Paranormaal

‘Dieren beschikken over paranormale gaven’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een Britse wetenschapper is er ontegenzeggelijk bewijs dat veel dieren paranormale gaven hebben.

Dr. Rupert Sheldrake, die gespecialiseerd is in het bovennatuurlijke gedrag van huisdieren, stelt dat 50 procent van alle honden de thuiskomst van een familielid kan voorspellen.

Hij kwam tot die conclusie na een telefonische enquête in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. “Bij katten gaat het om ongeveer 30 procent, maar ook sommige paarden, papegaaien en ganzen vertoonden hetzelfde telepathische gedrag,” zei Sheldrake.

“Sommige dieren voelen ook aan dat hun baasje een ongeluk heeft gehad of ergens ver weg is overleden,” ging hij verder. “In mijn database zitten meer dan 5000 verhalen over de paranormale gaven van dieren.”

Sheldrake zegt dat dieren uren van tevoren al weten wanneer hun baasje zal thuiskomen, ook al komt hij of zij op onregelmatige tijden thuis. “Helaas wordt die gave nog steeds genegeerd door westerse wetenschappers,” zei hij. “Ik ben verrast en gefrustreerd door de afwijzing van mijn collega’s. Ik begrijp niet waarom ze het niet serieus kunnen nemen.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ned Kelly
Ned Kelly
9 jaren geleden

Ik weet voor een feit dat honden en katten bv. je auto/motor of fiets zelfs voetstappen al op enige afstand kunnen horen ver voor dat mensen weten dat die geen thuis komt weten de dieren het al.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Zijn (Sheldrake) theorie over ‘morphic resonance’ is wel interessant en voor mij wetenschappelijk.

waldo
waldo
9 jaren geleden

Wij hebben een poes, die inderdaad al ver vooruit hoort dat je thuis komt. Maar ze hebben ook een weet van tijd. Onze poes gaat al een kwartier voordat mijn vrouw thuis komt van haar werk zitten wachten..

TwinkieDude
TwinkieDude
9 jaren geleden

Mijn paard ook van 1,80 schofthoogte?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x