Financieel

IMF-directeur kondigt aan: ‘We werken hard aan een wereldwijde CBDC’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

IMF-directeur Kristalina Georgieva heeft tijdens een conferentie in Marokko aangekondigd dat de VN-organisatie ‘hard werkt aan een wereldwijd CBDC-platform’.

Georgieva voegde toe dat zo’n central bank digital currency uitwisselbaar moet zijn tussen landen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Om transacties efficiënter en eerlijker te maken, hebben we systemen nodig die landen met elkaar verbinden,” zei de IMF-directeur. Dit wordt ook wel ‘interoperabiliteit’ genoemd.

Ze beweerde dat digitale munten ervoor zorgen dat meer mensen toegang krijgen tot financiële diensten en de kosten omlaag zullen gaan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dystopie

Georgieva zei ook dat CBDC’s het mogelijk maken om ‘goedkoper en sneller’ internationale betalingen te doen.

Sommigen hebben gewaarschuwd dat een digitale wereldwijde munt in de handen van globalistische entiteiten kan leiden tot een hypergecentraliseerde techno-communistische dystopie.

De Amerikaanse zakenman en schrijver Robert Kiyosaki waarschuwde onlangs dat CBDC’s de deur openen naar massale surveillance.

Dat is precies het probleem

Door elke financiële transactie te volgen, komen ze alles te weten over ons uitgavenpatroon, de ontvangers van ons geld en hoe we ons inkomen besteden, zei Kiyosaki, die verwees naar het boek 1984 van George Orwell.

“Big Brother zal continu onze financiële activiteit monitoren en dat is precies het probleem met de central bank digital currency,” voegde hij toe.

[Summit News]

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lone
lone
1 jaar geleden

past wel met die satansvlag ernaast

Chris
Chris
1 jaar geleden

CBDC komt er gewoon, mensen wordt een financiële worst voorgehouden, bijvoorbeeld gratis tegoed op je CBDC-account wanneer je de app installeert. En dat is een levensgevaarlijke fuik waar je nooit meer uitkomt. Wees sterk en installeer die app niet.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Georgina Kristalina kan wat mij betreft de allerhoogste boom in!

De VN is, net als de WHO, de EU, het WEF, een criminele organisatie. En niets meer of minder dan DAT.

Ook HIER is er van onze kant maar één oplossing: NIET AAN MEEDOEN!!!

Alles staat en valt met onze bereidwilligheid om in deze digitale gevangenis te stappen. Net als het kleine muisje dat een stukje lekkere kaas ziet liggen en NIET de muizenval: muisje wil TOCH met alle geweld dat stukje kaas (logisch als je een muisje met een muizenverstand hebt) en éénmaal in de val: KLAP BOEM.

ZO zal het ook gaan met alle mensen, die waarschijnlijk door de experimentele gentechinjecties ook inmiddels over niet meer dan een muizenverstand beschikken: er wordt 50 euro aangeboden als je mee gaat doen en….. hup: GRATIS GELD.

Vervolgens zit je in de digitale gevangenis en ben je voor de rest van je miserabele leven je vrijheid kwijt.

Mensen vragen vaak aan mij: HOE stel je je dat dan voor, als je niet van plan bent om hier aan mee te doen?

Héél eerlijk: IK kan nog steeds niet in de toekomst kijken, maar voor mij staat één ding vast: zowel mijn man als ik zullen hier NOOIT aan mee gaan doen.

Wij zijn allebei in vrijheid geboren (ofschoon mijn man nog een klein jaartje als baby de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt), wij hebben ook ons leven lang in vrijheid mogen leven EN wij zullen wat ons betreft dit aardse tranendal in vrijheid verlaten.

Even off topic, maar tekenend voor de krankzinnige tijd waarin wij leven:
Vanochtend las ik op Telegram, dat er een nieuwe uitvoering wordt gepland of al klaar is, dat weet ik niet precies, van de beroemde opera van Wolfgang Amadeus Mozart: die Zauberflöte.
Deze moest, om subsidies te ontvangen, volledig woke, inclusief en noem maar op, worden.
Wat een ongelooflijke verkrachting van wat OOIT zo’n belangrijke bijdrage was aan onze CULTUUR.
IK zal nooit en te nimmer naar een dergelijke uitvoering gaan. Ik zal de herinnering levend houden aan de opera zoals Mozart deze heeft gecomponeerd.

WelkomInDystopiä
WelkomInDystopiä
1 jaar geleden

Waarschijnlijk zal de CBDC alleen vreplicht gaan gelden voor het plebs, net zoals die nieuwe pensioenwet ook alleen maar geldt voor het plebs en niet voor de boven-het-plebs-gestelden. Oftewel; zij die er geen last van zullen hebben, voeren het in voor hen die er wél last van gaan ondervinden.

Oei, deze mening levert mij aftrek op van 5000 CBDC’s en 10 jaar jaar lang niet reizen. Bij herhaling zal ik naar en herprogrameringskamp moeten.

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x