Homepagina » Mens en Dier » Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’
hugo de jonge
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’

Wie denkt na één prik beschermd te zijn tegen corona heeft het mis. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid spreekt inmiddels van een ‘vaccinatiefase’ met verschillende vaccinatierondes. Meerdere prikken dus.

In de Tweede Kamer zei hij: “Ik noem dat bewust de vaccinatiefase. Er wordt veel te vaak gedacht dat dat een moment is waarop het vaccin er is en dus is dan alles over, maar ik denk dat er ook nog een fase zal zijn waarbij we telkens in verschillende tranches verschillende typen vaccins voor verschillende doelgroepen geleverd zullen krijgen. Op dat moment moet je een fase door totdat je daadwerkelijk beschermd bent.”

Toen kwam het hoge woord eruit: “Weet ik zeker dat het vaccin zal slagen en wanneer het er is? Nee. Dat is natuurlijk omgeven met heel veel onzekerheden. Zijn er hoopvolle berichten op dit moment? Ja.”

Uiteindelijk moeten we allemaal

De Jonge deed ook enkele opvallende uitspraken in gesprek met het YouTube-kanaal Hallo Thuis van zorginstelling Philadelphia. Hij zei dat we waarschijnlijk eerst de mensen zullen inenten die het meest kwetsbaar zijn; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking. “Daar beginnen we mee. En dan de rest. Maar uiteindelijk moeten we allemaal.”

Volgens Hugo de Jonge zijn er op dit moment ‘hele hoopvolle berichten’ over het coronavaccin. Minder hoopvolle berichten zijn er ook, maar die worden onder het tapijt gemoffeld. Zo heeft de directeur van AstraZeneca, de producent van ‘ons’ coronvaccin, gezegd dat het vaccin slechts een jaar bescherming biedt. Met andere woorden: als je dit jaar een prik krijgt, moet je volgend jaar waarschijnlijk weer een nieuwe halen.

“We denken dat het [mensen] ongeveer een jaar zal beschermen,” zei Pascal Soriot op de Belgische radio.

Onlangs sloten Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland een deal met AstraZeneca ter waarde van ruim 700 miljoen euro.

2 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
7 maanden geleden

Ze weten niet of het werkt, maar wel dat het vermoedelijk niet langer dan 1 jaar werkt.

Geloof dit tuig niet en weiger hun sprookje voor eigen gewin.

kuus
kuus
Reactie op  Bart
7 maanden geleden

Ja ja elke 3 maanden maar nieuwen spuit halen ze broer levert ze wel .

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  kuus
7 maanden geleden

Hugo de Jonge is een farizeeër, heeft z’n ziel voor veel geld verkocht aan de duivel 😈. Deze man noemt zich een christen!! Vaccins zijn gekocht bij het dubieuze bedrijf Astra Zenica! Aan tafel, met op de achtergrond het schilderij van z’n broer, Auschwitz met dood neervallende vogels. Ik bedoel maar. Rutte kreeg in 2014 bezoek van Kill Gates, was vast niet vanwege de lekkere koffie in het torentje waar de baphomet aan de muur hangt. Mensen, we hebben hier te maken met eugentica. Hugo wil ons vermoorden met deze dodelijke cocktails. De ingrediënten in dit vaccin komt regelrecht uit de hel!! Cellen van geaborteerde baby’s, Darpa hydrogel, nano technologie en een microscopisch kleine chip. U wordt straks een trans humaan, gekoppeld aan AI computer en nu bent geen mens meer! Alles regelrecht vanuit de hel! Ze willen ons decimeren tot zo’n 500 miljoen, hun bestuurbare slaven. Never nooit niet!!! Ik ben liever dood en in de hemel, dan een leven op deze HEL aarde!

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Vrijheid
7 maanden geleden

het gros snapt het”nog”niet.zijn blind ervoor denk ik.ze zien het niet.of willen het niet zien en dan later zeggen maar ik vertrouwde de overheid.(en hun horen toch niet bij de oudere of beperkte)om me heen willen ze graag een spuitje want dan zijn ze beschermd,denken ze.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  klaas vaak
3 maanden geleden

Ze kunnen de waarheid simpelweg niet aan……

Ronald
Ronald
Reactie op  Vrijheid
4 maanden geleden

Nou Farizeeër daar weet ik niet zoveel van, wel weet ik dat hij een grote smerige RAT is.

ron
ron
Reactie op  Vrijheid
3 maanden geleden

en niet te vergeten Rutte en Maxima bij Klaus Schwab gingen ook niet om de koffie.

Nike
Nike
Reactie op  Vrijheid
3 maanden geleden

CORRECT

salvar
salvar
7 maanden geleden

hahahah , ik had het nog niet gelezen en dacht de ouderen en mensen met een beperking eerst.
natuurlijk het lijkt hitler wet of zoals je wilt mengele.

dus iedereen die een spuit gaat halen nu je dit hebt gelezen is niet meer goed bij zijn hoofd.

ik heb nog nooit van mijn leven een spuit gehad of gehaald en nu dus ook niet en het rare is (afkloppen) ik ben er nog steeds.

dijkstra is de engel des doods maar hij kan er ook wat van de duivel.

de laatste zes maanden lijkt het of de poorten van de hel zijn geopend.

de jongeren hoeven nog niet in de rij te staan want eerst de zogenaamde uitvreters en de invalide en dan kijken ze wat er gebeurt of we binnen een paar weken omvallen.

zij gaan nu echt los.
wij moeten los gaan en het tuig opruimen.

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking. “Daar beginnen ze mee.maar als die overlijden dan was het door onderliggende ziekte 🙂
je hebt gelijk ALLE vaccins zijn niet goed.zelfs vanaf de geboorte niets laten inspuiten.

ron
ron
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Helemaal met je eens, dit zijn oude Nazi’s in een nieuw jasje.maar wij als wereldbevolking moeten deze moordenaars stoppen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Dit is een heel gevaarlijk agenda!

Dus eerst gaan ze de ouderen/handicapten/zieken/patriots opruimen met een 100% dodelijke spuit (vaccin). En dan gaan ze de rest vaccineren met een
Implanteerbare 5G nanotech biosensor dus de Covid-19 vaccins

We moeten dit stoppen!

Thierry Baudet zegt het heel goed ..
https://www.youtube.com/watch?v=k4koBVCQyOc

MdeFilosoof
MdeFilosoof
7 maanden geleden

Hugo pleegt masr preventief euthanasie op zichzelf en de zijnen met z’n fixatie op vaccinatie. Mengle zou wat wreedheid en gevoelloosheid trots op hem zijn. Het fascisme druipt van dat smoelwerk af.

Reliable Liar
Reliable Liar
7 maanden geleden

Hij stopt dat spuitje maar op een plek waar de zon niet schijnt …..

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
7 maanden geleden

Hugo, Hugo Hugootje toch! Wat is jouw grootste frustratie, dat als een rode draad te zien valt en door jouw leven loopt?

Heb je echt een gigantische behoefte om jouw (tijdelijke) macht uit te leven op de mensheid?

Of is het misschien een zonde in je christelijke leven, die je denkt recht te zetten en zo ongestraft de hemelpoort t.z.t. binnen te kunnen komen?

Ik heb niets tegen christenen, maar jij bent wel heer ver van je pad af door te doen alsof je echt weet waar je over spreekt!

Hoe dan ook ik wens je veel succes met het zoeken naar jouw ware pad, maar dit gebeurt niet over de rug van de mensheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wellicht is het beter je uit de politiek terug te trekken, voordat je nog meer schade aan jezelf toebrengt!

Het ga je goed, maar de mensheid beter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Harrie H. Braam
7 maanden geleden

Tsja…. Hugo-tje weet het ook niet meer.
Deze incompetente lichtgewicht loopt permanent achter de feiten aan. Te laat met beschermingsmiddelen, te laat met testen, te laat met GGD personeel, nu weer te laat met testkits. Regeren is vooruitzien en juist dat is wat hij overduidelijk niet kan.
De loozer.

Dus de oplossing:
Iedereen aan het staatslot, we winnen allemaal de Staatloterij. En als het de eerste trekking niet lukt, gewoon een nieuw lot kopen voor de volgende trekking.
Oh, je staatslot is maar 1 ronde geldig, voor de volgende ronde graag een nieuwe kopen.

Incompetentie dus.
Hij is een doodlopende weg ingeslagen en weet niet hoe hij terug moet.
Oh, by the way, de doodlopende weg eindigd in een ravijn.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
7 maanden geleden

Ik moet helemaal niks.

salvar
salvar
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
7 maanden geleden

@Strijdervoorvrijheid
inderdaad maar op een of andere manier moeten die geen die tegen is samen ten strijde trekken.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Wij willen geen hoopgevende berichten, maar bewijzen dat een vaccin werkt en geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert. Bewijs tevens maar eens dat het Corona virus echt bestaat. Daar dat niet mogelijk is, wordt er gewoon op de ingeslagen weg doorgegaan.

Natuurlijk beginnen Hugo met inentingen bij de groep van mensen die kwetsbaar zijn. Dat is namelijk de groep mensen die economisch niet meer van belang is en daarnaast heel veel geld kost. Daar moet hij zo snel mogelijk van af. M.a.w. dat geld kan beter besteedt worden. Zeg dat dan eerlijk en draai niet om de feiten heen.

Met een vaccin ben je so wie so niet beschermd. Het verdienmodel komt meteen al weer ter sprake. Het gaat dus alleen maar om macht en geld, mensen angst aanjagen en mensen voor de gek houden!

Hugo heeft de boodschap van Bill Gates en het WHO serieus genomen en gaat daar volledig in mee. Hij gelooft er zelf dus heilig in! Ja, ja?

ron
ron
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

corona is in de plaats voor de griep gekomen, en nu verzinnen ze de Britse variant om de mensen nog meer angst toe te brengen, dat is het middel om de mensen zo snel mogelijk een spuitje te geven.

Jade
Jade
7 maanden geleden

Lees: Op dat moment moet je een fase door
totdat je daadwerkelijk dood bent.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Jade
7 maanden geleden

Zo is het. We hebben te maken met georganiseerde misdaad en tevens met de grootste genocide uit de geschiedenis van de mensheid. Ik riep dat maanden geleden al. Het is werkelijk niet te geloven dat er nog steeds enorme groepen mensen niks in de gaten hebben en nog steeds denken dat alles wat ons wordt opgedrongen, in positieve zin!, met onze gezondheid heeft te maken. Vaak zijn dat mensen met een religieuze achtergrond. Die gaan werkelijk overal in mee en schakelen doodleuk het eigen brein uit, of niet in zo u wilt. ‘De overheid kan toch alleen maar het beste met ons voor hebben?’. (Zucht)

Tony
Tony
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Door voor de waarheid weg te lopen, gaan mensen discussies uit de weg. Religie heeft naar mijn mening niets te maken met de mening die je kunt hebben, eerder met indoctrinatie. Dat mensen die 2 zaken combineren en/of door elkaar halen, kan ik heel goed begrijpen. Zij verschuilen zich daarachter. Dat is de weg van de minste weerstand.

Wat zij dan niet begrijpen is dat religies en waanzin de oorzaak zijn van de meeste oorlogen. Angst overheerst dan en daar wordt dan dankbaar gebruik van gemaakt. Dat weten politici en dictators. Zo niet, dan wordt er wel een situatie gecreeerd waarin je geen kant meer op kunt. Die weg is begin dit jaar al ingeslagen. Helaas is het einde nog niet in zicht en dat hebben wij te danken aan mensen die zichzelf, en dus bijna heel Nederland, voor de gek houden.

Dat geldt momenteel vrijwel voor de gehele wereld en zijn bevolking. Hoe lang houden zij dit circus nog in stand?

salvar
salvar
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

@Tony
heel lang als we niets doen.

Elise
Elise
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

De meeste religies staan voor leven/natuur. Dit wat gaande is, is duivels. Ben zelf geen kerkganger of iets.

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

`Totdat wij massaal opstaan, zij kunnen namelijk niet meer terug alleen maar vooruit, en als we ze niet stoppen is hun vooruit onze ondergang.

Ben
Ben
Reactie op  jan doornbos
29 dagen geleden

Dat zijn ze ook helemaal im groot gebracht! Geloven in een man met een baard die te lui is om van de wereld een paradijs te maken! Omdat 1 persoon fout was moeten wij allemaal bloeden!

Joris
Joris
7 maanden geleden

dr. Carla Peeters schrijft in HP de tijd dat juist mensen met een minder goed functionerend immuunsysteem minder baat zullen hebben bij een vaccin dat antistoffen zou moeten opwekken.

HP / De Tijd, nr. 9 september 2020
‘9 manieren om Corona te voorkomen’ Pag 28:
“Een vaccin is voor de risicogroep voor Covid-19 mogelijk minder geschikt, ten gevolge van een verouderd of verzwakt immuunsysteem. (immunosenescentie) waardoor zijn niet of nauwelijks in staat zijn voldoende antistoffen of cellulaire immuniteit (B- en T-cel-immuniteit) op te wekken ter bescherming tegen infecties”

ron
ron
Reactie op  Joris
3 maanden geleden

beste een menselijk lichaam bestaat uit virussen daarom is het menselijk lichaam zo uniek. mensen geven virussen door aan elkaar is goed voor je weerstand en immuunsysteem.

x

Check Also

vaccinatie

Massa-vaccinatiecentrum sluit deuren nadat slechts 58 mensen komen opdagen

Veruit de meeste leraren uit de Franse ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x