geeft/wilt verzorgen, met heel je hart.

      Die oudjes hebben het heel zwaar sinds dat gedoe met Covid 19, er zijn zelfs oudjes die zich zelf het leven ontnemen, ze stoppen met eten en drinken.
      Het is hart verscheurend om mensen te zien sterven op zo’n manier, het ergste is dat wij als personeel niets mogen en kunnen doen, we mogen ze niet verplichten.
      Het enige wat wij kunnen doen is die mensen het zo comfortabel mogelijk maken en proberen er bij te zijn als ze sterven..zodat ze niet alleen sterven.

      En wat het management betreft (van binnenuit zoals je stelt) zij moeten ook maar de orders volgen/uitvoeren wat de ene of andere politieke pipo oplegt, die pipo laat zich dan nog eens adviseren door een stelletje clowns.
      Wij staan met de rug tegen de muur en kunnen geen kant op, er is jaren bespaard op de gehele gezondheidszorg.

      De gezondheidszorg is ook niet meer echt voor mensen zorgen maar wel om zoveel mogelijk winst te maken.
      Daar is uiteraard het personeel niet de schuld van, maar wederom dat komt door het jaren besparen van uit politieke hoek.
      Die paar honderd miljoen Euro’s die jaarlijks vrij gemaakt worden, dat gaat merendeel naar de pensioenen en voor de aandeelhouders hun jaarlijks dividend uit te betalen.
      Ik zelf werk voor een privé rusthuis, maar die zgn OCMW rusthuizen, daar is het nog erger/slechter gesteld, vandaar dat daar ook zoveel overlijdens hebben plaats gevonden.

      Nogmaals, al je goede bedoelingen ten spijt, het is echt zo simpel niet hoor!!

      0 likes
     • Tony schreef:

      Bedankt voor je reacties en succes voor jullie allemaal. Wij zitten allemaal op dezelfde boot en wanneer dit doorgaat komt het proces van zinken steeds dichterbij.

      0 likes
  • vraagtekentje schreef:

   Massaal ziek melden, allemaal, in alle groepen die in de zorg of ambtenarij werken, allemaal overspannen van de covidmaatregelstress!!

   0 likes
 • salvar schreef:

  ik ben benieuwd waar de rode lijn ligt bij de mensen?
  halen we onze schouders op en denken van het zal wel los lopen?
  denken we dat de duivel wel mee valt en zeggen dat zal hij toch niet met ons voorhebben?
  gaan we onze menselijkheid verliezen en denken het zal onze tijd wel duren?

  gaan we nu eindelijk eens kenbaar maken dat het genoeg is geweest en dat ze naar de hel kunnen lopen met hun spuiten.

  zoals hij we moeten allemaal…………
  zo zeggen wij krijg de tering.

  0 likes
 • William schreef:

  Ik heb hier geen andere woorden voor dan dat deze man een voslagen RANDDEBIEL is… er is geen pandemie, de corona is minder besmettelijk dan de griep, we worden allemaal als een stelletje kinderen behandel door deze leraar middelbare school.. als mensen nu niet opstaan en aktie ondernemen tegen dit wanbeleidfiguur met glimmende bordeelschoenen dan weet ik het niet meer.

  0 likes
  • vraagtekentje schreef:

   Tja, ik liep gisteren op het hondenuitlaatveld en moest niezen, de 3 mensen die daar stonden vlogen achteruit alsof ik met een vlammenwerper stond te zwaaien, en wat ik ook zei over nadenken en de cijfers, niet voor rede vatbaar, ik ben maar doorgelopen. Die rennen naar de spuit en wij zullen die kant op gedwongen worden, tenzij we massaal opstaan, en massaal ziek melden, overspannen door de stress van de covidmaatregels.

   0 likes
 • Piet schreef:

  Kan er geen bericht worden gestuurd over BeterNL partij????

  Dit is de partij die het roer radicaal wil omgooien in de zorg.

  Dank.

  In plaats van foeteren dat het systeem niet werkt. En dat politiek niets doet…

  Er zijn WEL mensen die hier het roer willen omgooien en tegengas willen geven.

  Dus laat je stem horen.

  0 likes
 • piet schreef:

  Ja geez…

  Ik denk echt dat het virus er nu nog wel is. Maar volgens mij is het al gemuteerd tot iets vrijwel onschadelijks.

  Wat een complete gek die Hugo de Jonge.

  Maar ik denk dat ie juist NOG HARDER wordt in zijn aanpak als mensen hem aanvallen.

  Puur ego dus.

  0 likes
 • D. Dijkstra schreef:

  laat Hugootje maar lekker naar zijn schoenen kijken

  0 likes
 • Edward schreef:

  We maken de film “V for Vendetta” nu in het echt mee. Heel gevaarlijke man, deze Hugo de Clown.

