Homepagina » Binnenland » Karskens: “Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw”
Karskens: "Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw"

Karskens: “Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw”

De asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw. Dat zei oorlogsjournalist Arnold Karskens in WNL Op Zondag.

Hij reageerde met zijn uitspraak op de discussie rond Eritrese vluchtelingen.

Eritreeërs blijken nog altijd in groten getale op vakantie te gaan naar het land waaruit ze juist gevlucht zijn, terwijl ze bij een asielaanvraag claimden dat het daar te onveilig was.

Niets van terechtgekomen

Het kabinet beloofde de verblijfsvergunning af te nemen van asielzoekers die dit doen. Maar daar is bij de Eritreërs niets van terechtgekomen.

Sinds half 2015 is geen enkele Eritreeër om die reden zijn verblijfsvergunning ontnomen, schreef De Telegraaf.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie stelt dat weinig Eritreeërs in hun thuisland op vakantie gaan, maar dat is volgens Karskens onzin.

Eritrea Asiel Holiday Tours

De journalist bracht zelf een bezoek aan het land en schat op basis van gesprekken met westerse diplomaten dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreeërs elk jaar vakantie vieren in hun thuisland.

“Zodra ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug,” zei Karskens, die sprak van Eritrea Asiel Holiday Tours.

Barsten

Hij wijst erop dat mensen die echt vervolgd worden in hun land van herkomst bij het huidige beleid buiten de boot vallen.

“Echte vluchtelingen laten we barsten en de mensen die wat geld hebben om hierheen te komen halen we binnen,” zei hij.

Bekijk het fragment hieronder terug:

Boekentip: Journalist te koop

[WNL]


Vond je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Nederlanders of het blanke of Germaanse ras moeten plaatsmaken voor een nieuw soort vermengd ras wat eenvoudig zich laat sturen en geen directe historische binding heeft met dit land

  Maar er is één manko aan dit verhaal: er ontstaat dan namelijk een nieuw soort mens wat voor een hoop taken gewoon niet geschikt is. Veel beroepen zullen daardoor verdwijnen en zal Nederland uiteindelijk in een soort van derde wereldland veranderen zonder eigen identiteit.

  37 likes
  • waarschijnlijk zullen robot een hele hoop overnemen en de rest mogen slaven doen.
   dit is waarschijnlijk waar ze naar toe willen en dit is wat wij ook willen en om de eenvoudige reden dat we mond dood gemaakt zijn en niet meer in opstand komen en wint de elite.

   het is nog niet te laat maar……..??????

   13 likes
   • Pas maar op Mario, dat ze je niet als landverrader van je bed komen lichten.
    Je wet wat ze daar mee deden na WW2.
    PVV is zowiezo de club van de domme dominante ventjes die mij iets te graag de baas over anderen willen spelen.

    2 likes
  • Je klink als een nazi met je “rassenleer”

   5 likes
 2. Grootste bedrog van de eeuw, en niet alleen van de eeuw, is het financiele systeem.

  Die paar eritreeërs en andere nationaliteiten zijn het probleem niet, zogenaamde nutteloze uitkeringstrekkers zijn ook het probleem niet, zelfs marokkaanse potenrammertjes met betonscharen zijn het echte probleem niet. Allemaal kleingeld.

  Dat de VS op dit moment dreigt om Syrie te interveniëren is een deel van het echte probleem.

  Follow the money!

  31 likes
 3. Het klimaatbedrog staat voor mij op een keurige gedeelde eerste plaats.

  11 likes
 4. rechts = werkdruk
  links = asielpolitiek
  midden = sociale valkuil (kleine belasting op alcoholische drank, sigaretten, gokken = meer opbrengst voor de staat)

  10 likes
 5. Afspraak is dat we heel Afrika uitkeringen moeten geven.

  3 likes
  • Als die nazi’s de geldpersen ook aan kunnen zetten om een ongelimiteerd aantal miljarden als wc papier bij te drukken voor eigen gebruik, moet het ook voor uitkeringen kunnen.
   Geen probleem toch?

   0 likes
   • Het valt trouwens wel op dat die PVV’ers zich altijd en alleen met de nevenerschijnselen van de problemen bezig zijn en nooit met de hoofd oorzaken van de problemen, want waar komt dat asielprobleem vandaan? daar hoor je ze nou nooit eens over.
    Logisch ook want dat zijn hun eigen bazen.
    Maar ik maak me geen zorgen, die bazen liggen allang in een rolstoel te kwijlen en te ijlen in een luier dus de PVV is ook op sterven na dood.
    Alleen door hun onbewustzijn, hun oogkleppen, die je wel MOET hebben om zo volgzaam achter een stel psychopaten aan te hobbelen, weten ze het zelf nog niet.

    3 likes
 6. Dat is nu precies wat de PVV, NWO dus duivelaanbidders, willen.
  Een grote chaos, al doen ze het voorkomen dat ze er iets aan willen doen. De hippocrits to the MAX!!!! De blonde cokesnuiver benoemt het alleen maar. Ik noem het sarcasme want we weten hoe ze de bevolking minachten en zichzelf erboven wanen. Of dacht iemand nog dat ze er iets aan wilden doen? Daarom willen ze nu toch echt eindelijk eens die politiestaat in gaan voeren waar ze al zo lang op zitten wachten. No way. En zij dan zeker gaan beslissen over wie mag blijven leven en wie dood moet.
  Doodziek in het hoofd zijn ze.

  4 likes
 7. De Bankiers halen bergen zwart geld binnen via vluchtelingen smokkel. De mensen verkopen hun hele leven om onder allerlei valse beloften hierheen geloodst te worden, en ondertussen maken duistere elementen misbruik van de logistieke situatie door ISIS opperators mee te sturen met de vluchtelingen.

  Een paar vluchtelingen opvangen is een goede zaak, maar hele volkstammen tegelijk neemt de controle uiteindelijk volledig weg over de ontwikkelingen van zo’n grote groep. Zodra je het toelaat kom je terecht in een oncontroleerbare situatie.
  Om echt te helpen zou het beter werken om naar de landen zelf toe te gaan (of grens gebieden) en vervolgens politiek onderdak te bieden aan vervolgde mensen en families, en als het te erg word deze uiteindelijk onderdak en overtocht bieden zonder dat ze alles moeten kwijtraken aan plundergedrag. Zo krijg je geen extra financiele druk en help je de boel te stabiliseren IPV massa migraties te laten ontstaan.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...

gepensioneerde man

Gepensioneerde man uit huis gezet om plaats te maken voor migranten. ‘Schandalig’

Een gepensioneerde man uit het Duitse Neckartailfingen ...