Homepagina » Binnenland » We worden door idioten geregeerd. Kijk hoe Baudet premier Rutte aanpakt in de Tweede Kamer
We worden door idioten geregeerd. Kijk hoe Baudet premier Rutte aanpakt in de Tweede Kamer

We worden door idioten geregeerd. Kijk hoe Baudet premier Rutte aanpakt in de Tweede Kamer

Woensdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over het Financieel Jaarverslag van het Rijk. Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet nam tijdens het debat premier Rutte op de korrel.

Het kabinet verergerde eerst de crisis door de belastingen te verhogen en toen de crisis voorbij was werden ook nog eens de lasten voor werkend Nederland verhoogd, begon Baudet.

Uit de geheime dividendmemo’s, die volgens Rutte eerst niet en toen weer wel bestonden, blijkt dat de belasting- en premiedruk in Nederland in 2021 zal stijgen naar 40 procent.

In 2011 bedroegen de lasten nog 35 procent van het bbp.

Uniek recept

“Een uniek recept, waarvoor Mark Rutte complimenten verdient,” sprak Baudet sarcastisch. “Of het economisch goed gaat of slecht gaat, Rutte verhoogt de belastingen en de kiezers tuinen er steeds weer in.”

“De btw op voedsel gaat omhoog met 50 procent. Gaaf!” zei hij. “De zorgpremies stijgen. Gaaf! De energiebelasting gaat omhoog. Gaaf!”

Makke lammeren

Ondertussen wordt de dividendbelasting voor buitenlandse beleggers afgeschaft zonder dat het de Nederlandse economie ook maar iets oplevert, merkte hij op. “Gaaf!”

Als makke lammeren laten de VVD-kiezers zich naar de economische slachtbank leiden door de illusionist Rutte, klonk het.

“Wij worden door idioten geregeerd.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[Forum voor Democratie]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Rutte is, net als zijn voorgangers, bezig dit land verder af te breken en onbewoonbaar te maken, en heeft er nog steeds niet voor gezorgd dat er minder wetten en regels komen, de overheid een uitgavenprobleem houdt en dit probleem bij de inwoners van dit land legt door stelselmatig alles in prijs te verhogen. De belastingen rijzen de pan uit en het afpersen van huizenbezitter, spaarders en huurders gaat onverminderd door. En nog steeds bouwt men geen buffers op en reseveert men geen geld voor latere tegenvallers.

  Daarentegen is dit land overvol, de grote steden onbewoonbaar geworden en klotsen de vluchtel….emigranten over de drempels van NL en krijsen dat ze gratis woningen willen met van alles nog meer gratis en dat alles over de rug van de autochtonen die niet meer veilig zijn in eigen land.

  En de onderste steen is plotseling ook boven in het MH-17 verhaal of was het de MH-370 verhaal. En hebben de Russen het toch gedaan, zeggen de wc-eend heren van de westerse leugenfabriek.
  Maar houden zichzelf allen mooi buiten de (eigen) schuldvraag, maar nogmaals: ben je niet totaal geschift als je een passagierstoestel bewust laat vliegen boven oorlogsgebied? Of Rusland, die toevallig nog net even voor het WK voetbal wordt aangepakt, nu wel of niet schuldig zijn is, maar iedere weldenkende geest begrijpt dat je nooit een burgertoestel had mogen laten vliegen boven oorlogsgebied, een gebied waar al eerder vliegtuigen waren neergehaald.

