Binnenland

We worden door idioten geregeerd. Kijk hoe Baudet premier Rutte aanpakt in de Tweede Kamer

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over het Financieel Jaarverslag van het Rijk. Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet nam tijdens het debat premier Rutte op de korrel.

Het kabinet verergerde eerst de crisis door de belastingen te verhogen en toen de crisis voorbij was werden ook nog eens de lasten voor werkend Nederland verhoogd, begon Baudet.

Uit de geheime dividendmemo’s, die volgens Rutte eerst niet en toen weer wel bestonden, blijkt dat de belasting- en premiedruk in Nederland in 2021 zal stijgen naar 40 procent.

In 2011 bedroegen de lasten nog 35 procent van het bbp.

Uniek recept

“Een uniek recept, waarvoor Mark Rutte complimenten verdient,” sprak Baudet sarcastisch. “Of het economisch goed gaat of slecht gaat, Rutte verhoogt de belastingen en de kiezers tuinen er steeds weer in.”

“De btw op voedsel gaat omhoog met 50 procent. Gaaf!” zei hij. “De zorgpremies stijgen. Gaaf! De energiebelasting gaat omhoog. Gaaf!”

Makke lammeren

Ondertussen wordt de dividendbelasting voor buitenlandse beleggers afgeschaft zonder dat het de Nederlandse economie ook maar iets oplevert, merkte hij op. “Gaaf!”

Als makke lammeren laten de VVD-kiezers zich naar de economische slachtbank leiden door de illusionist Rutte, klonk het.

“Wij worden door idioten geregeerd.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
egetal
egetal
4 jaren geleden

nederland is geen land van opstandelingen dus verwacht op korte termijn geen verandering.

edwin
edwin
4 jaren geleden

Nederland heeft ook getekend voor een verdrag in Marokko voor nog meer immigratie uit Afrikaanse
en Aziatische landen, de belastingen moeten dus wel omhoog.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Rutte is, net als zijn voorgangers, bezig dit land verder af te breken en onbewoonbaar te maken, en heeft er nog steeds niet voor gezorgd dat er minder wetten en regels komen, de overheid een uitgavenprobleem houdt en dit probleem bij de inwoners van dit land legt door stelselmatig alles in prijs te verhogen. De belastingen rijzen de pan uit en het afpersen van huizenbezitter, spaarders en huurders gaat onverminderd door. En nog steeds bouwt men geen buffers op en reseveert men geen geld voor latere tegenvallers.

Daarentegen is dit land overvol, de grote steden onbewoonbaar geworden en klotsen de vluchtel….emigranten over de drempels van NL en krijsen dat ze gratis woningen willen met van alles nog meer gratis en dat alles over de rug van de autochtonen die niet meer veilig zijn in eigen land.

En de onderste steen is plotseling ook boven in het MH-17 verhaal of was het de MH-370 verhaal. En hebben de Russen het toch gedaan, zeggen de wc-eend heren van de westerse leugenfabriek.
Maar houden zichzelf allen mooi buiten de (eigen) schuldvraag, maar nogmaals: ben je niet totaal geschift als je een passagierstoestel bewust laat vliegen boven oorlogsgebied? Of Rusland, die toevallig nog net even voor het WK voetbal wordt aangepakt, nu wel of niet schuldig zijn is, maar iedere weldenkende geest begrijpt dat je nooit een burgertoestel had mogen laten vliegen boven oorlogsgebied, een gebied waar al eerder vliegtuigen waren neergehaald.

Dus het niet de vraag of de Russen schuldig zijn, maar het is de vraag wie werkelijk schuldig is of zelfs met opzet daar dit toestel heeft laten vliegen. En dat er nog meer toestellen boven dat gebied hebben gevlogen is nog absurder dan alleen maar één toestel daar over laten vliegen. Het bewust daar over laten vliegen is gelijk aan uitlokking van geweld en mensen in gevaar brengen. Dat alles los van het verhaal of daar niet toevallig toch de MH-370 is gecrasht met geprepareerde lijken aan boord. Want zover wil en mag men schijnbaar niet denken en is er geen overeenkomst met beide toestellen. Dat een overheid of onderzoekers zelf nooit in deze richting iets hebben geopperd zegt ook weer iets. Wie zwijgt of zaken buiten onderzoeken laat die belangrijk kunnen zijn, hebben wat te verbergen? Wie niets heeft te verbergen, heeft toch ook niets te vrezen? En kan men met alle theorieën, hoe absurd ook, iets aanvangen en loopt daar niet voor weg en doet niet net alsof de neus bloedt.

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Tja, hij lult heel mooi echter zie de reactie van Trut rond minuut 4.00 in de bijgaande video. En zijn reactie verklapt wat er dus met de HELE mooie woorden van Thierry gaat gebeuren…….HELEMAAL NIETS DUS!!

En daarbij, voor de ideeën van FvD zal eerst eens een meerderheid in de 2e poppenkast moeten komen en dat is dus waarschijnlijk ehhhhhh………als ik al lang en breed tot stof ben wedergekeerd!!!!

Hebben we dus helemaal geen ene fli**er aan!!!

Gladiator

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x