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Haal de naam Hugo de Jonge CDA’r eens weg en maak er een doorsnee burgermannetje van.

  Wat zou deze dan voor diagnose krijgen, als hij onderzocht zou worden? Doorgesnoven, waanzinnig, chantabel, psychopaat, gekocht, knotsknetter gek, satanisch of megalomaan en zeker gevaarlijk voor zijn omgeving, natuurlijk! Hoe is de geestestoestand van zoveel politici tegenwoordig en waarom worden deze niet klinisch geestelijk onderzocht of onmiddellijk opgesloten om ons te beschermen? Omdat de cabal ze nodig heeft en ze daar heeft geplaatst! Daarom.

  0 likes
 • Don Roemer (kan de AIVD mij makkelijker indentificeren) schreef:

  Deze man is gevaarlijk….. L é v e n s g e v a a r l i j k !!
  Als mensen nu de parallellen met ’40 – ’45 nog niet zien….. OMG…..
  Waar gaan we heen en wanneer wordt de massa (wereldwijd) wakker….??

  0 likes
  • vraagtekentje schreef:

   Ik zou denken dat er onverwacht met grote groepen alle media tegelijk bestormd moeten worden, en de leugenaars gegijzeld, en dan iemand de waarheid tegen de geïndoctrineerde slapende massa gehypnotiseerde kastjeskijkers te vertellen?

   0 likes
 • Teun schreef:

  Het kwaad is thans zichtbaar (voorheen nog onzichtbaar) aan de macht. Het tij kan nog gekeerd worden als een zeer groot aantal de agenda niet accepteert. Hebben demonstraties in Berlijn, Londen en Italië nu succes gehad?

  0 likes
  • vraagtekentje schreef:

   Demonstreren volgens regels waar de regering zich zelf niet aan houd heeft geen nut, “de puppets” kunnen niet meer terug alleen vooruit, dus je moet ze uit hun machtspositie zetten, want uit zichzelf gaan ze niet. Alle agenten en militairen moeten dan aan onze kant staan, of zich allen ziek melden. Voor mij zijn het genocideplegers, en hebben onze ondergang in petto, dus….

   0 likes
  • Philip schreef:

   Neen die demonstraties hebben geen succes, want die demonstraties worden met de harde hand uit elkaar geklopt en worden mensen opgepakt….ze houden geen antisociale afstand en dragen geen muilkorf!!
   Meer nog, die demonstranten worden door de main stream media weg gezet als extremisten, complot theoristen en ik weet niet wat nog allemaal.

   0 likes
 • G van peet schreef:

  Opvallend is dat omtzigt het niet mocht worden…hulpje van Rutte. Dan moet je het volgende weten: Bilderberg. Daar is omtzigt niet geweest. De Jonge wel dus. Daar is de koers bepaald. En wat jij wil , of gaat stemmen, doet niet ter zake. Hebben we al zo vaak gezien. Geld naar zuiden,enz. Toneelstuk, uitslag was al bekend, zie jensen.nl ik had dezelfde vermoedens…. vergeet ook niet dat sinds Balkenende tekende in Lissabon, die koers door moest gaan. En we hadden nog wel tegengestemd….
  Nederland democratie? Groot vraagteken…

  0 likes
 • salvar schreef:

  het is niet alleen de jonge waar je gestoord van wordt maar , wat dascht je van de GGD met het geouwehoer over weer zoveel gevallen?
  zijn die lui ook knettergek of krijgen ze ook een envelop onder de deur geschoven.
  die imbecielen snappen toch ook dat ze niets testen>

  het ergste is nog die geen die zeggen dat ze ziek zijn of in de rij gaan staan om getest te worden.

  dus GGD ophouden nu met het besodemieteren.

  0 likes
 • Maud schreef:

  Van welke planeet komt die man?

  0 likes
 • Monique schreef:

  Mijn voorstel: laten we Mark Rutte en Hugo de Jonge als eerste laten gaan, zij mogen het goede voorbeeld geven. Wij, volk, wachten een jaar door hen nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer ze zich nog idioter gaan gedragen dan ze nu al doen, dan weten we dat het werkt voor die 1% die er van gevrijwaard zijn!!!

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Adolf H zou de vingers erbij aflikken.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Ik weet een veilig vaccin:
  HCQ
  HCQ valt ook als profylaxe te gebruiken. Zie zelfzorgcovid19.nl

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Hugo de Jonge; spreekt wartaal.

