Homepagina » Binnenland » Heeft RTL soms een geheime agenda? Ontdek hier de link met Bilderberg, Bertelsmann en… Soros
Heeft RTL soms een geheime agenda? Ontdek hier de link met Bilderberg, Bertelsmann en... Soros

Heeft RTL soms een geheime agenda? Ontdek hier de link met Bilderberg, Bertelsmann en… Soros

Bedrijfskundige en publicist Rutger van den Noort vraagt zich af of RTL soms een geheime agenda heeft.

Hij voelde eerder al argwaan toen premier Rutte te gast was in RTL Late Night. “De hele uitzending was geregisseerd en leek te zijn gekocht.”

Elite

Hij besloot de geldstromen te volgen. RTL is als onderdeel van RTL Group eigendom van Bertelsmann, een reusachtig Duits mediaconglomeraat.

“Bertelsmann beweegt zich op het grensvlak van politiek en media, de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de elite,” schrijft hij.

Hij wijst erop dat in 2007 nog een groot mediacontract in Luxemburg werd getekend door de toenmalige premier Jean-Claude Juncker, RTL Group en Bertelsmann.

Soros

Een naam die steeds opduikt rond Bertelsmann is die van George Soros. In 2003 deed hij bijvoorbeeld een bod van één miljard euro op een onderdeel van de multinational.

Bestuursleden van Bertelsmann zijn daarnaast vaak aanwezig op de Bilderbergconferentie. Vicevoorzitter van de RTL Group Martin Taylor was al vaak te gast.

Ruim driekwart van de aandelen van Bertelsmann is in handen van de Bertelsmann Stiftung, die wordt voorgezeten door de Nederlandse oud-minister Aart Jan de Geus.

Racistisch stereotype

Van den Noort merkt op dat RTL aanwezig was bij een rondetafelgesprek eind 2016 met Lodewijk Asscher over Zwarte Piet.

Daar werd onder meer gesproken over een VN-rapport van Verene Shepherd. Volgens haar moet het sinterklaasfeest worden afgeschaft omdat Zwarte Piet in haar ogen een racistisch stereotype is.

Hoede

Shepherd publiceert bij uitgever Palgrave Macmillan, die via Springer Nature onderdeel is van Holtzbrinck, dat weer een joint venture heeft met Bertelsmann. En zo is de cirkel weer rond.

Er is in Nederland vooral kritiek op de NOS en NPO, maar misschien moeten we nog wel meer op onze hoede zijn voor RTL, besluit Van den Noort.

Foto: Hay Kranen/PD/Wikimedia Commons

[Opiniez]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Schwein schreef:

  Lekker met zijn alle blijven piepen!!

  Een klein groepje mensen met ballen heeft tegengas gegeven en kijk hoe ze aangepakt worden… (ps. Heeft niemand het adres van deze Rechters?)

  De vuile smerige gore Elite duwt gewoon zijn wil door.
  Het wordt tijd dat de Lone Wolves gaan ontwaken en het heft in eigen hand nemen om deze zieke mensen die denken -ons wel even te vertellen wat wij moeten doen- in hun Prive sfeer aan te gaan pakken. (ps. de Linkse Democraten gebruiken precies dit middel ook en er wordt NOOIT zo’n frikandel opgepakt)

  Waarom zouden deze mensen wel dit soort ellende door onze nek heen mogen duwen en waarom dan geen -echt- tegengeluid?

  Ze hebben toch vaste woonadressen?
  Ze hebben toch auto’s?
  Ze hebben toch huisdieren?
  Ze hebben toch families?

  Misschien moeten we daar eens een begin maken….
  Als we nog langer weg blijven kijken is het dadelijk echt te laat en HUN agenda blijft doorgaan….

  40 likes
  • mike schreef:

   Mensen wees voorzichtig met gedachten over geweld. Dit lost niks op en maakt het probleem alleen maar groter. We spelen ‘hen’ daarmee alleen maar in de kaart.

   We hebben te maken met socio- / psychopaten aan de top. Dit is niet zelden het gevolg van bezetenheid vanuit andere dimensies. Als je ooit met een psychopaat te maken hebt gehad weet je dat deze mensen niet te veranderen zijn. Het beste wat je bij zulke personen kunt doen is zo snel mogelijk weglopen en nooit meer omkijken.

