Homepagina » Buitenland » De grootste internationale politieke samenzwering ooit. Kijk hoe Nigel Farage George Soros ontmaskert
De grootste internationale, politieke samenzwering ooit. Kijk hoe Nigel Farage George Soros ontmaskert

De grootste internationale politieke samenzwering ooit. Kijk hoe Nigel Farage George Soros ontmaskert

De invloed van miljardair George Soros in Brussel en Straatsburg is ‘echt ongekend’. Dat heeft Europarlementariër Nigel Farage in het Europees Parlement gezegd.

Hij sprak tijdens een debat over de Paradise Papers, waarin onder meer de naam van Soros wordt genoemd.

De schimmige miljardair stopte onlangs 18 miljard dollar in zijn Open Society Foudantion, die de Europese Unie steunt. “En zijn invloed hier en in Brussel is echt ongekend,” zei hij.

Grootste internationale politieke samenzwering

Farage wees erop dat onlangs een onderzoek is gelanceerd om te kijken of de Brexit-campagne is beïnvloed met Russisch geld.

Dat onderzoek kwam er op verzoek van parlementslid Ben Bradshaw, iemand die banden heeft met Open Society. De voormalige Ukip-leider vroeg zich af of we misschien op de verkeerde plaats zoeken.

“Ik ben bang dat we hier te maken hebben met de grootste internationale politieke samenzwering in de geschiedenis,” zei hij.

Betrouwbare vrienden

De Open Society stelt afgelopen jaar meer dan 40 keer om tafel te hebben gezeten met de Europese Commissie.

In een recent rapport noemt de organisatie betrouwbare vrienden in het Europees Parlement. In dat rapport staan de namen van 226 Europarlementariërs, waaronder een aantal Nederlanders.

Speciale commissie

Farage pleitte voor een onderzoek en zei dat hij al deze Europarlementariërs gaat vragen of zij worden gefinancierd door Soros.

“Ik ga jullie alle 226 aanschrijven en vragen stellen,” zei hij. “Ik vind dat dit Parlement een speciale commissie in het leven moet roepen om hiernaar te kijken.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
luna
luna
2 jaren geleden

GOOD JOB FARAGE !!

We gaan het meemaken dat de hele boel gaat escaleren straks in “de EU”, zal echt bizar worden, maar het gaat zoals het m o e t gaan, ik roeptoeter die vreselijke naam van dat oude verschrompelde reptiel aan ieder door, dat ze die naam de komende tijd in de gaten moet houden, deze man is een van de gene die de mh317 op zijn geweten heeft ( is wat ik denk hoor)
Er zijn rare ontwikkelingen aan de hand, zo ook in ons eigen land waar je niet meer weet wie wie in het echt is, behalve wie je zelf bent/denkt!

De Brexit is het begin van de loskoppeling van een grote locomotief die al ruim 70 jaar over ons heen walst!
Zo gek zijn de Engelsen niet om dat nog in stand te houden, hun eigen denken staat voorop, voorbeeld voor Nederland denk ik, maar dat zal hier niet gebeuren met ons kukidentje aan het roer.. die heeft zich al verkocht aan meneer Horror soros

fijne dag allen, namaste

Maynard
Maynard
Reactie op  luna
2 jaren geleden

goed verhaal

Jer
Jer
Reactie op  luna
2 jaren geleden

Ja idd. De Engelsen weten hun geschiedenis met name vooral de Romeinen al te goed. En wat ze daar nu van geleerd hebben. Weg met de indringers

PIETJE
PIETJE
2 jaren geleden

Nigel dapper en eerlijk ik hou van je geweldig ! Een eerlijke politicus waar zijn die nog te vinden !!!!

oeboema
oeboema
2 jaren geleden

Ik maar denken dat Soros alles openlijk doet. Zal wel aan mij liggen.
Maar even serieus, Soros wordt hier om de haverklap verdacht gemaakt. Wil iemand de moeite nemen om wat harde feiten op een rijtje te zetten? En dan bedoel ik niet dat de man Joods is en ontzachelijk rijk. Van zijn rijkdom heeft hij overigens het grootste deel geschonken aan fondsen die de civil society bevorderen. Dat is dus een vrije, pluriforme samenleving als de onze, itt die in Rusland en Hongarije. Tijdens de laatste jaren van het communisme schonk hij kopieerapparaten aan Hongaarse democratische organisaties. Alle andere apparaten stonden onder controle van de geheime dienst, daar stond letterlijk een mannetje naast.
Trump (vermogen onbekend, maar wel veul) en Putin (vermogen tussen de 30 en de 35 miljard dollar) kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen.

D3bb
D3bb
2 jaren geleden

Prachtig!!!!!!!!!!! lol

Frans2
Frans2
2 jaren geleden

Wel grappig die Soros, Soros, Soros.
Je hoort Farage nooit eens over zijn veel machtigere miljardairsvrienden Koch of krantenmagnaat Murdoch.
Beetje eenzijdige man als het gaat om identificeren van “influencers”.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Frans 2,

Ben benieuwd dan naar de link waarom Nigel Farage grote vriendjes is met de Koch broers en mediamagnaat Rupert Murdoch? Ik kom niet verder dan dat Rupert Murdoch in het verleden een aantal pogingen heeft gewaagd om Nigel Farage een contract bij Fox nieuws aan te bieden vanwege zijn eigenzinnige commentaar en het verloop van de Brexit. Verder dan dat kom ik niet. Een link met de Koch broers als vrienden is mij niet bekend.

Ik blijf steken op een tuinfeest waar hoge bomen vaker een uitnodiging van krijgen dan de gemiddelde burger. En dan loop je wel eens tegen gasten aan die totaal verschillend van mening zijn dan jij. Mogelijk deel uitmaken van het andere kamp en voordat je het in de gaten hebt sta je al op Facebook met ze op de foto.

Frans2
Frans2
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

Ik zei vrienden in de zin van gelijkgestemden en niet grote vrienden. Soros wordt veel macht toegeschreven, maar Koch en Murdoch hebben veel meer (ultra)rechtse invloed.

peter snijder
peter snijder
2 jaren geleden

eerlijke vent, wij dachten er ook zo 1 te hebben, Pieter omzigt.
helaas ook deze man zijn rug bleek niet recht genoeg te zijn..

luna
luna
Reactie op  peter snijder
2 jaren geleden

inderdaad, goed en scherp gezien Peter
hij heeft een sterke en rechte rug, een echte pit bull, maar zal onmiddeljik worden ” afgemaakt ” door de deep state want hij w e e t
te veel, maar we gaan nog wel wat meemaken rondom deze zaak, alleen zal die ” steen ” nooit boven komen z o n d e r Omtzigt, dat is de tactiek die men speelt, de kaarten zijn geschud

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  peter snijder
2 jaren geleden

@Peter
SMS, meestal worden deze verstuurd om snel te reageren of iets duidelijk te maken, vaak wordt er ook niet goed bij nagedacht vanwege vele dingen die zich op dat moment afspelen.
Zelf heb ik ook sms-jes verstuurd en ontvangen die anders overkwamen dan bedoeld was. Dit is menselijk.
Naar mijn info wilde Omtzigt alleen maar de getuige instrueren om ‘to the point’ te komen ipv een onnodig eindeloos verhaal op te hangen.
De Soros aanhangers grijpen nu elk argument aan om Omtzigt naar beneden te halen.
Voor mij blijft Pieter Omtzigt nummer 1!

War on error
War on error
2 jaren geleden

Soros heeft zeker een groot netwerk, bedoeld om soevereine landen te temmen in het monster van de EU.
Tegelijk zit Soros in machtige fora die in het geheim de kaders trekken waarbinnen lidstaten nog een beetje mogen freubelen.
M.n. ook Bilderberg Group, Wereld Economisch Forum, Int. Crisis Group (dat samenwerkt met o.a. de Moslimbroederschap en Hamas), het R2P-Institute, Open Society Institute, Black Lives Matter (‘progressieve’ knokploegen), de LGBTIQ-fanatici, etc.).
Vergeet de PR van het zelfverkaard filanntroop zijn.
In werkelijkheid hebben we te maken met een zelf verkaard Bolsjewiek.

