Homepagina » Mens en Dier » Artsen zeer kritisch op IC-baas Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’
gommers
Foto: Diederik Gommers (GroenLinks CC BY 3.0)

Artsen zeer kritisch op IC-baas Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’

IC-baas Diederik Gommers beweerde woensdag in Op1 dat IC’s niet langer kunnen opschalen voor ongevaccineerden. “Je kunt niet vragen aan de IC: jullie moeten gaan opschalen, maar alle maatregelen zijn weg. Een opschalingsplan kan alleen maar werken als we met elkaar in een ramp zitten of in een crisis. Dat zitten we nu niet, want we hebben versoepeld,” zei Gommers.

Hij vindt dat de politiek strenger moet worden voor niet-gevaccineerden. René Paas, commissaris van de Koning in Groningen, zei tegen de IC-chef: “Ik hoor je bijna zeggen dat er een vaccinatieplicht doorgevoerd moet worden.” Gommers zei dat hij ‘daar niet over gaat’.

Diederik doet het domste wat je kunt doen

De intensivist krijgt veel kritiek van andere artsen. “Wie niet prikken wil moet maar voelen, lijkt het adagium van onze zelfbenoemde pseudopoliticus. Kortom: ongevaccineerden moeten vrij vertaald maar eens flink door elkaar gerammeld worden en we moeten vooral geen empathie, laat staan ook maar enig mededogen, hebben met die eigenwijze mensen. In een samenleving die snakt naar verbinding doet Diederik het domste wat je kunt doen: verder polariseren,” schrijft huisarts Jan Vingerhoets.

“Met het ‘advies’ van Gommers om de ongevaccineerden maar eens harder aan te pakken, steunt hij in feite de volstrekt immorele oproep van Hugo de Jonge die eerder al stelde dat ongevaccineerden ten onrechte bedden bezet houden,” vervolgt hij.

“Geen enkele arts die zijn vak serieus neemt, zal zich hierin kunnen vinden. Maar Diederik kennelijk wel. Hiermee legt hij het fundament van het arts-zijn naast zich neer en geeft hij er blijk van dat voor hem de eed van Hippocrates niet langer leidend is. Het zal je arts maar wezen,” verzucht Vingerhoets.

Ik voorspel je dat over een maand de IC’s vol liggen met gevaccineerden

Ook huisarts Felix van der Wissel haalt hard uit naar Gommers. “Waar ben je in hemelsnaam mee bezig? Hoe kun jij als arts oproepen om ongevaccineerden harder aan te pakken en daardoor de tweedeling in de maatschappij verder aan te wakkeren? Hoe kun jij je voor dit karretje van Hugo blijven laten spannen? Ik neem werkelijk aan dat je dit niet meent!?”

“Door nu de bal te spelen op de ongevaccineerden, als dokter, is spelen met vuur. Ik voorspel je dat over een maand de IC’s vol liggen met gevaccineerden omdat het vaccin minder werkzaam zal zijn en de coronapas vrij spel geeft aan geïnfecteerde gevaccineerden,” benadrukt Van der Wissel.

“Ga je Hugo echt eens de waarheid zeggen dat het overheidsbeleid de afgelopen jaren de echte oorzaak is dat er 27.000 verpleegkundigen de zorg hebben verlaten het afgelopen jaar en dat er daardoor een IC-beddentekort is? In plaats daarvan wijs jij liever een zondebok aan in de vorm van ongevaccineerden?” vraagt de huisarts.

4.7 212 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
1 maand geleden

Gompie moet aan zijn opdracht voldoen, anders geen centjes van Klaus.

Bibi
Bibi
1 maand geleden

Dit is de ROL die hij speelt in de POPPENKAST met de naam:
Hoe krijgen we het gepeupel onder Controle
Zelfs kinderen zijn nog intelligenter dan deze Karikatuur van de Staats Propoganda

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

De covid-infectie geschiedt met de injectie. Het is dezelfde werkwijze als bij Aids.

“Dr. William Campbell Douglass schreef in zijn rapport dat HIV in 1974 voor het eerst werd geproduceerd (genetisch gemanipuleerd). Dit werd gebruikt in een experiment, waarbij Afrikanen werden besmet tijdens de pokkenvaccinatieprogramma’s van de Wereldgezondheidsorganisatie. De AIDS-genocide en heeft al 25 miljoen mensen het leven gekost. De AIDS-test is vals en AIDS wordt veroorzaakt door de HIV-medicatie.

Dr. Robert Willner toonde dit aan door zichzelf ten overstaande van groot publiek te injecteren met het bloed van een positief op HIV geteste persoon. In de bijsluiter van de HIV-medicatie is zelfs vermeld dat het je DNA afbreekt.”

De duivels liegen erop los. Tijd voor de niet-gevaccineerden om te verenigen en een weerstand van formaat te worden.

Pieternella
Pieternella
1 maand geleden

Ik wíl niet eens in het ziekenhuis terechtkomen! Ze veroorzaken zó’n vreselijke argwaan bij mensen, dat het decennia gaat duren voordat ze het vertrouwen kunnen terugkrijgen. Ze maken zoveel kapot! Eerst had ik nog een soort basisvertrouwen in overheden, ze ter wille willen zijn als ik me moet identificeren, maar momenteel overtreden ze beschermende verdragen en codes alsof het Perzische vloerkleedjes zijn!

x

Check Also

coronapas

Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing ...

mars

Grote protestmars in Utrecht tegen coronabeleid: ‘Wij gaan winnen!’

In Utrecht is vandaag een grote protestmars ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

153
0
We lezen graag je reactie!x