Het Complot

Controversiële Bilderberg-ontmoeting gepland in Tirol

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De jaarlijkse conferentie van de controversiële Bilderberggroep vindt in 2015 plaats in Oostenrijk, zo blijkt uit de nieuwsbrief van Global Research. De transatlantische top wordt gehouden in het Interalpen-Hotel in Tirol en bezocht door politici, bankbazen en directeuren van grote bedrijven. De laatste geheimzinnige bijeenkomst werd in mei dit jaar gehouden in Kopenhagen.

Bilderberg werd in 1954 gevormd en kwam voor het eerst bijeen in Hotel de Bilderberg in de buurt van Arnhem. Sinds dat moment brengen de bijeenkomsten, die elk jaar worden gehouden in Europa of Noord-Amerika, afgezanten van de machtselite uit de zakenwereld, medialand en de politiek bijeen.

Het Interalpen-Hotel is een ‘5-sterren conferentiecentrum’ op een afgelegen locatie in de bergbossen rond het skigebied Seefeld. Het is eigendom van de Liebherr Group, een Zwitsers industrieel conglomeraat.

De politie van Tirol wilde geen details kwijt over de beveiliging tijdens de conferentie, die waarschijnlijk in de eerste of tweede week van juni zal plaatsvinden. De buitensporig hoge beveiligingskosten komen meestal voor rekening van de belastingbetaler.

“De Bilderberg was vanwege de Koude Oorlog en het ontstaan van de NAVO een product van zijn tijd,” zei dr. Ian Richardson van de Universiteit van Stockholm en schrijver van een nieuw boek over de Bilderberggroep. “De leden hechten nog steeds veel waarde aan de Angelsaxische manier van zaken doen en politiek bedrijven.”

De geheimzinnige samenkomsten trekken vaak betogers aan die protesteren tegen achterkamertjesdeals die gelinkt zijn aan militaire en politieke macht en onpopulaire economische maatregelen.

In 2014 waren tijdens de conferentie in Kopenhagen onder meer aanwezig: de Britse minister van Financiën George Osborne, voorzitter van de raad van commissarissen van Deutsche Bank Paul Achleitner, gouverneur van de Bank of Canada Stephen Poloz, algemeen directeur van BP Robert Dudley, voorzitter van Google Eric Schmidt, voorzitter van de raad van commissarissen van HSBC Douglas Flint, IMF-hoofd Christine Lagarde en voorzitter van Goldman Sachs International en speciale VN-vertegenwoordiger voor migratie Peter Sutherland.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De Bilderberggroep heeft een project voor de toekomst vernietigd en omdat ze bang waren voor hun gevestigde belangen.

Pieter
Pieter
8 jaren geleden

Goed nieuws, toch? Dit betekent dat de wereld de komende maanden niet zal vergaan!

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

We weten waar, we weten wanneer; heeft er iemand nog een bom over ?
Een twee, weg ermee !!
Hoppa en klaar, opgelucht ademhalen en denken zo , verder met ons leven.

pietje
pietje
8 jaren geleden

Ben echt misselijk ! Hoe zouden we deze corruptie kunnen stoppen ? Ik weet het niet ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x