Verkiezingen in de EU staan onder controle/correctie van de globalisten/Bolsjewieken; incl. NAVO, CIA, Atlantic Council:
“The military units were used to disturb Western Internet sites which were trying to establish the truth about 11 September as well as the war against Syria.”
Social media spelen een grote rol. Ze worden gebruikt om dissidenten te identificeren, in de gaten te houdne, en/of monddood te maken. Dissidenten worden o.a. met de labels ‘hate speach’, en ‘fake nieuws’ mondoon gemaakt.
Daarentegen fakenieuws uit het mediakartel krijgt alle ruimte – juist! . . . . .

At the start of 2015, Anne Applebaum (wife of the Polish ex-Minister for Defence, Radosław Sikorski),
created within the Washington Center for European Policy Analysis a unit called the Information Warfare Initiative [7].

The military units were used to disturb Western Internet sites which were trying to establish the truth about 11 September as well as the war against Syria.

At the start of 2015, Anne Applebaum (wife of the Polish ex-Minister for Defence, Radosław Sikorski),
created within the Washington Center for European Policy Analysis a unit called the Information Warfare Initiative [7].

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
2 jaren geleden

Vergeet niet dat George Soros een goede en een heel vriendelijke NAZI is!

War on error
War on error
2 jaren geleden

Zeker niet! Veel mensen hebben geen benul hoe geslepen en gevaarlijk dat sujet is. (De media beschermen hem door zijn misdaden te verzwijgen, en het (PR) beeld van filantroop op te hangen).
Waar dit sujet ten tonele verschijnt, komt er gedonder, geweld, en gaan veel doden vallen.
Daarom hier maar een paar “hoogtepunten” uit het cv. van Soros op een rij. Niet volledig natuurlijk; vermeningvuldig maar met 2, en je komt in de buurt van de ernst en urgentie van de subversieve en destructieve kracht van dit monster.

The man behind the mess in Ukraine. ….
Niet toevallig is hij de man die achter Obama aan de touwtjes trekt….
Als je wil weten waarom je straks helemaal niks meer te besteden hebt ..
Dit is de man die mensen in concentratie kampen beroofde . Hij noemde dit de beste tijd van zijn leven.

The Soros “U.S. programs”
He is considered by some the virtual owner of the Democratic Party

his conviction in an insider trading case in France

Zubi Diamond is the author of the powerful book, Wizards of Wall Street, Diamond says the Managed Funds Association (MFA), the lobbying arm of the hedge fund short sellers, is crafty and deceitful.
Hedge Fund short sellers are not capitalist. They are anti-capitalist and they are not investors; they are anti-investors.” He says they “loot” companies and countries

Obama’s Master George Soros: Supporting America’s Enemies at Home and Abroad |
The Soros Files:
http://sorosfiles.com/soros/2011/10/obamas-master-george-soros-supporting-americas-enemies-at-home-and-abroad.html#ixzz43TLjtEUw

Soros Is CIA In EU
He is an NOC, or Non-Official Cover for the CIA and several other intelligence agencies.
One of his ‘operatives’ was Mark Valentine out of Canada. directly tied to the YMB Magnex/Simeon Mogilevich fiasco
Simeon Mogilevich is wanted in the US for securities fraud but that is just a small part of the story and bigger picture.
The Canadian Business site had an article titled “Predator or Prey” but it has been removed

Soros is somewhat of a CIA ­ MI6 ‘pet whore’ who does their bidding when they want to remain ‘covert’ and anonymous.
He is one of the Caspian Basin Investment Club investors
http://rense.com/general82/euciac.htm

x

Check Also

spaanse artsen

Spaanse artsen staken voor het eerst in 25 jaar uit protest tegen Nieuwe Covid-19-Orde

Sinds dinsdag staken Spaanse artsen en verpleegkundigen ...

grote reset

Gevaarlijke elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?

Een blijvende bijwerking van corona is dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x