Buitenland

De grootste internationale politieke samenzwering ooit. Kijk hoe Nigel Farage George Soros ontmaskert

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De invloed van miljardair George Soros in Brussel en Straatsburg is ‘echt ongekend’. Dat heeft Europarlementariër Nigel Farage in het Europees Parlement gezegd.

Hij sprak tijdens een debat over de Paradise Papers, waarin onder meer de naam van Soros wordt genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De schimmige miljardair stopte onlangs 18 miljard dollar in zijn Open Society Foudantion, die de Europese Unie steunt. “En zijn invloed hier en in Brussel is echt ongekend,” zei hij.

Grootste internationale politieke samenzwering

Farage wees erop dat onlangs een onderzoek is gelanceerd om te kijken of de Brexit-campagne is beïnvloed met Russisch geld.

Dat onderzoek kwam er op verzoek van parlementslid Ben Bradshaw, iemand die banden heeft met Open Society. De voormalige Ukip-leider vroeg zich af of we misschien op de verkeerde plaats zoeken.

“Ik ben bang dat we hier te maken hebben met de grootste internationale politieke samenzwering in de geschiedenis,” zei hij.

Betrouwbare vrienden

De Open Society stelt afgelopen jaar meer dan 40 keer om tafel te hebben gezeten met de Europese Commissie.

In een recent rapport noemt de organisatie betrouwbare vrienden in het Europees Parlement. In dat rapport staan de namen van 226 Europarlementariërs, waaronder een aantal Nederlanders.

Speciale commissie

Farage pleitte voor een onderzoek en zei dat hij al deze Europarlementariërs gaat vragen of zij worden gefinancierd door Soros.

“Ik ga jullie alle 226 aanschrijven en vragen stellen,” zei hij. “Ik vind dat dit Parlement een speciale commissie in het leven moet roepen om hiernaar te kijken.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
luna
luna
6 jaren geleden

GOOD JOB FARAGE !!

We gaan het meemaken dat de hele boel gaat escaleren straks in “de EU”, zal echt bizar worden, maar het gaat zoals het m o e t gaan, ik roeptoeter die vreselijke naam van dat oude verschrompelde reptiel aan ieder door, dat ze die naam de komende tijd in de gaten moet houden, deze man is een van de gene die de mh317 op zijn geweten heeft ( is wat ik denk hoor)
Er zijn rare ontwikkelingen aan de hand, zo ook in ons eigen land waar je niet meer weet wie wie in het echt is, behalve wie je zelf bent/denkt!

De Brexit is het begin van de loskoppeling van een grote locomotief die al ruim 70 jaar over ons heen walst!
Zo gek zijn de Engelsen niet om dat nog in stand te houden, hun eigen denken staat voorop, voorbeeld voor Nederland denk ik, maar dat zal hier niet gebeuren met ons kukidentje aan het roer.. die heeft zich al verkocht aan meneer Horror soros

fijne dag allen, namaste

PIETJE
PIETJE
6 jaren geleden

Nigel dapper en eerlijk ik hou van je geweldig ! Een eerlijke politicus waar zijn die nog te vinden !!!!

oeboema
oeboema
6 jaren geleden

Ik maar denken dat Soros alles openlijk doet. Zal wel aan mij liggen.
Maar even serieus, Soros wordt hier om de haverklap verdacht gemaakt. Wil iemand de moeite nemen om wat harde feiten op een rijtje te zetten? En dan bedoel ik niet dat de man Joods is en ontzachelijk rijk. Van zijn rijkdom heeft hij overigens het grootste deel geschonken aan fondsen die de civil society bevorderen. Dat is dus een vrije, pluriforme samenleving als de onze, itt die in Rusland en Hongarije. Tijdens de laatste jaren van het communisme schonk hij kopieerapparaten aan Hongaarse democratische organisaties. Alle andere apparaten stonden onder controle van de geheime dienst, daar stond letterlijk een mannetje naast.
Trump (vermogen onbekend, maar wel veul) en Putin (vermogen tussen de 30 en de 35 miljard dollar) kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen.

D3bb
D3bb
6 jaren geleden

Prachtig!!!!!!!!!!! lol

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x