  Dus het niet de vraag of de Russen schuldig zijn, maar het is de vraag wie werkelijk schuldig is of zelfs met opzet daar dit toestel heeft laten vliegen. En dat er nog meer toestellen boven dat gebied hebben gevlogen is nog absurder dan alleen maar één toestel daar over laten vliegen. Het bewust daar over laten vliegen is gelijk aan uitlokking van geweld en mensen in gevaar brengen. Dat alles los van het verhaal of daar niet toevallig toch de MH-370 is gecrasht met geprepareerde lijken aan boord. Want zover wil en mag men schijnbaar niet denken en is er geen overeenkomst met beide toestellen. Dat een overheid of onderzoekers zelf nooit in deze richting iets hebben geopperd zegt ook weer iets. Wie zwijgt of zaken buiten onderzoeken laat die belangrijk kunnen zijn, hebben wat te verbergen? Wie niets heeft te verbergen, heeft toch ook niets te vrezen? En kan men met alle theorieën, hoe absurd ook, iets aanvangen en loopt daar niet voor weg en doet niet net alsof de neus bloedt.

  34 likes
  • weg met ons schreef:

   ….”DELHI – Premier Mark Rutte heeft besloten terug te keren uit India nadat donderdagochtend bekend werd dat vlucht MH17 is neergehaald door een Buk-raket van het Russische leger”…..De show must go on. En bekend is bewezen en vermoedens zijn feiten en het volk mag alles zien en weten, maar niet eerder dan over honderd jaar.

   Denk dat Bilderberg puppet teruggaat, om het ook niet zo heel onbelangrijke detail waarom een burgertoestel daar moest vliegen nog even nader te verklaren?…. Zal in dat geval wel weer een slap argument worden, ….”er hadden eerder burgertoestellen over dat gebied gevlogen en dat was het bewijs dat daar gevlogen kon worden en we met een gerust hart met mensenlevens konden spelen”…… en “er was onweer en het toestel moest daarom uitwijken, want dat was het weer daar op dat moment wat geen hond van jullie kan bewijzen dat het zo was”….”en het toestel moest een kilometer dalen, want de piloot wilde jojoën”….”de Oekraïense radarsystemen stonden die dag toevallig uit, omdat de poetsjuffrouw de volgende dag vrij was en ze niet kon schoonmaken”….blablablabla.., want recht praten wat krom is, dat kunnen de de dark room boys en de muppets van de grootindustrie als de beste. Hoewel, de beste ook overdreven is, want de meest simpele geest liegt sterker en verdraait minder doorzichtig.

   Maar goed, Rutte komt terug, hoewel hij dat anders niet had gedaan? Rutte belde eerst nog even met NL dat hij daar tevreden klaar was gekomen en naar huis wilde? En gaf daarom de opdracht om nu met het zoveelste verhaal en keiharde flut bewijzen te komen? Alles zo doorzichtig dat het glashelder is.

   17 likes
   • Gladiator schreef:

    @weg met ons,

    Ik neem toch aan dat u net als ik ook heel zeker weet dat er met zekerheig geen BUK raket is afgeschoten op de MH?……met zekerheid niet.

    Er zijn bewijzen achteraf gefabriceerd en in het “toestel” dat op de grond lag zaten gaten (in- en uitslag) van 30 mm geschut…..welks op jachtvliegtuigen zit.

    Het is door 2 straaljagers van de luchtmacht van Oekraïne neergehaald.
    Dit is het verhaal. Daarbij zijn er getuigenverslagen van mensen welke er gelijk na de “crash” aanwezig waren welke letterlijk vertelden dat een aantal “lijken” op dummypoppen leken en dat ook het bloed niet aanwezig was bij de echte resten waarbij een formaldehyde geur werd geroken.

    Dit stinkt dus…………………letterlijk én figuurlijk!!!

    Dat wij verder moeten met mensen welke zich onze politici noemen en welke zo ongelooflijk ernstig psychopatisch zijn én het overgrote merendeel van de Neanderlandse bevolking of eigenlijk ONDERDANEN dit niet ziet is bewonderenswaardig.

    En maar weer stemmen, en maar weer afgeven op Trutte die “ons” zo naait en voor de gek houdt!!!!

    De enige oplossing is nog maar REVOLUTIE!!!

    Nog vragen…???!!!

