Buitenland

Zit Bill Gates achter de uitbraak van het zikavirus?

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden verklaarde hoogleraar Francis A. Boyle van de Universiteit van Illinois dat het zikavirus een biowapen is. Boyle, die in 1989 meeschreef aan de Biological Anti-Terrorism Act, zei verder dat de Amerikaanse overheid betrokken is bij de productie van illegale biologische wapens.

Kort na zijn uitspraken verschenen er berichten in de media dat de zika-uitbraak in Brazilië mogelijk is veroorzaakt door genetisch gemodificeerde muggen. De insecten werden ingezet om de verspreiding van het dengue- en zikavirus in te dammen en in 2012 in Brazilië vrijgelaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het zikavirus is al in de jaren vijftig ontdekt, maar de recente uitbraak is geëscaleerd en resulteert in met name Zuid-Amerika in geboorteafwijkingen en een reeks gezondheidsproblemen.

20 miljoen

In 2010 betaalde de Bill & Melinda Gates Foundation Australische wetenschappers om onderzoek te doen naar de inzet van genetisch gemodificeerde muggen die besmet werden met een bacterie.

In datzelfde jaar verklaarde Bill Gates tijdens een TED-lezing dat de snelle groei van de wereldbevolking kan afnemen door nieuwe vaccins. De Amerikaans-Duitse historicus F. William Engdahl schreef destijds voor Financial Sense: “Eén van de machtigste mensen op aarde zegt duidelijk te verwachten dat vaccins worden gebruikt om de bevolking terug te dringen.”

Het biotechbedrijf dat in Brazilië experimenteert met genetisch gemodificeerde muggen, Oxitec, wordt betaald door onder meer Bill Gates. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft bijna 20 miljoen dollar geïnvesteerd in het Braziliaanse project.

Niet zeker

Het zikavirus, dat is aangetroffen in 18 van de 26 Braziliaanse deelstaten, wordt overgedragen door de Aedes aegypti-mug. Een genetisch gemodificeerde variant van de mug moest in Brazilië de verspreiding van het dengue-, chikungunya- en zikavirus tegengaan. Wetenschappers waarschuwden vooraf echter dat het niet zeker was of de muggen de virussen al dan niet zouden verspreiden.

Hoewel er nog geen overtuigend bewijs is dat het door Gates gefinancierde project daadwerkelijk verantwoordelijk is voor de verspreiding van het zikavirus, is het zeker de moeite waarde hier onderzoek naar te doen, schrijft The Event Chronicle.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Quote: In datzelfde jaar verklaarde Bill Gates tijdens een TED-lezing dat de snelle groei van de wereldbevolking kan afnemen door nieuwe vaccins. De Amerikaans-Duitse historicus F. William Engdahl schreef destijds voor Financial Sense: “Eén van de machtigste mensen op aarde zegt duidelijk te verwachten dat vaccins worden gebruikt om de bevolking terug te dringen.”

De boodschap van Bill Gates was: Door vaccinaties neemt kindersterfte af. Als kinderen een grotere overlevingskans hebben, dan zullen ouders minder kinderen nemen. Hierdoor zal de wereldbevolking afnemen.

redice
redice
8 jaren geleden

die elitaire mensen doen maar zonder ooit gestraft te worden voor hun daden, de hele planeet moet naar de vaantjes !! om depressief van te worden.
de echte parasieten op deze planeet zijn de rijke machthebbers !!!

Brainwashed
Brainwashed
8 jaren geleden

Deze titel is overtrokken. Voor alle complottheorie denkers die dit een waardig bericht vinden.. get your act toghether… ps ben geen apple fan.. maar de jazz apples zijn wel erg sappig

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

JA

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x