Homepagina » Het Complot » Controversiële Bilderberg-ontmoeting gepland in Tirol
Controversiële Bilderberg-ontmoeting gepland in Tirol

Controversiële Bilderberg-ontmoeting gepland in Tirol

De jaarlijkse conferentie van de controversiële Bilderberggroep vindt in 2015 plaats in Oostenrijk, zo blijkt uit de nieuwsbrief van Global Research. De transatlantische top wordt gehouden in het Interalpen-Hotel in Tirol en bezocht door politici, bankbazen en directeuren van grote bedrijven. De laatste geheimzinnige bijeenkomst werd in mei dit jaar gehouden in Kopenhagen.

Bilderberg werd in 1954 gevormd en kwam voor het eerst bijeen in Hotel de Bilderberg in de buurt van Arnhem. Sinds dat moment brengen de bijeenkomsten, die elk jaar worden gehouden in Europa of Noord-Amerika, afgezanten van de machtselite uit de zakenwereld, medialand en de politiek bijeen.

Het Interalpen-Hotel is een ‘5-sterren conferentiecentrum’ op een afgelegen locatie in de bergbossen rond het skigebied Seefeld. Het is eigendom van de Liebherr Group, een Zwitsers industrieel conglomeraat.

De politie van Tirol wilde geen details kwijt over de beveiliging tijdens de conferentie, die waarschijnlijk in de eerste of tweede week van juni zal plaatsvinden. De buitensporig hoge beveiligingskosten komen meestal voor rekening van de belastingbetaler.

“De Bilderberg was vanwege de Koude Oorlog en het ontstaan van de NAVO een product van zijn tijd,” zei dr. Ian Richardson van de Universiteit van Stockholm en schrijver van een nieuw boek over de Bilderberggroep. “De leden hechten nog steeds veel waarde aan de Angelsaxische manier van zaken doen en politiek bedrijven.”

De geheimzinnige samenkomsten trekken vaak betogers aan die protesteren tegen achterkamertjesdeals die gelinkt zijn aan militaire en politieke macht en onpopulaire economische maatregelen.

In 2014 waren tijdens de conferentie in Kopenhagen onder meer aanwezig: de Britse minister van Financiën George Osborne, voorzitter van de raad van commissarissen van Deutsche Bank Paul Achleitner, gouverneur van de Bank of Canada Stephen Poloz, algemeen directeur van BP Robert Dudley, voorzitter van Google Eric Schmidt, voorzitter van de raad van commissarissen van HSBC Douglas Flint, IMF-hoofd Christine Lagarde en voorzitter van Goldman Sachs International en speciale VN-vertegenwoordiger voor migratie Peter Sutherland.

[The Local]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Niemand weet wat er besproken wordt en toch willen mensen er een bom opgooien.. rare gewaarwording..
  Als je naar openheid streeft, tja, daar kan ik nog inkomen. Zal wel aan mij liggen..

  7 likes
  • Vergeet niet dat een aantal figuren in dit elitaire clubje alleen maar nog rijker zijn geworden in de afgelopen jaren tijdens de economische crisis en dat de kloof van de 1% – 99% groter is geworden. Deze mensen claimen bij elkaar te komen om over de problemen te praten en gedachtes uit te wisselen met elkaar. Jammer is dat dat denken achter gesloten deuren gebeurt en sommige belangrijke financiële kopstukken uit de wereld ontbreken. Ze zeggen dat ze dan vrijer kunnen spreken, ik vind dat onzin. Politieke deelnemers zijn er voor het volk en in al die jaren dat dit al bestaat, is er geen verbetering naar voren gekomen die die 1% / 99% heeft veranderd in het voordeel van de 99%. Je kunt dan wel je vraagtekens zetten hoe goed hun bedoelingen zijn. Nog triester is dat onze Nederlandse deelnemers op kosten van de staat (en dus ons belastinggeld) er heen vliegen, maar kamervragen ( van de SP en de PVDD) kunnen wegwuiven vanwege een verdrag van geheimhouding. Zoek het maar na.

   4 likes
   • Je begrijpt niet wat ik zeg.
    Als je naar openheid streeft kan ik nog inkomen zeg ik..
    Wat ik frappant vindt is dat sommige er een bom op willen gooien, zeg dan, dat je openheid van zaken wilt.

    Hier roept iemand dat ze er een bom op wilt hebben en krijgt meteen (tot op heden) 12 likes. Dit zijn dezelfde mensen die roepen dat de wereld verpest is door oorlog en corruptie en dezelfde mensen die zeggen dat we allemaal liefdevol met elkaar samen moeten leven.

    Wat ik elders ook zei, dit is een kwestie van met twee maten meten…

    9 likes
   • Dat de SP daar kamervragen over wil begrijp ik, maar de PVVD? Alweer niets meer dan een vileine methode om ons op het verkeerde been te zetten. Die zullen het dan ook zelf weer weggewimpeld hebben. Niet te vertrouwen die lui. Over met twee maten meten gesproken.

    0 likes
  • Van mij mag je ook onder het agenda 21 plan vallen hoor.
   Die Bilderbergers willen alle opvreters +/- 90 % van de wereldbevolking elimineren.
   Als jij ze hun gang wil laten gaan………… ik hou je niet tegen.
   Maar zoals altijd kom je met een simpele oplossing, dan wordt het weer afgekraakt.
   Zoek het uit , zou ik zeggen.

