UFO

VIDEO: Camera ruimtestation ISS op zwart nadat wordt ingezoomd op mysterieuze lichtbol

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het internationale ruimtestation ISS is een ‘UFO’ vastgelegd op camera. De camera, die inzoomde op de mysterieuze lichtbol, ging daarop plotseling op zwart. Dat meldt de Britse Daily Express.

Het ongeïdentificeerde vliegende object was te zien tussen het ISS en de aarde. Scott C. Waring van UFO Sightings Daily keek naar de livebeelden en zag hoe de camera werd gericht op een wit ovaalvormig object achter het ruimtestation.

“De camera bleef inzoomen, maar we konden alleen maar een witte ovaalvormige lichtbol zien,” zei hij. “Het licht van de UFO was zo fel dat zelfs de nieuwe peperdure HD-camera’s van de NASA moeite hadden om het object scherp in beeld te krijgen.”

Waring heeft de NASA gevraagd om meer informatie te geven over het object dat werd opgepikt door de camera. “Ze proberen het goed in beeld te krijgen, maar het is duidelijk veel te fel,” ging hij verder. “Waarom richt NASA haar camera’s hierop? Waarom wilde NASA het van dichtbij bekijken? Het is duidelijk een UFO en een oplichtend object.”

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie was niet gelijk bereikbaar voor commentaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x