    Gladiator

    32 likes
    • weg met ons schreef:

     @Gladiator

     Wie of hoe het toestel is feitelijk niet eens waar deze zaak om zou moeten draaien, maar wel wie en waarom er voor heeft gezorgd dat daar een passagiestoestel kon vliegen. Deze vraag wordt alsmaar met een simpel antwoord afgedaan, maar is wel de hamvraag, het hete hangijzer, de zaak van de zaak waar het uiteindelijk mis kon gaan.

     Zou men koning Willem Alexander daar ook boven hebben laten vliegen? Denk het niet, waarom niet? Nou, daarom dus niet! En waarom dan wel met mensenlevens spelen en om dan zogenaamd de kosten te drukken of achteraf met een brandstof tekort kul argument komen is om de hete brij draaien. Degene die het toestel daar hebben laten vliegen, die zijn schuldig, meer dan schuldig en totaal fout. Die horen achter de tralies.

     Of begrijpen mensen niet dat oorlog menis is en er niet met watjes wordt geschoten of gegooid. Oorlog beste volk, kent geen pardon of genade. Oorlog is onverbiddelijk en ziek. En dat de Oekraine hier voortduren uit de wind wordt gehouden is al helemaal een aanfluiting. De fascisten daar zijn wel te vertrouwen? Nee, natuurlijk niet, dat zijn de vrienden van de fascisten hier en de fascisten hebben maar een doel voor ogen en dat is de zakken vullen en macht en total control!!

     De Russen moeten van de fascisten worden opgeruimd en luisteren naar wat de fascisten denken en willen. Russen hadden tijdens de WOII al een bloedhekel aan de fascisten en dat zal wel niet veranderd zijn….En terecht, zoals iedere keer weer blijkt. Als er een WOIII komt en in feite is die er al, dan zullen de Russen eindelijk toch hun kans moeten grijpen om de westerse nazi’s en fascisten eens en voor altijd af te maken. Op een fatsoenlijke manier, zoals de Russen iedere keer weer proberen gaat het toch lukken, hoe graag ze ook willen. De Rotsschild’s, de Bilderbergers, de zionisten zullen doorgaan tot het bittere eind. Die geloven nu eenmaal in een goddelijk satanisch einde met volmaken van een nieuw sektarisch rijk.

     20 likes
     • weg met ons schreef:

      Corr….Wie of hoe het toestel is = Door wie of hoe het toestel is neergehaald…. ….menis = menens

      3 likes
     • rvsracer schreef:

      Het is de mensheid (globaal) zelf die schuldig is.

      Aangezien de mensheid deze waanzin waarin we worden gedwongen te leven, zelf blijft accepteren.

      En dat grofweg alleen omdat ze bang is voor (extreme) veranderingen ten opzichten van nu?
      Of het nu zo lekker gaat??

      Ja er is wel kennis over hoe het veel beter zou kunnen, dit zou langzaam in het collectief geïmplementeerd kunnen worden.

      Maar helaas, de MSM die dit alleen kan doen, staan in dienst van macht via geld, en dus heeft macht via aantal (mensheid) het nakijken, en zal nog vele leugens moeten slikken.

      perfectie bestaat niet, maar het kan wel extreem veel beter, een uitspraak van Jacque Fresco.
      Zijn kennis/werk kan natuurlijk ook weer voor de mensheid negatief/slecht uitpakken.
      Maar een wereld zonder geld/bezit/macht klinkt mij een heel stuk beter, dan de waanzin waarin ik/we nu worden gedwongen te leven….

      3 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   KLM wilden zijn handen er niet aan branden, vandaar de overboeking een uur voor vertrek van KLM naar Malaysia Airways. Ze hebben hun eigen mensen en wat andere nationaliteiten eigenlijk gewoon ordinair geofferd!

   4 likes
  • Willie schreef:

   Om met O.B. Bommel te spreken: hier ligt een ragfijn spel aan ten grondslag!

   2 likes
  • Willie schreef:

   Enb met Terpen Tijn kan ik zeggen: ik voel grofstoffelijke trillingen!

   2 likes
 • egetal schreef:

  nederland is geen land van opstandelingen dus verwacht op korte termijn geen verandering.