   Als je er niet onderuit kan om met hen door het leven te gaan juich ze dan toe zodra ze goede ideëen hebben en probeer hen er dan met zachte hand en voldoende kennis van te overtuigen dat jou oplossing hun belangen ‘beter’ zullen dienen. Meer opties heb je niet. Zij zullen altijd de beslissingen willen nemen.

   Waarom denk je dat links zo vaak gebruik maakt van false flag aanslagen? Omdat zij weten dat wij doorgaans geweldloos zijn, maar ze willen niks liever dan dat wij elkaar allemaal de hersens in slaan. Dan hoeven ze het niet zelf te doen. We doen hen juist een groot plezier als wij hen gaan nadoen. De negatieve groep is zo geslepen dat zij ons elke keer weer weten over te halen om andere bevolkingsgroepen, politici of andere individuen aan te vallen. Nooit doen! Het is een doodlopende weg.

   We hebben allemaal wel onze vermoedens over waar het echte kwaad vandaan komt. Maar laten we eerlijk zijn: meer dan dat kunnen we er niet van maken. De illusie is zo omvangrijk dat het jaren kost om uit te zoeken wat er gaande is en ook om te achterhalen aan wie het ècht ligt.

   Negatieve bloedlijnen, Vaticaan, top bankiers, Bilderberg, CFR, Trilaterals, Illuminati, vrijmetselaren, noem maar op. Keuze genoeg. Voor mij is één ding heel zeker, en dat is dat we de echte eindverantwoordelijken voor alle narigheid in deze wereld zelden of nooit zien. Zo machtig zijn ze.

   Hoe we ook over hen denken, we moeten het hen nageven dat ze intelligent zijn. Ze hebben ons (en ook onze positieve bloedlijnen / leiders) immers al eeuwen bij de neus.

   Zodra wij gaan vervallen in gedachten om het leven van rechters, politici of ander individuen zuur te maken, zullen zij gewoon aangifte doen. Het systeem doet de rest. De persoon krijgt van de verzekering wel weer een nieuwe auto en de politie zal er alles aan doen om jou te pakken te krijgen. En de psychopaten zullen er alles aan doen om op basis daarvan nieuwe regelgeving te introduceren. Zo is het systeem nou eenmaal ingericht.

   Als je in de hel leeft, probeer deze dan niet te veranderen, maar probeer het te overstijgen door jezelf te ontwikkelen. Op het moment dat jij je hoofd elke dag voed met de onzin op tv loop je een serieus risico om zelf ook in dergelijke denkpatronen te vervallen. Probeer altijd te luisteren naar mensen die slimmer zijn dan jij. Deel die kennis zo goed als je kan.

   En als je ‘in het klein’ iets goeds wilt doen haal dan een dier uit het assiel, doe iets voor een stukje natuur of geef eens een Eurootje aan een dakloze. Daarmee voorkom je dat ze zich genoodzaakt voelen om anderen te bestelen of anderszins te beschadigen. Hou er maar vast rekening mee dat we in de toekomst meer daklozen gaan zien. Dit is één van de beoogde agendapunten van de Committee of 300.

   17 likes
   • mike schreef:

    Sorry, er is een foutje in geslopen:

    Als je in de helft leeft, probeer deze dan [ niet te veranderen ].

    moet zijn: [ niet erger te maken ].

    5 likes
    • Faya schreef:

     Er staat nog een foutje in; ”Waarom denk je dat links zo vaak gebruik maakt van false flag aanslagen?” moet zijn; ”Waarom denk je dat de 33e graads vrijmetselaars ofwel de satanisten hun handlangers zo vaak inzetten om false flag aanslagen te plegen?” (en daar vet voor betaald krijgen, inclusief hun crisisacteurs zou ik er dan aan toevoegen.)
     Verder zijn ze niet intelligent maar enorm stiekem, achterbaks dus zo vals als je je maar voor kunt stellen.
     Ja zo kan iedereen het. Niets intelliigents aan.

     7 likes
     • Faya schreef:

      En wat ben ik blij met Trump en Putin, net zoals zoveel mensen die weten hoe de vork in de steel zit, het kan niet vaak genoeg gezegd worden.
      Jij kan dan de voorkeur geven aan die psychopaten zo voorzichtig mogelijk te behandelen en ze vooral niet voor de voeten te lopen, Trump en Putin hebben daar God zij dank andere ideeen over.
      De hel waar ze de mensheid in proberen te persen zullen ze spoedig zelf mogen ervaren.

      10 likes
     • mike schreef:

      @Faya
      Over vrijmetselaren ben ik het deels met je eens. Maar het is veel complexer dan alleen deze geheime genootschappen. Ook organisaties zoals Skull and Bones, P2, Navo’s “Gladio”, Blackrock, Mossad, CIA, FBI, MI5, MI6, DVD en allerlei andere geheime diensten en grote organisaties worden met dergelijke aanslagen in verband gebracht.

      Maar het blijft bij vermoedens op basis van terugkerende patronen, nummerologie, symboliek, vaste profiteurs en de maatregelen die erna volgen om ons in onze vrijheden te beperken.

      De daders “liggen op het kerkhof” ondanks dat velen onder ons dit spelletje beginnen te doorzien. En omdat zij naar verluid ook rechters onder controle hebben is het nogal lastig om eventuele rechtszaken van hen te winnen. Afgezien van de vraag of genoemde terugkerende patronen ooit voldoende bewijslast zullen geven in een eerlijke rechtbank. Vind het bijzonder intelligent, maar het kan ook zo zijn dat ik gewoon dom ben.

      Ik noemde ze voor het gemak “links”, maar is net zo goed “rechts”. Beide kanten worden door die geheime genootschappen beinvloed. En ook geradicaliseerde groeperingen zoals IS worden door mensen uit geheime diensten geholpen. Door al die organisaties te noemen ziet helemaal niemand nog de bomen in het bos. Daarnaast probeer ik enigszins bondige reacties te geven, maar dat is eigenlijk niet te doen zonder steken te laten vallen.

      Het is een bijzonder onoverzichtelijke situatie en ik hoop van harte dat je gelijk hebt over Trump en Putin. Zou niks liever zien dan dat zij het allemaal overzien en dat zij het ook kunnen en zullen oplossen met hulp van hun medewerkers, militairen en veel goede mensen onder de bevolking die het op hun manier proberen te ontcijferen en te delen met anderen. Als we echt willen dat het ooit wordt opgelost zal vooral die laatste groep (wij van het volk) veel groter moeten worden. Zodat iedereen enigszins op de hoogte raakt van wat er gaande is. Daar wilde ik het maar even bij laten. Ook hier kun je hele tegels over volschrijven. Is niet te doen voor me.

      Mijn bovengenoemde mening over psychopaten geldt voor mensen die onder directe invloed van dat soort mensen hun werk moeten doen. Veel goede mensen worden door dit soort zieke figuren tegen hun wil gecontroleerd en gevangen gehouden in hun positie. Ik denk dat wij geen van beiden goed kunnen inschatten hoe zwaar en akelig dat is.

      5 likes
   • Willie schreef:

    @Mike: top! En in De Bijbel staat geschreven: “Satan, uw naam is LEGIO”! Ga d’r dus maar aanstaan maar niet heus. Inderdaad, overstijgen dus.

    2 likes
  • weg met ons schreef:

   @Schwein

   Je hebt volkomen gelijk, maar het waardeloze van deze, door god verlaten planeet, is dat mensen met gezond verstand geen mensen ombrengen zoals het tuig Soros en aanverwanten dat wel doen.

   Dat is ook waarom ze zo hoog op de ladder staan. Die gaan over lijken en liegen, bedriegen en manipuleren dat het een lieve lust is.

   Echter, dit tuig is een laatste soort der Mohikanen (sorry, voor een beschaafd volk met dit tuig te vergelijken) en zullen nog één keer kans zien om de mensheid in diepe ellende te storten.

   Wat ik mij wel heel goed kan voorstellen is als iemand ongeneeslijk ziek is verklaard, deze nog een laatste goede daad verricht en dergelijke lui met zich meeneemt naar de eeuwige jachtvelden.

