UFO

VIDEO: Camera ruimtestation ISS op zwart nadat wordt ingezoomd op mysterieuze lichtbol

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het internationale ruimtestation ISS is een ‘UFO’ vastgelegd op camera. De camera, die inzoomde op de mysterieuze lichtbol, ging daarop plotseling op zwart. Dat meldt de Britse Daily Express.

Het ongeïdentificeerde vliegende object was te zien tussen het ISS en de aarde. Scott C. Waring van UFO Sightings Daily keek naar de livebeelden en zag hoe de camera werd gericht op een wit ovaalvormig object achter het ruimtestation.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De camera bleef inzoomen, maar we konden alleen maar een witte ovaalvormige lichtbol zien,” zei hij. “Het licht van de UFO was zo fel dat zelfs de nieuwe peperdure HD-camera’s van de NASA moeite hadden om het object scherp in beeld te krijgen.”

Waring heeft de NASA gevraagd om meer informatie te geven over het object dat werd opgepikt door de camera. “Ze proberen het goed in beeld te krijgen, maar het is duidelijk veel te fel,” ging hij verder. “Waarom richt NASA haar camera’s hierop? Waarom wilde NASA het van dichtbij bekijken? Het is duidelijk een UFO en een oplichtend object.”

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie was niet gelijk bereikbaar voor commentaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x