  20 likes
  • Schaap schreef:

   Je bedoelt waarschijnlijk ´Nederigland´, waar makke schapen zonder nadenken alles voor zoete koek slikken, een enkeling uitgezonderd.

   24 likes
  • Sergio schreef:

   Sterker nog: het NL’se electoraat is bang, laf en dom. Al jaren wordt de middenklasse en social zwakkeren financieel uitgekleed middels lastenverzwaring (ten gunste van de multinationals en EU), maar men blijft telkens weer braaf vvd stemmen. In het stemhokje toch maar weer op de “vertrouwde” partijen stemmen.

   17 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Nederlanders worden door de slangen met te veel middeltjes door het eten verdoofd, dus de Nederlanders niet kwalijk te nemen graag.

   1 likes
 • edwin schreef:

  Nederland heeft ook getekend voor een verdrag in Marokko voor nog meer immigratie uit Afrikaanse
  en Aziatische landen, de belastingen moeten dus wel omhoog.

  19 likes
  • weg met ons schreef:

   @edwin

   Zo is het maar net, alleen maakten de geschifte politici er een wip uitje van, onder een andere dekmantel.

   Miljoenen werklozen kosten nu eenmaal geld en dat geld moet gehaald worden bij degene die nog wel werken of geld of huizen bezitten. De overheid is niet alleen corrupt met leugens enzoverder, maar ook op rooftocht om links en rechts te pakken wat ze pakken kan.

   En begrijp goed, ander volk, meer volk, betekent voor de industrie en retailers meer omzet. De bouw is booming of wordt kunstmatig “geboomd” en de rekening legt men neer bij het zoetsappige, braaf betalende volk neer. Dit is een gevaarlijke ontwikkeling die in het begin en op korte termijn geld lijkt op te leveren, maar uiteindelijk een bulltrap is. Maar goed, morgen zien we wel weer en vandaag is het zakken vullen. Kortzichtigheid afgedwongen om het idee te kunnen volgen dat Europa moet groeien en volstromen met buitenlanders om de natte droom van de pseude joden te kunnen volbrengen (googel Barbara Spectre, of hoe de geestziekte ook mag heten)

   14 likes
   • weg met ons schreef:

    ….En er is een vreemd fenomeen gaande op monetair gebied. Er komt meer geld bij uit het niets en de rentes blijven ondanks alles kunstmatig laag en zijn de economieën kunstmatig opgeblazen en maken overuren. En om dit feest in stand te kunnen houden schept men meer geld uit het niets en laat men de rentes laag, maar is er volgens de idioten in Frankfurt geen significante inflatie. De leugenfabriek draait ook daar overuren en is er toch inflatie en als men niet oppast hyperinflatie of iets wat daar op lijkt, maar die liegt men gewoon weg. Deze laatste zin is de crux van het verhaal. Smerigheid en incompetentie van de maffia die bewust de hele zaak naar de kloten wil hebben. Tja, zo incompetent zijn ze dan ook weer niet.

    5 likes
    • Frans schreef:

     Ja, @ “weg met ons” In deze rubriek stond, al weer een tijdje geleden dat er per week 60 miljard euro papier/en of digitaal geld, ongedekt, dus nepgeld wordt toegevoegd
     aan de economie die zg groeit.

     1 likes
  • weg met ons schreef:

   @edwin

   Vraag me af waarom de politici naar Marokko moesten? Omdat er politici bij waren die door Marokkaanse criminelen met beeldmateriaal van seksorgies in kelders worden afgeperst en daarom verplicht op appèl moesten komen? Of hebben Marokkaanse criminelen daar nog vlug even wat beeldmateriaal weten te scoren van de heren politici die zich even mochten vergrijpen aan wat klein Marokkaans goed?

   7 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Daarom moet je weg gaan hier.