   2 likes
   • “Die Bilderbergers willen alle opvreters +/- 90 % van de wereldbevolking elimineren”

    en hoe kom je aan deze wijsheid dan?
    Je baseert alles op speculaties en angst voor de grote boze mensenwereld.

    4 likes
 2. We weten waar, we weten wanneer; heeft er iemand nog een bom over ?
  Een twee, weg ermee !!
  Hoppa en klaar, opgelucht ademhalen en denken zo , verder met ons leven.

  19 likes
 3. De Bilderberggroep heeft een project voor de toekomst vernietigd en omdat ze bang waren voor hun gevestigde belangen.

  8 likes
 4. Daar zitten dan ook trix en alex die zgn. goed moeten zijn voor ons land ! Het zijn land verraders maar ja…. de keus van alex voor een dochter van een oorlogsmisdadiger ….. dat zegt genoeg het is gewoon een zooitje NAZI’s die waren ook allemaal welkom in dat argentinie dus ja….. wat willen we nog meer !

  Ik ga naar bed ben er zo moe van en weet ook niet wat ik er tegen kan doen !

  Trusten allemaal

  8 likes
  • Wat een kortzichtige reactie om Maxima op haar vader af te rekenen. Kan zij daar wat aan doen? Nee dus. Net zo min als die poppenkast die ze moeten spelen, waarschijnlijk in handen van een handjevol brutale multinationale touwtjes. Dit koningshuis staat in een eeuwenlang en veel groter plaatje waar wij geen idee van hebben.

   0 likes
 5. Kunnen jullie niet gewoon schrijven, De transatlantische top wordt gehouden in het Interalpen-Hotel in Tirol en bezocht door de “geheime genootschappen van het Vaticaan” waaronder politici, bankbazen en directeuren van grote bedrijven.

  Dan heb je gelijk duidelijkheid wie de wereld leid of misschien mag dat niet?

  7 likes
 6. het volk zou moeten bepalen wat er gebeurd
  niet een klein groepje elite
  demonstreren heeft geen zin dat hebben we gezien
  bij de occupy
  bezetten van overheids gebouwen en de NOS
  zodat het volk kenbaar kan maken wat er moet gebeuren
  maar dat gaat niet met een paar man
  met klagen kom je er niet
  maar actie ondernemen

  4 likes
  • Dat kleine groepje Elite staat in contact met daarboven en dus beslissen zij wat het beste voor ons is. Als je echt weet in welke status onze Elite staan lijkt het mij wel logisch al klinkt het heel vreemd.

   0 likes
   • Dat vind ik echt onzin en niet te controleren.
    Als dit gekonkel op kleinere schaal zou plaatsvinden in jouw omgeving, zou je op je achterste benen staan.
    Vooral als je dan je baan kwijt zou raken en je als opvreter bestempeld wordt.
    In mijn optiek is dat discriminatie hoor. En volgens de rechten van de mens ,zijn wij allen gelijk. Hoewel sommigen zijn wat gelijker dan anderen……..
    En ja, ik vind echt dat WIJ onze verantwoordelijkheid moeten nemen en niet alles overlaten aan dat kleine elitaire groepje.

    2 likes
    • Beste Huisheks jij bent nog steeds bezig met geld en een baan. Rechten van de mens heeft nooit bestaan en kan je beter Manipulatie van de mens zeggen.

     Wij zullen het wel gaan overnemen van die Elite groep maar dan moet onze menselijke upgrade meer voltooit zijn. Zolang dat niet het geval is leid de Vrijmetselarij de wereld.

     0 likes
 7. Goed nieuws, toch? Dit betekent dat de wereld de komende maanden niet zal vergaan!

  5 likes
 8. Ben echt misselijk ! Hoe zouden we deze corruptie kunnen stoppen ? Ik weet het niet ?

  5 likes
  • Ze doen het helemaal te gek en uitmuntend goed.

   Je moet gaan inzien dat iedere tijd een andere frequentie heeft waardoor de mens zich ontwikkeld en die ontwikkeling gaat op een wijze die de mens niet aan kan en daarom spreken de Aliens op wie wij lijken en de mens met elkaar over het verdere verloop van de hereniging.

   Is wel logisch toch?

   0 likes
 9. Ja huisheks als ik een bom had deed ik mee maar ja……. ik heb er geen 1

  4 likes
 10. Ik was 3 weken geleden in het Bilderberg hotel te Scheveningen.
  Ben ik nu ook fout?

  3 likes
 11. Verhip, er zijn reacties over dit topic geplaatst bij een ander topic en daarbij was ook die van mij terug te vinden. Mijn oprechte excuus. Mea culpa, ik zal in het vervolg beter opletten.

  0 likes
 12. Hou al uw kinderen goed in de gaten, en blijf uit de buurt van hun vergaderplek!!

  0 likes
 13. Zo hoog en droog dit jaar 2015….Verwachten ze soms rampen? Wie gaat er mee uit Nederland? Samsom-the-PvdA-Joker? Pechvogel?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet-bashing begint groteske vormen aan te nemen. Dit zie je niet op tv

Een rechtse partij die hoge ogen gooit ...

navo

NAVO mobiliseert leger ‘om coronavirus te bestrijden’

De 30 buitenlandministers van de NAVO-landen hielden ...