CoronaBuitenland

Schrikbarend hoge babysterfte in meerdere landen: ‘Dit zou het nieuws moeten halen’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Het coronavaccin verstoort op verschillende manieren het voortplantingsproces, zei journalist Naomi Wolf in Bannon’s War Room. Baby’s worden ziek omdat ze melk krijgen van gevaccineerde moeders.

Daarnaast zijn de gegevens van meer dan 230 van de 270 zwangere vrouwen die deelnamen aan klinische onderzoeken van Pfizer verdwenen. De baby’s van 28 van de resterende 36 vrouwen zijn overleden. “28 van de 36 baby’s zijn overleden tijdens de klinische onderzoeken van Pfizer,” benadrukte Wolf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze wees erop dat de Israëlische journalist Etana Hecht een artikel op Substack heeft geschreven over drie studies waaruit blijkt dat er in landen als Canada, Israël en Schotland sprake is van een schrikbarend hoge babysterfte.

Dit zou het nieuws moeten halen

In Schotland stierven twee keer zoveel baby’s, in Ontario in Canada stierven 86 baby’s terwijl dat er normaal gesproken vijf of zes zijn en de babysterfte bij gevaccineerde vrouwen in Israël is 34 procent hoger, aldus Wolf, die toevoegde dat het artikel in minder dan 24 uur 100.000 keer is bekeken.

“Dit zou het nieuws moeten halen. Dit is het belangrijkste nieuws dat er is,” benadrukte ze.

Zeer verontrustend

In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 doodgeboortes gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn. “Dat is hoogst ongebruikelijk,” zei arts Daniel Nagase.

Vorige maand werd bekend dat in Schotland een onderzoek is gestart na een sterftegolf onder pasgeboren baby’s. Het is de tweede sterftegolf in een half jaar tijd. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei dat de cijfers ‘zeer verontrustend’ zijn.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ik ben nieuwsgierig naar de verhouding tussen coronadoden en vaccindoden.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Alles gaat volgens plan, toch ? In 3 maanden tijd 60.000 Oekrainers erin. Ten tijde van de ellende in Syrië 50.000 perjaar.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Niets aan de hand zolang het de massamedia, die ook dit pseudovaccin hebben gepropageerd voor de zwangere vrouwen, niet haalt.

Maar ondertussen staat op een potje vitamine C, 1000mg per tablet, niet zonder medisch advies gebruiken bij zwangerschap of lactatie.

Danny
Danny
1 jaar geleden

En de ouders rustig weer een spuit halen voor de apenpokken en 5 dode baby’s verder beseffen ze zich nog niet dat er misschien ergens een verband met de vaccinatie is.
Ik hoop dat als dit mensen echt doen het hun eerder dood dan de toekomstige baby’s.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x