   1 likes
 • Julius Civilis schreef:

  Baudet is zeer waarschijnlijk Controlled opposition net zoals Wilders. Waarom is hij pro Israel, Pro navo, waarom wilt hij de monarchie niet afschaffen, waarom horen we hem nooit over de bilderbergconferentie en de rothschilds.Hij is dus ZEER WAARSCHIJNLIJK CONTROLLED OPPOSITION.

  10 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   @Julius Civilis : TOUCHE!!!!! idd wilders = zionisten mannetje!
   Net zoals bij ons NVA volledig de slaven zijn van die zionisten, iedereen van politiek B zit op hun knieën voor dat zionisten gespuis! Vele politici van EU landen zijn joods zionist net zoals in de VS, zoek maar op.

   Meeste Oostbloklanden hebben GEEN joden of zionisten in hun regeringen, daarom godzijdank hebben zij de VISEGRAD opgericht, dat is de nachtmerrie van EU fake elite, een geluk voor ons want anders bestonden wij origineel Volk van onze eigen landen allang niet meer na “wir schaffen das” van dat zionistenwijf: dorothea rebecca kasner, dat wijf is zionist joods die merkel totaal ZERO Duits is zij! Werkt voor israeHELL met 1 doel gans Europa uitmoorden van eigen volk,
   hier hoe leg je dit uit? merkel in de knesset die yiddisch praat daar, de zionistentaal??!!
   Hier faked ze Hebreeuws en heeft israel nationaliteit???????????
   AANRADER!!!
   angela merkel ist jüdin

   https://youtu.be/5QAC_NHnhsg

   German Chancellor Angela Merkel and much of her cabinet in a visit in Israel

   https://www.youtube.com/watch?v=Y3HUmt-he3M

   Merkel Declares Anti Zionism ‘Same As’ Anti Semitism – Punishable By Prison

   https://www.youtube.com/watch?v=JX3x6WGaXL0

   1 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    @Redactie Ninefornews

    Blijkbaar mogen de YouTube links niet meer gepost worden???
    Typ in YouTube de titels en je kan het zelf zien, is de censuur hier ook ook al doorgevoerd? Waarom worden YouTube linken hier niet meer mee gepost?

    0 likes
   • Albert schreef:

    Ach er zijn linkse Zionisten en Israel lovers, en er zijn rechtse, conservatieve Zionisten en Israel lovers. Leve het goede soort Zionisme, en de Israel lovers aan de goede zijde van de geschiedenis! Leve Jerusalem, de stad van David al 3000 jaar geleden! Weg met de fake ‘Palestijnen’; doe je werk Israel! Bewonderingswaardig hoeveel geduld je nog hebt met dat rapalje, dat niet eens bestaat, geschiedkundig gezien!

    0 likes
   • Albert schreef:

    Marduk, hier een zeer oud psalmvers over Zion:
    “Ye have shamed the counsel of the poor, because the Lord is his refuge. Oh that the salvation of Israel were come out of Zion! when the Lord bringeth back the captivity of his people, Jacob shall rejoice, and Israel shall be glad.

    0 likes
 • Gladiator schreef:

  Tja, hij lult heel mooi echter zie de reactie van Trut rond minuut 4.00 in de bijgaande video. En zijn reactie verklapt wat er dus met de HELE mooie woorden van Thierry gaat gebeuren…….HELEMAAL NIETS DUS!!

  En daarbij, voor de ideeën van FvD zal eerst eens een meerderheid in de 2e poppenkast moeten komen en dat is dus waarschijnlijk ehhhhhh………als ik al lang en breed tot stof ben wedergekeerd!!!!

  Hebben we dus helemaal geen ene fli**er aan!!!

  Gladiator

  10 likes
 • Louise schreef:

  God allemachtig, hoe laag kan een mens nog zinken,, ineens komt de MH 17 weer tevoorschijn , geweldig over de ruggen van de doden, wel ja,ook wordt er ineens waarde gehecht aan getuigen , aandoenlijk allemaal …. Volgens mij is er al iemand afgeschoten als getuige, onbetrouwbaar, blablablabla , nu worden ze opgeroepen ……..Ach jee daarom is rubberen Robbie met het regerings toestel naar India gevlogen……misschien lag daar die steen wel……wat een land en wat een wereld…….Zou dat hele drama nou opgevoerd worden omdat Rusland van die leuke raketjes heeft gemaakt…….Elke keer als je denkt het kan niet gekker, jahoor het kan wel……Jammer dat het woord schaamte van het werkwoord schamen uit het woordenboek is gehaald……..de leugen, van het werkwoord liegen is het nieuwe credo…….

  10 likes
 • Nehemia schreef:

  Rutte en consorten zijn globalisten. Dat betekent dat de internationale agenda van het tuig dat de wereld bestiert prevaleert boven het volk. Laat u niks wijsmaken. In hun ogen en ondanks alle zalvende praatjes en morele hoogdraverij zijn we niks meer dan vee die je kunt strippen tot op het bod, waar vrijheid nog slechts een echo is uit een ver verleden. Dat internationale misdadigers als Soros alle ruimte krijgen voor hun omvolkingsagenda is geen toeval. Er worden hier gewoon draaiboeken verzilverd. We gaan een dystopische toekomst tegemoet en dit land gaat compleet naar de vaantjes. We zullen straks compleet onder de knoet van dat schuim van Brussel zitten. De verzorgingsstaat zal imploderen. Ik zal niet te ver uitwijden over het Coudenhove Kalergiplan of over het Verdrag van Straatsburg, maar Rutte en zijn paladijnen zijn er om een agenda te bewerkstelligen. Een agenda van zeer kwade lieden die hun ziel allang verloren hebben net als Rutte overigens.

  8 likes
 • Vas Eline schreef:

  Klare taal en hij heeft gelijk.

  Maar onze zogenaamde regering is geen regering. We worden door Brussel bestuurt en de bestuurders die Brussel besturen staan boven de wet. (Wettelijk vast gelegd)
  Dat moet ook wel want anders zouden zij in de gevangenis kunnen belanden.
  Wat in de hoogste regionen van het bankstelsel gebeurt is met geen pen te beschrijven en door en door crimineel op het demonische af. Wie daar iets van verneemt denk, dit kan niet waar zijn.

  Maar het is waar. We worden genaaid en veel harder dan je denkt.

  5 likes
 • Louise schreef:

  Er is toch iets gaande, eerst zie ik een oefening van Rusland op de witte zee , raketten vanaf een duikboot…. vervolgens krijgen de Zweden bericht van hun overheid, wat te doen in geval van oorlog ,mannen kunnen tot 70 jaar opgeroepen worden ?? Raar want tegen zoveel geweld kan je niks , ja weg kruipen in je kelder?… Vorige week was de president van India nog in Rusland, en verklaarde elkaar innige vriendschap, even daarvoor zag ik Merkel bij Putin en zij kreeg een bos rozen, leuk toch……dan denk je toch nou het is rustig in die omgeving daar….. Rutte ging naar India, Rutte zn agenda staat vol gepropt zo werkt dat nu eenmaal…maar ook dat onderzoeksteam heeft een agenda en weet precies wat ze gaan zeggen en wanneer, zelfs de koning zag ik net voorbijkomen voor een interview , op staats bezoek notabene ….. En jahoor Trump zegt zn afspraak af met Kim Noord Korea , argument , nou Kim was weer wartaal aan t uitslaan…..Nou als je daar je afspraak voor afzegt weet je gelijk dat t niet klopt……Nou denken jullie natuurlijk Louise is op hol geslagen ? Nee hoor, een van m’n zintuigen zegt, of we worden gigantisch in de maling genomen ( pers) of er is wel degelijks iets gaande, maar wat….? Men zegt weleens vrouwen komen van Venus en mannen van mars….. nou ik lijk op Venus maar kom van Mars……… Moet dat voetbal geboycot worden in Rusland…… is dat de clou?