   21 likes
  • weg met ons schreef:

   @Schwein

   Het tuig opruimen terwijl er duizenden of zelfs miljoenen geestelijk verwarde mensen applaudisseren voor ze? Lees dit topic eens en bekijk de video.

   https://www.nhnieuws.nl/nieuws/233027/Bedreigde-burgemeester-voor-stampvolle-Grote-Markt-Lieve-Haarlemmers-bedankt

   Dit is een EU politiestaat in wording. Wat een nep en poppenkast en wat een mooi applaus van de roomblanke slaven. Kijk eens goed wat voor NWO order soldaat vooraan staat. Het lijkt GVD net sience fiction.

   21 likes
 • Louise schreef:

  Nou een ding is zeker of het Soros is weet ik niet, maar sterk beïnvloed zijn ze allemaal zo langzamerhand hier in het Hollandse, het zal wel geld zijn…Want man,man,man, wat een geklooi met die zware piet, mensen imponeren, voor het blok zetten, die hele rechts spraak is om te huilen en die uitzending bij Twan Huys was om te kotsen, ik begrijp dan ook niet dat die dappere Friese mevrouw niet opgestapt is…. De boel belazeren doe je maar met de sylvana’s. En dan te weten dat ik helemaal geen tv kijk, maar alles rolt zo hier voorbij op het scherm…Is dit wat mensen gaan doen als ze niet meer weten , hoe hun armzalige leven in te vullen…. Als het de bedoeling is mensen te indoctrineren dan zijn ze zeker geslaagd”….Wat een gekkenhuis ……

  47 likes
  • Rikk schreef:

   IK BEN groot voorstander om Zwarte Piet een Roze Burka met regenboog aan te trekken en dat volop uitzenden bij NOS NPO RTL en andere dwaze omroepen. Maar volgens mij ben ik een roepende in de woestijn.

   17 likes
   • Louise schreef:

    @ Rikk
    Voor dat je het weet beledig je weer een andere slachtoffer doelgroep ……..Als er geen humor meer is , is de intelligentie ook zoek…
    Het zou wel leuk zijn als we ons allemaal zouden verkleden als zwarte piet, al was het maar 1 keer……. Hier in de randstad heb ik al 10 jaar geen Sint en Piet gezien, zo werkt dat dus…Trouwens kerst bomen zijn ook schaars…….Het is al gebeurd dat omvolken….

    11 likes
    • Puddingbuks schreef:

     Tijdens WO2, hebben In Denemarken alle Denen zich solidair verklaard met de Joden, en een gele ster opgeprikt. Het heeft gewerkt. In Nederland waren we niet zo solidair…
     Ik vind het een prachtidee om met ALLE Nederlanders als Zwarte Piet verkleed te gaan. Dan maak je een statement.

     8 likes
     • Frans2 schreef:

      [ alle Denen zich solidair verklaard met de Joden, en een gele ster opgeprikt. ]

      “Maar het belangrijkste klopt niet: koning Christiaan heeft nooit een ster gedragen. Sterker nog: Joden zelf hebben in Denemarken nooit een ster hoeven dragen.”

      https://tinyurl.com/ydycuu23

      5 likes
 • Pollie schreef:

  Shocking! RTL blijkt het allemaal alleen maar voor het geld te doen. Misschien dat ze daarom een commerciele omroep zijn?

  13 likes
  • weg met ons schreef:

   @Pollie

   Is dat zo? RTL Bertelsmann group heeft winst als oogmerk, alleen maar? Waarom dan zo anti-volk en zo vies, laag en smerig je publiek voorliegen en van alles wijsmaken, practisch gezien “brainwashen”? RTL (nazi) Bertelsmann group beoogt wel iets meer dan alleen maar, winst maken!! Zou zelfs durven beweren dat ze nog fouter en doortrapter is dan de publieke omroepen.

   13 likes
   • Faya schreef:

    Je drukt je nogal voorzichtig uit, RTL was al met kwade opzet begonnen.
    Een zorgvuldig uitgedacht plan om de bevolking dom te houden, te misleiden en om ze geld uit de zakken te kloppen.
    Fout en doortrapt al vanaf de eerste dag.

    8 likes
    • Faya schreef:

     RTL is een CIA tak, ze steunen de Clinton Foundation en iedereen doet min of meer gedwongen mee met de postcodeloterij, een soort chantage.
     Daar zijn die Clintons zo rijk van geworden en je wil niet weten wat ze met dat geld doen maar niet van mijn geld, ik steun ze niet.
     Ik ben nog steeds blij dat ik niet met de postcodeloterij mee doe, OOK al zouden de buren de miljoenen winnen.