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Natuurlijk zegt hij dat het ieder jaar terug moet keren. De grote groep volwassenen wordt nu nog dt nu nog helemaal niet ingeënt. Natuurlijk ontstaan er door het inenten weer andere ziektes en likt Hugo zijn handen erbij af. Op den duur gaat het net als bij de kinderen, een inenting, er ontstaat weer een nieuwe ziekte, weer een inenting en zo krijgen we er steeds meer. We worden er niet gezonder op.

  0 likes
 • Reint Meijer schreef:

  Hugo is de reincarnatie van Joseph Mengele

  0 likes
 • Johan schreef:

  Lang geleden had je een reclamespot over het leger (of politie… ik weet het niet meer precies).
  De slogan was: “geschikt” of “ongeschikt”… Vult u zelf maar in.

  0 likes
 • ome jaap schreef:

  Ik krijg hier het “hadamar” gevoel bij en dat bezorgt me koude rillingen..mensen met een beperking
  werden zogenaamd opgenomen om beter te worden gemaakt. Tot de familie tussen de tijd van aankomst een één a 3 drie maanden later het overlijdens bericht kregen thuisgestuurd an tifus gestorben.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Euthanasiecentrum_Hadamar

  0 likes
 • Frans schreef:

  Hij zei dat we waarschijnlijk eerst de mensen zullen inenten die het meest kwetsbaar zijn; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking. “Daar beginnen we mee. En dan de rest.

  Lijkt dit niet verdacht veel op uitroeiing!
  vond dit ook niet plaats in de 2e WO.?
  Joden, zigeuners. psychiatrisch-hulpbehoefenden , en ieder ander met een afwijking, ook afwijking in mening .
  Als je niet meedoet wijk je af. en dus wordt je ziek gevaccineerd!
  Je buren die in een dwangneurose zitten, (angst) mbt tot 1.5 meter. en handen wassen, (wasdwang), smetvrees), geven je aan.

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Moeten? 🤣

  Ik zou tegen Hugo zeggen; Kom in eigen persoon en alleen!!

  0 likes
 • HaKoTa schreef:

  Ik zou zeggen beste Ministers, hoogwaardigheid- bekleders, 2e kamer leden, directie leden van gezondheidszorg instellingen, en koningshuis gaat u allemaal als eerste ff aan de spuit en zo wel dat Jan of Truus met de korte achternaam het in uwe donders mag spuiten? Nadien spreken we elkaar nog even en wachten we af hoe fijn die inentingen wel niet voor u zijn geweest. Nu niet janken en ff op uw tandjes bijten want er gaat nog meer volgen voor alles achter uw kiezen is.

  0 likes
 • ben schreef:

  en mengele zag dat het goed was en ligt zwaar te ejaculeren in de hel…..

  0 likes
 • I Ching 61 schreef:

  Hahaha die Hugo….. Wij moeten helemaal NIETS! (Grondwet artikel 11) ben gewoon eerlijk en zeg gewoon openlijk dat je een agenda aan het uit voeren bent waar tig landen jaren terug hun handtekening onder hebben gezet dit alles onder het dekmantel Covid19, pas DAN ben je eerlijk ouwe praat pop en Rutte er bij! #Karma

  0 likes
 • Hoeksma schreef:

  Snapt Hugo het zelf nog wel? Als ik het goed begrijp begint het opruimen van mensen met de meest kwetsbare groepen. Alles wordt zo op het rijtje afgewerkt. Daar krijg je in Nederland wel ruimte door. Wat zal het dan leeg worden in Den Haag. Geen Koning meer, geen tweede en eerste kamer. Geen Talpa, geen npo. geen overijverige agentjes en boa’s. Ga zo maar door.

  0 likes
 • TL schreef:

  Ik besta hier niet om als slaaf een vernietigende spuit te krijgen van deze satanische pillen ogen rotkop en een grote wakkere meerderheid denkt er ook zo over,

  wij hebben het recht om voor de 99,8 procent overleving kans te gaan en bij een besmetting die doorzet te kiezen voor een behandeling die werkt zoals dat al aangetoond is,

  deze satanisten die de vrije wil van het collectief proberen te verbreken begaan een van de ergste universele daden die je kunt doen, zij gebruiken namelijk hun vrije wil om die van andere te breken en dat geeft ons het recht onder de natural law regels om ze te elimineren/uit te schakelen op welke manier dan ook,

  door deze daden die de universele regels breken omdat het collectief nu wakker is en nee zegt in hun hart geven zij machten van het licht nu het recht om in te grijpen, de resonantie van de aarde is aan het veranderen en de zon gedraagt zich ook anders, als wij doorzetten met het geloof in onze collectieve kracht dan zullen deze wezens snel weg branden hier en zullen bij een strijd de uitvoerende machten deze keer de goede kant van de geschiedenis kiezen als zij zich over de angst durven zetten…

  0 likes
 • x

  Check Also

  nos

  Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

  Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >