Buitenland

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na prik gevaar vormen

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen dat het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na de prik in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren en neurologische schade te veroorzaken.

Gevaccineerden kunnen het spike-eiwit ook shedden en op die manier ongevaccineerde kinderen en volwassenen ziek maken. Bovendien kan het bij vrouwen leiden tot vaginale bloedingen, aldus de artsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Niet alleen de spike-eiwitten, maar ook nanodeeltjes in het ‘vaccin’ kunnen door de bloed-hersenbarrière, die kwetsbare delen van het lichaam beschermt. Er is onvoldoende tijd geweest om te achterhalen welke hersenaandoeningen en hoe vaak hersenaandoeningen ontstaan als gevolg hiervan, zegt de artsengroep.

Spike-eiwitten die de bloed-hersenbarrière passeren, kunnen chronische ontsteking, trombose (bloedstolsels), tremors (beven), aangezichtsverlamming van Bell en ALS-achtige symptomen veroorzaken, waarschuwen de artsen. De nanodeeltjes kunnen samensmelten met hersencellen, wat resulteert in neurodegeneratieve aandoeningen.

Pfizer erkent dat mensen spike-eiwitten kunnen shedden

Mensen die gevaccineerd zijn, maken vele biljoenen spike-eiwitten aan en kunnen sommige deeltjes shedden, met als gevolg dat mensen die dicht in de buurt komen ziek kunnen worden.

Oprichter van America’s Frontline Doctors Simone Gold verwijst naar een document waarin farmareus Pfizer erkent dat mensen de spike-eiwitten kunnen shedden. Pfizer waarschuwde mannen tijdens de klinische onderzoeken uit de buurt te blijven van zwangere vrouwen, maar nu wil het CDC dat zwangere vrouwen een experimenteel vaccin nemen, twitterde Gold, toevoegende dat dit erg tegenstrijdig is.

Het document maakt duidelijk dat iemand kan worden blootgesteld aan de spike-eiwitten van proefpersonen ‘door inademing of huidcontact’. Dit kan gevaarlijk zijn, zeggen de artsen. De spike-eiwitten veroorzaken namelijk ziekte, net als het virus.

Voordat het te laat is

Ze wijzen erop dat zich overal ter wereld gevallen van pericarditis, gordelroos, longontsteking, bloedproppen en aangezichtsverlamming van Bell hebben voorgedaan nadat mensen in de buurt van gevaccineerden waren geweest. Ook kregen vrouwen vaginale bloedingen en miskramen. Dit fenomeen lijkt bij sommigen auto-immuunaandoeningen te veroorzaken, waarbij het lichaam het eigen weefsel aanvalt.

Ook kinderen zijn kwetsbaar als ze in de buurt komen van ouders en leraren die deze experimentele vaccins hebben gekregen. De artsen van America’s Frontline Doctors vrezen dat ‘gezondheidsbureaucraten’ zullen beweren dat kinderen die ziek worden, besmet zijn met een coronavariant, terwijl de ziekte het gevolg is van contact met gevaccineerde volwassenen.

De artsen roepen gezondheidsexperts op om gegevens over mogelijke bijwerkingen van de vaccins te beoordelen ‘voordat het te laat is’.

[LifeSiteNews]

4.5 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Forum2030
Forum2030
3 jaren geleden

Lekker dan! Soort HIV dus?

Annette
Annette
3 jaren geleden

Jammer dat dit weer een bericht is van Amerikaanse artsen. HIER in ons land heb ik, buiten de artsen zoals Elke de Klerk en nog wat anderen, er niet over gehoord.
Voor ons, lezers van ninefornews, is dit natuurlijk niet een nieuw gegeven. Mijn man en ik moeten al wekenlang praktisch spitsroeden lopen om alle buren (wonen met zo’n 60 mensen in een woongemeenschap) te vermijden. Heel lastig kan ik wel zeggen.
Ik heb het gevoel, dat heel wat informatie over bijwerkingen e.d. hier gelijk in de doofpot terechtkomen. Wat mij ook opvalt is, dat er nu veel nieuwe “coronagevallen” bijkomen, terwijl het volgens mij gaat om “gevaccineerden” die dus ziek worden.

tweelingziel
tweelingziel
3 jaren geleden

Al op 26 maart ’21 waarschuwde Natural News.com hiervoor: https://www.afinalwarning.com/506719.html

Underground
Underground
3 jaren geleden

En daar begint het gezeik voor de zogenaamde WAPPIES. En voor wie het nog niet wist. Het is al te laat, ik zie dagelijks rijen dik bij de testlocaties. Wie zijn hier nou de WAPPIES? Zieke wereld leven we in! En straks vallen de Gevaccineerde als bosjes dood neer. En de niet Gevaccineerde worden ziek. Damn gaat lekker.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x