     14 likes
     • Willie schreef:

      En niet alleen zij maar ook via de regering wordt de Clinton Foundation gesteund, enfin we weten allemaal wel dat er met miljoenen of miljarden wordt gesmeten. Rihanna heeft er kort geleden ook weer “wat” van gekregen! Achterlijk vernedereldnland dat zijn mensen verdoemt!

      2 likes
 • Caesar Lin Cachet schreef:

  LS…

  Ik blijf er bij ! Weg met die enge kindernijper met vissenbekmijter. Weg met de Paus de kerk en de hele satanische volksverlakkerij religie genoemd !

  21 likes
  • weg met ons schreef:

   @Caesar Lin Cachet

   Je bedoelt, “weg met het Sinterklaasfeest?”. Laat ik je dan wijsmaken dat dit feest weg moet niet om de reden die jij noemt of dat een zwarte piet racisme is , maar wel omdat Europa moslim proof gemaakt moet worden.

   Waarom denk je dat de rente op nul procent is gezet, alleen om de banken te redden? Dat was natuurlijk een prettige bijkomstigheid, maar rente is niet moslim proof/ haram. Waarom moeten er duizenden varkensstallen verdwijnen? Waarom een sterke anti-rooklobby die kroegen de das om doet en daaraan gekoppeld alcoholtappunten laat verdwijnen.

   Laat Sint maar fijn met z’n roetzwarte knecht komen. En wie met kinderen knoeit is altijd katholiek?

   19 likes
   • Willie schreef:

    @ weg met ons: Potverdorie, weer een puzzelstukje toegevoegd en meer in- en overzicht verkregen dankzij jou! Was nog een raadsel voor me waarom etc., maar inderdaad de moslim mag geen rente vragen. Meestal lent men onder elkaar en is “een man een man, een woord een woord” nog steeds van toepassing, schend je die dan lig je er bij iedereen uit.

    1 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Soros heeft net een EU rechter benoemd. niemand bericht hierover?!

  George Soros-rechter verkozen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens !
  https://re-act.be/2018/10/11/george-soros-rechter-verkozen-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens/

  En ook NVA (fake rechtse partij) in Belgie ligt in bed via de EU met die soros

  https://re-act.be/2016/08/20/george-soros-heeft-11-belgische-partners-die-zijn-agenda-dienen-waaronder-1-n-vaer/

  IEDEREEN in de EU werkt voor soros

  25 likes
 • gijs meulenmeesters schreef:

  EN DAN het volgende Rutten wil dat alle leerlingen een keer in de kamer zijn geweest om te leren wat DEMOCRATIE is. Volgens mij moet Rutten eens een les gaan nemen in democratie,
  1 hij wil als enige de dividend vrijstelling er door duwen
  2 hij schaft het referendum af
  volgens weet hij zich niks te herinneren, wij worden dan wils onbekwaam genoemt.
  hij is alles kwijt wat de journalisten wel vinden
  DUS WEG MET DIE NIKSNUT

  30 likes
 • pietje schreef:

  Wat is democratie !!!! Zeker hier niet in nederland rutte regeert en staat onder soros daar wordt hij voor betaald de smeerlap ! We moeten af van die Pinoccio die liegt en bedriegt ! Als je een beetje verstand hebt stem dan nooit op de VVD ! Vele Nederlanders stemmen VVD ik weet niet waarom ? Walgelijke partij !

  14 likes
 • Gladiator schreef:

  Beste mensen,

  Ik weet niet of de een of de ander hier al eens gehoord heeft van de AZK wat staat voor “Anti-Zensur-Konferenz”.

  Ik refereer hier graag naar een interview annex voordracht van het AZK team met Gerhard Wisnewski welk een klein uurtje duurt en naar mijn idee meer dan waard is om naar te kijken!

  Het makkelijk te volgen en zeker met een beetje kennis van de Duitse taal.

  De link gaat hierbij met als thema: “Gennzverlust: Die leise Bombe”.

  Hij legt hier zeer helder uit wat er precies aan de hand is in Europa met in het begin heel kort over een wel heel gelukkige “Hoernalist”

  Bij deze de link.

  https://www.youtube.com/watch?v=YoNbRr8BCh0&ab_channel=klagemauerTV

  Gegroet,

  Gladiator

  9 likes
 • Auguust schreef:

  Voor geld verkopen ze bij RTL hun ouwe moer aan de duivel. Als het commercieel beter is om Zwarte Piet in de ban te doen zullen ze het niet laten. Voorts op deze zender politiek correct geneuzel van leeghoofdige BN ‘ers. Non valeurs! Voor de rest prententie loze amusement zoals knullige dans en zang programma’s bol van lange reclame blokken. Niet om aan te gluren.

  11 likes
 • Louise schreef:

  Hoi Marduk……dat dacht ik van de week ook, ik las ergens in een Vlaamse krant dat Steve Bannon een rechts populistische partij wilde in west Europa…… Nou dat gaat mooi niet door…. De Sorosjes hebben het voor het zeggen…. Wel slim van die deugd slachtoffer typjes, want zij kunnen massaal terecht bij papa Soros…anders werdt er nooit naar hen geluisterd …..De grote zieligheidsindustrie, als verlosser Soros……zo zie je op de knietjes satan aanbidden…..

  11 likes
 • El Trueporino schreef:

  Het is schokkend te zien dat de hele Nederlandse cultuur in een keer weg gevaagd wordt.

  RTL zend zwarte piet niet meer uit.

  9 likes
 • Coeus schreef:

  Ik heb gewerkt bij RTL en kon een glimlach niet onderdrukken bij dit artikel. ” Heeft RTL soms een geheime agenda?” Antwoord: nee.
  Die zakelijke linkjes zijn leuk uitgezocht, maar Van den Noort heeft echt geen idee van hoe het in de praktijk werkt. De Duitsers laten de Nederlandse vestiging geheel autonoom opereren, omdat dat zakelijk het meest verstandig is. Dat RTL op uitnodiging aanschuift bij een gesprek met een hoogeplaatste politicus is logisch, maar ze bepalen vervolgens wel zelf hun eigen koers. RTL wordt geregeerd door de bottom line. Zoals elk bedrijf. En daar gedragen ze zich naar. De rest is ruis.

  2 likes
  • Willie schreef:

   “Zo de wind waait, waait mij vessie” dus? Daarbij denk ik dat Van den Noort niet zo onschuldig is, wie weet in wat voor een clubjes deze man allemaal zit?!

   0 likes
 • frans schreef:

  RTL is leeg en hol.
  het gaat nergens over.

  2 likes
 • Wakkere Joost schreef:

  Het jaarlijkse gezeik over zwarte piet huuuuaaaaaa! gaap.
  Poep praat!

  2 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Bertelsmann hoort bij de elite van het fascistisch broederschap. Achtief vanuit Zwitserland. Dus dan zou Soros als jood ook dubbel spel spelen. Vreems bevonden dat er bij de RTL organisatie nog zoveel potjes en homo’s weeken voor die werkgever.zo beetje 50 jaar terug stuurde deze werkgever de himo’s een badkamer in waar je niet meer uitkwam.
  Dit is toch geschiedenis die de homo-gemeemschap dient te weten.

  2 likes
 • devries schreef:

  Sinterklaas loopt met een kerncentrale op zijn kop en woont nu in een Dome in Chernobyl (Gebouwd door mammoet, 13 mei 1807 Jan Goedkoop 25 jaar 140-ton vrachtschip) in plaats van Spanje, Mh17 is met water neergeschoten, de stoomboot vaart op Uranium, en een goede vriendin van 33 jaar gaat afscheid nemen van haar 4 kinderen in verband met Leukemie !!

  Leuk zo’n Oer Hollandse Traditie in een wereld waar 25% van de kinderen nog nooit een stuk speelgoed gehad hebben … een echte 7 Saint, geef aan de rijken en vaar de Armen voorbij.

  1 likes
 • devries schreef:

  Dat kindje krijgt een Chemokuur van Sinterklaas, zo uit de meiter vandaan …. verschrikkelijk wat een wereld.

  https://www.mupload.nl/img/hcakbipmnn.jpg

  1 likes
 • x

  Check Also

  facebook

  ‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

  Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

  greenpeace

  Medeoprichter Greenpeace: ‘Er is geen klimaatcatastrofe. Dat is een leugen’

  Wie dacht deze koele zomer even verlost ...

  >