  4 likes
 • PREDATOR schreef:

  Zulke “idioten” vind ik het niet.Het gaat ze behoorlijk goed af.
  Zo te merken……
  Het zijn de idioten die het “normaal” gaan vinden wat hier allemaal gebeurt de laatste jaren…De ilusionist Rutte?
  Er verdwijnt écht geld uit onze zakken of bruto-bankrekening.
  En écht veel en daar heeft onze “ilusionist” ook écht veel baat bij…!!!Ja ach wat een ???….Idioot?

  3 likes
 • Jeff schreef:

  Het zijn ook altijd de verkeerden, die de kogels vangen!

  2 likes
 • flardinga schreef:

  En weer een artikel over de 2 mansformatie Baudet-Hiddema!

  1 likes
 • Albert schreef:

  De USA heeft een Commander in Chief, and Best President Ever. WAT een verschil met die halve zachte Rutte, nog gee duizendste van het Trump beleid, qua beleid in belastingen, economisch-, immigratie-, abortus-, godsdienstvrijheid-efficiëncy. Wat een slappeling, wat een ruggegraat van een gladde aal in een emmer vol snot.

  1 likes
 • jolo schreef:

  Als op het wereldtoneel zo geblunderd wordt, vind je dan dat Rutte achter moet blijven?

  0 likes
 • Anne schreef:

  Er is nog wel iets meer tussen hemel en aarde, zegt het spreekwoord. We worden van bovenaf bestuurt! De gehele wereld ligt in de macht van de goddeloze, zegt de Bijbel in 1 Johannes 5: vers 19. Ook Jezus had hiermee te maken, die door Satan de Duivel op de proef werd gesteld. Hij bood hem alle koninkrijken der wereld aan, in Mattheus 4: vers 8 tot 10. Want zei Satan de Duivel, ze zijn aan mij overgegeven en ik geef ze aan wie ik wil, als gij een daad van aanbidding jegens mij verricht. Wat zei Jezus daarop? Ga weg Satan! Want er staat geschreven: Jehovah uw God moet gij aanbidden en voor hem alleen heilige dienst verrichten!

  In feite zijn de zichtbare Verenigde Naties te New York de baas op aarde, aangestuurd door de onzichtbare demonen, Satan de Duivel met zijn engelen! In Openbaring 12: vanaf vers 7 staat te lezen: Er brak oorlog uit in de hemel. Michael ( Jezus ) en zijn engelen streden tegen de Draak ( is Satan ), en zijn engelen. maar zij zegenvierde niet! En werden naar de aarde geslingerd. Neergeslingerd werd hij die de gehele bewoonde aarde misleid. Wee, de aarde en de zee, want de Duivel is tot u neergedaald, en hij heeft grote toorn, daar hij weet dat hj slechts een korte tijds periode heeft!

  Wel nu, we hebben het gemerkt in 1914, aan de eerste en aan de tweede wereldoorlog, en aan alle andere oorlogen, die zijn geweest nog bezig zijn of nog staan te gebeuren in de toekomst, met alle aardbevingen ziekten en andere ellendes. En met het eind oordeel van de grote verdrukking en op het laatst Armageddon met een plotselingen vernietiging, wat nog staat te gebeuren in de toekomst! 1 Thessalonicenzen 5: vers 1 tot 5.

  0 likes
 • Anne schreef:

  Met Rutte blijft het Trutte, ook Klaas Dijkhoff die door de knieeen is gegaan met dat kinderpardon! De rug rechthouden is niet gelukt. Bovendien zitten ze met 70000 Syriërs die hier in het land huisvesting en werk moeten hebben, zeggen ze! Dit gaat weer af van de echte Nederlanders die hierdoor in de kou, WW of bijstand blijven zitten, of niet van huis of baan kunnen wisselen. Bv, Bij Post. nl en andere post bedrijven merk je dit, waar het werk door voor en groot deel door mensen met een etnische achtergrond wordt uitgevoerd!

  0 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >